Speltips: V86-Tips Eskilstuna 15/7

V86-Omgången.

V86 på Eskilstuna med spelstopp 19:20 och vi har bra form på tipsen till streckspelen då vi satte V75 i lördags och GS75 i söndags även om det inte var så svåra omgångar är det ändå bra plus i helgen.

Dryga 20.000 kronor gav spelförslaget till lördagens V75 och även våra andels-spel på ATG-tillsammans gav helt okej avkastning till glada andelsspelare. Där spelar vi system som baseras på stora spelförslaget i tipsen. TRAVPUNKTSE och TRAVPUNKTSE200 heter lagen för 200:-/andel där vi spelar både V86 och V75 och lägger identiska system i dom lagen, då efterfrågan är hög.

Eskilstuna har något kortare upplopp än medel med sina 182 meter och det är en utpräglad spetsbana. Spetssegrar ligger klart över medel liksom favoritsegrar, då det ofta går hand i hand eftersom favoriten har lite enklare att bli släppt till ledningen. Denna omgången har senaste åren stannat på lite lägre utdelningar och kanske är det ett par starka favoriter som kan göra att utdelningen hålls nere lite. Som bekant krävs inte mycket för att utdelningen ska gå upp rejält på just V86 och vi siktar så klart på högre utdelning än många förväntar sig, men plockar inte bort många av spelstbuden här så klart.

Bästa Spiken!

I avdelning sju startar 9 Ecurie D. 69% som är fortsatt obesegrad och är jättelöfte som vinner loppet väldigt ofta oavsett hur det blir kört. Då ett par av dom värsta konkurrenterna lottats till tuffa läge bakom bilen och den som streckas mest mot, som har bättre spår har inte startat sedan i november. Hästen med högst vinstchans i omgången och spikas oavsett insats-procent.

Gå Kort!

I avdelning fem är det lopp för högsta klassen och några få sticker ut i kapacitet vilket gör att vinstchansen för några få är betydligt högre än övriga och man behöver nog spara på strecken här.

2 Heavy Sound 51% tränas ju av Daniel Redén sedan 2018 och han tog den till Elitloppsförsök i fjol men då han skadades har han varit ifrån tävlandet ända sedan dess. Formen är så klart ett frågetecken även om alla Redéns hästar presterar bra direkt även om dom ofta behöver något lopp i kroppen för att vara helt på topp. Här kanske han kan ta sig till ledningen och då har övriga respekt för honom och då kanske han bara behöver gå fort ett par hundra meter till slut. Forstsatt låter Redén Haugstad köra honom och det är så klart minus mot vilka som brukar köra hans hästar i övrigt.

Värsta motbudet gör även han comeback nu och har ett kanonläge bakom bilen med spår fyra och skulle favoriten vara sämre för dagen borde 4 Who’s Who 20% få ta över spets från alla andra och då är det han som kan runna undan. Pasi kör själv så låset på två hästar är med två ”c-kuskar” men att båda ska klanta till det är i alla fall mindre risk än att ta ställning för en av dom. Kapaciteten och vad dom visat på banan tidigare gör att dom höjer sig.

Avdelning 1.

4 Waikiki Silvio 24% har bra startspår och ska gå i bike nu, så ska väl vara favorit men då han inte vinner så ofta är det är läge att gardera här.

11 Sandjöns Enzo 17% har bakspår men är en stark spurtare som fick sparat sist bakom hästar i en V75-final. Lite längre uppehåll sedan dess och kommer nog väl förberedd hit där han dessutom går ner rejält i klass mot senaste tre loppen i våras.

1 Wingmaster 17% är inte så startsnabb och kan få problem från innerspåret men tar han sig ut tidigt blir han definitivt att räkna med i detta loppet. Magnus A Djuse kör för första gången vilket är positivt och även om han inte kunde ta mycket i snabb avslutning sist så är nog formen fortsatt bra.

7 Västerbo Highscore 4% har lottats till svåra lägen flera gånger i rad men är startsnabb och skulle kanske kunna köras till spets tidigt på barfota bak, om 5 Bag´s Simoni 2% tar spets och släpper.

