Speltips: V75-Tips till Bergsåker 13/4.

Axevalla travhäst

V75-Tips till Bergsåker 13/4.

Omgången & Banan.

Lördagens V75-omgång går på Bergsåker där det är 200 meter långt upplopp och vi verkar gå mot mildare tider efter att vintern kom tillbaka en del i förra veckan. Innerspåret är betydligt bättre bakom bilen att spetsa från när det är långa raksträckor men som vanligt är spår 5 och 4 bäst bakom bilen. I volt är det spår ett som är bäst, som överallt i princip och spår sex är också riktigt bra så klart.

En lurig omgång utan väldigt givna favoriter gör att spelvärde är bra då dessutom Bergsåker brukar kunna leverera en del skrällar när man är värd för V75. Man har ett brett upptagningsområde, dit tränare norröver vill toppa lite extra, när man har lite närmre än normalt till V75-banan.

Video-tips & Andelar.

Vi gör inspelade tips på YouTube som du hittar via länk på trav.se och gruppen Sverige Spelar på FaceBook, eller gå in på YT och sök efter trav.se där som kanalen heter. Vi försöker få ut inspelat material till alla V75-omgångar på lördagar och ibland även till extra omgångar.

Andelsspelet öppnas som vanligt och hittas numera bland butiksandelar hos DagensBästaSpel där jag lägger min 200-andel men det finns även andra andelar att välja mellan. Jag bygger andelar som baseras på det stora spelförslaget och min ranking i tipsen här.

Bästa Spiken!

I tredje avdelningen är det en Bronsdivision med fördel ston i propositionen och det är en märr som står väldigt nära gränsen på intjänat, som jag tror ska ha väldigt bra chans att vara bäst i loppet. Visst är det comeback för 3 Riet Hazelaar men man har kört banjobb med henne så hon är förberedd och maxas nu. Bike fick hon inte ha på Vincennes och även gått i vanlig vagn en del på tidigare hemmaplan så givet att amerikansk vagn är ett plus här. Hon var riktigt bra som tvåa i Stoeliten under Elitloppshelgen i fjol bakom Zeudi A.M.G. som hon gav draghjälp. Hon kan öppna bra vid ladding och ska ha bra chans att spetsa eller få ta över ledningen så väldigt bra segerchans och jag tror hon kan vinna från dödens med om man av någon anledning inte kan ladda för fullt. Toppchans.

Gå Kort!

I sjätte avdelningen är det gulddivisionen och fyra hästar höjer sig i frågan om segerchans men jag väljer att spela med tre av dom och se nere vid avdelning sex vilka tre hästar jag fastnat för.

Avdelning 1.

Ranking: A 4. B 1-10-9. C 2-6-7-5-12-11. D 3.

Favoriten 1 Mellby Knekt är orutinerad för att vara stor favorit i Klass 1 och även om han öppnat snabbt tidigare från innerspåret är det ingen garanti för att det funkar igen. Innerspåret är som tidigare nämnts bra på banan och givet att spetschansen är god så klart vettig segerchans. Vi ser dock ofta Nurmos mer orutinerade favoriter trivas sämre när det inte är hemmaplan och resa oroar lite med där Kontio hellre chansar och forcerar till galopp än ger upp en spetsstrid. Dubbla galopper sist och comeback nu så favorit i fara då det kan vara högre galopprisk med skorycken.

4 The Flying Eagle visade rejäl startsnabbhet i en Klass 2-final sist och det var bara en riktigt bra häst för klassen som slog honom i sista stegen den gången så han duger absolut bra i Klass 1 med. jag är inne på att han kan snuva favoriten på spets vid full laddning då innerspåret kan vara överskattat och spår mitt i banan är bäst även här. Det gör att det borde vara närmare procenten mellan hästarna och den här rankar jag först på bättre spelvärde. Många är oroliga för distansen för honom men skulle man komma till ledningen kan det många gånger bli lugnare i långloppen och jag är inte lika orolig. Hästen går ju framåt med sina lopp och MAD är vass tempobedömare och skulle man komma till spets så ska ju favoriten antingen sitta fast eller ha galopperat och då finns det färre som vill trycka upp tempot.

