Speltips: V75-TIPS ÅRJÄNG 13/7

V75-Omgången.

Nu är sommartravet igång på riktigt och Årjäng står värd för veckans V75. Vanlig 1000-metersbana med upplopp över medel, 205 meter och det brukar kunna skrälla lite här, speciellt när V75-cirkusen gästar banan.

Årjängs stora sprinterlopp i sista avdelningen har lockat några riktigt bra deltagare och det ska köras om 600.000 i första pris över 1640 meter. Några Elitloppsdeltagare och några som var med i snacket inför samma lopp dyker upp här och det ska bli roligt lopp att se.

I övrigt ganska öppna lopp över lag och det kan ge riktigt bra om man hittar rätt denna veckan.

Bästa spiken!

I avdelning fyra är orutinerade favoriten 2 Lady Nadine 41% för mycket streckad. Bara en start i år och från ett andra spår i volten kan det dessutom vara besvärligt för orutinerade hästar. Oavsett så är det bara fem hästar på start och då är tilläggen ikapp dom ganska billigt, då brukar hårdare hästar bakifrån vinna sådana lopp, speciellt då det handlar om ston.

Väljer därför att rekommendera spik på en av dom hårdaste i loppet, från dubbla tillägg, 15 Hope And Dreams 17% som klarar rejäla repor ute i spåren. Vann sist ett liknande lopp med lite tuffare proposition, också då med dubbla tillägg, här är det något snällare gränser för tilläggen. Gången innan tvåa bakom In Toto Sund, så vi talar om en häst för stoeliten. Till fina 17% är det en riktigt bra spik!

Gå kort!

Stark favorit i första avdelningen, 1 Eldorado B. 37% ska ha riktigt bra chans att behålla ledningen här och därmed stora vinstchanser.

Men jag vill gardera här då det skiljer ganska mycket på strecken mot 6 Ragazzo Da Sopra 22% som är stark och maxas i utrustning denna gång. Tröttnade sist efter sista 1100m ute i tredjespår från att ha hamnat 7:e utvändigt från spår 12, så inte mycket att göra åt det loppet. Nu är det mycket mindre fält och nedstruken ett spår dessutom, så blir väl några snäpp längre fram denna gången och dödens kan ju vara ledigt också.

Avdelning 1.

Se ” Gå kort!”

Anledningen till att jag låser på mina två streck är att dom värsta motbuden är lite överstreckade. Även om 7 Virginia Grif 18% är kraftigt kuskförstärkt och nedstruken ett spår, så borde hon vunnit förra loppet som stor favorit och är ett sto i silverdivisionen och då ska det vara en riktig undantags-märr för att vinna. 2 Apapmand 12% tränas i ny regi på slutet men har slagit riktigt klena gäng i Danmark och behöver visa mer för att tippas i silver, där han är princip ny i klassen.

Ranking: A 1. B 6. C 8.2.7.10. D 4.3.9.

Avdelning 2.

Visst lägsta klassen och voltstart, varningsklockor ringer så klart, men jag tar ställning i avdelning två. Det är den klara favoriten jag väljer att singelstrecka, 1 Deede Star 40% tränas av Nurmos och körs av Kontio, nu blir det första barfota runt om och helstängt huvudlag. Han har vart ute i voltstart en gång tidigare och tog då ledningen på två steg från springspår, nu är det ännu mer perfekta spår ett, bästa tänkbara förutsättning för att gå iväg felfritt. Då det dessutom saknas startsnabba motbud så blir det nog tidig ledning och då är han en riktigt bra favorit.

Motbuden är det jämnt mellan, en eller väldigt många som gäller här. Springspåret 6 Running Like Hell 6% låter det riktigt uppåt på från stallet, men Lars D Carlsson går ju inte ut och vinner på V75 speciellt ofta, så rankas ner på kusken. 7 Upload 7% är det Örjan upp på och det var positivt sist, men där låter det som dom vill ha något lopp till i kroppen för toppform.

2 The Real Face 6% har startat två gånger i rad på V75 och sist var han fin på första barfota, med mycket sparat då och är nog första motbud. 4 Great Winner 17% har många anhängare och då får dom spela Jakobsson med häst som gärna tar till galopp och går upp rejält i klass nu, från spår fyra, jag står helst över den.

Ranking: A 1. B 2.7.6. C 8.4.10.3. D 9.5.11.12.

Avdelning 3.

Öppet kallblodslopp utspritt på tre startfållor, strecka på är grundtipset. Favoriten 5 Spik Loke 25% kommer med fem raka segrar och ett staket i raden, och det drar streck nu så klart. Snabba pengar på honom nu och bökigt femte spår i volten, dom på 20m tillägg är bra mycket hårdare och man ska ranka flera därifrån före.

10 Pyrmo 18% låter det riktigt bra på och testas nu barfota runt om nu och fortsatt Ulf Ohlsson upp, tog ledningen från spår fyra sist, så kommer säkert iväg bra nu med. Klar första häst.

