Speltips: V86 på Solvalla 21/6 med spelstopp 19:20.

Häst 2

V86 på Solvalla 21/6, 19:20.

Omgången & Banan.

V86 har tidigare spelstopp vid 19:20 under sommaren då alla lopp inom spelformen går på samma bana respektive onsdag. Den här omgången på Solvalla har flera lopp med stora prispengar men ändå väldigt få hästar anmälda och bara två av åtta lopp har fulla fält. Det är så klart tråkigt och gör att det är lite sämre potential i omgången vad gäller tänkbara utdelningar. Vi vet ändå att det inte krävs lika mycket för att värdet ska sticka iväg på V86 då det ändå ofta blir svårt med åtta lopp att lösa så vi gör ett försök.

Inspelade tips & Andelar.

Vi gör inspelade tips på YouTube som du hittar på trav.se och gruppen på FaceBook i både gruppen Sverige Spelar och FB-sidan Trav.se. Vi spelar in till V75 på torsdagskvällar och släpper materialet sent torsdag eller tidigt på fredag. Även om vi testat lite olika upplägg så är det bara inspelat material till V75-lördagar som kommer ut regelbundet men om det finns intresse är det tänkbart att börja göra inspelat material även till andra omgångar som V86 mm. In och prenumerera på kanalen Trav.se på YouTube och kommentera gärna i våra sociala medier vad ni tycker vi ska göra för material.

På ATG-Tillsammans har vi andelarna som heter Travpunktse200 och kostar 200:- per andel. Försöker ligga runt tio andelar per system så blir vi för många spelas samma system två gånger, för önskat antal andelar. Stänger andelsspelet redan 18:30 onsdagar på sommaren för att hinna bygga klart systemet innan inlämning, när jag vet hur många vi är och jag kan komma att väga in sen info. Det systemet är än så länge bara öppet onsdagar och lördagar, men även där kan tillkomma till exempel GS75 och vissa V64-omgångar längre fram.

Bästa Spiken!

Omgångens mest troliga vinnare går ut i andra avdelningen där vi i tipsen har nämnt 2 Jikken som en tänkbar skräll i betydligt tuffare lopp än det här. Han har mött kulltoppar då han var fyra i kvalet till Kriteriet för att sedan kvala in till Breeders’ Crown-finalen men galopperade i den finalen. Han tog sig till finalen av Kungapokalen och nu går han ut i betydligt billigare lopp. Han måste ha absolut toppchans att vinna loppet och jag gillar spår två i volten där han borde komma iväg bra ifrån.

Gå Kort!

Har två avdelningar jag nog kommer att gå kort i under onsdagen om inget konstigt händer så att säga. Tre streck lutar det åt i fjärde avdelningen och bara två hästar i sjunde. Se vid respektive avdelningen vilka jag landat i.

Avdelning 1.

Ranking: A 6. B 3. C 7-4. D 5-1-2.

4 High on Pepper hade formtopp tidigt på säsongen och har blivit på tok för stor favorit på tidga systemen men han lär väl sjunka en del på strecken. Visst är han bra och kan köras offensivt från toppspår men inte givet att han kommer till spets den här gången.

3 Ikaros Sisu kan nog kanske svara ut favoriten i spetsstriden sida vid sida och från ledningen kan han absolut leda loppet runt om. Här verkar man maxa direkt i årsdebuten i sin nya regi, där det är aviserat både barfota runt om och en amerikansk vagn. Det blir första gången med sådana maxningar här och han kanske dessutom utrustas med blinkers så kan mycket väl vara spets och slut med Magnus A upp.

6 Charmant de Zack har matchats en del mot eliten i Frankrike och Italien och kommer med ett lopp i kroppen där han kördes passivt och gick fort över mål. Nu är det få hästar i fältet så spelar ingen roll hur han hamnar här, han måste ha absolut toppchans och rankas först då det kan bli en del körning i loppet.

7 Power Docsiktade man med mot Harpers men kom inte med och vann ett enklare lopp efter så formen är bra. Han är stark och rejäl men också väldigt speedig, det minns man ju från bland annat Kungapokalen i fjol då han flög fram till andraplatsen bakom Francesco Zet. Vann sitt Derby-kval men galopperade i finalen och måste duga bra i femåringslopp.

Avdelning 2.

Ranking: A 2. B 10-1. C 6-5-4. D 7-3-9.

