Speltips: V75 Mantorp 20/3

V75-Omgången.

Den här veckan är det Mantorp som är värd för V75 och det är ju en kul bana då det var just här som jag har spelat in över 2,4 miljoner på sju andelar. Banan har fått en extra V75 nu, då det skulle ha gått på en norsk bana men på grund av restriktioner kan inte tränare, hästar och kuskar från Sverige ta sig dit och V75 fick flyttas. Sist V75 gick här var det slirig bana men den är oftast väldigt bra i underlaget och det var tjällossning som ställde till det ännu värre för andra banor den veckan. Upploppet här är kort, med sina 177 meter, bredden är väl tilltagen, vilket är bra för hästarna i voltstarter. Ingen vinklad vinge eller open-stretch här att ta hänsyn till och trots det korta upploppet ligger spetsvinnare så nära medel, på svenska banor, som det går att komma, oavsett distans.

Hoppas att tips- och spelformen håller i sig efter att vi hade alla rätt i söndags på GS75, där spelförslaget spelade in 35.000:- med mersmak, då det blev två favoritvinster i andra och tredje avdelningen, där vi hade många hästar.

Bästa Spiken!

I avdelning fem avgörs Klass 1 över kort distans där ledningen så klart är guld värd och lite extra bra då upploppet är kort. Jag väljer att spika den jag tror har bäst spetschans, men är inte orolig om han skulle öppna sämre för dagen då det är bästa kusken och han får ett bra lopp oavsett och kan vinna loppet på fler sätt än från spets.

2 Astronascente Zac 20% lär väl stiga på strecken då fler inser att han har högre vinstchans än dom tidiga spelarna tycks tro. Han står riktigt bra inne i klassen som en av dom med mest pengar på kontot och han har redan vunnit V75 i Klass 1 i december. Då höll han till spets mot Sweetman, som sedan vann final i klassen i februari och även vunnit Brons förra helgen, den var Astronacente nästan en halv sekund före i mål i december. Varit lite sämre efter det men höjer sig nog rejält i spets här mot enklare motstånd så hög chans att han leder loppet runt om och jag förordar spik i annars öppet lopp, där många sprider strecken rejält.

Gå Kort!

Silverdivisionen går som sjätte avdelningen och här sticker ett par ekipage ut, där båda har bra lägen och det är hög chans att dom två gör upp om det så läge att snåla med strecken här.

2 Digital Summit 60% blir väldigt stor favorit och den här var Örjan riktigt nöjd med i årsdebuten så kanske är han bara bäst här med det loppet i kroppen. Det är första säsongen mot äldre motstånd nu och Silver brukar vara tufft även för dom bästa unghästarna att vinna direkt även om detta så klart är en undantagshäst och ska ha bra chans så är han nog lite överstreckad.

4 Jaguar Dream 14% stod i 2,7 mot favoriten här sist dom möttes, där Digital Summit stod i nästan sju gånger, nu blir det tvärt om i princip, på strecken, trots att Jaguaren inte var dålig. Han startade längre ut då men framförallt fick han en galopperande häst precis framför sig så han lyfte ut i fjärde, femtespår in i första svängen och körde sedan lite för att få ta över ledningen och fick börja svara dödens långt innan sista svängen men stred bra och trots den bökiga resan och en femteplats i resultatraden så var han bara drygt en längd bakom digital Summit som fick perfekt resa och vann pliktskyldigt. Det här är också ett unghästlöfte men han har varit skadedrabbad med bland annat gaffelbandsskada men kapaciteten är skyhög, liksom hos favoriten. Att någon av dom vinner loppet är troligt även om det som sagt är tufft att kliva

rakt in i Silverdivisionen från unghästkarriärer. Två lopp i kroppen på Jaguaren och barfota runt om från kanonspår gör att han ska få bra resa, kan till och med ta sig till ledningen här och blir då hästen att slå och procenten borde vara betydligt jämnare.

7 Sharp Dream 10% drar mycket streck på att hon var väldigt fin då hon första gången i bike vann sitt första lopp i sin tredje start i Johans regi. Det var lite enklare motstånd då så klart men hon var bra så det kan räcka även nu då hon är mycket speedig. Fortsatt biken på är klart plus och blir det körning i loppet så har hon snabb spurt att tillgå.