Inte tillräckligt hög spetschans för The Flying Eagle att jag vill landa i spik här till slut och jag garderar loppet. Bakom favoritduon är det ett gäng streckvärda hästar till väldigt låga procent och loppet känns vidöppet.

10 Nikylon har galopperat bort en del pengar och vann med tyngre balans sist så form och distansgynnad. Vågar Westholm lätta honom något till den här starten blir han farlig om han håller sig i trav, då han har en vass spurt att tillgå över ett ganska långt upplopp här.

9 Luca Di Quattro är kvar i klassen efter att ha varit bra som tvåa i ett försök och suttit fast i finalen med sparat sist. Nu blir det lite lättning i balansen och han passar nog bra på distansen men tränaren vill att han körs på chans så risk att det blir för långt fram från det här bakspåret. Ändå ganska tidig på kunnande.

6 Kapten Nemo kan öppna snabbt men inte givet att distansen är så bra för honom, men skulle han komma ner i banan och få ett bra smyglopp så bör han vara vass på speed till slut. Väldigt låg procent och tror segerchansen är betydligt högre än kollektivet tycks tro.

2 The Pirate visar form och är en häst med bra kapacitet som tål distansen. Bra läge, barfota runt om som han varit bra på och den låga procenten, efter att han brukar vara påpassad på spelen, gör att han måste tas på allvar.

7 Mellby Kaliber lättas i balansen med barfota fram första gången och med tre lopp i kroppen i Wäjerstens regi är det intressant trots spår en bit ut. Han verkar vara stark och ha bra skalle.

12 Jackpot skryts det ofta om från stallhåll men om han nu är så bra som man säger så borde han väl redan gått ur den här klassen. Form nu med fortsatt Mats E upp och bike på är plus så klart men läget drar ner chanserna.

5 Lukanos trivs på distansen och med körsvennen så från bra läge med form är han med aktuell vid bredare gardering.

11 Spader sågs till att hållas inne av Goop med Joint Cheif sist, som kom utanför i tredjespår den gången och Spader fick väl aldrig riktigt chansen. Följde med bra i mål som fyra utan att gå för drivning direkt och nu får Goop chansen att köra den här gången men större plus att det blir bike nu mot sist så inte helt borta.

Avdelning 2.

Ranking: A 4. B 9-2. C 7-3-1-5-11-6-10. D 12-8.

Här är det fel favorit i 2 Spike M.M. som glänst på långsamma tider i enklare gäng och visade sig mer begränsad sist då man mötte en stenhård motståndare. Lägsta klassen ska han så klart duga bra i men tränaren är inne på att det kan bli tufft med. Kort distans är kanske inget plus heller och då man sparar på alla växlar och kör med skor och vanlig vagn kan det bli svårt att vara tillräckligt snabb för att vinna på V75 med bara fem starter innanför västen. Kommer man till spets kan det så klart gå.

Procenten viktar nog över till 4 Kingen Mearas som borde vara favorit här och förmodligen kommer att bli det under lördagen. Risken är att han stiger för mycket och många duktiga system har honom som singelstreck så han kanske sticker iväg lite för mycket i procenten. Ändå bra att ha honom som given ensam A. Sist blev det väl lite fel på Bjerke, nu blir det körspö igen, rycktussar, första bike och första barfota runt om, så klara, ‘dolda’, maxningar som inte ens lyser rött efter utlandsstart. Givet att han kan köras till spets till och med, från ett bra spår och man kan absolut spika den här då han nog kan vinna loppet även från dödens eller andra par utvändigt här på hemmaplan.

1 Popeye Tooma kan öppna bra och ställa till det lite för favoriten 2 Spike M.M. men jag är inne på att kanske 3 Ninepoints Lady kan ta sig förbi båda initialt och sedan släppa till Wäjersten. Tänkbar skräll om hon får lopp i vinnarhålet och lucka.

5 Dalens Elvis och 6 Diego kan båda också öppna bra men vill väl båda ner i banan bara och skulle man hitta ner i tredje invändigt eller rent av rygg på ledaren för någon av dom två så finns väl en liten skrällchans för den som når bästa positionen. Båda går första gången barfota runt om här och har vettig spår så absolut tänkbart att man får höjning på duon med skoryck.

