Speltips: V86-Express 9/2

V86-Omgången.

Bygger lite mindre systemförslag då vi bygger klart större delar av systemet i Twitch-sändning från ca 18:30. Sök på 1x2se på Twitch i appen eller webben.

V86-Express delas den här veckan av Bergsåker och Solvalla med ett spelstopp vid 20:30 som vanligt. Bergsåkers banan är känd som en skräll-bana, och det är upploppet som är lite över medellångt som gör att fler får chansen till slut. 200 meter är det och banan är genomsnittligt bred medan Solvalla har numera också 200 meter långt upplopp. Spår ett bakom bilen är kanske lite bättre på Bergsåker än på många andra banor, från start. I övrigt ingen vinkad vinge eller open-stretch att ta hänsyn till på någon av banorna.

Bästa Spiken!

3 J.H.Mannerheim 39% har en riktigt bra uppgift i ett litet fält med bara sju motståndare efter ett par strykningar i avdelning fem. Han höll upp innerspåret mot Selmer I.H. sida vid sida ett par starter sedan och fick rygg på ledaren då Giveitgasandgo snabbstartade i sin nya regi då. Giveitgasandgo stumnade rejält den gången och Mannerheim drogs sist rundade hon och blev fast med sparat i andra ryggar till slut. Sist hade han spår utanför Van Gogh Z.S. som enkelt kom till ledningen medan Mannerheim inte trycktes av, utan gled fram i dödens men kunde inte nå Berhs häst i snabb avslutning över kort distans men kämpade bra sida vid sida mot den som gått i rygg ledaren och var tvåa i mål på kanske opassande sprinterdistans och mer passande medeldistans nu. Tror han bara är bäst oavsett upplägg och kanske kan han köras till ledningen tidigt den här gången och då ör det nog bara över.

Gå Kort!

Reder ut vart låset hamnar i Twitch-sändningen på 1x2se vid 18:30 och framåt. Tänkbara kortlopp är första eller andra avdelningarna. Om man inte tar ställning och spikar ett eller två av dom loppen så finns det få riktigt vettiga motbud i båda de avdelningarna då det är skiktade lopp.

Avdelning 1.

Ranking: A 3. B 5-9. C 2-11. D 10-1-4-7-8-6-12.

Här tror jag det står mellan några få och delat favoritskap mellan 3 Eldorado 30% och 9 Correct W.F. 30% där jag tror mest på den först nämnda i kraft av det bättre läget. Ganska likvärdiga hästar i vilken kapacitet de visat hittills kanske men Eldorado är kanske den som utvecklas snabbast på kort tid nu då han bytte regi inför förra starten och ska var bättre nu. Troels vill köra i såtes och därmed är det vettig chansspik.

Bakspårets Bergh-häst har dock en stallkamrat i 2 Navona 14% som startar invändigt om värsta motbudet så kanske försöker hon svara men tror inte det är lika bra häst som de två mest betrodda. Hon kan få ett bra lopp i rygg på ledaren men kan också köras mot min idé och sänka båda.

Därmed tänkbart att gardera loppet rots allt. 5 M.T.Montpellier 17% kommer med form, är ganska startsnabb och balanseras om lite då Träff tror han ska bli finare i gången med sulor fram i stället för boots som sist. Redan lättad den gången i balansen och är stark. Intressant med Mats E från bra spår.

Avdelning 2.

Ranking: A 2. B 5-11. C 8-1-3-9. D 7-6-4-10.

Omgångens största favorit och här ser det upplagt ut för 2 Strong Vacation 76% men kanske blir han allt för stor favorit. Satt fast och kördes upp i vagn sist med sparat nu är det rejält kuskplus och Örjan ser nog till att inte sitta fast och från framspår öppnar han riktigt snabbt så man siktar så klart på ledningen runt om.

5 Olimp 8% är med startsnabb och tänkbar att spela med som gardering då man ändrar en del här, då han ska gå med öppet och rycktussar nu i stället för halvstängt och ryckhuva som sist. Dessutom lättas han lite och första gången Magnus A upp är intressant.

11 Fauntleroy 5% siktades mot finalen i lördags men för få poäng och han har form hit i stället. Delad trea på vinnaroddset tillsammans med Le Piment mot en omöjlig Piemonte i ett STL-försök sist, då han satt fast med sparat och då duger man nog här med.

Avdelning 3.

Ranking: A 3-6. B 4-12-10. C 5-2-9-1. D 8-11-7.

Vidöppet kallblodslopp och givet att gardera då det är ovisst vem som tar till spets och de två mest betrodda dessutom dragit bakspår.

6 Vessle Moen 7% öppnar bra och får Ulf O upp men det kan vara upptaget i spets om 3 S.T.C.C.Bror 7% går felfritt. Han gick i ledningen sist och var bara slagen av en viss Tinder Lars till slut i snabb avslutning för klassen.

