Speltips: V86 Solvalla 22/6

V86-Omgången.

V86 med fortsatt en bana under sommaren och spelstopp tidiga 19:20 onsdag kväll. Solvalla som är värd för omgången den här veckan och bana har numera ett upplopp på 200 meter, ingen vinklad vinge eller open stretch att hänsyn så inga konstigheter. Ett par fyraåringslopp med fina prispengar och en väldigt stor favorit men det ser inte alls omöjligt ut att kunna fälla många av dom övriga favoriterna den här veckan och på V86 tål man som bekant en väldigt stor favorit.

Video-tips & Andelar.

Vi har börjat göra tidiga inspelade tips på FaceBook och YouTube som du hittar på trav.se och gruppen Sverige Spelar på FB. Vi bygger grunden till systemet där, i skrivna tipsen försöker jag få med lite utrustningsändringar vi kan ha missat i videomaterialet osv. På ATG-Tillsammans har vi andelarna som heter Travpunktse200 och kostar 200:- per andel. Försöker ligga runt tio andelar per system så blir vi för många spelas samma system två gånger, för önskat antal andelar.

Bästa Spiken!

I fjärde avdelningen kommer omgångens största favorit ut i 4 Francesco Zet 79% och han tål nog att gå en bit till i procenten. Är bara bäst i kullen och vinner loppet nio gånger av tio. Fick ju bästa tänkbara spåret med så kör bara framåt så om någon mot all förmodan skulle ligga på i ledningen så tar väl Örjan en lugn dödens och styr loppet därifrån.

Gå Kort!

Stor favorit från firma Redén/Khilström även i sjunde avdelningen som är ett lopp stängt för femåriga hästar. Jag väljer att dubbla systemet då 5 Mister Hercules 49% kommer från galoppmisslyckande och kanske kan vara en av hästarna som är nedsatta i Redéns stall. Man testar med bike som han har galopperat i 2/2 så ingen häst att lita på och kanske är motbudet till och med bättre. Vågar inte spika mot då 6 Bepi Bi 26% startar för att ha ett lopp i kroppen inför större lopp mot eliten i Jarlsberg. Han ska ha samma form som då han vann försök och final i Sweden Cup enligt stallet men skor på säger man även om det är anmält barfota runt om. Det var många som ville se honom i Elitloppet och han är nog mer startsnabb än favoriten så kanske dyker till spets och leder runt om. Men som sagt är det ett led i matchning mot annat är det inget att gå på rakt ut, mycket starkt lås.

Avdelning 1.

Ranking: A 6. B 10. C 1-8-2-9. D 4-3-7-5.

Kortlopp med tillägg för ston i ganska höga klasser så det brukar bli tufft för tilläggshästarna att nå fram här så favorit i fara. Ändå kanske tänkbart att låsa på bästa hästen tillsammans med troliga ledarinnan, jag lutar nog trots allt mot att ta några till.

10 Zanzibar Wise AS 42% ligger man lite lågt med då hon varit sjuk sedan hon kom till Sverige och borde behöva loppet i kroppen. Hon är dock väldigt hård i förhållande till konkurrenterna och kan inte räknas bort men det är svårt att ta tillägg över kort distans även för hästar som hävdat sig bra i Stoeliten.

9 Joy Alissa 13% ser jag som överstreckad då hon står väldigt hårt inne i propositionen och kunde startat på lika start som de 20 meter före i många andra lopp. Visst har hon varit bra, speciellt på slutet men de tre starterna har varit med bike så klart minus med vanlig vagn den här gången. Bara en av många vid bred gardering här.

6 Sister Of Mercy 12% är troliga ledaren och därmed förstahästen då det är rejält kuskplus den här gången och prickar man bara från springspåret kanske loppet är över. Ofta ledaren rinner undan i den här lopptypen.

1 Biscaia 16% är den som kanske kan utmana i spetsstriden från bästa spåret och även den här får kuskplus. Tror dock att man nöjer sig med rygg på ledaren om Magnus A kommer fort från springspåret men kan så klart vinna från rygg på ledaren.

