Speltips: V86-Express på Bjerke & Solvalla 8/2

V4 Solvalla

V86 på Bjerke & Solvalla 8/2

Express-omgången.

V86-Express med spelstopp 20:30 avgörs den här onsdagen på banorna Bjerke och Solvalla där båda är ganska genomsnittliga på det mesta, båda har dock några meter längre upplopp än medel. Bjerke ligger i Norge och där har man inte skotvång på vintern som i Sverige så lite annorlunda där. I övrigt så brukar loppen på Bjerke vara väldigt skiktade där framförallt Stall Hamre brukar sticka ut. Nu har han inte hästar anmälda i två av fyra lopp inom V86 och dessutom någon tidig strykning i ett av dom andra loppen men ändå har han ett par stora favoriter och det brukar kunna chansen för hög eller låg utdelning hur det går för hans storfavoriter. Tror att båda ska gå att fälla den här veckan så hoppas och tror på bra utdelning.

Andelsspelet är öppna som vanligt och heter TRAVPUNKTSE200 på ATG-tillsammans, där jag stänger andelsspelet redan en timme före spelstopp för att bygga klart systemen beroende på hur många vi är. Siktar på ca 8-12 andelar per system, beroende på intresse och priset är 200:-/andel.

Bästa Spiken!

I kallblodsloppet som ligger som tredje avdelningen på V86 väljer jag att ta ställning då det är lika på strecken på två hästar spikar jag den troliga ledaren i 3 Bjørn Bork. Satt fast med rubbet sparat sist och spetsade då med lätthet för att släppa så tror det är riktigt bra chans att den här leder runt om då värsta konkurrenten var med i samma lopp och fick en lugn dödens men kunde gå i närkamp med ledaren den gången och nu är det betydligt sämre läge för den hästen, så läge att ta ställning.

Gå Kort!

Tänkbart att jag försöker gå kort i andra avdelningen där det är en stark favorit men bökigt läge och ett par intressanta motbud så kanske stänger loppet på tre markeringar.

Sjunde avdelningen är väldigt skiktad och det ser ut som att bara tre-fyra hästar kan vinna loppet så tänkbart att försöka stänga på ännu färre men jag streckar alla fyra som jag tror kan vinna loppet. Kanske kan man låsa loppet på två eller tre hästar.

Avdelning 1.

Ranking: A 5 B 4-11. C 6-2-8. D 3-10-7-9-12.

Här blev en given favorit i 1 I.D. Forcedtovictory tidigt struken så nu verkar alla hamna i spel på stall hamres andra häst i loppet i 5 Blue Spirit, den blir väldigt hårt streckad nu. Visst är den bra och startsnabb så kan leda loppet runt om men strecken hamnar nog lite överkant på den här och jag garderar loppet men tar inte så många.

4 Viktor C.D. låter det ganska bra kring och sida vid sida kanske den här kan svara favoriten och leda runt om men inte kört om man får rygg på ledaren heller. 6 Bravestile har klart missvisande rad och fått sparat i loppen i år då han satt fast med allt näst sist och var dragen bakåt i trötta ryggar sist. Nedstruken till bättre spår och till bara en procent tycker jag att det är intressant. 11 American Coffee ser jag som given på kupongen då hon visar absolut toppform och det låter som att hon gått i mål med sparade krafter vid segrarna.

2 Alameda drar en hel del streck men den här riskerar att bli över från start så ingen jag streckar tidigt då det inte låter speciellt uppåt på den här. 8 Kiss Flevo Rhythm är klart gynnad av en invändig strykning då han kan öppna ganska bra bakom bilen. Två lopp i kroppen nu i nya regin och kanske kan vara en tänkbar skräll.

Avdelning 2.

Ranking: A 12. B 5-10. C 4-9-11-1. D 7-3-2-6-8.

Spårtrappa för ston över kort distans där 12 Carry Cash nog ska vara bara bäst men spår 12 på kort distans bakom bilen och sprinterdistans kanske inte är hennes bästa. Hon är given förstahäst då hon möter så mycket enklare än hon är van att möta.