Avdelning 1.

Bronsdivisionen inleder omgången med ett voltstartslopp över medeldistans och då brukar jag försöka leta förstastrecket från antingen spår ett, eller från något av springspåren.

1 Quite E.Wood 12%har perfekta spåret och är startsnabb så även om både 6 Herakles 0,7% och 7 G.R.J.´S Wolverine 1% också är startsnabba från springspåren så tror jag på hög spetschans för min idé. Båda motbuden om ledningen är lågt streckade och borde vara nöjda om dom kommer ner på innerspår bakom Quite E.Wood och även om någon skulle vara snabbare första biten så är han så snabb att han kan lyfta ut i andraspår och ta över spets tidigt. Hade ju liknande läge för Ara för tre veckor sedan, en som kanske mötte ett par bättre hästar och det var frågetecken om han skulle hålla spets. Då hade han lite tur att en från springspåret galopperade men ledde loppet runt om trots att han mötte ett par hästar som egentligen är bättre i grunden. Samma läge nu men liknande styrkeförhållanden och spets är guld värt så jag spelar Quite E.wood som ensam A-häst men då några kanske är lite bättre för dagen så väljer jag ändå att gardera.

4 Dwayne Zet 35% är bästa hästen men han kan vara strulig inför tävlingar och även om han inte har så många galopper i historiken så finns ändå risken och läge att försöka fälla honom den här gången. Spåret är sämsta tänkbara för honom, då han är stor, men skulle han komma iväg så är han ojämnt startsnabb och kan vara med där framme direkt om det stämmer så omöjlig att plocka bort från loppet om man inte chansspikar min idé.

8 Red Mile Brodde 10% har ett bra smygläge då ettan är startsnabb och han skulle kunna få rygg på ledaren om dom missar det minsta från springspåren. Ny i klassen med snabba pengar i höstas men duger nog om han får ryggresa och lucka till slut så kan han vara tänkbar.

11 Zenzero Jet 15% är mycket gynnad av att kunna gå barfota nu och vann två raka då det blev skoryck i somras. Har ett lopp i kroppen och ska vara bättre nu då man säkert siktat på den här starten när det är hemmaplan och skoryck. Bra kapacitet och mycket tidig.

12 Upstate Face 13% hade väl vunnit sist om det var för att det såg ut som att Adrian inte riktigt ville dra fram motbud i sista sväng när brorsan satt i spets. Han körde för fullt först in på upploppet och hann nästan upp Racing Ribb ändå, som hade fått köra i fred i ledningen då ett par av dom andra spetsbuden galopperat bort sig. Om han inte ägnar sig åt stallkörning den här gången och kör för bästa placering så är nog vinstchansen hygglig trots spåret, då hästen tål en rejäl repa i tredjespår.

5 Exclusive Matter 6% ska kanske inte räcka och spåret är lurigt men det börjar bli bra fart i Johans stall med riktigt bra start på året med en fin första halva av mars. Bara aktuell vid många streck.

2 Grinnebys Orion är ett hemmahopp med bra form som nu lättas i balansen och spår två i volten är klart bra om man har en stabil häst, så kan bli position och tänkbar rysare i loppet. Tänkbart är att just spår 2 har väldigt bra statistik i voltstarter på Mantorp och det är faktiskt näst bäst efter 6, strax före 1. Detta till skillnad mot vad många tycks tro, och ofta nämns spår 2 som kanske det sämsta spåret, tillsammans med 4, av många så kallade experter i TV, men dom har alltså helt fel vad det gäller just den detaljen.

Ranking: A 1. B 4. C 11.12.5.8.2.3.7. D 6.10.

Avdelning 2.

Lägsta klassen och i Klass 2 är det högre chans för skrällar eller favoritfall än i övriga ordinarie klasser inom STL och V75. Här har dock favoriten ett riktigt bra läge att infria och då jag misstänker att han inte blir allt för stor favorit så är det bra läge att spika. Det skrev jag i torsdags, så ströks 5 Kapten Brodde och läge att tänka om. Nämner något om nästan allihop och det behöver inte vara fel att strecka samtliga.