9 J.J.Detgårbranu har ännu inte förlorat lopp och det ska man ha respekt för och skulle favoritduon vara inblandade i utdragen kamp om positionerna där framme kan den här komma in i matchen trots bakspår på kort distans och bättre motstånd här. Tränarkörd i tidigare lopp och fick Mats E upp sist så fortsatt det plusset. Man har en stallkamrat som verkligen kan gör det surt för favoriterna där framme med och rygg på startsnabba för den här gör att den ska tas på fullaste allvar.

7 Even Younger möter många som bara mött enklare motstånd tidigare här medans han själv varit ute i några tuff lopp för klassen och är kvar, perfekt inne på pengrna i Klass 2. Alla invändiga är startsnabba så kommer många ner på innerspår innanför så finns det ju chans för den här att hitta ner i vettigt slagläge i andraspår utan att hamna allra sist. Jag tror han kommer visa sig tuff till slut om det blir fart på loppet och det är en klart tänkbar skräll här.

Avdelning 3.

Ranking: A 3. B 10-8-1-5 C 6-12-4-9-11. D 7-2.

Se ”Bästa Spiken!”

Jag är inne på att 3 Riet Hazelaar var på tok för lågt spelad på tidiga systemen och även om hon trendar uppåt blir hon nog ingen jättefavorit här då många verkar sprida strecken en del här. Man verkar ha höga tankar om henne och jag tror hon har toppchans i Bronsdivisionen så jag spikar då loppet är vidöppet bakom henne.

Tidiga favoriten 10 Kaxig In gillar ju att vara med där framme och trivs i dödens så visst kan man köra framåt men inte alls givet att man kör så offensivt på V75 och det kan kosta en del. Hästen är bra men man var inte helt nöjda med travet sist och kör med lite mer säkerhet i balansen så även om det blir stabilare kanske det då inte ger maxprestation. Mats E trivs med hästen och det har alltid funnit hög kapacitet men fått höjning i nuvarande regi så första utmanare här trots bakspåret.

5 No Limit Express kan öppna snabbt från toppspår och även 6 Balotelli Face kan öppna bra men den senare vek ner sig i ledningen sist så frågetecken för om det verkligen kan vara toppform där. Båda kanske behöver något lopp till för att växa in i Bronsdivisionen men från spets duger så klart båda. Man borde nog släppa till favoriten med båda annars tror jag att man får stryk från den även om hon hamnar i dödens då det är tuffare häst än den här duon.

1 Kingslayer Pellini kanske kan nå rygg ledaren på stallkamraten här och hittar man vinnarhålet kan man absolut vinna loppet när man får vasse Goop upp här.

8 Icon Mearas var favorit sist i klassen och är nu totalt bortglömd och även om favoriten och hästarna från bricka 5 och 6 kan öppna vettigt allihopa så är ingen av dem någon raket så skulle den här laddas för fullt kan man ta sig förbi samtliga här. Kan absolut hitta position i rygg på ledaren och ska kunna skrälla med bra lopp. Bra form och vunnit i tre av fyra starter för Westholm och gjorde bra upphämtning efter galoppen sist.

4 Mahala är med ett sto som får ha lite mer pengar men står inte jättebra inne med tanke på att hon hade fått ha många hundra tusen till. Comeback på Redéntränat är inte givet att det är offensivt och topplopp direkt då trots bra läge och fin kapacitet.

12 Kendall Jackson är en bra Bronshäst som tål en repa i spåren men körs väl mer på chans härifrån. Har man lite tur så duger den här bra där barfota är ett plus nu i comebacken. Han har tio starter på barfota runt om och bike där han vunnit tre, varav ett par av segrarna är tagna på V75.

9 Xerxes Milpond har bra form och avslutade åter snabbt i skymundan sist och skulle det stämma för honom kan han skrälla. Står perfekt inne i klassen och borde ha högre segerchans än kollektivet bedömer här.

Avdelning 4.

Ranking: A 13-9-5. B 12-6-14-2-15-7-4-8-3. D 11-1-10.

Kallblodslopp med mycket pengar i priserna och favoriten 6 Blomsterprinsen känns verkligen inte som något att hålla i handen från spår fyra i volten och i hårdare gäng än han är van vid. Klar vingelrisk och favorit i fara här. Ung häst med utveckling i sig och höjer väl sig med loppen så givet att det kan gå men bara en av många här.

