Speltips: V75 Sundbyholm, Eskilstuna 2/7

V75-Omgången.

V75-omgången har STL-finaler och E3-finalerna över medeldistans på schemat så hög klass på tävlingarna den här lördagen. Sundbyholms Travbana, som banan strax norr om Eskilstuna heter, har något kortare upplopp än medel med sina 182 meter och det är en utpräglad spetsbana. Spetssegrar ligger klart över medel liksom favoritsegrar, då det ofta går hand i hand eftersom favoriten har lite enklare att bli släppt till ledningen. Man ska väl generellt sett leta spikar med spetschans här men det kan bli åska och regn på lördag så blir det risigt väder kan ju mer hända i loppen. Regnet ser nu ut att dra över tidigt på morgonen så kanske inte blir något problem alls.

Bästa Spiken!

I sjätte avdelningen tar jag ställning för 5 Pure Atlas 34% väl medveten om att han möter en obesegrad häst, väl medveten om att det kan bli galopp, väl medveten om att många andra också maxar och har siktats hit. Tycker ändå det låter så uppåt och med betydligt kortare resa än till kvalet ihop med att Örjan kör som har sjukt vass statistik i lopp med miljonen eller mer i förstapris är det givna förstavalet för mig. Mer motivering nere vid avdelning sex som är E3-finalen för hingstar och valacker, mer även om mina tankar och funderingar kring motbuden.

Gå Kort!

Ett par lopp i omgången som tyvärr inte ens dragit fullt fält trots fina pengar att köra om det gör loppen skiktade när enkla hästar kommer med på sista platserna. Har pratat om att det öppnat upp sig mer i Silver efter att tidigt varit klass där ofta favoriterna vinner har det kunnat skrälla lite mer på senare år då man gjort om propositionerna och hästarna får vara kvar betydligt längre i klassen. Silverdivisionen går som fjärde avdelningen och jag väljer att försöka lösa loppet på få streck då det är skiktat och många lär fastna på samma fyra-sex streck där. Favoriten har alla med så den blir överstreckad från chansartat läge men även jag tar med 11 Amalencius B.B. 49% tidigt. Han är omgångens största favorit och jag spelar med två motbud på grund-systemet. 4 Sam The Man 15% ser jag som givna spetsbudet och hoppas han körs i ledningen och kanske stannar där hela vägen in i mål. Jag kompletterar med en understreckad klasshäst som har ett lopp i kroppen i sin nya regi och nu får bike på. 10 Henry Flyer Sisu 7%. För mer motivering till mina val se avdelning fyra och där nämner jag motbuden för er som vill gardera vidare i loppet.

Avdelning 1.

Ranking: A 5. B 3-6. C 1-4-2-9-8. D 7-11-10.

Final i Klass 1 med bara 11 anmälda är för dåligt, när det är dubbla prispengarna att köra om i en final än i ett försök. Skiktat lopp blir det när det saknas konkurrens om att komma med I loppen så lite synd och det finns nog för många lopp att välja mellan. Två hästar höjer sig I segerchans men det syns tydligt I procenten så spelar antingen med att ta ställning och spika eller streckar även ett tredje ekipage vid gardering.

5 Born To Run 39% Låter det ju jäkligt positivt från Gocciadoro på, att han förutspådde att den här skulle bli en av två klassklättrare på skandinaviska banor I sommar. Han har aldrig tryckts av rejält från start då det inte behövts men nu är det kanske läge från toppspår med kusk som kan det där. När värsta motbudet inte är jätte vass från start så hittar kanske favoriten till spets och leder loppet runt om. Tänkbar spik.

3 L.A.Boko 33% imponerade sist där många med mig trodde han skulle laddas med Wäjersten tog upp och sedan styrde han på I tidig attack för att reglera loppet från dödens. Han plockade med enkelhet ner så bra häst för klassen som L.L.Labero är och höll enkelt ifrån sig Tim Jerry som fick perfekt lopp. Toppform och går in i mål så givet första motbud, full form har även stallkamraten som jag också har respekt för I det här gänget.

6 Mellby Joker 9% som är startsnabb är oftast undervärderad av kollektivet och borde ha ett par procentes högre segerchans även den här gången. Kanske lite för passiv kusk på startsnabb häst men I V75-finaler kanske det kan vara bra att spara speeden och ser Lennartsson att han inte kommer förbi invändiga borde han ändå kunna hitta bra lopp bakom en bit fram I loppet. Han var ute I tuffare fyraåringslopp med miljonärer I startfältet sist då han avslutade snabbt och visar form så ner I rätt klass nu där han står riktigt bra inne I Klass 1 på pengarna. Bra spår på aktuell bana och är inte mycket sämre än favoriterna här. Bakom är det tunnt lopp så vid gardering räcker absolut tre streck här.