14 Rappnor 14% har ruggigt bra statistik och har så klart bra chans igen. 12 Björs Viking 5% står bäst inne på pengarna på sitt tillägg och har springspår och Erik Adielsson upp nu, som vet hur man utnyttjar spåret maximalt. Kuskplus även på 8 U.R.Faxe 7% med ÖK upp och eventuellt barfota runt om för första gången. I övrigt är det ännu fler kuskplus att se upp med, 15 med Jepson, 1 och 2 på start med Kontio och Jansson.

Ranking: A 10. B 14.8.12.5.13. C 15.1.6.2.11. D 7.4.3.9.

Avdelning 4.

Se ”Bästa spiken!”

Värst mot är nog 11 Dallas As 12% som det krånglade lite för i stosprintfinalen sist, nu ensam med springspår på 20-metersfållan och det kan ge utrymme för bra position. 6 Bravivivicimo 3% är det kuskplus på och körspö nu, dessutom barfota runtom första gången på länge. 14 Waffle Cone 10% är en annan av dom hårdaste här, som står bäst inne pengamässigt, och har gjort det bra även mot hingstar och vallacker i år, räknas tidigt vid gardering. 1 Timotejs Godis 4% är det ev först barfota nu och BG till låg % från innerspår låter intressant.

Ranking: A 15. B 11.14.2. C 1.6. D 9.10.7.5.8.13.3.4.

Avdelning 5.

5 Macelleria 36% ska ha gått framåt med loppen i försök och final för Bergh, men nu går han upp en klass, duger säkert bra här med, men ska garderas som stor favorit.

1 Eicas 7% skulle kunna lyckas svara upp innersniffen här, även om det ska vara svårt Årjäng så antar jag att ingen sagt det till Eicas? Örjan upp nu och jag har följt hästen sedan ett riktigt bra lopp som två i april, nu fick han äntligen vinna förra veckan och formen är på topp.

2 Tale Of Jacks 5% har gått i en svensk bike senaste tre starterna med framgång, då han sist avslutade bra med sparade krafter efter att suttit fast in i det längsta. Då var det tal om final i klassen, kvar i samma klass och står bra inne, kan spurta ner detta gänget.

Ranking: A 1.2.5. B 6.4.9. C 3.12.10. D 7.11.8.

Avdelning 6.

Omgångens största favorit 1 Visa As 63% är ruggigt bra i sina bästa stunder, men här kan han bli över från start, trots extremt kuskplus i form av BG.

5 Peder Mykla 4% är hemmahästen som kan slå till, då han nu får Jepson bakom sig är det tal om rejält kuskplus även här. Och vi fick se Jepson brisa undan i biken förra veckan med, nya bekantskapen för honom, Pastor Power. Hoppas på något liknande här till lockande procent på hemmahäst som siktat på detta loppet, trivs bra över 1640m och står perfekt inne pengamässigt.

Formstallet Bergh har en tuff häst här med i form av ojämna 6 sanda Love 10% som har nära till galoppen, men då han står på benen kan han slå vem som helst i klassen, med mer eller mindre vilket upplägg som helst, så farlig att plocka bort.

Ranking: A 5. B 6.1. C 4.2.7.12.3. D 11.8.9.10.

Avdelning 7.

Årjängs stora sprinterlopp är ett anrikt lopp många tränare vill vinna och i år är det inte tal om någon utfyllnadshäst egentligen. Spår ett ska vara svårt att ta spets från, men löser Adrian det, med hjälp av solfjäderseffekt, då i princip alla där framme kan öppna fort, så är mycket vunnet. 1 Dante Boko 14% kan absolut lösa detta och blir då svår att passera.

6 Milligans School 19% ser jag som värst mot till slutseger, då han inte är lika beroende av ledningen och kör 1, 3 och 5 en bit mot varandra kommer Milligans spurt bita riktigt bra.

Favoriten 2 Nadal Broline 25% trivdes inte på banan sist, blev hovöm och gav upp, han borde vara i ordning om BG tar ut honom och var ju riktigt bra i årsdebuten för Goop, räknas så klart tidigt. 3 Uza Josselyn 6% är värsta motbudet i spetsstriden då hon visat extrem startsnabbhet nere i Frankrike vid flera tillfällen, då hon mött dom bästa där nere är spelprocenten nu alldeles för låg. Visst har 5 Milliondollarrhyme 15% viss spetschans också, men här borde han nog söka sig ner någonstans och hoppas på bra resa i draget, då han är grön i högsta eliten är han lite överspelad här och borde ligga lite under 10%, men kan så klart vinna med rätt lopp.

Ranking: A 1. B 6.2. C 3.7.5. D 8.9.4.10.

Stora systemet

Avd.1: 1.6.

Avd.2: 1 Deede Star

Avd.3: 1.2.5.8.10.12.13.14.

Avd.4: 15 Hope And Dreams

Avd.5: 1.2.5.

Avd.6: 1.5.6.

Avd.7: 1.2.3.6.

1800 Rader som kostar 900 kronor.

Lilla systemet

Avd.1: 1.6.

Avd.2: 1 Deede Star

Avd.3: 10 Pyrmo

Avd.4: 15 Hope And Dreams

Avd.5: 1.2.5.

Avd.6: 1.5.6.

Avd.7: 1.2.3.6.

72 Rader som kostar 36 kronor.


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se