Speltips: Dagens Dubbel Tips till Östersund fredag 29/1

Usch, inte mycket som stämde för mig under gårdagen och det är dumstrut på när favoriten får ett perfekt lopp i första avdelningen men kan ingenting på stretchen.
Ska givetvis vinna med ett sånt lopp.
Nya tag på fredagskvällen när Östersund kör tävlingar. Självförtroendet är något stukat och jag tycker loppen var ganska tråkiga och ihåliga.
10 Gaia Barsk har hittills varit en besvikelse för Oscar Berglund men jag tycker han är lite hård i bedömningarna men det visar också vilka förhoppningar han har när man är "ruggigt besviken" efter två starter som gett en femte och andrapris.
Jag chansspikar och tror det lossnar ikväll.
Men håll i plånboken under fredagen för loppen håller ingen vidare klass.

Dagens Dubbel 1 – 2640m Autostart
Favoriten :
2 Exklusiva Liss lever på sin styrka så 2640 borde passa henne bra. Dock är hon inte så snabb ut bakom bilen men har ju fått ett bra startspår istället.
Linderoth låter optimistisk och för tre starter sen tog hon sin första seger från dödens på bra sätt.
Som favorit och vinna från utvändigt över lång distans tycker jag dock att man kan gardera eller helt enkelt chansa bort på ett spel som dagens dubbel.
Hennes fyra andraplatser tycker jag säger något om att det ofta är någon som får det bättre loppet och lyckas knäppa henne på speed.
Motbuden :
4 Fly Bird Fly tog även hon sin första seger senast och tränare Robert Dunder tycker att hon borde bli svårslagen om hon tar sig förbi favoriten i starten.
Tidsmässigt matchar dom varann och distansen är inga problem här heller.
Kan bli svårfångad i ledningen.
10 Gaia Barsk har varit en stor besvikelse för Oscar Berglund så här långt. Känns jättefin i träning men får inte ut något i loppen. Nu ska man testa helstängt huvudlag för att få henne och ta i ordentligt.
Höll ändå ok senast i V75 även om Oscar givetvis ville se mer.
Jag tycker att motståndet är lämpligare till denna start och jag passar på att ta betalt när hon inte är favorit för jag tror inte den här damen kommer gå segerlös så länge till.
Skrällen :
7 Lyckans Orlov har även han bara en seger på kontot och det var snart ett år sen. Har heller inte visat någon sprudlande form så kanske märkligt att tro att han ska vara bättre till denna start.
Tycker dock att loppet är ihåligt och genomköraren i tufft sällskap senast kan varit positiv nu när han går ner i klass. Sen älskar han långa distanser och möter flera betrodda ston när han själv är valack.
Tidsmässigt duger han så 3% är ändå lite spelvärt.
Vår Vinnare :
10 Gaia Barsk

Dagens Dubbel 2 – 2140m Voltstart
Favoriten :
7 Mellby Hoffa är tidiga favoriten som gör debut i ny regi. Lovande som unghäst och kommer från stall Nurmos vilket säkert ökar procenten en del.
Kan absolut vinna detta med Mats E Djuse i vagnen men borde nog inte vara favorit med tanke på alla omständigheter kring hästen.
Motbuden :
9 J.H.Respons är ytterligare en som gör debut i ny regi. Vann V75-lopp i regi Bergh så kapacitet finns för att vinna ett sånt här lopp. Dock inte startat sen oktober månad men Daniel Wäjersten kör med bra flyt och nog passas han direkt i detta gänget?
3 Prince S.W. borde ha bra chans på ledningen med bara fem hästar på första volten. Har två segrar och två andrapris på sex försök där och leder nog loppet länge.
8 Tristan Cesar har två raka på V75 bakom sig där han mötte stenhårda hästar. Var givetvis chanslös att blanda sig i segerstriden men fick två bra tider i kroppen vilket kan ge utslag här. Bra kusk är plus med. Outsider.
6 Tempel L.B är inte heller så tokig i grunden och står bra inne på pengarna i det här loppet.
Lite tveksam form kanske vilket gör att han rankas ner litegrann men från innerspåret på tillägg är han garanterad ett bra lopp.
Skrällen :
2 Frida Taxam var positiv senast bakom Donners Am och tränas även hon av Tomas B Nilsson så här siktar man nog på ryggen till stallkamraten 3 Prince S.W.
Får man det loppet och lucka i tid kan man nog överraska för formen verkar god.
Vår Vinnare :
9 J.H.Respons

Spelförslag :
DD 1 : 10 Gaia Barsk
DD 2 : 2-3-7-9






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se