2 Thelma M.M. 4% ska gå första gången barfota runt om från ett hyggligt startspår för startsnabb häst borde man kunna få ett bra lopp här. Till låg procent är det intressant från rygg ledaren eller tredje invändigt då hon visat bra speed.

8 Bets in Show AS 7% får kuskplus mot sist och kan få et par svängar på innerspåret och i ganska litet fält i skiktat lopp för ston borde luckor kunna komma. Tänkbar skräll då hon står riktigt bra inne i loppet.

Avdelning 2.

Ranking: A 11. B 10. C 5-4-12-7-1-6-8. D 9-2.

Spårtrappa I låg klass men med några som är bra för klassen blir loppet väldigt skiktat och jag tycker att segerstriden borde stå mellan ganska få ekipage här.

11 Velvet Gold 43% är tänkbar spik på visad form med två raka segrar i årets enda starter och hon kanske går framåt ytterligare med loppen i kroppen. Här är det dessutom aviserat första gången med bike vilket så klart är intressant.

4 You To Tidy 7% är startsnabb men Kanske vill gå I rygg så tänkbart att man släpper ledingen här och får chansartat lopp i rygg på ledaren.

5 KungFu Lady 10% är den som utmanar om ledningen och den här vill man köra i spets med. Mötte för hårt motstånd sist och fått ett uppehåll så frågetecken för formen men leder väl loppet länge.

10 Kentucky Derby 17% får bike på nu och har bara gått i den en gång tidigare, vid seger så givet att den här ska räknas tidigt då hon har mest startpoäng i fältet. Ett lopp i kroppen efter lite längre mellan loppen inför förra starten och ny körsven gör det intressant.

Två till drar lite streck i 7 Startsrucked 7% och 1 Ess Mahata 7% ser jag båda som bortlottade så att säga, även om det är spårtrappa och man kunde ana vilka spår det kunde bli. Den tidiga kanske har lite smickrande resultatrad i senaste fem starterna och har bara vunnit 1/27 totalt och körde bara in 30 tkr på 15 starter i fjol. Den senare tror jag blir över från start och måste ha mycket tur för att det ska gå. Mer intressant vid bredare gardering med 12 Livi Passion 2% som vann förra gången från just spår 12 bakom bilen. Blir det fart på loppet fäller hon många under slutvarvet även den här gången.

Avdelning 3.

Ranking: A 4-11. B 5-6. C 7-10. D 1-9-3-2-8.

Loppet I lägst klass för dagen och då ska man nog gardera ganska brett då många gjort få starter och kan gått framåt rejält med starterna dom fått i kroppen.

4 Janks Morton 23% har bara gjort två starter men är obesegrad och kanske kan ta ledningen här då det är debut bakom bilen från toppspår.

11 Decathlon 23% toppstammad Nurmos-tränad häst som kommer från seger i årsdebuten och är alltid spelad till låga odds. Galopp i sitt debutlopp men sedan vunnit tre raka och måste räknas väldigt tidigt trots bakspår.

5 Declan 29% avslutade fort sist och landade på en bra tid för klassen men det var efter att chansat invändigt en bit och perfekt lucka så stark avslutning men långt efter de två som före i mål. Blir för hårt spelad på att det var en bra tid.

6 Terrain Avoidance 5% är startsnabb från helt okej spår om man kan öppna snabbt och barfota runt om är klart bra. Borde kunna leda loppet runt om eller hitta ner i rygg på ledaren.

7 Lozano Di Quattro 15% gör bra lopp mest hela tiden men nöjer sig ofta med andraplatser så bara en av många vid bredare gardering. Överstreckad så rankas ner på dåligt spelvärde från chansartat läge.

Avdelning 4.

Ranking: A 4. B 6-11. C 2-1-7. D 5-3-8-10-11.

Se ”Bästa Spiken!”