2 Jikken borde ha bra chans att bli släppt till spets i kraft av sitt favoritskap och väl i spets bodre han vinna loppet men kan vinna med andra löpningsförlopp med och är en mycket trolig vinnare här.

10 Shapes rankas långt ner på många ställen men med ett litet fält behöver det inte kosta jättemycket att ta in 20 meter. Han har vunnit i Silverdivisionen i år och har en tung avslutning att tillgå. Han har ett lopp i kroppen nu efter lite tävlingsfrånvaro och ska väl vara bättre nu. Jag rankar honom tvåa på det höga spelvärdet. 1 Fade to Black Ås har höjt sig i Svedbergs regi sedan han kom dit i vintras och nu är det bra läge men tuffare mot i min tipsetta, än han mätt vid segrarna i enklare gäng. Vid bredare gardering är han så klart aktuell med tanke på läget men väl hårt streckad.

6 Secret Celebration flyttade från Wäjersten till Mattias Djuse i mars i år och kommer med ett lopp i kroppen nu så intressant att se om han kan tända till på miljöombyte och annan träning. Häst med bra statistik i ledningen och ett fint sjättespår i volten med Magnus A upp men borde väl ha bäst chans i rygg på ledaren här, om man kan komma dit.

5 Ruger ska provas barfota första gången den här säsongen men galopperade båda försöken på den balansen i fjol och nu är det spår fem i volten så lurigt läge och chansartad balans.

Avdelning 3.

Ranking: A 6. B 4-7. C 3-1-5. D 2.

6 Ivanka Amok körs säkert offensivt direkt då Kontio brukar försöka ladda med det mesta och inga startraketer i loppet så inte otänkbart att man kör sig mot ledningen tidigt. Hon har haft väldigt mycket bakspår och knepiga spår totalt sett men ska nog komma iväg bra här. Hon kommer med ett lopp i kroppen men var inte körbar där då hon sprang och slog i den amerikanska vagnen och kanske är den för smal för hennes aktion så ett plus med sin ordinarie vagn nu. Barfota runt om och eventuellt blinkers och med det huvudlaget på kan hon vara en tänkbar spetsvinnare. Stallkamraten 1 Isabelle Cash har kvalat in till tre större finaler som unghäst utan att få ut max där och möter äldre nu med ett par lopp i kroppen. Bra smygläge i litet fält och kan absolut utmana med lucka till slut.

7 Faeza Zet är loppets favorit men det är tuffare mot än sist. Visst var hon bra även gången före då hon vann med galopp men stod då riktigt bra till i ett tilläggslopp. Många bra i loppet och inte alls givet att hon bara rundar det här fältet.

4 Celiaz står hårt inne på pengarna men ska nog vara en klassklättrare med för lite pengar på kontot. Barfota runt om nu och kommer med form så från toppspår måste hon räknas väldigt tidigt här.

3 Benita Winner slog Ivanka Amok sist men då hade den ju en galopp på vägen så lika bra som henne ska den här inte vara, men formen är på topp och nu får man rejält kuskplus hit så från bra spår räknas även hon med segerchans.

5 Hard Landing vann en spårtrappa på V86 efter rejält lopp tidigare i år då vi hade henne högt i rankingen men sedan har hon inte rosat marknaden direkt. Har dock suttit fast en del med sena luckor ibland och i större fält än det här så kanske kan skrälla med rätt resa om man hittar tillbaka till formen. Goop upp och maxningar i både vagn och balans och så har hon inte gått i så väldigt många starter.

2 Dior Ima går ofta i betydligt enklare lopp och vinner ändå väldigt sällan så är nog enda i princip chanslösa hästen i loppet.

Avdelning 4.

Ranking: A 8. B 7-3. C 1-4-9-6. D 2-5.

8 Jovialityblir åter stor favorit och vann med det som behövdes i Drottningpokalen för att sedan vara chanslös att hämta in många längder på en för dagen väldigt bra Jazzy Perinne under Elitloppshelgen. Fortsatt tufft motstånd och kanske sämsta tänkbara spåret gör att jag vill gardera, men visst kanske hon bara är bäst och vinner från dödens.

7 Queen Belina kan nog Goop skicka iväg till ledningen och när alla sett att det går att slå Joviality så är det inte alls säkert att man släpper även om den stora favoriten skulle köras offensivt direkt. Hon är mycket startsnabb och intressant kuskplusi Goop upp så spets och slut är tänkbart här.