Av favoriterna 10 Mohus Prinsen 27% och 12 Perso 26% tror jag mest på den sist nämnda då det är Mats E som kör där, som vunnit med honom senast och här ändras lite i huvudlaget och rycktussar testas nog nu.

4 Höstbo Wille 8% har mött båda favoriterna på slutet och inte varit mycket sämre än de två så med framspår nu borde det väl vara jämnare på strecken där. Inte startsnabb men läget är ju bra ändå.

5 Ivarsviking 9% har gått väldigt dövad och öppnas upp lite nu, så tänkbart från bra läge då han nog kan komma i väg hyggligt.

Avdelning 4.

Ranking: A 4. B 1-6-9. C 7-12-5. D 3-2-810-11.

Öppet lopp över kort distans där favoriten 9 Önas Power 36% har bakspår och överskattat sådant i bricka nio så favorit i fara då han bara vunnit 1/14 och ofta nöjer sig med andra-tredjeplatsen.

4 M.T.Reed 13% blev fast med sparat i en E3-revansch sist mot bland andra Humble Man och ner i rätt klass nu. Bra spår och kan nog öppna hyggligt från det läget så får bra position där framme och skulle det till och med bli ledningen är det mycket intressant. Min förstahäst men han har inte vunnit lopp ännu och det blir gardering av loppet.

1 Current Leader 15% öppnar nog snabbt med då innerspåret är bra bakom bilen på aktuell bana och här blir det norskt huvudlag i stället för öppet som tidigare. Kan ju blir rygg på ledaren som är bra position i ganska låg klass på bana med hyggligt långt upplopp.

5 Ronando 2%, 6 Hurricane P.T. 8% och 7 Go For Manny 4% är alla tre ganska snabba ut vilket i princip alla är med framspår här. Bäst spår har ju den först nämnda som var uppåt med första gången norskt huvudlag sist och fortsatt det nu. Den andra i nämnda trio får någon form av helstängt eller cant se back på den här gången efter att ha gått med öppet huvudlag tidigare, så intressant ändring där. Mest intressant ändring är det ändå för Go For Manny som ska gå första gången i bike och han har spurtat bra i flera av sina lopp på slutet. Stallkamrat till favoriten på bakspår och då kanske man vill se till at det blir tryck på loppet så även de från bakspår får chansen.

12 Spike Razz 15% står tufft till men med många startsnabba där framme kan det gå då han vill vinna lopp och har vunnit 3/5.

Avdelning 5.

Ranking: A 3. B 1. C 9-5. D 10-7-2-6.

Se “Bästa Spiken!”

3 J.H.Mannerheim 39% har bättre spår än värsta konkurrenterna här och ska kanske kunna köras till ledningen den här gången och tror han bara är bäst. Hade litet uppehåll mellan början av september till slutet av november och Wäjersten tycker det tagit några starter att få full på honom men det låter som han tycker att han gått framåt med varje lopp. Så med fyra starter i kroppen är han nog nära formtopp nu så ska ha riktigt bra chans på hemmaplan nu.

5 Perfect Dynamite 29% blir väldigt hårt streckad efter segern senast men innan det hade han inte vunnit lopp sedan en skrällseger i maj 2020 och körde bara in 94tkr totalt under fjolårets 12 starter. Överstreckad då han dessutom inte vill ha hård banan helst utan fördrar kladdigare, tyngre underlag så från spår utvändigt favoriten blir det nog svårt att slå den.

1 Hard Times 9% mötte hårt betrodda Perfect Dynamite i båda hästarnas näst senaste start och stod då i 24 ggr pengarna medan PD stod i 153 ggr. Nu skiljer det mycket åt andra hållet i stället så även om inte den här vinner lopp så ofta så borde det nog vara jämnare streckat mellan de två. Gynnad om han slipper brodd fram den här gången och kanske, kanske kan nå rygg ledaren då innerspåret är bra i starten på Bergsåker.

9 Elian Web 16% gjorde comeback sist men missgynnad av bakspår igen och man vill nog se att det inte är helt färdigt innan man streckar honom som ganska betrodd efter skadedrabbad säsong med nästan ingenting inkört.

Avdelning 6.

Ranking: A 10. B 8-1-12-6. C 5-3-7-9. D 2-4-11.

Stolopp med 12 hästar på två startfållor och ganska stor favorit i 6 Bank Bowl 40% som gjort det bra i sin nya regi sedan två starter men här växlas det ner till vanlig vagn från bike och det är favorit i fara. Hon kanske inte är så startsnabb som flera andra här heller men från ett fint springspår så kanske hon kan köras framåt och få överta i kraft av sitt stora favoritskap så hon ska inte sågas helt.

Bra, V75-härdade hästar från tillägget och då det kunde varit 15 i hästar i lopptypen är det fördelaktigt för tilläggshästarna med mindre fält än så.

