Speltips: Dagens Dubbel Tips till Axevalla tisdag 7/4

Optandsfröken höll ändå anständigt till en femteplats och gentemot övriga fältet var hon inte långt efter. Vinnaren var dock överlägsen och mycket bra för dagen.

Tisdagens dubbel hämtas från grannen Axevalla och abstinensen är så stor efter hovtramp nu att jag funderar på att åka ut till parkeringen bara för att lyssna och känna lite hästlukt.
Högre klass på loppen och båda är ganska svårlösta på förhand där det finns en hel del frågetecken på allihop faktiskt. Vi ska försöka räta ut dom och komma fram till något matnyttigt.

Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart
Favoriten :
7 Mack Dragan blir lite förvånande favorit här men det är väl på ren igenkänningsfaktor. Har dock grym statistik på hemmabanan med 10 segrar samt två andraplatser på 12 starter.
Vann direkt efter vila näst senast men det var inget blixtrande intryck och segern var knapp i klent gäng. Senast travade han inte alls och galoppen kom efter ett halvvarv som ett brev på posten.
Skyhög kapacitet om han funkar och nu går man tillbaka till skor bak som näst senast och han är ganska rejäl så jag blir inte förvånad om han vinner men jag har en bättre vinnare.
Motbuden :
4 Hobby de l'Iton startar 20m före favoriten och är rätt så kvick ut även från fjärdespåret i volten. Kommer han till spets vilket han borde inom kort så kan jag inte se hur han ska förlora faktiskt.
Borde nog vara favorit på läget.
Enda minuset är att han har vilat kort efter att ha haft halsinfektion men brukar gå bra efter kortare vila så ingen större fara på taket. Går från alla positioner men har 6/7 från spets så taktiken borde vara given.
1 The Real Star är ny hos Fredrik Persson och formen är ytterst svårbedömd. Körs dock av världens bästa kusk och innerspår i volten och Goop innebär alltid viss vinstchans.
Skulle han få fart på honom så kan det absolut gå för dom springer inte ifrån honom rent tidsmässigt.
Skrällen :
9 Puccy Italia får skrällnicken då Henna Halme lyckats väldigt bra med honom och känslan är att han gynnas av det långa upploppet då han ska smygas så länge som möjligt. Rygg på Mack Dragan under slutvarvet skulle nog vara mumma.
Vår Vinnare :
4 Hobby de l'Iton

Dagens Dubbel 2 – 1640m Autostart
Favoriten :
2 Corleone D.K ser ut att bli ganska klar favorit. Obesegrad i spets på fem försök men hur ska han komma dit nu? Kan inte se att Magnus Jakobsson släpper med Ottens Dibaba som gynnas av innerspåret över distansen för kurvan kommer snabbt. Så himla snabb ut som Veijo vill få det till är han INTE.
Visserligen ett bra spår och får garanterat en bra resa men det är ingen vinstmaskin vi pratar om direkt och Veijo är inte riktigt samma tränare som för ett par år sen. Ytterst tveksamt spelvärde på så stor favorit. Från dödens vinner han inte och det lär gå undan från start.
Motbuden :
1 Ottens Dibaba var rent usel senast från spets men det fanns förklaringar till insatsen enligt Magnus.
Man provar norskt huvudlag för första gången och rycker alla skor vilket är en fördel.
har sju segrar och tre andrapris från ledningen på tretton försök.
Hästen att slå men insatsen senast oroar lite och blir det för tuff körning inledningsvis kan upploppet bli väldigt långt på Axevalla.
4 Hurricane River satt fast senast och blev diskad för snäv körning på upploppet. Inte vunnit på ett tag men formen borde närma sig med stormsteg och från ett bra läge skulle det förvåna mig mycket om han inte dyker upp på målfotot. Väldigt lite spelad på förhand.
7 J.H.Respons får bli reservspelet då Goop blev struken. Min känsla är att loppet kommer vinnas från någon bakifrån och den här herren har visat bra kapacitet tidigare men galopperade dubbelt senast. Kan nog avsluta vasst.
9 Alicia Bore kan få drömresan här i rygg på ledaren. Är själv väldigt startsnabb och borde kunna följa ett och två i spetsrusningen. Gick en smaskig tid senast och det blir samma utrustning till denna start.
Skrällen :
12 Riki d'Asolo har inget önskeläge och Goop sa i lördags att man vinner inte på beställning från spår tolv men Prosperus gjorde det ganska enkelt. Mycket som ska klaffa givetvis men känslan är att det kan gå undan i detta loppet och Goop över Axevallas upplopp är vass. Farten finns för vinst. STRUKEN!!
Vår Vinnare :
4 Hurricane River om inte Magnus släpper till favoriten. Lyssna få förhandssnacket för info.

Spelförslag :
DD 1 : 4 Hobby de l'Iton
DD 2 : 1-4-7






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1500 kr
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se