Speltips: V86 Åmål 15/6

V86-Omgången.

V86 rullar vidare på onsdagar och spelstopp under sommaren är lite tidigare än vanligt, så missa inte det, 19:20 är det som gäller. Åmål är en av få 800 metersbanor med oerhört kort upplopp med sina 105 meter är det väldigt viktigt att sitta i främre träffen när man går in i sista svängen. Mycket högre vinstprocent för den som leder loppet jämfört med snittet på svenska banor, dödens är topposition som vanligt men lite extra bra här. I övrigt inga konstigheter.

Video-tips & Andelar.

Vi har börjat göra tidiga inspelade tips på FaceBook och YouTube som du hittar på trav.se och gruppen Sverige Spelar på FB. Vi bygger grunden till systemet där, i skrivna tipsen försöker jag få med lite utrustningsändringar vi kan ha missat i videomaterialet mm. På ATG-Tillsammans har vi andelarna som heter Travpunktse200 och kostar 200:- per andel. Försöker ligga runt tio andelar per system så blir vi för många spelas samma system två gånger, för önskat antal andelar.

Bästa Spiken!

I avslutande avdelningen tycker jag att 3 Hattusa 18% borde vara favorit så jag tar ställning och spikar då jag tror på bra chans för spets och slut där. Hon tål att gå i dödens med och det är en klart bra position på Åmål och hon är startsnabb så hamnar i ledningen eller utvändigt ledaren här. Toppform och mötte hingstar och valacker sist när hon var den enda som var nära vinnaren i mål från just dödens, i betydligt hårdare lopp än detta.

Gå Kort!

I femte avdelningen är det få hästar i högsta klassen men loppet är skiktat och bara fyar hästar ska kunna vinna loppet och visst är det väl billigt att ”heltäcka” loppet med fyra streck men jag väljer ett annat upplägg. Jag väljer att chansa bort favoriten helt då jag tycker 2 Gretzky B.R. 35% är klart överstreckad och gå på två andra ekipage här.

8 Lucifer Lane 27% som jag tror är bästa hasten här och som nedstruken ett spår blir det väl laddning mot tidig dödens eller spets här. 5 Ragazzo Da Sopra 8% kan ta sig förbi favoriten i starten om han laddas för fullt bakom perfekt spår bakom bilen. Tänkbart då att man kör i spets och kan vinna loppet. Tänkbart med att man släpper till Lucifer om han kommer tidigt, i kraftfullt angrepp. Men skulle Johan A nöja sig med en ”lugn dödens-resa” så kan Ragazzo rinna undan.

Avdelning 1.

Ranking: A 1-5. B 12-6. C 13-4-8-3-9 D 2-10-11-7-14.

Långlopp med tillägg och jag streckar på en del då Ulf Stenströmer som tränar den klara favoriten 5 Django Silver 48% låter väldigt orolig för startmomentet, då man fick spår fem som är snävt på den här banan. Att man är försöiktiga kan gör att det blir tappstart även om man inte galopperar så läge att gardera här.

1 DynamicTwister 15% har bästa spåret i volt här och går framåt för varje start och här skulle han kunna spetsa och leda runt om så mycket tidig.

12 Zenato 6% är väldigt lågt streckad då det är spår fem i volten på tillägg här. Jag tror han klarar spåret och kan öppna fort även därifrån så rankar upp när han går ner i klass rejält här. Spetsade på V75 sist och släppte till slut till Iznogoud AM och fick sparat i rygg där till slut, inget sådant motstånd den här gången.

13 Spartak Face 3% har springspår på tillägget och kanske körs offensivt direkt. Har vunnit 11/52 starter och duger i klassen.

6 Thorondor 14% har fint springspår och kommer med tre lopp i kroppen men vinner inte så ofta. Prickar Goop från spår sex kanske han tar sig till spets då blir han väl tuff för övriga här.