2 Illfindmywayhome 19% ska det ha varit strul med länge och han gjorde tävlingsdebut först som femåring. Han står nog bra inne i klassen med lite pengar på kontot och matchats snällt. Ett par lopp i kroppen och första gången han lättas i balansen med barfota bak gör att det är intressant. Hårt spelad och bara en av flera nu, då det trots allt är tuffast motstånd hittills.

3 Håna Am 9% inledde karriären med en del galopper men han har startat på under vintern och stabiliserat sig ordentligt. Från stallet tycker väl att det börjar släppa för honom och han ska köras barfota fram nu som han bara testat en gång tidigare, då det blev galopp, så kanske ger effekt nu istället, med lättningen.

4 Boycot 4% har bra kapacitet och har nu toppspår efter tre raka starter från häx-lägen. Han ska köras snällt meddelar man och från bra spår kan han hitta ner i fin position, då har han en rejäl spurt att tillgå. Svante har haft bra form på så gott som hela stallet i vinter och den här kan skrälla rejält med rätt resa.

6 Suarez 23% blir spetsbudet efter att förhandsfavoriten ströks redan under torsdagen. Var fin från ledningen mot billigare gäng sist, där han kördes till ledningen från bricka sju och det gick fort hela första fem hundra, i 10-tempo. Ändå hade han sparade krafter och stack iväg till slut mer än en halv sekund före närmsta motbuden och han går säkert framåt med lite snabbare lopp i kroppen. Även starten före vanns med en halv sekund så klar höjning på barfotabalansen i senaste två starterna och så går han igen och han blir hästen för övriga att slå, då det är troligt att han drar på i ledningen även nu.

7 Aloha Chip 4% är gynnad av strykning invändigt så klart bättre utgångsläge och den här är stallkamrat med favoriten som också höjer sig på barfotan. Ett lopp i kroppen efter vinterträningen och nu blir det skoryck även här och rejält kuskplus med första Goop upp.

8 Amore Passo V.W. 12% kommer med ett staket i raden och fem raka segrar med 7/14 totalt är så klart starka papper och han ska väl räknas vid bred gardering. Han går möter tuffare nu men borde väl också gå framåt för varje start och även om läget är kallt så är han gynnad av invändig strykning.

10 Joker Boko 4% får dåliga lägen mest hela tiden men gör det bra ändå, sist blev det dock galopp i sista svängen

11 Draupner 2% var överraskande bra i comebacken sist där han var före många namnkunniga hästar även om han inte kunde freda sig sista biten mot en smygkörd med perfekt lucka över Axevallas långa upplopp. Nu blir det barfota och bike så med loppet i kroppen tillsammans med toppning i balans och vagn slår han många trots spåret.

12 Pre Calculated 2% är oerhört understreckad och mycket tidig på högt spelvärde vid gardering. Här ligger man lite lågt på grund av läget och Ola Karlsson meddelar att det är aktuellt med en hel del ändringar i vår på hans utrustning och balans, men inget som görs till den här starten. Håll utkik framöver och det kanske kan gå trots läget då han duger bra i klassen och stallet har absolut toppform på allt dom selar ut.

Ranking: A 6. B 12.11.2.3. C 7.8.10. D 1.9.

Avdelning 3.

Gulddivisionen och här vinner ju favoriten oftast, så även förra veckan och nu är det samma häst som kommer ut igen. Nu är det dock tal om knixigare spår och jag har sett körsvennen i fråga köra bort mer överlägsna vinnare än den här så läge att ta med en eller ett par motbud här, men strecka inte för många då det finns några väldigt låg vinstchans i loppet.

