Speltips: V75-tips till Solänget 14/10

Häst 20

V75-Tips till Solänget 15/10

V75-Omgången.

Något av en mellanomgång kan man lungt säga efter alla fina travhelger på sensommaren och början av hösten. Skiktade lopp som det kan vara mer av norröver och Solänget är värd för lördagens omgång. Jag är och spelar poker i Bratislava i helgen och är vidare till dag 2 i main event här så kommer att loppen i telefonen från pokerbordet. Därav har inspelade tips uteblivit till den här omgången men jag får ihop lite skrivet material här. Medellångt upplopp på banan och i övrigt inga konstigheter här.

INGET ANDELSSPEL IDAG DÅ JAG FÅTT PROBLEM ATT SÄTTA IN PÅ ATG!

Bästa Spiken!

I gulddivisionen ser det väldigt tunt ut den här veckan och jag spikar en viss Daniel Wäjersten som går från klarhet till klarhet med det mesta han får in i stallet. Visst åkte 7 Global Badman på stryk mot 2 Pinto Bob när dom möttes tidigt i somras men då var det utdragen körning för Badman mot Brambling i ett par omgångar. Han gick sedan bra med sen lucka som tvåa men då var Pinto redan i mål efter perfekt resa. Sedan dess har Global Badman hunnit med att vara tvåa i Jubileumspokalen för att sedan gå imål med sparat gången efter från hopplöst läge. Kanske lite sämre sist men inte konstigt att man ser lite trött ut sista biten mellan Hail Mary och Brother Bill efter offensivt upplägg och inga världsstjärnor med den här gången. Nedstruken ett spår så bricka sex bakom bilen och mest troligt kommer Global Badman till ledningen tidigt och leder loppet runt om, skulle någon mot förmodan svara tror jag han bara är bäst ändå och vinner loppet ganska ofta även från dödens.

Gå Kort!

I inledningen vet jag att många förordar streck för 1 Maybach W.F. och det gjorde jag sist men det var i klassen under, då han tävlade i Klass 1 och jag inte var helt nöjd med insatsen. Trodde väl det skulle bita bättre när man satte in attacken men såg segt ut och han kämpade till sig en tredjeplats. Nu är det tuffare mot igen och visst har den här varit ute och matchats mot kulltoppar men det har ett par andra fyraåringar i loppet också gjort.

Jag väljer att stå över streck för Maybach även om jag förstår att han kanske blir svårslagen om han skulle lyckas hålla spets från perfekt utgångsläge. Jag spelar med lås på 5 Mellby Joker och 7 Castor The star där båda borde kunna öppna bra och den som prickar bäst från bit ut i banan kan vara ledaren av loppet till och med. Alla andra, utom Maybach där framme, lär släppa till den av dom som är snabbast. Dom här två har också varit ute i Derbykval och liknande lopp där den senare till och med tog en plats i finalen som tvåa bakom Kentucky River i sitt kval. Fördelaktigt med en strykning där framme som ger plats och det är två hästar som står väldigt bra inne i Bronsdivisionen med tanke på deras kapacitet. Castor får dessutom kul kuskplus den här gången i Mats E upp från sitt springspår och ska vara favorit här.

Avdelning 1.

Ranking: A 7. B 5. C 12-2-1-9-10. D 8-4-11.

Se ”Gå Kort!”

Låser på 5-7 här och plockar därmed bort ett par hästar som drar en del streck i loppet så stänger på favoriten tillsammans med fjärdestreckade ekipaget.

12 Final Whistle står tufft till men är ändå delad tvåa på strecken och det är för mycket procent på den från det läget läget mot bra hästar där framme. Borde väl gå ner lite i procenten och är kanske trots allt mitt tredjestreck i loppet vid bred gardering.

2 Behind Lord vann för tre starter sedan mot hästar som Maybach fick stryk av sist i klass 1 och har sedan hunnit med att vara tvåa i ett försök till i den klassen och gick okej mellan bra höstar i finalen med. Upp i klass för honom med men tycker inte det ska skilja så här mycket i strecken så från bra läge för startsnabb häst väljer jag att höja honom rejält i rankingen då spelvärdet är högt.

Avdelning 2.

Ranking: A 3. B 8-7. C 11-10-14-4-6-1-13-2. D 12-5-9-15.

Försök i Diamantstoet där omgångens största favorit kommer ut och värdet i omgången ligger nog i att försöka fälla den här som blir på tok för hårt streckad.

