Per Anderssons blogg

Speltips: Dagens Dubbel Tips till Solvalla 7/5

Väldigt fina lopp bjuds det på under tisdagskvällen från Solvalla. Margaretas Tidiga Unghästserie med 300 000kr i förstapris så man förstår att det är vässat till max på alla håll.
Det blir tjejer i ena avdelningen och killar i den andra.
Kanske får vi en fingervisning om en framtida stjärna?

Dagens Dubbel 1 :
Margaretas Tidiga Unghästserie - Fyraåringslopp Ston


3 Staro Miami var tvåa i Oaks bakom Conrads Rödluva förra året och har tagit pengar i varenda start i livet. Årsdebuterar nu men är säkert väl förberedd. Klar förstahäst.
4 A Sweet Dance tränas av Helena Burman och var en av favoriterna i nämnda Oaksfinalen. Har årsdebuten avklarad men fick ge sig mot Racing Brodda. Trivs kanske inte som bäst i dödens och med lite draghjälp denna gång avslutar hon starkt.
9 Aleppo Pine får bli outsidern på dubbeln. Gillar egentligen inte komben Wahlmann/Haugstad men hon tillhörde kulltoppen förra året och har årsdebuten avklarad. Kan bli bortglömd från ett fint spår.

 

Dagens Dubbel 2 :
Margaretas Tidiga Unghästserie - Fyraåringslopp Hingstar/Valacker


Tre hästar höjer sig över mängden varav en får visa utveckling, en är väldigt ojämn med höga toppar och den tredje visar form och vinnarskalle.
6 Jaguar Dream är den som på visad form hamnar överst i tipsen. Var helt överlägsen senast i enklare gäng. Skulle han komma till spets är loppet över men kan även vinna från andra positioner.
På visad form är det svårt att gå emot i tipsen.
2 Night Brodde är den som är bra men ojämn. Vann förra unghästloppet från spår 12 och visslade förbi alla den gången. Rätt ok ut och har 4/6 från spets men är ojämn och har galopperat.
5 Forfantone Am körs av Örjan och bara det räcker nog till att bli streckfavorit. Visade bra kapacitet förra året och var med i flera stora finaler och har han utvecklats i vinter så kan det bli åka av.


Spelförslag :

DD 1 : 3-4-9
DD 2 : 6 Jaguar Dream

Per Anderssons blogg

Per Andersson

Per "Monopol" Andersson är en välkänd profil i Pokersverige, med bland annat uppskattade bloggar på Poker.se. Efter över 10 år som anställd på Axevalla travbana är han en inbiten travfantast med ett brett kontaktnät.