Ranking: A 4. B 11.1. C 7.8.9.3. D 5.6.2.10.12.

Avdelning 2.

Spårtrappa i ungdomslopp där dom bästa hästarna får tuffa utgångslägen per automatik. Här brukar spår 7 och 8 bakom bilen vinna betydligt oftare än i vanliga lopp då dom fått ha tjänat betydligt mer pengar än invändiga hästarna. Bakspårshästar vinner också oftare än i vanliga lopp så klart och fina lägen blir allt som oftast överstreckade i dom här loppen där till exempel spår ett har betydligt sämre statistik än i andra lopp, då hästar därifrån ofta får ha mindre än hälften så mycket på kontot mot dom från tuffare lägen.

8 Valnäs Isidor har på pappret ett jobbigt åttonde spår bakom bilen men är nu nedstruken två spår och får därmed starta från spår 6 vilket är en oerhörd fördel och invändiga borde vara glada för hans rygg här. Lite körning för att se vem som ska få den ryggen är kanske att vänta men inte otroligt att Micael kör till ordentligt direkt och tar spets på några steg på egen hand. Trolig spets och slut-vinnare i annars öppet lopp där många sprider strecken och jag förordar spik då han inte alls är för mycket streckad i förhållande till vinstchans här.

Ranking: A 8. B 2.15.4.9. C 11.5.3.14. D 7.13.10.12.

Avdelning 3.

Treåringslopp för ston i låg klass och här har kanske favoriten blivit lite väl hårt streckad och det kan skilja mycket på treåriga stons prestationer från en start till en annan efter extremt lite rutin innanför västen.

9 Fabulous Pellini 66% har inlett karriären lovande och ses som ett löfte men från bakspår har man ju sett Båth-hästar få lite för passiva upplägg tidigare. Detta är allt annat än viktigt lopp för denna och dom lär inte lägga allt krut för att vinna loppet men hon kan ändå slå samtliga på grundkapacitet här och får rankas klart först trots allt.

3 Lady Rock 8% vann efter fin spurt sist och kanske kan hon vara mer startsnabb denna gången med loppet i kroppen. Förra starten var från spår fyra i volten och nu är det första gången bakom bilen, vilket det är för flera här så kolla gärna provstarter tidigt på tävlingsdagen här för att se vilka som trivs bakom vingen. Av den anledningen är spetsstride oerhört svårbedömd men denna är en av dom som skulle kunna sitta i ledningen tidigt.

8 Devious 12% har gjort en start bakom bil och var då startsnabb och kanske körs offensivt trots spår långt ut och är flera mer osäkra och tas försiktigt kan denna sitta tidigt i spets.

1 Best In Show As 5% har dom förhoppningar om från stall-håll och dom tror hon ska vara en av dom bättre i detta loppet och räknar därmed att dom kör därefter.

2 Make My Dream 0,3% är det omlagda förberedelser på inför detta med hårdare träning och dom har så klart förhoppningar på att det ska slå väl ut och från bra läge kan den få fin smygresa och överraska många här, då den har betydligt mer erfarenhet än många av dom värsta här.

5 Genta Oh Ja 6% bästa kusken och bästa spåret och går säkert framåt med loppen i kroppen, båda från bakspår i volten och funkar den bra bakom bilen blir hon att räkna med så klart.

Ranking: A 9. B 3.8.1. C 2.5.11. D 6.12.10.7.4.

Avdelning 4.

Tilläggslopp över medeldistans med fullt femtonhästarsfält fördelat på två startfållor över totalt tre volter. Flera på tillägget är härdade på V75 och tror att dom som står på grunddistansen måste få mycket svårt att stå mot tilläggshästarna här.

5 Enriko Ha 36% har innerspåret på tillägget och kanske kan det bli lite chansartat även hästen står bra inne i loppet och går ner lite i klass (förutom mot just värsta motbudet) då han varit ute på V75 ett par starter i rad. Garderingen känns given denna gången och kanske läge att gå mot som första häst till och med.