3 O’Mara Zon har betydligt bättre läge än de två mest betrodda och Wäjersten går sällan att räkna bort för dagen. Hon rapporteras vara bra i träningen och gör säkert ett bra lopp och skulle QB köras i ledningen med favoriten på utsidan kanske den här kan slå av alla till slut då hon inte var så långt efter i Drottningpokalen.

1 Eireann är bra med men är bortlottad då hon lär bli över från start och ska få svårt att komma in i matchen här. Visst kan man ha tur från kanske tredje inner och luckor till slut i litet fält men det borde bli svårt att ta längder om någon eller ett par av de mest betrodda är en bit före in på upploppet.

Avdelning 5.

Ranking: A 6. B 9-3-11-1-4. C 8-2-7-5. D 12-10.

Spårtrappa med Chyssta loppet där körsvenner utan avstängningar för drivningsförseelser på länge får tävla mot varandra. Detta gör att det är lite andra kuskar än normalt på flera av hästarna.

4 Lipton Scott är ganska startsnabb från bra spår men alldeles för hårt streckad som klar favorit på tidiga kupongerna och läge att gardera då det var enklare mot sist.

9 Impressive Sisu är med betrodd och vann första gången i bike sist så när det fungerade så bra får man väl ha med honom igen.

6 Valmar E.W. nämnde vi tidigt i tipsen till V75 på Östersund mot en så bra häst som De Facto och den här var väldigt bra som tvåa bakom ytterligare en skräll vi varnade för i Portofino. Det är absolut inte tuffare mot den här gången än den duon han mötte på V75 sist, så måste ju ha toppchans här. Bara 7% på tidiga kuponger med borde väl stiga en del men på högt spelvärde rankar jag honom först när han går fortsatt maxad här i bike, på barfotabalans och helstängt huvudlag med hål i.

Stort kuskplus får 2 Perfect Illusion från bra spår och den här har gått bra i biken tidigare. Kuskplus även på startsnabba 1 Spader som ofta är tränarkörd och han kan absolut leda loppet runt om.

3 Hilfiger får första gången bike på och dessutom första barfota runt om såklart intressant från bra spår med lopp i kroppen nu. Även 11 Ever So Much får amerikansk vagn på och här är det första gången barfota runt om så med rejält kuskplus måste den här väl stiga rejält i procenten. Hästen är bra och under 1% är märkligt på tidiga kupongerna.

8 Cayenne S.L.M. kommer med ett lopp i kroppen och testas med Adrian istället för Gocciadoro, vilket är neutralt på ett sätt men en ändring är alltid intressant. Spårtrappa och då är inte läget lika kallt.

Jag streckar nästan alla här och kanske kommer även 7 Kocu Boko med till slut på att det är amerikansk vagn tillsammans med barfota bak och han har inte gått många starter i bike så när han kommer med form finns väl viss skrällchans. Bra i bike har även 5 Go for Manny så även han är tänkbar från toppspår.

Avdelning 6.

Ranking: A 5. B 4-12. C 9-1-10-2-3-8. D 7-6-11.

5 Imperatur Am var klart bra i Harper Hanovers lopp och blir omgångens största favorit nu men har tjänat mycket pengar på få starter och möter tufft varje gång, som nu till exempel hästar som hade startat 20 meter bakom sist. Visst är det bra läge och kanske kan han köras till ledningen och då borde han väl vinna men det är inte alls givet. Han gick dessutom ett riktigt tufft lopp i Harpers så inte otänkbart att det både kan sitta i benen och i huvudet ett tag till att gå sig riktigt trött och vika ner sig till slut.

Dessutom kanske 4 Cronos Degli Dei kan vara före fram för att överta från bar spår och sida vid sida mot favoriten kan han nog hålla ut honom.

Om det blir körning mellan de två betrodda där framme bjuds fler in i matchen och om det blir stumma ben till slut så är jag inne på att det kan skrälla här.

12 Run N’Cola står bra inne i Brons men har så klart uselt läge. Han går oftast hela vägen in i mål och har visat skalle så ska inte räknas bort.

9 Twigs Honor kunde inte ta något i finalen sist men är kvar i klassen ett meeting till och gick väldigt bra som tvåa gången före, på Lunden. Har nog bättre form än raden ger sken av och skulle Goop komma igenom på vettigt sätt kan det vara en tänkbar skräll.

1 Lozano Di Quttro har varit en följetong i Klass 1 på V75 i vår men upp en klass nu så borde bli tungt. Även 2 Nixx Wrijthout är ny i klassen men lär stå sig bra i Brons då han gått bra lopp hela våren med.