5 Myse d’Erpion kan öppna bra i amerikansk vagn som hon inte går så ofta i så det kan vara så att hon leder loppet runt om här då det blir första gången på tag från bra utgångsläge nu. Första på ett tag med bra utgångsläge blir det också för 4 Teton Miss Annie som får gå första gången från framspår för sin nya tränare. Lopp i kroppen och bra stallform så den här grundkapabla märren kan absolut göra ett bra lopp nu då hon gick imål med sparat sist och tränaren låter väldigt nöjd.

10 Tullibardine Boe blir det mycket ändringar på hit då det kan bli första gången på länge i amerikansk vagn som hon gjort något riktigt bra lopp i tidigare. Dessutom brukar hon gå med fast huva, can´t see back och murphy men nu kan det bli utan huva och med helstängt huvudlag så det kan bli rejäla maxningar på henne. Bör fälla många i spurten här, kanske alla.

9 The Primerose gör det bra mest hela tiden och hon kanske kan tända till på att fått ett lopp i monté inför det här. Bra smygläge och kan absolut vara en tänkbar skräll i öppet lopp bakom favoriten. 1 Macy ser jag som klart överstreckad även om hon kan öppna bra så borde det vara tufft mot för henne och har svårt att se henne räcka. 12% är på tok för högt.

Avdelning 3.

Ranking: A 3. B 10-9. C 2-5-1-11-12-7. D 4-6-8.

Se ”Bästa Spiken”

Det är lika på strecken runt 30-31% på 10 Å.M. Luna och 3 Bjørn Bork som möttes sist då den förstnämnda fick komma fram i dödens utan att vara med i körningen men såg inte alls taggad ut att kämpa mot ledaren då och var bara godkänd. Hon har segrar från stolopp på slutet och har gått i upp i klass förra loppet och nu så jag tror helt enkelt att 3 Bjørn Bork är en bättre häst och att ledningen ska fälla avgörandet då det dessutom är kort distans så borde det bli tufft att ta längder på en så bra tänkbar ledare.

9 Tako Ø.K. kan gå fort på kort distans och gick ett lopp på 1.23,0 i somras men vann bara 2 av 18 starter under det året och nöjer sig gärna med andra-tredjeplatser så bakspåret sätter väl ner chanserna med. Bra lägen på 1 Lættis och 2 Valle Grid men ingen av dom vinner så ofta. Plus på att den förstnämnda kan gå barfota fram och plus på den senare att det blir bra körsven upp. 11 Kul Stilling verkar trivas på kort distans och har fin resultatrad i vinter men måste väl rekordsänka en hel del för att slå dom bästa här. 5 Tyrifaksen mötte tufft motstånd för klassen sist men stått över sedan och gör comeback nu så borde väl behöva loppet, duger annars. Väldigt skiktat lopp där jag tycker att mitt spikbud står väldigt bra inne på pengarna.

Avdelning 4.

Ranking: A 4. B 8-2-3-10. C 3-6-12-5-11. D 1-9-7.

Favoriten är nog bäst och tål att gå i spåren men 8 Vincent C.D. har innerspår där bak så riskerar så klart trafikproblem och även om det är ett spår man gillar att leta outsiders från så är det inte lika kul att gå på favorit från. Jag garderar loppet.

4 Ductus har matchats i tuffare lopp i vinter och gjort det bra så går den här felfritt från besvärligt fjärdespår så måste den ha riktigt bra chans här. Stallet har toppform i övrigt och man säger att han har väldigt bra form och att distansen passar honom så bättre än raden skvallrar om.

2 Got to Goo får Kontio upp nu och har gått bra på slutet så från helt ok spår borde den här starka hästen gilla förutsättningarna. 10 Rio Alta Wine gjorde debut i ny regi i förra starten och den här gick bra fram till galoppen där han krokade ihop lite. Passande distans, tål att gå i spåren och är nog bättre med loppet i kroppen.

