100m_till_starts blogg

Speltips: Straffspark på Kalmar!

Kvällens spel blir Tapiro Jet i lopp 8Kalmar. Hästen är storfavorit ikväll och det med all rätt. Uppgiften är skräddarsydd för honom. Senast spurtade han in som tvåa och visade fin form. Vann loppet gjorde en rusande Highspirit som sprang i ledning på en topptid. 

Tapiro Jet är startsnabb, men det är även ett flertal av de invändiga hästarna också. Dessa kommer dock med all säkerhet släppa till favoriten per omgående och därefter kommer det inte hända så mycket mer i loppet och Tapiro Jet rinner undan via snabb avslutning. Den enda som kan sätta upp lite tempo i loppet är Caddie Icon, men han har spår långt ut på vingen samt är dagens distans fel för honom. Det är med andra ord en straffspark för Tapiro Jet och jag lirar maxinsats på 5 units. Oddset på 1.80 hos Racebets är överraskande högt då korrekt odds bör ligga runt 1.60.

100m_till_starts blogg

100m_till_start

Finns på Twitter som 100m_till_start

100m_till_start beskriver sig själv som en travgalen person som följer travet dygnet runt. Ett bra minne tillsammans med analytisk förmåga har gjort honom till en vinnare, samtidigt som han försöker se saker som ingen annan gör och gå sin egen väg.  Spelmässigt är han en allroundtippare med förkärlek till V4 och V3.

Sveriges bästa

Kända profiler