1 Heavy Sound 63% blir omgångens största favorit och går kanske framåt med årsdebuten avklarad men det är inte alls säkert då han varit svår att hålla fräsch tidigare. Senaste två åren har han vunnit sina årsdebuter men varit sämre i starten efter så vecka-vecka behöver inte alls vara bra för honom. Läget är en fälla då han inte är blixtrande ut bakom bilen och innerspåret måste man vara väldigt snabb för att kunna försvara i Guld, så kan hamna en bit ner invändigt. Då det blev ett litet fält kan han nog komma ut och får säkert överta från dom flesta men det kan ändå kosta en del att köra för position här och trots det stora favoritskapet är det inte helt givet att det blir bra här. Finns läge att kanske spika mot men jag väljer att fega och garderar, då det känns som billig att i stort sett helgardera med tre streck.

8 Antonio Trot 20% är gynnad av det lilla fältet och då han inte var långt efter favoriten trots bricka 12 vs ledningen sist så ska han nog kunna vara ännu närmre nu, speciellt om favoriten blir av med ledningen. Absolut toppform här och fortsatt barfota runt om, som han var bra på sist. Blir inte förvånad om det blir offensivt upplägg den här gången men lopp i kön betyder som sämst tredje-fjärde utvändigt med så få hästar, så bra chans oavsett vilket upplägg man väljer.

4 Vagabond Bi 6% kommer från stall där i princip alla levererat efter vinterträningen och han körs barfota direkt i årsdebuten här. Gjorde ett bra banjobb på Axevalla förra lördagen, då banan var fin inför V75-omgången. Man hade tänkt årsdebut ett par veckor senare men då han var så fin så var det läge redan nu så bara bra rapporter här och från toppspår lär han få ett bra lopp och ska kunna vinna direkt.

2 Elian Web 5% är nog mer startsnabb nu med loppet i kroppen och han har ju haft rejäl fart bakom bilen då han är i form så är han närmare formen nu så kan han sitta i ledningen på ´kör´. Kanske inte tar en hel längd på favoriten ändå men då är han där och täpper till om några eller någon utvändig får upp farten ännu bättre från en bit ut i banan. Är han i form kan han göra ett bra lopp i spets även om han borde få svårt att stå mot ett par av dom bästa här till slut.

5 Union Forces 2% är startsnabb och även om inte Elian tar en hel längd på favoriten, sida vid sida så kanske den här kan vissla förbi båda i inledningen från kanonspår. Kanske inte räcker även om det blir spets men ställer till det för favoriten.

Ranking: A 8. B 1.C 4.5.2. D 3.6.7.

Avdelning 4.

Diamantsto-försök och favoriten kanske tar sig till ledningen igen, väl där blir hon en tuff nöt för övriga att knäcka och klart tänkbart spikbud här.

2 Georgia Am 39% var det ordning på sist då man gick ut med att hon skulle köras i spets och att det skulle vara bra chans. Hon vann lätt från ledningen då hon var mycket fin på första barfota och nu blir det så igen. Då flera av dom där framme inte är speciellt hårt streckade så finns god chans att hon blir släppt tidigt till spets om hon inte skulle ta ledningen av egen kraft så mycket hög segerchans och min kompletterande spik. Fortsatt optimism från stallet och även om hon har chans att starta i finalen nästa lördag så är det här första försöket att kvala in till Elitloppshelgens finaler så helt givet att man vill gå för vinst direkt här. En varning dock för spåret som kan vara lurigt men kommer man iväg så är det ett av spåren med bäst vinststatistik generellt sett och just på Mantorp är spår 2 näst bäst efter spår 6, detta kanske tack vare den väl tilltagna banbredden här. Jämnt bakom favoriten här och det är ett lopp som är lite en eller alla kan jag tycka, så billig lösning att spika den som kanske kommer till spets efter en bit.

4 Honey Journey 9% var bra sist och riktigt nära vinsten, bara slagen av en smygkörd efter att ha gjort ett starkt lopp länge utvändigt ledande favoriten av det loppet. Kuskplus nu och även om spåret är bökigt så måste han räknas tidigt igen.

11 Joyful Trix 19% höjde sig på barfota sista starten i fjol och fick gå så direkt i årsdebuten och går säkert framåt med loppet. Redén och Khilström

10 Sanoi 11% låg man lågt med inför comebacken där man var överraskade att hon var så bra redan i den starten. Det blev en andraplats och hon ska gå framåt så med kuskplus är det så klart mycket intressant trots bökigt spår, speed i kroppen som fäller många till slut här.