4 Francesco Zet 79% spikas på allt men för er som vill gardera så gick ju 6 Aquarius Face 8% väldigt bra sist då han slog en stark Hamre-duo på norsk mark. Fick inget bra lopp men var bara bäst då och skulle favoriten vara sjuk eller komma bort så kan han vinna loppet på flera olika sätt.

11 Dinizetti 1% är kulltopp som är väldigt lågt spelad då han har en missvisande resultatrad och söker efter formen. Hittar man rätt på den kan han fälla vem som helst i spurten.

Avdelning 5.

Ranking: A 2. B 1-3. C 7. D 9-8-6-5-4.

Tänkbar kompletterande spik I kraftigt understreckade 2 Cash Cowboy 8% som man vill ska gå i ledningen från stallhåll. Han höjer sig i den positionen och att han fick mjölksyra sista biten sist är han ursäktad för då det var 06-öppning en bit i det loppet mot bra motstånd. Här står han bäst inne på pengarna och har bra utgångsläge så kul idé.

3 Sourire Frö 51% är väldigt hårt streckad även om han gjort det riktigt bra i två raka segrar på topptider. Han har fått hjälp med att tempot varit snabbt i inledningen av loppen och kan så klart få det serverat igen men möter ett par bra hästar för klassen och har själv fått snabba pengar. Säkert bra igen men klar för finaler så inte givet att man kör allt för hårt här.

1 Zorro Wind 23% är bra för klassen men borde svårt att svara Cash Cowboy i startrusningen. Får ett bra lopp i rygg på ledaren och han är tidig vid gardering med definitivt högre spelvärde på honom än på favoriten. Han var tidig favorit i loppet Lardja Vrijtouth spårade runt om under Elitlopps-söndagen. Då var den här överstreckad men enklare mot nu och den gången körde Dante Kolgjini så kuskplus nu.

7 Georgia AM 11% var anmäld till samma lopp som Cash Cowboy sist men ströks för feber så kanske skulle haft ett lopp för att vara på topp inför det här. Är dock väldigt startsnabb så kan hamna bra på det trots spår en bit ut.

Avdelning 6.

Ranking: A 10. B 4-6. C 3-9-11. D 5-2-1-7-8.

Garderingslopp men strecken sitter väl ungefär som dom ska här så inga konstigheter och har svårt att hitta någon vettigt skrällbud här. Tänkbart att i lopp där man hamnar ganska nära strecklistan att ta ställning i just den typen av lopp och det är faktiskt inte så dum idé att spika favoriten här i brist på annat.

10 Oxidizer 22% har två lopp i kroppen och var ute i tufft silverförsök redan i andra starten efter allvarlig skada så ska gått framåt med loppen i kroppen och här ser det bra ut. Springspår till startsnabb häst och inte omöjligt att man bombar hela vägen till spets härifrån och stannar där hela vägen in i mål.

3 Teton Miss Annie 8% ska kunna ta ledningen där framme och släppa till den som kommer först från tillägget. Kan bli bra resa i rygg på ledaren och då kan det med att ha sluppit öppna fort för att ändå vara med där framme spela roll till slut.

4 Amornero Rock 17% har det blivit lite fel för i senaste loppen men nu är det barfota runt om och ett bra spår i volten så måste räknas tidigt här då han är en vinnarhäst med 19/44 i segerstatistik.

6 Elctrical Storm 15% kommer från två raka galoppmisslyckanden men är härdad i Frankrike och gjorde tre bra lopp direkt då han kom därifrån. Var ute i för hårt motstånd i sveriges tuffaste monélopp näst sist och sist blev det gallopp då tuddarna rycktes så kanske inte slutsålt då. Kan bli skor på bak den här gången men det avgörs närmare start.

9 Evens Cool Boy 16% håller alltid Dunder högt och det finns oftast ursäkter till sämre prestationer här. Bästa springspåret och kan hamna bra på det ska nog räknas då det är en härdad Silverhäst.

11 Viking Brodde 8% har kanske högst kapacitet i loppet men inte startat på länge och hade dåligt fjolår. Här kan Örjan chansa lite och få några svängar på innerspåret och skulle rätta luckorna komma så lär han fälla många till slut.