Två tänkbara skrällar från spets eller rygg på ledaren är 3 Rio Luca och 6 Bajaro B.R.. Den första var bra på V75 som fyra bakom Demir K.M.E. för tre starter sedan och bra igen sist som tvåa och den här kan öppna bra så kan vara tidig ledare i loppet. 6 Bajaro B.R. tycker tränaren är mycket bättre i träning än han fått visa i loppen så från springspåret kanske man kan få bra lopp i spets eller rygg på ledaren här och borde kunna skrälla.

12 Untouchable In är speedig men vinner sällan lopp, nu är det dock dags för rejält kuskplus så kanske kan man skrälla med lite tur om Mats E hittar rätt med den här.

Avdelning 5.

Ranking: A 3. B 9. C 1-7-5-6-4. D 2-8.

Här spelar jag med kompletterande spik i 3 Sheena’s Boy som kan öppna väldigt fort och är loppets givna spetsbud och i har bra chans att leda loppet runt om. Åkte dit på foto sist efter att fått het häst utvändigt på vägen så kunde han inte svara 7 Delight Classic långt ute i banan. Delight fick perfekt tryck på loppet och ryggar fram till upploppet från sitt bakspår sist och nu är det tuffare utgångsläge så backas väl och borde svårare nu.

9 Iggy B.R. är topphäst i grunden som testas i ny regi nu men har inte gått lopp sedan i somras och tjänade 70 tkr på sju starter i fjol så måste visa något innan jag streckar honom till 17%. Är dock klart bäst i loppet och för er som garderar så är han väl trots allt given på kupongen, men jag står över.

Bra i grunden är också 6 Custom Cheval som heller inte haft någon bra säsong bakom sig men växer väl in i klassen efter att ha tjänat mycket pengar som unghäst. 1 Jackson Avery kan öppna bra och kan få ett bra lopp i rygg på ledaren så kan skrälla därifrån. 5 Miss Pepper är bättre än raden då hon vann 7/16 i fjol och sprang in över 600 tkr den säsongen. Hon duger här med.

Avdelning 6.

Ranking: A 3. B 5-6. C 9-8-4-1. D 10-2-7-12.

Kortlopp i låg klass och det är lite lurigt då klara favoriten 3 Needle’em bara vunnit ett lopp i ganska långsamt tempo på Östersund så tuffare mot nu. Är startsnabb från bra läge med toppkusk och gått bra i amerikansk vagn på slutet så rätt förstahäst men given att gardera.

Höjning i amerikansk vagn har det blivit för 6 Noble A.F. som varit riktigt bra på slutet och stallet vann STL-final på V75 i lördags. Den här måste stå bra inne i loppet, trivs på kort distans och intressant till så låg procent.

5 Innersniffen har bra startspår och han liksom dom två förstnämnda har gått bra i bike så klart plus med den på den här gången. Debut på kort distans är intressant här från toppspår.

9 Dee Godfather gör comeback här och kan profitera på att det ofta går för fort för dom där framme i kortlopp i lägre klasser, inte lika ofta man håller hem på vintern om det är hårt tempo. Den här borde kunna fälla många till slut då han matchats i ett par tuffare lopp än ett par av dom där framme. 8 Hilfiger gillar jag och han ska gå i ryggar så backas väl ner i kön kanske men skulle man hitta ner i vettigt slagläge så är han bättre än raden. Stall i form och toppkusk fortsatt och han står bra inne på pengarna.

Avdelning 7.

Ranking: A 9-5. B 4-3. C 2-10-7. D 1-8-11.

Storfavorit från stall Hamre i 5 Boh Erre som har spår utanför stallkamraten 4 Thai Targaryan och man släpper väl med den senare om man kan svara så rygg ledaren och ledningen för Hamres hästar och då brukar han ju bjuda lucka till stallkamrat.

Det kommer gå fort i starten då även 3 Ivanhoe kan öppna snabbt och kanske är det den här som får rygg på favoriten. Lite mer härdad i klassen och gör säkert bra lopp och kan skrälla om favoriten skulle ha en dålig dag. Uppanmäld i flera av sina starter på slutet och ner i rätt klass nu så kan märkas att det är lättare mot nu.