1 Erv Zet 11% drar en del streck är ganska startsnabb och ska provas första gången I bike nu. Hostat inför tilltänkt start för två veckor sedan då han ströks men rapporteras tränat bra efter det men ändå frågetecken för formen då. Innerspåret är svårt på banan med minst någon startsnabb utvändigt I 4 Brodway Sun 1% som I sin tur kanske släpper till favoriten så kanske det blir långt ner invändigt och högst chansartat för Erv Zet.

Avdelning 2.

Ranking: A 2. B 1. C 4-6-3-7-5. D 9-11-10-8-12.

Klass 2-final och det är lägsta klassen och då brukar jag snegla på statistiken som säger att I den här klassen är det bra chans att fälla favoriten, historiskt.

2 Agassi Broline 23% är rätt favorit då han är startsnabb och en häst kretsen kring håller som en häst för högre klasser än lägsta klassen på V75. Nu är det final och då är väl I princip alla på väg uppåt I klasserna så klart så när fler är toppade och det kan bli körning är det nog ändå läge att gardera loppet.

1 Firefoot 20% hade jag som förstahäst sist där han fick vinna och är ganska startsnabb men borde få svårt att hålla upp innerspåret här I en final. Nu ska man ändå prova barfota runt om så med bra kusk och full form kanske man kan få rygg på favoriten.

3 Farfars Dream 19% ser jag som översterckad som jämnt spelad med favoriterna här. Visst slog han favoriten då dom möttes men satt snäppet före Agassi och kom ner I andraspår innan sista svängen medan Agassi blev kvar där ute och kanske stumnade något till slut. Nu är det ju omvända lägen och då ska det nog inte vara lika jämnt på spelet mellan dom två kan jag tycka. Stallkamraten 4 Wingait Leif 6% är ett roligare bud som liksom Farfars Dream provade barfota runt om första gången sist vilket föll väl ut. Nu är det fint startspår och intressant med Jepson upp första gången här.

Jämnt streckat mellan Stenströmmers duo 7 Calamari 13% och 6 Django Silver 13% där den senare har bättre läge och verkar vara lite tuffare så när det dessutom är Örjan upp där rankas den klart först av dom två även om båda räknas vid bred gardering på visad form.

5 All In Face 3% är Eklunds tredje häst I finalen och även han fick bra spår men kanske inte riktigt lika bra som dom andra där framme. Ganska startsnabb och Erik upp så rankas som sista c-häst och tänkbar vid riktigt många streck på läget.

Avdelning 3.

Ranking: A 4. B 6-3. C 9-5-1-2-10. D 7-11-8-12.

E3-finalen för ston och här borde det kunna skrälla även om favoriten är fin men 3 Eireann 44% har bara fem lopp innanför västen. Hon har dessutom galopperat bort en av starterna och inte visat någon startsnabbhet så favorit i fara och klart överstreckad. Rankas ner lite på dåligt spelvärde.

4 Holly Go Lightly 15% är mycket intressant från bra spår och troligt att hon kan nå ledningen tidigt med fortsatt Goop upp så given förstahäst på vad hon visat och förutsättningarna den här gången. Bara gjort sex starter totalt och galopperade i de två första så inget att gå rakt ut på heller så bredare gardering förordas här. Kommer trenda upp på procenten men spelvärd som ensam A-häst och utgång.

6 Dea Grif 13% är bortvald till förmån för favoriten av Örjan men det är nog inte sämre häst och här blir det toppkusk från Frankrike som kör så räknar med att det inte blir allt för passivt upplägg. Hästen vann Treåringseliten under Elitloppshelgen för samma kusk och samma läge och verkar okomlicerad som kunde flyttas ner i banan på fint sätt trots galopperande konkurrenter runt om. Bra fart i benen och reparerade startgalopp i kvalet hit på bra sätt och felfri måste hon räknas mycket tidigt.

5 Halley Wania 6% är startsnabb och rekordsänkte rejält i kvalet hit så går säkert framåt med loppet och fick mer fart i benen. Barfota runt om höjer nog ytterligare och räknar med bra chans från toppspår.

1 Dorothea Mil 7% får bra smyglopp på innersniffen här och ska kunna skrälla om luckor kommer. Ganska startsnabb men inget spetsbud från lite krångligt innerspår här. Chanslös när Dea Grif satte in attacken när dom möttes på Solvalla för tre starter sedan men kan överraska den här gången med vilsam resa.