13 Sol Storm står ganska bra till på sin fålla vad gäller tjänade pengar och har bra skalle så givet att det är en toppchans. Samtidigt maxar många med skoryck och liknande medans han går med skor och har trots allt ett chansartat läge så givet att gardera vidare här.

5 Bragesonkan öppna snabbt och har ett fint tredjespår i volten med bara två där framme ska man kunna hamna bra på det här. Spelade jag med tidigt sist men han blev fast med sparat då och står 20 meter bättre till än den som slog honom då och ytterligare en betrodd i det loppet. Barfota runt om för första gången i 30:e starten här och hästen har vunnit 12/29. Kan komma ner på innerspåret en bit fram, för fint lopp, och det brukar ju kunna bli luckor.

2 Tekno Tana är den av två ston i loppet som är gynnade med 20 meters försprång i propositionen, mot hästar som tjänat lika mycket. Här maxar man med behandling inför detta, barfota bak, lättning fram och norskt huvudlag. Man vill köra i spets i eget tempo och visst ska man kunna rinna undan då men kanske störst chans om man får gå i rygg ledaren här.

9 Grude Tryggve är tränarkörd nu och visst kan Tjomsland strula till det med taktiska upplägg ibland men köra sina kallblod det kan han så atr inte så hårt på kuskminuset här då det är inbakat i en väldigt låg procent. Springspår på startsnabb häst och han kan köras fram i bra position och kanske till och med till ledningen efter en bit. Kollegan Daniels drag i loppet och han har ju prickat bra böand skrällarna i kallblodsloppen på V75 förr. Liksom favoriten, en femåring med utveckling som går framåt med loppen och den här har vunnit 15/27 och har bra fart i benen.

12 Grådö Bo står illa till i propositionen men är startsnabb så kan vara förbi en del av dom 20 meter före ganska tidigt ändå och hamnar bra på det med den här har han speed att vinna loppet. Det intressanta här är att man testar första gången barfota runt om i 60:e starten. Formintryck efter galoppen sist och 1% är bara alldeles för lågt här.

Vann mot Grådö Bo och Brageson sist gjorde 14 Guli Em som kommer med full form och gick väl inte i botten sist då han blev släppt till spets och kunde vinna på bra tid. Han kanske ska gå med framskor eller skor runt om nu men å andra sidan kan det bli rycktussar som han inte körts med på ett tag.

15 Järvsö Kurt står så klart riktigt risigt på det men startar själv där bak och kan vara ikapp utan att det kostar allt för mycket här. Ändå stort fält att runda och mycket ska stämma men kul med Wäjersten upp som catchdriver här. Hästen vann 6/17 i fjol och 13/46 totalt så han har visat skalle och verkar veta vart mållinjen ligger.

4 Prinsen Af Sola fick stort kuskplus sist som betrodd men var inte 100% i travet den starten och fick en bra placering ändå. Duger väl här med för Goop men måste trava bättre, då kan det gå.

7 Klack Vidar får MAD upp som vunnit med honom tidigare och även om hästen varit proffskörd många gånger så har han oftast varit tränarkörd och det är givet att det är stort kuskplus nu mot sist. Intressant att han lättas i balansen med sommarskorna på den här starten.

8 Basisten kommer med form och har ett bra springspår så skulle kunna hamna vettigt på det och ses med viss skrällchans. Tränarkörd och står hårt inne gör det chansarat om det verkligen ska räcka.

Avdelning 5.

Ranking: A 3. B 2-6. C 8-5-7-10-11-9. D 1-12.

Stor favorit blir 6 Winterburn som är väldigt bra och jag har varnat för honom gång efter annan på slutet men tränaren har sagt att det inte är full form ännu men han har gjort bra lopp i skymundan. Nu hade han form sist och fick på ett helstängt huvudlag som gav effekt där och han vann mot ett par ganska bra Bronshästar då. Nu är det upp i klass och han lär duga i Silverdivisionen med men kan ligga på lite i loppen och slösa med energi så inte givet att lång distans är så bra för honom och det lutar väl åt att han får göra loppet i dödens igen här. Då alla springer på den här bollen den här veckan blir han överstreckad och jag chansar att gå mot nu, då jag tycker att det är en favorit i fara.