4 Vasco 4% ska gå framåt med ett lopp i kroppen i sin nya regi men spåret är lurigt.

2 Kadett Brodde 0,5% är startsnabb men borde väl vara nöjd med rygg på ledaren här, kan ändå störa ett par av mina streckade hästar i starten men borde inte ha något med segerstriden att göra.

Avdelning 2.

Ranking: A 1 B 2-5-4 C 10-8-7-12. D 6-9-3-11.

1 Kövras Joker 55% är väldigt stor favorit från innerspåret bakom bilen här som inte är det bästa. Statistiken säger att det inte ens återses bland topp fem vinstrikaste spåren på banan bakom bilen. Visst är den här startsnabb och kan absolut hålla upp sitt innerspår och då är nog loppet över, jag rankar honom först då han kanske kan komma ut med även om han skulle bli av med spets.

4 Bontoni Degato 5% är startsnabb och med spår som statistiskt sett är det bästa bakom bilen här kan det bli han som spetsar. Tänt till lite extra på barfota runt om och nu blir det bike på för första gången.

2 Steady Victory 16% ligger bra på det i andraspåret och här skickar Untersteiner häst en bra bit för start så klart intressant. Galopp tidigt sist då han kördes för fort in i svängen så bara att glömma den starten och han vann båda sina starter i maj. Bra form och man ville anmäla direkt igen och kanske blir det barfota runt om då man tycker han blivit mogen för att prova det, mycket intressant i så fall.

5 Eliot Cloud 12% kommer från seger och är väl Jepsons val i loppet då han är ordinarie körsven även på Bontoni Degato. Tål att gå i andra och tredjespår i loppen och kämpar hela vägen in så räknas från toppspår.

Tror det blir svårt för ekipage från sämre lägen att komma in i matchen då fyra av de bästa dragit så fina spår så bör det stå mellan dom. Men ska man nämna något från bakspår så är det att det är kraftigt kuskplus hos 10 Neza Caviar 3% med Goop upp. Det blir dessutom första starten i Sverige så körspö för första gången i lopp nu.

7 Sun ́s Ambitious 1%, 8 Flap Seting 2% och 12 Livingstone 2% har alla tre riktiga vingellägen men är nog ganska bra hästar för klassen så för er som inte är nöjda med mina fyra förordade streck så kan dom vara intressanta. Den sist nämnda har vunnit 4/8 och kommer med två lopp i kroppen. Flap Seting är startsnabb så kanske kan komma ner en bit fram. Han körde tidig galopp på första barfota runt om sist så kanske vi får se den positiva effekten av lättningen nu. Suns Ambitious galopperar ofta men felfri blir det nästan alltid bra placeringar även om han inte vinner så ofta.

Avdelning 3.

Ranking: A 6. B 10-2.C 3-13-5. D 9-8-12-11-7-1

Kallblodslopp där jag väljer att ta ställning för den knappa favoriten 6 Lysjö Kasper 28% som var före 10 Sylv Odin 26% sist dom möttes på V75. Kanske fick den senare lite sparat och ska så klart räknas mycket tidigt vid gardering här men då favoriten borde vara före i starten så kan det vara många länder att ta in från bakspår. Kasper var som sagt tvåa på V75, gick då en 24-tid endast slagen av Ulvsåsen, men före både Sylv Odin och en viss Kalmar som sedan vann på V75 i starten efter. Jag tror att från springspår ska det vara bra chans för tränare och körsven att bara köra framåt direkt till man sitter i spets eller möjligen i dödens och sen se till att inte släppa någon förbi sig.

2 Brenne Rön 21% är en vass utmanare som kan samma tider som dom två mest betrodda men spår två i volten gör att jag tror min spik har bra chans att vara före även den här tidigt i loppet. Mycket galopper i historiken och då är inte alltid spår två i svensk volt det enklaste för norska kuskar.