2 Lilian Young 3% är hemmahopp från bra utgångsläge som ska provas med urryckare första gången. Dessutom lättas hon rejält nu, och har lättats allt mer efter som. Järn och bots fram sist och aluminium bak, nu blir det barfota bak och alu fram. Fin skrällchans från bra spår.

9 Kayla Westwood 9% har gjort lite fler lopp än flera av konkurrenterna här och med två lopp i kroppen går hon framåt. Jepson upp från bra smygläge är bra och första gången barfota runt om kan ge bra effekt här.

10 Mellby Kaxa 1% ska man testa i bike nu och en procent på Båth-tränat i E3-final har vi sett förr kunna överraska och han har rutin som tränare att ställa i ordning treåringarna till storloppen. Absolut tänkbar rensare i kuponghögen.

Avdelning 4.

Ranking: A 4. B 11-10. C 5-9-3-1-6. D 8-7-2.

Silverfinalen blev inte ens fullt anmält till och bara 11 hästar till start. Det är ändå en bra topp på loppet där det är lite skiktat, nåra få höjer sig där favoriten bara gjort en start I klassen. Han har hög kapacitet och ska hävda sig bra I Silver men att begära seger från bricka 11 är tufft. 11 Amalencius B.B. 49% var sexa från bakspår I Bronsfinalen för fyra starter sedan och I sin silverdebut svek han som favorit då han var fyra, där 5 Gardner Shaw 13% vann. Amalencius har höjt sig ytterligare sedan och var trea I Harper Hanovers lopp för att sedan vinna över lång distans sist. Bra form men på snabb bana är det inte givet att han hinner fram. Gardner Shaw var fin som tvåa bakom en omöjlig Oscar L.A. då det var final I samma klass under Elitloppshelgen och bra som tvåa sist igen, båda gångerna från usla startspår. Nu är det bra läge och borde få ett bra lopp där framme så räknas om man garderar brett men tror en annan sitter I spets.

4 Sam The Man 14% spikade jag sist där många gick på Four Guys Dream och den här var inte ens favorit trots givet spetsläge den gången. Nu är det åter bra spetschans från kanonspår och ser inte varför Björn ska släppa till någon så på en bana där ledaren vinner lite oftare på många andra är det givet att gå lite extra på den här.

10 Henry Flyer Sisu 7% trodde man ju mycket på I regidebuten från fint läge men Mika Forss la inte alls mycket I spetsstriden och kröp ner tredje invändigt. Gick bra med sen lucka och är säkert uppåt med loppet I kroppen så måste räknas tidigt trots sämre spår den här gången. Unghäststjärna med hög kapacitet som ska gå I amerikansk vagn den här gången, till klart lämplig procent.

9 Amornero Roc 4% kanske kan få gå barfota runt om den här gången man ska kolla hovarna under veckan, så intressant om det blir så. Spår fem I volt sist men nu åker biken biken på vid autostart och kul kuskplus med Matthieu Abrivard upp. 3 Hector Sisu 6% är härdad I klassen men kanske gör sina bästa lopp på kort distans mot det här motståndet. Vunnit två lopp på slutet men vinner inte så ofta annars så klart plus om det blir barfota runt om första gången på ett nästan ett år. 1 Global Bookmaker 1% nämner jag som sista c-häst då han är ganska startsnabb men borde bli över från innerspåret. Kan få ett bra lopp men bara vunnit 3/53. Han har höjt sig lite I år efter att ha tjänat mycket som treåring och det har tagit tid att bära pengarna mot äldre konkurrenter.

Avdelning 5.

Ranking: A 3. B 6-9-1-10-5-8. C 4-7-11-2 D 12.

Final I Bronsdivisionen och det är en öppen historia enligt tidiga spelarna och jag är beredd att hålla med, ingen känns helt chanslös. Möjligen att 12 Marvelous borde få riktigt svårt men I övrigt blir jag inte förvånad om vilken annan häst som helst vinner.

6 L.L.Royal 27% är startsnabb och borde väl laddas vad som går men det kan kosta lite för mycket från något spår för långt ut här kanske. Skulle man inte få ledningen är väl inte Rikard N bästa tempobedömaren I dödens så favorit I fara om man inte kommer till ledningen.