2 Jerka Sting har vunnit fem gånger på sex försök i ledningen och givet att man vill köra i spets då så borde inte släppa till favoriten här men kanske har svårt att stå mot den till slut då kanske. Mycket bra statistik på barfota runt så det är ett plus och distansen funkar bra med. Jag vet bara inte om han är lika bra som ett par andra här och är inne på att många går på honom för han är givna spetsbudet så kanske blir han streckad lite i överkant här.

Jag chansar lite här och går mot med en man inte alls vet hur det står till med formen för i 3 O’Mara Zon som står väldigt bra inne i klassen då det är fördel ston och har nästan tre miljoner på kontot. Hon var inte alls i form i årsdbuten men jag är inne med att hon borde gå framåt rejält med loppet och nu blir det barfota runt om och bike på så tror absolut att hon ska kunna vara mer vaken i loppet nu så från bar spår hamnar hon bra på det och jag tycker det är kul att gå på henne i annars ganska öppet lopp.

Stallkamraten till mitt spikförslag är 8 H.C.’s Crazy Horse som ska få gå första gången i amerikansk vagn och är gynnad av en invändig strykning i loppet så kommer ner ett spår här. Tre lopp i kroppen med formintryck sist då han vann på 12-tid full väg för lärling och får lite kuskplus nu.

5 Hannibal Face kan gå framåt med en vinterträning för Goop och höjning på hans stall i Sverige sista veckorna får man verkligen säga. Kapabel häst man inte riktigt hittat rätt med men distansen ska vara den rätta och spåret blev bra här så borde kunna komma ner i vettigt slagläge och intressant som bortglömd nu.

7 King of Jazz gillar man ju och har höjt sig ytterligare på slutet. Här blir det första gången kombinationen bike och barfota runt om i den här regin och helt skolöst har han bara sprungit en gång för Hanna och då vann han. Gynnad av strykningen och trivs i dödens med även om det kan vara upptaget där men fungerar med olika upplägg så även om han är ny i klassen kan han duga direkt.

10 Marre’s Dreamboy har två lopp i kroppen efter uppehåll och stallet har bra form så kanske stigande form på även den här och det är en fin häst som är härdad i Silverdivisionen så när många andra är nya i klassen ska han nog duga bra i loppet trots dåligt läge.

11 Xanthis Hilton var favorit sist och bara slagen av, en för dagen, väldigt bra häst i ledningen. Gjorde det bra som tvåa då men skor på nu och hopplöst läge gör det svårt.

9 Corazon De B. är till skillnad mot många andra i loppet härdad i Silverdivisionen men gör sina bästa lopp där framme och bortlottad nu. Startsnabb rygg så skulle kunna komma igenom vettigt så inte helt borta.

Avdelning 6.

Ranking: A 2-1. B 8. C 4-5-7. D 3-6.

Se ”Gå Kort”

Ett kvallopp till Paralympiatravet där 2 Mellby Jinx är väldigt stor favorit då det är bra spetschans och visst kan han rinna undan här men det finns andra som kan öppna snabbt med och kanske kostar det en del att spetsa när andra söker positioner med.

1 Kentucky River avslutade snabbt i årsdbuten och kanske är han ännu bättre i år med en vinterträning för Redén i kroppen. Kanske kan man ladda mer med honom då innerspåret är bra här men borde inte kunna svara ut favoriten här och riskerar att bli över. Han har bränt som väldigt hårt betrodd på medeldistans för både Reden och i tidigare regi och kanske är han som bäst över längre distanser men som stark häst i ett litet fält kan han kliva runt dem ändå.

4 Castor The Star gick genom klasserna i fjol och har hunnit prova på mot eliten men jag ser honom inte riktigt som en elithäst ännu utan en bra Guld-häst och han borde få svårt att nå favoritpositionen, ledningen trots bra spår nu. Snabb på en bit och skulle han hitta ner i vinnarhålet och det blir fart på loppet så kan han ju vinna men jag tycker att tidiga procenten var hög på honom och han är en av de fyra lite mer streckade jag väljer att plocka bort.

Jag tycker att 8 Mister Hercules är mer intressant som singelprocentare även om det är anmält med vanlig vagn hit. Han rapporteras ha tränat bättre än någonsin och man har lagt om träningen med honom och han gick ett tufft lopp på måndagen så han ska vara väl förberedd. Intressant snack och hoppas man ändrar till bike här och i ett litet fält är inte bricka 8 alls lika illa som om det hade varit fullt fält. MAD upp är intressant med så klart.