13 Olav 6% är häst som varit precis under kulltoppen balnd kallbloden som unghäst, nu är han fem år och ska möta äldre så kanske tufft att stå tillägg och här ligger man lågt från stallhåll. Det rör sig om en väldigt bra häst så det kan räcka trots läget om man bjuds rätt ryggar hela slutvarvet.

3 Vestpol Il 7% får kuskplus i Goop upp så även om hästen inte vinner så ofta så vet kusken var mållinjen ligger på den är banan. Perfekt spår och körspö den här gången gör att en annars lite seg häst kan få lite mer spring i benen.

5 Guli Vitus 5% är intressant med Ulf O upp och barfota fram. Ett lopp i kroppen så går framåt med loppet.

Avdelning 4.

Ranking: A 4. B 2-9. C 3-1-7-11. D 5-10-12-8-6.

9 Notre Perle 38% är loppets klara favorit trots bakspår på den här banan och visst är hästen bra för klassen men det är väldigt låg klass och här kan det vara många som går framåt rejält för varje start. Spår nio bakom bilen är ofta överskattat och Goop drar så klart extrastreck så spelvärdet hos den här favoriten är dåligt och hon är bara en av flera aktuella.

4 Chicandquick 18% är förstahästen i loppet för mig då det är loppets spetsbud och hon vann från ledningen sist, på just Åmål och från samma spår. Det var första gången i bike och fortsatt så med formen på topp så måste hon ha bra chans att leda loppet runt om.

3 Maharani Creation 18% är också startsnabb och är den som kan ta spets om min idé har en sämre dag eller kommer bort. Här är det aviserat barfota runt om för första gången och det är klart intressant från bra spår.

2 Above Art 17% var ute i samma lopp som Chicandquick här på Åmål sist och hade då bricka 12 så fick klart tuffare lopp men gick bra som tvåa trots det usla utgångsläget. Det var första gången barfota runt om och nu är det bättre läge. Hon hade dessutom varit hos veterinären inför sist och ska vara bättre med det loppet i kroppen.

1 Vilage Estele 3% är en tänkbar skräll då det är kuskplus mot att hon var tränarkörd sist och dessutom aviseras barfota runt om för första gången här. Skulle man kunna sno åt sig rygg på ledaren och det spricker upp så finns chansen för den här.

7 Mogas Ballerina 0,7% är värd att nämna då hon är startsnabb så det kan vara en bana som passar henne.

Avdelning 5.

Ranking: A 8. B 5. C 4-2. D 1-3-9-7.

Loppet i högst klass för dagen med flera som tampats mot eliten medan favoriten kanske inte matchats så flitigt mot svenska ’gulddivissionare’ som några av dom andra.

2 Gretzky B.R. 35% tycker jag rent av är fel favorit och klart överstreckad då jag inte tror han kan hålla ledningen här och jag plockar bort honom från systemet faktiskt, då spelvärdet är uselt på honom.

8 Lucifer Lane 27% borde vara favorit och blir nog det nu när Disco Volante är struken. Då kommer den här ner i banan ett spår och jag tror på offensivt upplägg och skulle han komma till ledningen så är det nog över. Var tvåa i sitt heat till Sweden Cup bakom en riktigt bra Officer Stephen och i finalen valde man att sitta kvar i andra utvändigt när attackerna kom och blev fast med en del sparat. Lättare mot nu och vinner nog loppet från dödens ganska ofta med. Tänkbar spik.

4 Audrey Effe 20% drar mycket streck och härdad i ett åar lopp på Vincennes i vinter men första loppet på väldigt länge nu och då är procenten lite för hög då hon tävlar i öppen klass. Dold bike på, i den meningen att hon inte fått tävla i bike i Frankrike men ändå lyser det inte rött då det inte finns angivet vad hon körts i på slutet. Rankar henne ändå före favoriten och streckar som tredje häst om jag skulle ta en till här men är inne på att stänga på två andra.