3 Borups Tornardo 22% kan vara bästa hästen som slog 1 Epimethius 19% regelrätt trots sämre spår när dom möttes I försöket hit och den senare var betydligt mer spelad. Nu riskerar väl Epimethius bli över från start då innerspåret inte är som bäst här. Borups Tornardo är en häst man har lätt att gilla då han gör så gott han kan I loppen så från bra spår rankar jag honom först opch tänkbart att ta ställning och chansspika honom I ett lopp där “alla” sprider markeringarna. Fick ett offensivt lopp sist och är nog inte lika bra I vanlig vagn som I biken så stort plus att den åker på nu och han var inte alls dålig sist men säkert bättre nu.

5 Zenato 2% får både barfota runt om och bike på nu borde spetsa på ett par steg från toppspår men här släpper man väl om Epimethius kommer ut och ställer frågan eller om favoriten är före. Skulle Borups Tornado vara först fram och få ta över tror jag loppet är över men inte alls givet att han är före dom andra betrodda. Zenato får hur som helst fint smyglopp I knske rygg på ledaren här och ska kunna skrälla.

9 Hipster AM 14% var favorit I ett ganska bra försök på Tingsryd sist och vinnaren där slipper han nu så lite enklare mot kanske, trots att det är en final. Bra smygläge och fortsatt Goop upp, fart I kroppen och ska räknas igen men inget bra spelvärde när han ligger där han ska I procenten och kanske till och med någon procent för högt.

8 King Of Everything 3% har bara gjort 23 starter men fick några tuffa lopp som unghäst och varit skadedrabbad så har nog en hel del kvar att uträtta på banorna. Man vill nog köra I ryggar och den här har vi kommit rätt på I tipsen tidigare som tänkbart spikförslag vid båda årssegrarna. Läget är kallt men med lite tur och rätt ryggar på vägen är procenten väldigt tilltalande på klasshäst som vunnit 7/23.

10 Parker 9% har många ofta som idé och han gör det bra ofta och vann 7/14 I fjol men inte vunnit år ännu. Barfota är bra men tränarkörd är väl lite minus och han ska nog ha längre distanser nu när han kommit upp I klasserna för att hävda sig fullt ut. Stiger säkert något på strecken och neutralt spelvärde så bara en av många vid bred gardering.

4 Harper Seabrook 2% har fint spår och lite missvisande rad på slutet håller nere procenten så kul kantboll vid många streck.

Avdelning 6.

Ranking: A 5. B 2-9. C 1-4-11-3. D 7-10-8-6-12.

E3-finalen för hingstar och valacker med en miljon till vinnaren och jag är inne på att ställning när två ekipage drar lite mer streck än övriga och jag är inne på att gå mot favoriten.

2 Corazon Combo 38% är loppets favorit som kommer hit som obesegrad efter 12 raka segrar och sådana hästar är ju svårt att gå mot, men den här möter betydligt tuffare än han varit van vid. Han verkar inte vara så startsnabb och jag tror helt enkelt en annan är bättre så tar ställning mot favoriten här. Det som ändå gör att den här så klart räknas med bra chans är att stallkamraten i 3 Cupido Combo 4% är startsnabb och kanske kan ta ledningen och bara vilja släppa om favoriten kommer och ställer frågan. Tror dock inte heller den kommer förbi innerspårets häst i starten.

1 Bedazzled Sox 11% är startsnabb och är när ett par startsnabba möter varandra brukar det vara svårt att ta en hel längd även om innerspåret generellt sett inte är det bästa spåret någon stans, att öppna snabbt från. Torbjörn lär ladda vad som går från start och då kan det kosta till slut så bara en av många.

5 Pure Atlas 33% tror Örjan och Jerry var störd av lite skor på i försöket och man tror att barfota runt om ska ge riktigt bra aktion och rejäl effekt. Han ska ha sett riktigt snabb ut utan skor som föl enligt tränaren så blir riktigt roligt att se första loppet så nu. Örjan har som vanligt en del att välja på i storloppen och det verkar inte ha varit någon tvekan i valet av den här så från toppspår där värsta motbudet nog inte är så startsnabb kanske Örjan kan vara före favoriten redan från start och stanna där hela vägen. Tror han kan vinna från dödens men är Finnländarna offensiva kan Örjan ge honom ett bra lopp i draget, tror på hög segerchans oavsett upplägg här och föroradar spik till klart rimlig procent.

4 Global Destination 1,5% hängde på klart bra i rygg på ledaren i sitt kval hit och är startsnabb från ett av dom bästa spåren. Goop fortsatt upp och nu är det aviserat första gången bike och barfota bak så trolig höjning att vänta nu. Hittar den här ner till plankan och får lucka till slut skulle det kunna vara en rejäl skräll.