Avdelning 7.

Ranking: A 11. B 9-13. C 2-6-3-8-14-4-7. D 10-1-12-15-5

Här spelar jag med bara två streck då jag är inne på att 11 Ultra Violet är en bra favorit med fin skalle som höjt sig rejält för Eklundh. Hon utvecklas ytterligare med loppen och kanske är bara bäst här så tänkbar spik men spår fyra i volten är så klart dåligt och oroar lite så jag låser loppet.

9 Mirci A’lir trodde jag på sist och hon gick starkt i öppen klass då så positivt att bara möta ston nu. Med loppet i kroppen sist där hon vara klart bra som trea måste hon räknas tidigt om hon är ännu bättre nu.Spår två i volten är bra på tilläggsfålla och hon kan hamna bra på det. Fortsatt Magnus A är så klart bra med Nurmos-tränat på Solvalla.

13 Precious Thing kan så klart utmana min duo då den här har springspår men det kan lika gärna vara vingelrisk från sådant läge och det är nog minus med vanlig vagn för henne. Det kan bli första gången med norskt huvudlag så lite intressant är det så klart.

Lång distans gör att jag tror klart mest på hästarna från tillägget här men nämner något om tre hästar som dragit streck där framme. 3 Safira Diablo åker man långt med men har inte fått honom att fungera fullt ut och årsdebut här gör att det är chansartat. 2 Starstrucked har bra kusk men är van att möta enklare och även om hon vann sist och visar form så vinner hon inte lopp speciellt ofta. 6 La Fille de Niky är det intressant med lättning i balansen för nu från ett springspår men tränarkörd är klart minus mot på slutet.

Avdelning 8.

Ranking: A 3. B 8-1-9. C 4-2-7-6. D 5.

Här blir 8 Bedazzled Sox klarfavorit och man vill ju jobba bort favorit i sista avdelningen på streckspelen, för det är genom att göra det man enklast får upp värdet. Läget så klart det vi kan racka ner på och det kan absolut bli vingel även om han är ganska startsnabb. Jag väljer att spela mot.

3 Following är startsnabb och borde komma till ledningen från ett bra spår när Goop kör och han har nog bättre form än raden skvallrar om. Melander velar som vanligt i intervjuer om bakansen men den här går bra med skor så inget problem. Med så smaskigt läge blir jag inte förvånad om man går för det nu och maxar till slut i Prix Readly Express med 600 tkr till vinnaren. Jag chansspikar en trolig spetshäst till klart rimliga procent och hoppas Goop spårar loppet runt om.

2 Greensboro Zet var fin sist då vi hade honom som omgångens bästa spik på V75 men han hade många som tvivlade då och möter nu mycket hårdare motstånd så bara en av väldigt många vid bred gardering. Streckad på över 15% på tidiga kupongerna är på tok för högt och lär väl sjunka något men han passas igen om han går ut i Klass 1-finalen på Bergsåker.

1 Coquaholy med ruggigt kuskplus passas som tidigt motbudet till låg procent och högt spelvärde. Han riskerar dock att hamna illa till men skulle han kunna få rygg ledaren får man se upp om luckan kommer. Även **6

9 Hustle Rain med tre lopp i kroppen och fortsatt vassa Magnus A upp räknas med vid gardering som ensam häst på bakspår och bedrövligt att inte loppet blir fullt med så fina prispengar att köra om.

4 Monastery Boko har nu ett riktigt lopp i kroppen och går säkert framåt med det så från toppspår ska väl även han räknas vid bredare gardering då Hagoorts hästar är svåra att räkna bort, han kommer oftast bara hit om det är full form.

Stora systemet.

 1. 3-4-6-7.
 2. 2 Jikken
 3. 1-3-4-5-6-7.
 4. 3-7-8.
 5. 1-2-3-4-6-8-9-11.
 6. 4-5-9-12.
 7. 9-11.
 8. 3 Following

4608 rader som kostar 1152 kronor.

Lilla systemet.

 1. 3-4-6-7.
 2. 2 Jikken
 3. 1-3-4-5-6-7.
 4. 8 Joviality
 5. 1-3-6-9-11.
 6. 4-5.
 7. 9-11.
 8. 3 Following

400 rader som kostar 100 kronor.


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1000 kr
8.6
18+ | Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt

100% upp till 500 kr

+ 100 freespins

18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se