8 Annie Flame 2% kommer från Marks B Svedbergs formstall och det är ett fint smygläge här. Nu blir det dessutom första gången barfota runt om här. Hon har lättats en gång från järn till aluminium då det blev galopp, men hon har kommit längre i karriären nu och fungerar det kan det ge bra effekt nu.

13 Mellby Eye Catcher 0,2% fick sparat sist från rygg på ledaren på Solvalla och ner i klass nu som den med överlägset mest på kontot i loppet. Hon gick första gången med norskt huvudlag sist men fick aldrig läge att rycka den så det blir väl första gången nu. Totalt ospelad gör det så klart intressant.

15 Pappajonnys Ilse 1% blev det fel för sist så man går ut igen och hon skulle kunna vara en tänkbar skräll här då hon slog tuffare hästar från tillägget näst sist. Står dock hårt inne på tilläggsfållan och får kanske för tuff uppgift men farlig att nonchalera helt vid bredare gardering.

14 Looks Likeaqueen 1% får första Goop upp nu och det är aviserat första gången barfota runt om men varit struken sedan senaste starten för hälta och står hårt inne så ska kanske inte räcka.

9 Ailihphilia 0,7% och ska gå barfota andra gången på 40 starter så intressant med rejält kuskplus. Hon har bra form och sist gillade hon inte att gå fram tidigt till utvändigt ledaren, men starten före vann hon då hon blev avlöst större delen av loppet, så får hon rätt ryggar så vill hon avsluta snabbt.

5 Belgum Kronos 5% comeback nu och bara gjort tre starter för PU. Nu blir det barfota runt om direkt i årsdebuten och PU är ju duktig från alla spår i volten så hamnar man bra på det kan det vara en tänkbar skräll.

1 Emma Rae 4% årsdebut men fint smygläge och kan överraska på hemmaplan,

6 Just Make It 4% har vinsten i raden från ledningen och hon ska var med i spetsstriden, men borde väl släppa till någon bra och får väl oavsett bra resa där framme och skulle kunna vara en tokskräll då det nu blir barfota runt om för fint sto från formstall.

7 Elle Vild 2% tog spets, släppte och vann sedan med lucka till slut som ospelad sist det var V75 på Mantorp och inte tuffare motstånd den här gången så skulle kunna upprepa bedriften.

3 Golden Evasion 1% ska väl inte räcka här men kuskplus och fint startspår gör att man kanske ska ha med alla här.

Ranking: A 2. B 4.11.10.8. C 13.5.6.15.1.14.12.7.9. D 3.

Avdelning 5.

Se “Bästa Spiken!”

1 Twigs Got U. 22% är favorit på dom tidiga kupongerna och är tuffaste utmanaren då han avslutade snabbt på skitig bana sist och visar att formen är bra redan i årsdebuten. Han går framåt med loppet och nu blir det första gången barfota i kombination med bike vilket så klart är intressant. Han står dock lite hårt inne i klassen och Johan varnar för att han inte tror att han kan svara upp innerspåret så favorit i fara. Lyckas han hålla upp innersniffen i kraft av maxningarna i vagn och balans så kan han så klart leda loppet runt om och det finns chans även från rygg ledaren så klart.

4 M.T.Oscar 18% har ett kanonspår och är härdad i klassen. Nu blir det kanske helstängt huvudlag på för att vara ytterligare mer på tårna över den kortare distansen, som han vunnit på i höstas.

3 Choco Garline 9% är startsnabb så ska hamna bra på det från fint utgångläge och kommer mitt spikförslag bort så är det en tänkbar ledare och vinnare av loppet.

5 Run Brodde Run 10% har inte missat plats på årets fem starter och är startsnabb från toppspår så räknas tidigt vid gardering även om han borde få svårt att ta sig förbi ett par av dom invändiga här.

6 Beuty Wind 5% gör årsdebut här och är nybliven fyraåring och dessutom enda stoet i loppet så från vingelläge borde hon behöva loppet i kroppen. Hon har dock vinnarskalle med fem vinster och åtta bland två första på karriärens 12 starter och klart mest startpoäng i fältet. Jepson upp som har vunnit med henne tidigare och skulle det bli någon onvändig strykning är hon aktuell vid bredare gardering.