5 Ragazoda Sopra 8% är väldigt startsnabb dom få gånger man tryckt av honom och nu är det väl läge att göra det. Anton Sverre säger i intervjuer att han kommer säga till Jepson att han kan köra i ledningen den hör gången. Det är intressant med så kort upplopp, bike och barfota runt om för häst som är härdad mot bättre hästar i många år. Jag är inne på att låsa loppet på honom och Lucifer Lane.

Avdelning 6.

Ranking: A 1. B 5. C 8-2-6-10-7-4. D 3-9-11-12.

1 Agasi Broline 54% är väl rätt favorit då han är startsnabb och kanske kan hålla upp innerspåret här men inte alls givet då innerspåret bakom bilen inte är det bästa här. Håller han upp sitt innerspår vinner han väl loppet men då en utvändig har god tro om att kunna vinna loppet så kan det bli körning här. Kanske favorit i fara då.

2 Eagle Rock 13% tror Conrad Lugauer ska vinna loppet och han är startsnabb så här gör man nog ett rejält försök att ta sig förbi invändiga favoriten och det kan absolut lyckas. Kostar det inte allt för mycket kan den här absolut leda hela vägen. Det är nog flera som har har honom som drag i loppet så han kommer nog stiga på strecken så jag rankar ner lite då jag tror att det inte kommer bli så bra spelvärde på honom. Han är ändå tidig men min gardering bygger ju på att det blir lite körning mellan honom och favoriten så när två träter får en annan chansen. Jag vet inte vem som kommer bäst på det av några tänkbara utmanare så streckar flera.

5 Peak’n Roll 16% mötte 6 All In Face 5% sist på V75 då båda var bra som tvåa och trea så nu skiljer det kanske för mycket mellan dom på strecken. Båda räknas tidigt och tål lite spår på vägen. Bike på för All In Face som bara testat den vagnen en gång tidigare, då blev det galopp i ett Kriteriekval som Fransesco Zet vann.

8 M.T.Rick Nash 4% kan öppna bra och kan ta sig förbi flera invändiga i starten så skulle man hitta ner i vettigt slagläge finns chansen trots vingelläget.

10 Diggers FromHeaven 0,7% hade man tänkt testa första gången i bike med men då det blev bakspår kanske man sparar den växeln den här gången men det blir byte av huvudlag till ett helstängt den här gången.

Avdelning 7.

Ranking: A 9. B 8. C 15-12-6-1-3-4-14. D 2-13-7-10-5-11.

Voltstart och tillägg men här tror jag på hästar från bakspår, banan till trots och faktiskt tänkbar spik i favoriten 9 Muscle Man Boko 38%. Goop förstärker i sulkyn och det blir första barfota fram förmodligen även om det är anmält barfota runt om. Goop lär köra offensivt då den här kommer från hårdare gäng och går ner i klass nu.

8 Leandro Boko 23% är främsta utmanaren i kapacitet men här sitter Goop utnaför i starten och ser väl till att Jepson inte kommer ut, så får man backa kan det vara dyrbara meter att ta in om favoriten före och kan sätta in attacken tidigt här. Skulle favoriten komma bort så är detta första motbudet. Roligare dock med just spår åtta i volt om det är längre upplopp och man kan lifta med på innerspår och leta luckor till slut, nu är det inte lika kul med en betrodd som måste ta sig ut, så jag streckar vidare vid gardering.

1 HaryM.G. 12% drar en del streck och har vunnit båda sina lopp han kommit till ledningen i och det är bästa spåret i volt och Ulf O upp så bra chans till spets, men jag tror en ann tar sig förbi i starten. Då blir det chansartat om man blir fast bakom en lågt streckad som kanske släpper till någon annan i sin tur. Jag rankar ner på lågt spelvärde.

3 Magic Sea 0,5% är väldigt startsnabb i voltstart och spetsar nog och kanske kör man i ledningen så skulle favoriten komma bort kan det ju hålla hela vägen om man glömmer bort honom i spets.