8 Le Crack Sox 27% har mest startpoäng och vann enkelt ett billigare lopp sist med sparat efter perfekt resa. Innan det var det flera starter på V75 och han gör det bra mest hela tiden så jag väljer att ranka denna först trots fjärdespåret i volten.

12 Voila’ Buio 10% har ett lopp i kroppen sedan han kom i svensk regi och ska ha bra chans om han inte hamnar allt för långt ner från sitt bökiga läge här.

14 Riptide R.D. 6% gjorde kanoninsats förra året i sin årsdebut så kommer garanterat väl förberedd till denna starten och är tilltalande procent på denna om man vill ha med en kantboll med kuskplus denna gången.

Ranking: A 8. B 5.12. C 14.10.6. D 13.1.15.4.7.2.9.3.11.

Avdelning 5.

Se ”Gå kort!”

8 Diamanten 15% är startsnabb men har bricka 8 bakom bilen och Stig H säger …”det blir ett snällt lopp att vänta denna gången.” Det gör att han är överstreckad på sina dryga 15% och borde vara runt 10%, ser dock Adielsson att det strular för invändiga och det kanske blir någon strykning med så kan han lägga om taktiken blixtsnabbt. Då skulle han kunna köras till spets och vinna loppet men om dom backar blir det svårt att ta flera längder till slut på denna banan.

9 Chianti 7% ska inte riktigt räcka mot dom tre bästa här och Goop låter lite inne på det med och det låter som riktigt passivt upplägg att vänta. Med rätt smygare och att dom bästa är sämre för dagen så kan det ändå gå då han har en snabb avslutning att tillgå.

3 Jake1% är relativt ny i Redéns regi och han har visat upp förvandlingsnummer gång efter annan på slutet. Denna har körts oerhört sent med en del sparat till slut i dom två starter han gjort så spännande att se hur bra denna är framöver men borde vara för tufft nu. Övriga ska inte kunna vinna loppet.

Ranking: A 2. B 4. C 8.9.3. D 1.6.7.5.

Avdelning 6.

Stolopp I mycket varierande klass med spårtrappa och dom från tuffa lägen borde ha mycket fördel här då tre av dom har tre gånger så mycket på kontot som dom med innersta startspåren bakom bilen. Dessutom är det inte fullt 15-hästarsfält vilket gör det enklare för dom att runda samtliga.

12 Dixie Brick 49% är klassen i gänget som tål en repa ute i spåren men hon har galopperat, till synes omotiverat och är därmed inte helt att lita på. Nu provas bike denna gången och hon kanske bara blåser förbi samtliga när hon vill men alltid lurigt när dom kommer från galoppmisslyckande och blir stora favoriter. Tänkbar spik men jag väljer ta några till.

11 Lovemore 6% är speedig och avslutade bra sist efter köresa. Kommer favoriten bort kan hon slå övriga och procenten gör henne intressant trots att det blir lite upp i klass mot dom värsta denna gången.

9 Estelle Nordique 16% har varit fin i enklare gäng men att spela med flera streck här bygger på att favoriten gör bort sig eller har en dålig dag och då är det öppet bakom. Melko har vältränat och även om denna kanske borde vara runt 10% så är hon ändå streckvärd vid gardering, även om hon kanske står lite hårt inne.

3 Iceland Falls 7% år startsnabb och jämn häst och har inte så mycket mindre på kontot än 9 och 11 så hon står betydligt bättre inne än dom men vinner å andra sidan inte så ofta sedan hon kommit upp lite i klass.

13 Procolate 6% kommer från vinst och står bra inne på pengarna och räknas då fältet blev mindre än förväntat här. Bra speed och slår många i spurten här, trots det korta upploppet.

Ranking: A 12. B 11.9. C 13.3.2.6. D 8.7.10.1.

Avdelning 7.

Se”Bästa Spiken!”

5 Brother Bill 15% är klart överstreckad och ska vara under 10% här då det är årsdebut mot tre av kullens bästa hästar, och han måste ses som snäppet sämre än dom tre bästa här. Visst spåret är bra här men Nurmos hästar levererar lite sämre då det inte är Solvalla som gäller även om det nu är absolut toppform på stallet över lag. Barfota direkt och från bra spår blir det väl spets men tror att Goop tar tidig dödens med favoriten och då plockar den nog ner denna tillräckligt ofta, här kan kanske till och med Kontio vinka fram Goop till spets även om det händer väldigt sällan.