10 Himalaya Sisu 15% rankade jag etta sist och han körde för nära framförvarandes sulkyhjul när han lyft ut till attack och galoppen kom med till synes mycket sparat då. Jämnt streckad med Ninjas Kiss den gången i liknande lopp och inte lika vasst motstånd den här gången så tänkbar chansspik nu.

Två till på tillägget är bra och har mött hårt så vid gardering streckas de två och från bästa spåret där framme vill man leda runt om med 1 Hula Hula Sisu 16%, så lär inte släppa om favoriten kommer tidigt men kanske kan någon annan öppna ännu snabbare.

Avdelning 7.

Ranking: A 6. B 4-10. C 2-9. D 3-7-8-5-1-11.

Omgångens näst största favorit och 6 Chestnut Bojje 71% har varit väldigt bra så givet att han ska vara klar favorit här. Frågan är dock om man vill spika eller inte då han blir så stor som han är, nu när dessutom inte Bergh kör själv. Här är det dock läge att bara köra framåt till man får överta och han ska behöva ha en dålig dag för att förlora loppet. Motbuden blir så klart väldigt lågt streckade så det behöver inte vara fel att gardera om man siktar på stora pengar.

4 Walther På G. 0,8% är startsnabb och kommer favoriten tidigt släpper han väl för lopp i rygg på ledaren men går från alla positioner. Han är bättre än sin formrad och har vunnit ett par lopp på V75. Omlagd träning nu med tuffare intervaller, var behandlad inför sist och ska vara mycket bättre nu och så ska han stängas in lite mer då han gick med öppet huvudlag sist.

10 Young King 11% är speedig och står riktigt bra inne i propositionen så trots att han inte gått lopp på länge räknas han då han gjort starka insatser direkt efter träningsperioder tidigare.

Stallkamraterna 2 Claud P.Hill 7% och 9 Berra Steel 6% är bra för klassen men den senare blev jag besviken på sist då han kom till spets borde han försvarat sig bättre då han brukar växa i den positionen. Från bakspår är han kall och Claud P.Hill är mer intressant men Mats E upp från bra läge och han ska kunna få ett bra lopp i främre träffen. Fått en del sparat vid flera av sina starter och ska väl ha lopp lite på chans i så här tufft sällskap men det brukar Mats kunna lösa så räknas med skrällchans även om han står hårt inne i klassen.

Avdelning 8.

Ranking: A 4. B 6-3. C 1-7-8-5-11-9. D 2-10.

Ett ganska öppet lopp avslutar omgången och inte givet att favoriten 4 Claw 38% kommer till ledningen här. Då blir det favorit i fara men skulle han ta sig till spets från sitt fina spår blir han hästen att slå för övriga så han ska med på kupongerna.

3 Dream Creation 18% ska ha tränat bra och är redo för bra prestation direkt så när många i stallet hittat en höjning på Svantes nya gård måste man ta även den här på allvar. Kontio kan sända bakom en bil och kanske kommer den här till ledningen men Kontio kör också ofta galopp när han skickar från start så inte helt att lita på.

1 Radetzky 7% är med startsnabb och här laddar man nog var som går för att hålla upp innerspåret och köra där. Bra chans att få minst rygg ledaren så segerchansen finns där även om man missar spets.

6 Ozzy´s Melody 13% var betrodd sist och kanske lite tuffare mot nu men borde väl vunnit sist med perfekt lopp. Öpnnade lite långsammare än jag trodde han skulle göra och nu låter väl Erik tre av de invändiga som är startsnabba köra om det så kanske han hittar ner i bra slagläge igen. Låg på lite under vägen tyckte Erik så det var väl ursäkten att han inte vann men luft ner till trean då så var inte dålig och kan få revansch nu. Norskt i stället för helstängt nu så kanske han hushållar bättre med krafterna den här gången.

Det finns många lågt streckade i fältet med som inte alls är chanslösa och det kan vara läge att strecka fler än de jag nämnt.

Grund-rad

Avd.1: 3.

Avd.2: 2.

Avd.3: 3-4-6-10-12.

Avd.4: 1-4-6-7-9-12.

Avd.5: 3 J.H.Mannerheim

Avd.6: 10.

Avd.7: 6.

Avd.8: 3-4-6.

90 rader som kostar 22;50 kronor.


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Veckans bästa travbonusar

Insatsen tillbaka (500kr)
9.8
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100 kr gratisspel
9.7
18+ | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se / Spelpaus | Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Fullständiga regler och villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1250 kr
8.0
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.0
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Logga in
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Registrera dig
Jag har läst och accepterar vår
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Glömt lösenord
Stäng

Nya travbonusar

Mr Green

Insatsen tillbaka (500kr)

på valfritt LIVE-bet

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
LeoVegas

100 kr gratisspel

utan omsättningskrav

Hämta bonus
18+ | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se / Spelpaus | Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Fullständiga regler och villkor gäller.
NordicBet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se