6 Royal Vacation 3% borde väl kunna komma i väg bra från bästa springspåret och skulle man få upp farten kanske man kan överta ledningen här. Ledde runt om på Bjerke för tre starter sedan så även om det var på en långsamtid kan han kanske spåra hela vägen igen, och kan snabbare tider än så.

12 LuciferBoko 14% tycker Riordan ska kunna slå motståndarna här och visst är det väl så men han står hårt inne på tillägget och är bara en av flera vid bred gardering.

15 Bikila 3% är lite mer intressant på tilläggsfållan, inte på att han skulle vara bättre än Lucifer Boko på samma fålla men intressant på högre spelvärde. Han kommer med full form då han vunnit två lopp i rad på just Åmål efter offensiva upplägg så han trivs på banan och klarar lite spår på vägen.

4 Spectre 4% borde väl duga i klassen men bar vunnit ett lopp på 37 starter och spåret är bökigt. Nu är dock kuskplus som gör det lite intressant.

Avdelning 8.

Ranking: A 3. B 2. C 4-1-8-6 B: 7-11-1-5-6-10-12-9

Se “Bästa Spiken!”

Här är 2 Bring Me Wine 45% stor favorit på tidiga systemen men jag tror 3 Hatusa 18% kommer i kapp på strecken då favoriten inte startat på nästan ett år. Visst ska det vara förberett med banjobb osv men det kan verkligen behövas lopp här. Jag går mot favoriten och förordar spik på Hattusa som är snabbare i starten och borde vara före favoriten direkt här och då blir det svårt att plocka längder på den här banan. Form slår klass brukar det heta.

1 Global Virgin 3% är o-streckad men nu är det första barfota runt om i år och det har hon tänt till på förr. Kan hon få rygg ledaren på min idé och luckorna kommer i god tid så får hon bra barfota-effekt till slut här.

4 Benedeta Jet 15% kan det vara nedåtform på då hon tappade sist men nu är det kuskplus och toppspår så när hon bör hamna bra på det tack vare sin startsnabbhet måste hon räknas tidigt.

6 Önas Py 2% vinner inte så ofta men kommer från seger och visad form så när biken åker på igen skulle hon kunna skrälla då hon är startsnabb och skulle kunna hitta ner i banan på bra sätt.

8 Breidabliks Kahlua 8% drar en del streck och är även hon startsnabb men det borde kosta för mycket att ladda från bricka åtta med flera snabba invändigt. Risk för vingel men duger bra i klassen annars.

Stora systemet

Avd.1: 1-5-6-12-13.

Avd.2: 1-2-4-5.

Avd.3: 6 Lysjö Kasper

Avd.4: 1-2-3-4-9.

Avd.5: 5-8.

Avd.6: 1-2-5-6-8.

Avd.7: 6-8-9-12-15.

Avd.8: 3 Hattusa

5000 rader som kostar 1250 kronor.

Lilla systemet

Avd.1: 1-5-6-12.

Avd.2: 1-2-4-5.

Avd.3: 6 Lysjö Kasper

Avd.4: 2-4-9.

Avd.5: 8 Lucifer Lane

Avd.6: 1-2-5-6-8.

Avd.7: 9 Muscle Man Boko

Avd.8: 3 Hattusa

320 rader som kostar 80 kronor.


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Veckans bästa travbonusar

Insatsen tillbaka (500kr)
9.8
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100 kr gratisspel
9.7
18+ | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se / Spelpaus | Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Fullständiga regler och villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1250 kr
8.0
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.0
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Logga in
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Registrera dig
Jag har läst och accepterar vår
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Glömt lösenord
Stäng

Nya travbonusar

Mr Green

Insatsen tillbaka (500kr)

på valfritt LIVE-bet

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
LeoVegas

100 kr gratisspel

utan omsättningskrav

Hämta bonus
18+ | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se / Spelpaus | Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Fullständiga regler och villkor gäller.
NordicBet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se