8 Aetos Kronos 8% är lågt spelad som och är värst mot favoriten trots spåret då han gång efter annan visat att han kan ta flera längder på slutet oavsett tempo i loppen. Hittar dom bara ner bra så går ingen säker här.

7 Green Manalishi 3,5% är liksom tidigare nämnda motbud nedstruken ett spår och ser hur fin som helst ut i värmningar och provstarter men är besvikelse i loppen. Det kommer väl lossna för denna även på svensk mark och biken är aviserad nu så kan vara rejäl smäll om favoriten är sjuk eller skadad för dagen, men svårt att räkna på sånt så klart.

Ranking: A 9. B 8. C 5.7.6. D 1.2.4.10.

Avdelning 8.

Silverdivisionen över kort distans och ett fint startfält avslutar omgången, det är lite öppet och många som kan vinna vilket kräver en del hästar för att man ska känna sug trygg här.

3 Giant Shadow 40% är riktigt fin häst och jag har förut förordat spik på honom i tipsen, men det var i klassen lägre på Jägersro i våras. Förordade även spik på Boden i Silver-debuten men det var i enklare Silver än nu och kanske blir tuffare denna gången även om jag gillar hästen skarpt. Lite för hög procent denna gången för att vara något spelvärde på honom och garderingen är given.

1 Deep Pockets 16% förordade jag också spik på när han startade samma dag som Giant Shadow i Boden, men då i Bronsdivisionen och sedan har han hunnit starta i en final i den klassen och gör nu debut i Silver. Startsnabb och kan få rygg ledaren och vinna därifrån om luckan kommer tidigt.

4 M.T.Insider 3% kan inte göra så många fler starter i klassen och lär köras vad som går från spets, då han ska ta ledningen här. Inte säkert han kan stå mot samtliga här men spetshästen måste räknas på Eskilstuna.

2 Alone 20% ska testas i bike denna gången och som snäppet precis bakom den absoluta kulltoppen som unghäst ska han duga bra här med ett lopp i kroppen.

7 Grainfield Aiden 8% räds inte dödens och lär se till att tempot hålls uppe här. Han är bra nog att vinna från utvändigt ledaren och står bra inne i klassen, nu med ett par lopp i kroppen.

6 Rushmore Face 3% vinner inte så ofta och har varit struken sedan sist men har bra kapacitet för klassen och enda vinsten i fjol kom som rejäl skräll i Silverdivisionen. Med Grainfield Aiden utvändigt ledaren och väntad snabbstart från M.T.Insider lär det vara bra fart hela vägen och då kommer dom här starka avslutarna in i matchen och kan överraska till slut.

10 Hazard Boko 4% kommer från två galoppmisslyckanden i rad och med ett par dåliga startspår innan det så är resultatraden lite missvisande och han duger i gänget. Bike på är det anmält men verkar som dom ändrar det då det är bakspår nu. Helstängt huvudlag nu är ett plus i alla fall och han är ett tänkbart skrällbud.

Ranking: A 7. B 3.1.2. C 6.4.10.11. D 12.9.8.

Stora systemet

Avd.1: 1.4.11.

Avd.2: 8 Valnes Isidor

Avd.3: 1.2.3.5.8.9.

Avd.4: 5.8.10.12.14.

Avd.5: 2.4.

Avd.6: 3.9.11.12.

Avd.7: 9 Ecurie D.

Avd.8: 1.2.3.4.6.7.

4320 rader som kostar 1080 kronor.

Lilla systemet

Avd.1: 1.4.11.

Avd.2: 8 Valnes Isidor

Avd.3: 1.3.8.9.

Avd.4: 5.8.12.

Avd.5: 2.4.

Avd.6: 12 Dixie Brick

Avd.7: 9 Ecurie D.

Avd.8: 1.2.3.7.

288 rader som kostar 72 kronor.


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1250 kr
8.0
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.0
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1250 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se