9 Jonathan Bank A.B. slog favoriten sist på norska V75 från rygg på ledaren så med loppet i kroppen är han säkert bättre nu med då det var långt mellan starterna sist. Det skiljer på tok för mycker i procenten här och kanske lättas han ytterligare nu om det funkar lär spurten bita bra igen. Kan absolut vinna loppet och efter en strykning är det bara tio kvar att runda.

Avdelning 8.

Ranking: A 10. B 6-1. C 11-7-9-2-5. D 4-3-12.

Här blir 1 So Far Away Ås stor favorit på närmare 50% från innerspåret där han ska ha viss chans att kunna hålla spetsen. Jag är inte lika säker som många tycks vara på det, då det ser ut att finnas andra startsnabba. Innerspåret på Solvalla är inte helt enkelt att svara upp så det finns absolut på kartan att den här blir över i starten så jag garderar. Jag förstår att segerchansen är bra om man lyckas hålla spets så jag plockar inte bort honom men bara en av flera för mig.

8 The Baron är startsnabba och var en av dom som kunde ha laddat rejält här men ströks nu under eftermiddagen. 2 Black and Quick, 5 Biscaia och 6 Holy Ground kan alla tre öppna bra och inte förvånad om kanske 2 eller 5 kommer förbi favoriten i starten för att släppa till Holy Ground. Holy Ground är anmäld med vanlig vagn som vanligt men jag har sett i intervju att tränaren sagt amerikansk vagn på så skulle det bli så är det väldigt intressant då hästen verkar ha bra form nu. Stort plus med Magnus A upp och inte förvånad om den här kommer till ledningen och leder loppet runt om.

Appropå amerikansk vagn så är det aviserat första gången på 10 Jack is Back som kommer med form hit och han kommer med bra form hit så väldigt intressant och även här är det stort kuskplus sedan sist. Tidig trots bakspår.

11 Icon Mearas vann direkt efter flera månaders tävlingsfrånvaro och går säkert framåt ytterligare med loppet. Detta är en segerstaplare som vunnit sex raka lopp tidigare i karriären och har segrat i 10 av sina 22 starter totalt så han vet när nosen ska vara först. Startsnabb så klart missgynnad av bakspår så klart men kanske kan komma igenom vettigt med lite tur då han har startsnabb rygg att följa. 9 Global Attention galopperade till slut i sin comeback men såg ut att ha sparade krafter i det läget så säkert bättre nu med loppet dessutom. Är nog som bäst på någon form av barfotabalans men skulle man kunna hålla ryggen på favoriten och den går i spets kanske man kan skrälla om luckan kommer. 7 Jaxon V.S. gjorde få starter i fjol men är stark och rejäl när han väl är på banan och har gått rätt bra på kort distans. Stefan Persson upp är bra då dom på tre starter tillsammans har två segerar och en andraplats.

Stora systemet.

 1. 4-5-6-11.
 2. 5-10-12.
 3. 3 Bjørn Bork
 4. 2-3-4-6-8-10.
 5. 3 Sheena’s Boy
 6. 3-5-6-8-9.
 7. 3-4-5-9.
 8. 1-6-10-11.

5760 rader som kostar 1440 kronor.

Lilla systemet.

 1. 4-5-11.
 2. 12 Carry Cash
 3. 3 Bjørn Bork
 4. 2-3-4-8.
 5. 3 Sheena’s Boy
 6. 3-5-6.
 7. 4-5-9.
 8. 1-6-10.

324 rader som kostar 81 kronor.


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Veckans bästa travbonusar

Insatsen tillbaka (500kr)
9.8
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100 kr gratisspel
9.7
18+ | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se / Spelpaus | Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Fullständiga regler och villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1250 kr
8.0
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.0
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

LeoVegas

100 kr gratisspel

utan omsättningskrav

Hämta bonus
18+ | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se / Spelpaus | Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Fullständiga regler och villkor gäller.
Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1250 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se