11 Le Crack Sox 2% kommer från stall i toppform men den här kommer från en sämre femåringssäsong med bara fyra starter och gör nu årsdebut. Kanske behöver loppet och missgynnad av bakspår då han är startsnabb men kapacitet finns och kanske tänkbar då han trivs över den korta distansen.

12 Leon Zon 2% är bortlottad den här gången men duger bra i klassen och hemmaplan nu för en som vet vart mållinjen ligger. 4/16 i fjol och 7/32 totalt är vinststatistiken så med överpace med många startsnabba där framme så fäller han många till slut.

10 Mooney 8% ska gå första gången barfota runt om på mycket länge och visade bra form vid seger sist. Spets då så inget sådant nu och tuffare mot gör att han borde nog vara närmare 5% från läget.

8 Cash Cowboy 1,5% har startat på i vinter och gått bra på slutet. Han är startsnabb så kan det bli någon invändig strykning kanske man kan ladda lite för att hitta position. Bortlottad men gått bra för Erik och gjort fina insatser på distansen.

Ranking: A 2. B 1. C 4.5.3.11.6.8.12.10. D 7.9.

Avdelning 6.

Se ”Gå Kort!”

5 Urgent Call 4% är startsnabb, som vann på V86 sist från spets som ganska knapp favorit i jämnt spelat lopp. Gick väldigt bra då och nu lättar man ytterligare lite till så kanske blir det spets här med och då testar man kanske där om inte någon av favoriterna ställer en rejäl fråga tidigt. Får en bra resa där framme oavsett så ska räknas från bästa spåret vid bredare gardering.

3 Ad Hoc 2% är startsnabb och lättplacerad så från ett bra utgångsläge med toppkusk så kan det vara en tänkbar tokskräll även om han kanske ska behöva lopp i kroppen för att vara på topp.

9 Mr Perfection 1% blev det rejält skrik om från många håll sist och när loppen gick var han nog lite övertsreckad. Fint smygläge då men från stallet var man inte nöjda, då han borde kunnat mer både från start och till slut, menar man, vilket jag så klart håller med om. Tog inte ut sig då varför täta starter inte ska vara problem, kanske ett litet plus. Under 1% gör honom klart streckvärd den här gången för er som garderar bredare.

6 Payet D.E. 2% har jag trott på mest varje gång men sist var det inget riktigt tryck alls så kanske har han gått ur den fina form han haft ett bra tag nu. Vingelläge och nu får man invänta formbesked eller lättare motstånd innan man streckar honom.

1 Inertial 3% står stenhårt inne I klassen och borde bli över på innerspår här och trots fint smygläge och bra stallform så ska det bli svårt att vinna redan nu i klassen.

Ranking: A 4. B 2. C 3.5.7.9. D 10.11.6.1.8.12.

Avdelning 7.

Stayerlopp med fullt fält fördelat på tre startfållor och då brukar jag leta efter vinnaren bland dom bästa hästarna som startar på bakersta fållan, där jag hittar en väldigt intressant idé.

11 Electrical Storm 5% är mitt drag I loppet då han alltid presterar oerhört bra då man rycker skorna första gången för säsongen. I fjol vann han Örebro Intern´l för 200 tkr mot tuffare motstånd än i det här loppet. 2019 segrade han också inom V75 då han vann ett Klass 1 försök i säsongens första barfota och 2018 var det ett par 40 tkr-lopp på Solvalla i rad på dom första barfota fram för säsongen, i just mars. Verkligen en ’årstidare’ som levererar bra prestationer allt som oftast. Var ute över opassande kort distans sist och gick då med blinkers och nu blir det norskt huvudlag och en distans han trivs bra på.

4 Amiral 17% tar inte alltid ut sig fullt ut i varken lopp eller träning och för att vinna nu behöver han nog bli trött till slut. Han gick första gången med norskt huvudlag förra starten och då det fungerade bra så kör man så igen. Borde väl vunnit loppet sist men även om han inte var trött blev han avslagen av en speedigare till slut så det kan hända igen så klart. Styrka för att vinna och räknas tidigt då han startar långt före värsta konkurrenterna.