Avdelning 7.

Ranking: A 14. B 7-9-11-6. C 15-10-3-5-2-12-4-13. D 8-1.

Ett försök till Diamantstoet med femton ston utspridda på tre volter i två startfållor och en favorit med bakspår i främre fållan gör det öppet då favoriten dessutom gör årsdebut här är det givet att spela med fler hästar.

9 Mi Amore Bros är bra för klassen då hon galopperat bort sig i Stoderbyt och har lite mindre pengar än hon kunde haft och står bra inne i loppet. Hästarna i lite lägre klasser från det här stallet har oftast behövt något lopp i kroppen i år och jag är inne på att det är en favorit i fara här, även om hon har bra kapacitet, men Örjan kan köra för passivit i bland så givet att det kan bli för långt fram här.

Jag tror mest på en från tilläggsfållan i 14 Olly Håleryd som är enda hästen i fältet med över miljonen på kontot och den här har man ofta varit uppåt kring. Hon har gått bra efter vila flera gånger och stora grejen här tycker jag är att det blir Goop upp. Hästen tål offensiva upplägg och kan köras framåt tidigt men tål att gå sista varvet i tredjespår med, om det behövs och jag rankar henne ensam A-häst här.

7 Never To Young är inte att lite på i travet men här ser det upplagt ut för att hon ska kunna köras till ledningen efter en bit och då är segerchansen hög. Galopprisken i loppet sedan minskar ju så klart om hon kommer ner på innerspåret och får bestämma tempot i ledningen.

Öppna snabbt kan 3 Conrads Anette och 6 Twins Lily då de två har ett par av de bästa spåren i volten där framme. Jag är inne på att det är den senare som kommer till ledningen för duktiga Hanna Forslin som fått in den här i träning. Tänder hästen till på miljöombyte och en vinterträning i sitt nya stall kanske vi har en höjning på henne och skulle sjuan komma bort kan den här leda loppet runt om då det är barfota runt om direkt i årsdebuten här. Även 2 Icicle Am kan öppna bra och har vasse voltstartskusken Adielsson upp så det är många som kan hitta ner på innerspåret tidigt här för fina lopp och det skräller ofta från rygg ledaren eller tredje invändigt i den här typen av lopp.

11 I Love Faux Depart går från att ha tillhört favoriterna i finalen näst sist till att bli totalt bortglömd och hon har sett bra i flera lopp i rad. Gick imål med en del krafter kvar sist med, då det såg ut som man inte fick fart på henne förrän det var för sent. Jämnt mellan placeringarna bakom vinnaren då och var nära andraplatsen medan hon satt fast med rubbet i finalen, innan det senaste loppet. Kuskplus mot sist och under 2% gör henne till ett fynd i loppet trots kallt läge.

5 Mercedes Hall vann från spets sist men spår fem nu med många andra startsnabba runt omkring gör att det kan bli vingelläge för den här och ganska hög procent gör att jag ser henne som klart överstreckad den här gången.

10 Dutchess Sun gör mycket intressant regidbut för Wäjersten och man ligger lite lågt men det kan ju vara höjning direkt och hon har varit bra i Norge så med körspö, miljöombyte och annan träning kan det ju vara skillnad direkt.

15 Young Mistress var bra mot hingstar och valacker sist så plus med bara ston mot och hon ska duga bra här. Rejäl och går hela vägen in och procenten är tilltalande här.

Stora systemet.

 1. 1-4-9-10.
 2. 2-3-4-7-9.
 3. 3 Riet Hazelaar
 4. 2-5-6-9-12-13-14-15.
 5. 3 Omara Zon
 6. 1-2-8.
 7. 6-7-9-10-11-14-15.

3320 rader som kostar 1680 kronor.

Lilla systemet.

 1. 4 The Flying Eagle
 2. 4 Kingen Mearas
 3. 3 Riet Hazelaar
 4. 2-5-6-9-12-13-14-15.
 5. 3 Omara Zon
 6. 1-2.
 7. 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10-11-12-13-14-15.

240 rader som kostar 120 kronor.


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1000 kr
8.6
18+ | Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 1500 kr
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se