Avdelning 7.

Ranking: A 6. B 5. C 2-7. D 8-1-3-4.

Se ”Gå Kort!”

5 Mister Hercules 48% och 6 Bepi Bi 26% utgör ett mycket starkt lås och även om man generellt sett kanske ska ta ställning i den här typen av lopp så ser jag det som en okej lösning den här gången. Man tar ändå bort en klart överstreckad i 7 Marion Fouty Bon 16 % som sprintade undan i ledningen sist och många kanske tyckte det var häftigt. Visst det var bra att springa under tio utan någon som hjälpte till att hålla uppe tempot men det var över kort distans. Nu är det full distans mot ett par elithästar och inte alls givet att hon tar sig förbi Beppi Bi i starten, sida vid sida.

2 Rome Pays Off 3% är väl skrällen om båda betrodda mot förmodan skulle komma bort. Den här är bättre än raden och när Wäjersten hittar rätt med honom så är han en häst för eliten med väldigt hög kapacitet. Får bra lopp från plusläge.

Avdelning 8.

Ranking: A 4-5. B 3-10-7. C 12-1-9. D 6-2-8.

Fyraåringslopp för ston där 3 Glamorous Rain 35% inte kunde ta sig förbi 4 Deborah S.H 29% i Drottningpokalen där den senare var snabbare i starten och höll sig före hela loppet. Chans till samma igen och fel favorit här kanske då Glamorous kan vara en av Redéns hästar som är nedsatt senaste tiden då stallet haft betydligt sämre form än tidigare. Båda gör sina första starter sedan det loppet och kanske är inte formen på topp nu då man siktar mot StoChampionatet.

5 Lacille Boko 7% är ganska startsnabb och var bra på första barfota runt om sist och nu är det dessutom första gången i bike så absolut chans att man spetsar och leder loppet runt om.

7 Red Lady Express 2% är väldigt startsnabb med och kanske tar sig förbi alla i starten. Gick med norskt huvudlag sist men byter tillbaka till öppet som hon gått med tidigare. Detta är en kulltopp som ofta glöms bort, nu är det omlagd träning och man räknar med bra insats direkt.

10 Rihanna W.I. 5% har rygg på favoriteran och borde kunna ha bra ryggar att gå i hela loppet. Nurmos stallform är på topp, speciellt på hemmaplan och den här kommer med ett lopp i kroppen så räknar med bra insats här så tidig till låg procent.

12 Great Skills 11% blir det en del ändringar för nu då man kanske ska köra henne barfota runt om för första gången. Gick med cant-se-back sist och halvstängt huvudlag nu. Läget r dock väldigt trist så bara tänkbar vid väldigt bred gardering.

1 Cintra 2% hittade rygg ledaren och sedan tredje-par invändigt i sitt kval till Drottningpokalen och var då tvåa bakom Deborah S.H. Får man ett liknande lopp med lucka till slut kanske man kan skrälla här.

Grund-systemet.

Avd.1: 1-2-6-8-9-10.

Avd.2: 11 Velvet Gold

Avd.3: 4-5-6-7-11.

Avd.4: 4 Francesco Zet

Avd.5: 2 Cash Cowboy

Avd.6: 3-4-6-9-10-11.

Avd.7: 5-6.

Avd.8: 3-4-5-7-10.

1800 rader som kostar 450 kronor.


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Veckans bästa travbonusar

Insatsen tillbaka (500kr)
9.8
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100 kr gratisspel
9.7
18+ | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se / Spelpaus | Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Fullständiga regler och villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1250 kr
8.0
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.0
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Logga in
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Registrera dig
Jag har läst och accepterar vår
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Glömt lösenord
Stäng

Nya travbonusar

Mr Green

Insatsen tillbaka (500kr)

på valfritt LIVE-bet

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
LeoVegas

100 kr gratisspel

utan omsättningskrav

Hämta bonus
18+ | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se / Spelpaus | Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Fullständiga regler och villkor gäller.
NordicBet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se