7 Arvid S.H. 20% har blivit favorit under fredagen och det säger en del om hur jämnt streckat det är, och inte bara mellan dom två mest streckade utan väldigt jämnt ända ner till fjärde och femte streckad i loppet. Här låter det uppåt från stallhåll och han var klart uppåt på första barfota runt om och förra året vann han på första barfota fram så klart gynnad av lättning i balansen. Nu är det dessutom rejält kuskplus och bra spår i volten ska kunna ge en riktigt bra resa, så vinstchansen måste vara hög, då han dessutom är den med mest startpoäng i fältet.

8 He´s Marvelous 16% är liksom favoriten från mellanfållan där det generellt sett är tufft att vinna den här lopptypen från. Nu står dom ganska bra inne på första tillägget då dom ytterligare 20 bakom inte får ha mer än 1,5 miljoner på kontot, så det är hög chans att någon från mellanfållan ändå vinner den här gången. Den här gör comeback men har vunnit i comebacker tidigare och även med månadslånga uppehåll så kanske inte är någon nackdel för honom. Goop tränar och kör så nu när han börjar starta igång större delar av sitt stall i Sverige lär hans statistik lär stiga fort närmaste tiden. Vann liknande lopp sent i höstas innan vinterträningen och trivs bra på distansen.

12 Ivory Di Quattro 13% har väl inte levererat på den nivå man väntat sig i årets starter även om han fått med sig en vinst efter att ha varit stor favorit tre gånger och jämnt spelat favoritskap första starten för året. Ska vara bättre med loppen i kroppen efter att det var många månaders uppehåll inför comebacken och presterar han på topp så kan han slå dom här oavsett resa.

1 Viva La Vida Face 17% tillhör dom mest streckade och har god chans att hålla ledningen och gå i spets hela vägen. Var dock inte som bäst i aktionen sist så behöver höja sig ett snäpp för att vinna loppet men det gör han säkert med och räknas även om det är lite överstreckat här, då han får skor på den här gången.

13 Panamera 6% gör det bra mest hela tiden och har ibland mött betydligt hårdare hästar i några av sina långlopp, där han trivs som bäst. Sist var han dessutom ganska speedig för att vara honom och formen är på absolut topp här där många kanske vill ha ett eller ett par lopp till i kroppen. Barfota fram var en plusvariant sist och fortsatt så är bra.

10 Tyson Dimanche 1% har springspår och Jepson med första barfota runt om på väldigt länge så det är klara plus på en storskräll.

3 Ingesson 2% gör debut i ny regi och är stark så distansen ska passa. Barfota fram direkt och första barfota i somras gav två raka segrar och då det låter som att man bara är nöjda med hans träning så ska det nog vara bra insats att räkna med direkt.

14 Ganyboy 1% är ospelad men gjorde det bra sist då han var tillbaka fån ett Frankrike-äventyr. Bra spurt som tvåa bakom Charp Dream, som nu är betrodd i Silverdivisionen. Kan räcka från formstall, trots att han står hårt inne på pengarna på bakersta fållan.

Ranking: A 11. B 4.7.8.12. C 1.13.10.3.14. D 15.5.2.6.

Stora systemet

Avd.1: 1.4.5.8.11.12.

Avd.2: 2.3.4.6.7.11.12.

Avd.3: 1.4.8.

Avd.4: 2 Georgia Am

Avd.5: 2 Astronascente Zac

Avd.6: 2.4.5.

Avd.7: 1.3.4.7.8.10.11.12.13.

3402 Rader som kostar 1701 kronor.

Lilla systemet

Avd.1: 1.4.

Avd.2: 2.3.4.6.11.12.

Avd.3: 8 Antonio Trot

Avd.4: 2 Georgia Am

Avd.5: 2 Astronascente Zac

Avd.6: 2.4.

Avd.7: 11 Electrical Storm

24 Rader som kostar 12 kronor, tänkbar som flerkupong den här veckan.


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1500 kr
8.0
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se