9 Nuzzle’Em 7% tror Båth ska höja sig rejält på barfota runt om och han har hittat E3-vinnare med balansändringar förr och den har rygg på favoriten eller startsnabb invändigt så kan välja lite upplägg här. Skulle favoriterna komma bort kanske han är bäst av övriga och är nog inte långt efter dom två mest betrodda oavsett. Båth menar att den här tagit sig hit på sin talang och har mycket kvar medan stallkamraten 10 Waterford Wine 1% fått kämpa lite mer. Där har man fått rycka lite växlar för att få höjning och han har gått barfota och i bike tre lopp i rad och höjt sig på det.

11 Cuquaholy 3% får väl ändå nämnas då han gick bra i treåringslopp tidigt på säsongen. Nu blir det kanske första gången med både barfota bak och bike. Svårt läge och första gången inte Örjan kö men vid bred gardering är han ett streck till väldigt låg procent, då han varit igång lite mer i tuffa lopp på Solvalla än flera av konkurrenterna här.

Avdelning 7.

Ranking: A 14. B 13-4-2. C 6-3-1-12. D 10-9-11-5-7-15-8.

Avslutar gör ett Stayerlopp över 3140 meter som samlat fullt femtonhästars-fält fördelade på tre startfållor så ett roligt lopp. Men med 400 tkr i förstapris är det konstigt att det inte var tuffare att komma med i loppet och det räckte med 440 poäng, vilket så klart gör loppet lite skiktat och alla kan inte vinna.

14 Selected News 29% är en bra favorit som var tvåa i Harper Hanovers näst sist där vinnaren gick i mål på 1.12,5 och den här på 1.12,6 med gott om luft ner till trean. Den här lär väl etablera sig som någon av dom bästa på distansen med den meriten och given förstahäst här. Som inte allt för hårt streckad är det en tänkbar spik i annars öppet lopp, där många hamnar på ungefär samma streck. Jag rankar ganska nära strecklistan så därav kan man med förorda spik, i lopp där man hamnar nära kollektivet i rankingen är det ofta bra att ta ställning.

13 Milliondollarrhyme 19% matchas allt som oftast mot eliten men inte riktigt räckt till i år och möter lättare motstånd nu. Visade dessutom uppåtform sist mot hårt motstånd så hittar han ryggar fram till upploppet så lär hans speed bita bra i det här sällskapet. Tränarkörd och spår två i volten men borde inte vara något problem men sänker förväntningarna lite.

2 Santos de Castella 12% drog hårt i ledningen i Harper Hanovers Lopp näst sist och det var nog nyttigt att få sparat i starten efter som fastlåst. Här kan han spetsa och leda loppet länge igen och blir han inte för het kan han nog leda runt om nu. Skulle han kännas het i värmning osv så kanske man siktar på att få en rygg att släppa till, bra chans oavsett.

4 Dream Creation 9% är stallkamrat till favoriten och den här häll undan i ledningen mot så bra häst som Antonio Trot i litet fält där han startade 40 meter före den. Fler hästar mellan sig och dom tuffaste där bak den här gången. Han spetsade från spår fyra i volten den gången men då hade han inga hästar utanför sig i volten men visat att han kan gå från alla spår i volt. Comeback sist och vann lät i enklare gäng men visade form och går säkert framåt ytterligare med den starten.

3 Hefner AM 13% kommer från seger över distansen men möter lite tuffare nu men räknas så klart från toppspår och på visad form.

6 Certainly 4% kanske det kan vara lite frågetecken för formen hos men kan också vara så att kort distans inte är hans bästa och får han ryggar länge här kan han nog fälla många till slut. Hemmahäst som slipper lång resa i värmen är bra med.

1 Global Lover 4% har bästa spåret där framme och kan få fint smyglopp och ska kunna skrälla och övriga tror jag inte räcker till så tänkbart att komplettera systemet med honom se det som heltäckt.

Stora systemet

Avd.1: 5 Born To Run

Avd.2: 1-2-4-6.

Avd.3: 1-2-3-4-5-6-9-10.

Avd.4: 4-10-11.

Avd.5: 1-3-5-6-8-9-10.

Avd.6: 5 Pure Atlas

Avd.7: 2-3-4-6-13-14.

4032 Rader som kostar 2016 kronor.

Lilla systemet

Avd.1: 5 Born To Run

Avd.2: 1-2-4-6.

Avd.3: 1-2-3-4-5-6-9-10.

Avd.4: 4-10-11.

Avd.5: 3 Borups Tornado

Avd.6: 5 Pure Atlas

Avd.7: 14 Selected News

96 Rader som kostar 48 kronor.


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1500 kr
8.0
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se