Speltips: Dagens Dubbel Tips till Östersund måndag 6/4

Förra veckan var mestadels favoritparader och det är något man får ha med i beräkningarna när det nalkas vår. Samma visa varje år när lite bättre hästar fyller startlistorna.
Denna vecka inleds med norrlandstrav och det såg vi på GS75 att man bör kika lite extra på vilka kuskar som kör.
Två lite luriga lopp att lösa på förhand och vi får väl se vad oddset landar på.

Dagens Dubbel 1 – 1640m Autostart
Favoriten :
5 Ohio U.B. bär favoritskapet här över korta häcken och har en fin resultatrad att luta sig mot. Vann från dödens senast trots lite vila. Det loppet har fört honom framåt enligt tränaren och han är startsnabb och har ett bra spår. Mycket plusfaktorer och har en seger och två andraplatser på fyra försök från spets men jag tvekar ändå.
Motbuden :
8 Knifetown Hall har rätt vassa fartresurser men har dummat sig två gånger på raken. Brukar normalt sett annars vara stabil så lite oroväckande att något kanske stör när hästen sprungit en bit?
Räknas annars tidigt i nuvarande klass.
7 Ryjet gillar distansen och Ingvar Nyberg är ingen duvunge i sulkyn. Rätt ok ut och har 4/5 från tät men tror nog man hellre tar position och kör till slut. Viss fart i sig och kan gå.
2 Shut Up And Dance från Robert Dunder gick felfritt bakom bilen för första gången i livet senast och vann då direkt. Hopplöst osäker och inget spelbud för mig innan han visat att senast inte bara var en tillfällighet. Ska man räkna på en felfri avgång så är han obesegrad i spets på två försök så från spår innanför favoriten lär man göra vad som går för att svara upp. Vi fick se under gårdagen att Dunder lägger inga fingrar emellan när det gäller att köra för vinst och han kan bli ett hinder för favoriten på vägen.
Skrällen :
4 Gliding Sun har årsdebuten avklarad och inledde fyraåringssäsongen med en pigg spurt från djupt i kön. Ulf Ohlsson i sulkyn i kombination med körspö för första gången är en kul kombo.
Går bra tider och Ulf Ohlsson kan nog skala av de tiderna ytterligare.
Vår Vinnare :
7 Ryjet

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart
Favoriten :
3 Spang Viktor är knapp favorit här på förhand. Björn Karlsson är duktig med sina kallblod och senast var det bara en häst på banan. Mycket fin prestation av både kusk och häst.
Här skulle jag tro att man siktar på att försöka ta över från 2 Optandsfröken och sen leda in i mål men går lika bra med lopp på rulle så inget måste.
Motbuden :
7 Spik Loke kommer från Norges motsvarighet till J-O Persson. Norske kallblodsspecialisten Öystein Tjomsland. Var sisådär i inledningen av året men senast var ett stort fall framåt och förmodligen behövde han ett par lopp för att komma i form. Med Ulf Ohlsson återigen i sulkyn tror jag vinstchansen borde vara helt ok och min förstahäst.
5 Gott Klirr ser ju resultaten lite tråkiga ut med noll vinster förra året men det kunde lika gärna varit ett par stycken då man var top3 i hälften av starterna. Små marginaler ibland.
Klanen Djuse vinner lopp i parti och minut och får Mats bara iväg den här från start tror jag den kan skrälla till och vinna.
2 Otandsfröken har ingen rolig rad och har sett allmänt tråkig ut i de två inledande starterna för året men är startsnabb och går bra i ledningen. Kul Idé om man provar i spets för kunnande finns.
Skrällen :
1 Kolar Ville har verkligen formen på topp och smaskigt utgångsläge. Men det är mycket tuffare emot nu och får chansa i rygg på ledaren.
Vår Vinnare : 2 Optandsfröken

Spelförslag 1 :
DD 1 : 4-5-7
DD 2 : 7 Spik Loke

Spelförslag 2 :
DD 1 : Alla
DD 2 : 2 Optandsfröken ( låg insats )






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se