3 Olly Håleryd borde väl vunnit sist för att få toppbetyg och över 62% är bara för högt även om så klart är en bra märr för den låga klass hon är kvar i. Hon är dock inte så snabb från start och får alltid köras offensivt och kanske kan man köra resolut efter en bit här och få överta ledningen i kraft av sitt stora favoritskap men det kan kosta en del med. Tål säkert dödens med här så klart men när man inte har speeden på V75 är det allt som oftast någon som fått fin resa och skjuter till bra sista biten så man kan vara jättebra men ändå få nöja sig med andraplatsen, precis som sist. Den gången var det 11 Twigs Intense som vann och jag hade varnat för henne tidigt då, från ett bättre läge så klart, men det var en fin skräll att få med tidigt den gången. Hon kan absolut vinna igen trots läget men det krävs så klart tur och hon är ju klar för finalerna redan.

8 Facing Life gillar jag smygläget för då det allt som oftast är bra med ett par svängar på innerspåret i den här typen av lopp där flera måste ut i spåren och vingla. Det krävs så klart lite tur med men hästen är bra om man får chansen här.
7 Heaven’s Pace har springspår och Mats E i sulkyn så tror på en bra start och fint lopp där framme så även om hon inte vinner lopp så ofta så tycker jag att hon är god för ett par procent mer här. Bara 6% så rankar upp på fint spelvärde. 14 Jamaica Boko behöver tur med rätt ryggar och draghjälp och kan då avsluta rappt sista biten och mött hårdare många gånger så ner lite i klass nu. 10 Pretty and Evil är oftast tränarkörd men nu kör Magnus och det är bra. Hästen står perfekt inne i propositionen och har mött bra motstånd i några av sina starter. Hon vinner inte så ofta men har vunnit lopp på Solvalla och till 5% är det givet streck. 12 Bottnas Hope 4 Cigars Eagle Owl 5 Tinto Three 6 Indine Keeper 13 Lyckans Loes

Avdelning 3.

Ranking: A 7. B 4-8. C 2-3-6. D 9-5.

Se ”Bästa Spiken!”

Gulddivisionen där 7 Global Badman spikas på allt då han nog bara är bäst här. Kan ta spets, kan få spets, kan vinna från dödens med om det krävs och fungerar från alla positioner i så här litet fält. Stabil spik.

Litet fält gynnar så klart värsta motbudet i 4 Antonio Trot som inte öppnar lika vasst men kan ju ändå få ett bra lopp och skulle han ha tur och hamna andra utvändigt då flera borde vilja köra på innerpsåret här så biter hans avslutning bra.

2 Pinto Bob skulle kunna hålla spets här men borde väl släppa om favoriten kommer tidigt och inte ens givet att han kan svara även om han skulle vilja. Kan få rygg ledaren men det kan också bli tredje par invändigt om väldigt startsnabba 8 From The Mine laddas nu när man är nedstruken ett spår. Den här kan lägga iväg rejält och kanske kan vara först framme till plankan för att sedan släppa till favoriten. Då kan det vara den här som får rygg på ledaren och skulle kunna skrälla därifrån.

Avdelning 4.

Ranking: A 1. B 5-3-15. C 14-12-11-2-6. C 9-13-4-7-8-10.

Kallblodslopp med tillägg där dom där bak hamnat på 40 meter tillägg och det är så klart tufft att ta in på snabba banor. Men nu startade ju ingen från mellanfållan så kanske lite enklare att glida i kapp dom på start och tilläggshästarna är inte alls helt borta här.

5 Brageson blir favorit då han vinner mycket lopp men tuffare mot den här gången och bara en av flera då det dessutom är ett snävt femtespår i volten. Stallkamraten 1 Ros Borken är nog inte mycket sämre och skulle favoriten komma bort kan den här leda hela vägen. Gick i bike sist vid segern så får växla ner nu.
15 Wolt går i princip alltid bra och även om han står sämst till vad gäller tjänade pengar på bakre fållan så tror jag han duger bra i loppet. 12 Lome Storm har läge för att komma iväg bra där bak och kan vara först från tillägget här. Vann 5/12 i fjol och 18/46 totalt så är en riktig vinnarhäst. 3 Zargo får bra lopp där framme då han är startsnabb från bra spår och kan ställa till det lite för favoritduon där framme om man vill köra i ledningen med den här. Annars kan det så klart bli bra lopp där framme oavsett och han ska räknas tidigt. 14 Bokli Rapp går nog framåt med loppet i kroppen då han gjorde comeback sist efter kortare tävlingsfrånvaro. Har bra fart i benen och ska kunna överraska.

Avdelning 5.

Ranking: A 4. B 5-8-2. C 1-10-6-12-7-3. D 9-11.

Lägsta klassen på V75 och här ska det kunna skrälla så jag spelar med många streck. 4 Drill låter man riktigt nöjda kring då han var fin i comebacken och han kan gå med samma balans igen. Dessutom har man testat rycktussar i jobb och det blir första gången i lopp den här gången. Från fint läge kanske den här är bäst. Ensam A på den här men jag kommer att gardera brett.

2 Il Capitano Mearas har inte visat lika mycket som dom bästa här men har å andra sidan ett bra läge och är startsnabb så ska kunna få lopp i ledningen eller i rygg på ledaren och då kan man vinna även om man inte är bästa hästen. Toppstammat som bytte regi inför säsongen och kommit igång sent i år så har nog en del utveckling kvar.

5 Knutte Sting har toppspår och vunnit båda gångerna han gått med kombinationen barfota runt om och bike med Magnus A upp. Bättre spår nu och full form så måste vara tidig även om det så klart är hårdare mot den här gången.

8 Midyat Zaz är loppets favorit och vann direkt med barfota och bike sist och så blir det igen. Det är spår så långt ut bakom vingen att som favorit måste man nog ranka ner lite på dåligt spelvärde. Det finns bra chans att det blir vingel från det här läget.

Avdelning 6.

Ranking: A 4-7. B 6. C 8-2-11-12. D 10-9-1-3-5.

Silverdivisionen och här försöker jag komma undan med få streck där 4 L.L.Royal kanske blir släppt till ledningen då han är favorit. Från ledningen borde han ha bra chans att vinna då han är i fin form och borde gå framåt med loppen.

7 Amalencius B.B. är väl ingen tvekan om att han är bästa hästen men han har betett sig lite märkligt i två starter i rad där han sett ut ha gott om krafter kvar har han sprungit och bromsat lite i loppen men gått hela vägen in sedan ändå. Beter han sig borde han kunna vinna loppet från dödens om man kör offensivt och nu har ju Magnus fått bekanta sig med honom en gång redan.

6 Global Bookmaker blir min tredje häst i loppet då han är väldigt startsnabb och ska kunna hitta ner till innerpåret för att sedan kanske släppa till favoriten. Med bra lopp i rygg på ledaren och kanske med press från Amalencius i dödens så kan luckan komma. Ofta bara tvåa-trea och vinner inte så ofta men till låg procent och med tänkbart vettigt scenario är det lite intressant den här gången.

Jag gillar ett par hästar från bakspår här men har svårt att se dom komma in i matchen den här gången där 12 Titan Yoda måste vara kraftigt överstreckad dessutom. 11 Mr Mah Can är missgynnad av bakspår då han är startsnabb.
8 Reddington kan öppna bra så kanske kan ha tur och komma ner i banan på bra sätt trots spår långt ut. Han är väldigt lite streckad och intressant med ny körsven här. 2 Tale of Jacks har bara gått ett fåtal gånger i bike och då ett par ggr från bakspår så men från bra läge nu skulle man ju kunna hitta rygg ledaren eller trea på innerspår. Blir det tryck i loppet och luckor kommer så kanske, kanske han kan vara en jätteskräll här.

Avdelning 7.

Ranking: A 3. B 6-10. C 12-8-4-1-7-11-5. D 2-9.

3 Laredo Boko är en bra favorit här där jag tycker att man kan spela med honom som kompletterande spik. Han kan nog få ledningen av flera där framme men slår nog många även från utvändigt om det skulle behövas. Han mötte 10 Declan med liknande förutsättningar när båda var i Klass 2 tidigare i somras där Laredo vann och läge för repris. Bakom favoriten är loppet vidöppet och det är verkligen en eller alla som gäller här i mina ögon.

6 Simb Zacky är startsnabb och bombar nog till ledningen initialt här men skulle favoriten komma med bra fart med och ställa en allvarlig fråga är ju rygg på ledande favorit en bra position med. Bra skrällchans från både spets och rygg på ledaren över den korta distansen. 1 Kissinger Boko riskerar att bli över från start så även om det är en fin häst för Klass 1 så måste han vara överstreckad nu. Han var betydligt mindre spelad sist mot bland andra 12 Mizai som vann den gången. Nu är han å andra sidan totalt bortglömd på under 3%. Riktigt kallt läge och klar för finalerna i November men det är långt dit och den här kan avsluta riktigt vasst med lite tur på vägen.

Stora systemet.

 1. 5-7.
 2. 3-7-8-10-11-14.
 3. 7 Global Badman
 4. 1-3-5-12-14-15.
 5. 1-2-4-5-6-7-8-10-12.
 6. 4-6-7.
 7. 3 Laredo Boko

1944 rader som kostar 972 kronor.

Lilla systemet.

 1. 5-7.
 2. 3-7-8..
 3. 7 Global Badman
 4. 1-3-5.
 5. 2-4-5-8.
 6. 4-7.
 7. 3 Laredo Boko

144 rader som kostar 72 kronor.


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1000 kr
8.6
18+ | Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt

100% upp till 500 kr

+ 100 freespins

18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se