Speltips: V75 Hagmyren 12/9

Omgången.

Hagmyren är värd för veckans V75 där det är oerhört kort upplopp, med sina 161 meter, för att vara en annars väldigt vanlig 1000 metersbana. Spår en bit ut bakom vingen är fördelaktiga här då både ett och två får stå tillbaka lite i vinststatistiken, jämfört med andra banor. I voltstart är det som vanligt spår 1 och 6 som är bäst.

Bästa Spiken!

6 Anything For You 18% kommer ut igen i avdelning fem, i Bronsdivisionen efter att ha gjort två riktigt bra insatser utan att fått vinna. Kopplat grepp på ledaren från utvändigt båda gångerna men fått ge sig mot någon som kommit ute i banan med torrt spurtkrut. Var ett rejält skrik första starten i Sverige men var desto mer bortglömd sist. Nu är han bara trea i procenten men det är jämnt spel mellan fyra ekipage och riktigt bra att försöka ta ställning i ett sådant lopp. Innerspåren är lite sämre på just Hagmyren i starten bakom bilen så spår sex kan passa ganska bra även om man så klart önskat fem eller fyra, men då hade han kanske haft några procent mer på sig. Häst som kan vinna från utvändigt ledaren är alltid skönt att spika då det kan bli vinst på många olika vis.

Gå Kort!

Lutar åt att jag fegar ur i Gulddivisionen som ligger som avdelning sex denna veckan i loppet som heter E.J:s Guldsko. Jag kommer nog spela med båda mest streckade ekipagen här, men är inte helt kallt att bygga så, då det är två hästar till som drar en hel del streck i loppet.

6 Missle Hill 34% har tagit en längd på 2 Antonio Tabac 17% förut och spår en bit ut på vingen behöver inte vara kallt för en riktigt startsnabbhäst på just denna banan. Kanske väljer den sistnämnda att släppa denna gången men oavsett så ser jag Missle Hill som en så mycket bättre häst att han ska kunna slå Antonio från utvändigt. Redén och Khilström vinner ju ett och annat lopp för dagen och Missle kommer från vinst i Jubileumspokalen från köresa på 1.10,2 över medeldistans, vilket är oerhört starka papper. Tänkbar spik.

3 Milligan’s School 23% var i riktigt fint slag sist efter en galopp innan så visar han att formen är på absolut topp för dagen. Kör dom två mest startsnabba mot varandra här kan han få ett riktigt bra lopp i draget bakom dom två och han har en oerhört snabb avslutning att tillgå. Svår att lämna utanför systemet då det kan bli svar och utvändig resa för favoriten här.

Avdelning 1.

Voltstart i Klass 1 med en riktigt bra favorit så kan man komma ur det loppet med en spik så får systemet bra potential framöver och mycket roligt att inleda med spik, då många lägger till några streck i just första avdelningen på ren rutin.

2 Naheed 43% var runt 50% i mitten av veckan och då var jag inne på något typ av lås om han skulle skena i procenten men nu ser det klart bra ut med nära 40% är han klart spelvärd spik. Han står hårt inne i klassen på pengar men inte i kapacitet då körsvennen Magnus A bedömer att han borde varit favorit i Brons med. Samma säger tränaren Oscar Berglund som har en smått overklig statistik med 26/84 i år vilket ger 31% vinster. Hästen har vunnit många lopp från utvändigt ledaren i Tyskland men här kan han bli släppt till ledningen då många borde ha respekt för hästen, men bra att spika en som kan vinna med olika löpnings-förhållanden. Oscar säger att han tränar lika med Pleasure For Cash som är delad favorit i Brons från bricka 12 och håller den väldigt högt. Nu blir det dessutom rycktussar på och det kan ge en extra växel då han vunnit ’smått sovandes’ i sina två enklare lopp i Sverige.

5 Västerbo Pokerface 16% står också hårt inne i loppet och startar från ett snävt femtespår så det är lite minus på denna annars bra hästen för klassen. Kommer med två raka vinster i enklare lopp men det visar att det är klart bra form på denna. Han gick iväg från spår 4 i tilläggsvolten så borde klara spåret men blir nog ingen snabbstart och då kan det bli hängande en bit men klar andrahäst i loppet ändå.

6 Helios Di Quattro 10% Adielsson från springspår och hästen har gjort det klart bra i två senaste starterna på V75 trots bakspår i båda. Kan ta ledningen här och har då så klart viss vinstchans både från spets eller rygg på favoriten.

1 Martin Tooma 8% står lite bättre inne i loppet än dom två mest betrodda hästarna och åker långt för denna starten. Stefan Perssion är kanske litet plus på V75 mot Kevin Oscarsson, i den form och höjning i prestationer han gjort i årets styrningar. Spår ett är ett statiskt mycket bättre spår i voltstart än auto, speciellt på denna banan och denna får garanterat en bra resa och kan vinna loppet då han går ner rejält i klass efter att mött stenhårt motstånd sist.

12 Gallileo AM 11% är bra för klassen och står bra inne i loppet men spår 12 är bökigt och kanske lite överstreckad här. Räknas ändå vid bredare gardering på bra kapacitet.

10 Enge Eros 5% har varit ute i derbykval och vann Klass 2 från bricka 12 innan det, så ska räcka även här trots läget.

7 Iceland Falls 4% kommer med mest startpoäng och står bra inne på pengarna. Det tyder på att hon mött hårdare och ändå varit långt framme i loppen så vid gardering tycker jag att hon är klart spelvärd, trots att det är ett sto i öppen klass.

Ranking: A 2. B 5.6. C 1.7.12.10. D 4.3.11.9.

Avdelning 2.

Försök i Diamantrstoet med fullt fällt fördelade över tre stratfållor och detta är väldigt öppet även om det kanske är lite skiktat och några borde få svårt att vinna loppet.

4 Marble Arch 25% är loppets favorit och kommer Jepson till spets tidigt så vinner den väl då Goop, som tränare skördat oerhörda framgångar i just denna typen av stolopp i år, på V75. Var ute i stoderbykval sist och fick en sur tredjeplats då och ska vara i toppform nu. Hon har vunnit 4/6 i Goops regi men har en galopp också och startar från spår fyra i volten nu så viss risk för strul i starten finns så klart och därmed garderar jag.

1 B.W.T.Devil 10% får kuskplus och hästen har väldigt bra form så räknar med toppinsats då det är fortsatt bike på där många växlar ner i vagn. Spår ett ska det funka från och inga springspår så klart hög spetschans på denna och kanske leder hon loppet runt om. Till vettig procent är hon klar förstahäst för mig i loppet och om favoriten kliver iväg kan rygg på ledaren vara vinstgivande då luckor brukar komma i denna lopptypen.

10 Princess S.W. 15% åker en bit för detta loppet och då bör man ju ha förhoppningar. Hon vek dock ner sig till slut sist och fick för jobbig uppgift innan det så oklart om formen är där den ska vara och spår fem i volten kan hon bli lite hängande från i det stora fältet. Bra inne på pengarna och vunnit liknande lopp i sommar så ska så klart räknas med bra chans, trots spåret.

14 Unique Juni 18% är bästa hästen i fältet så klart men många att runda här även om hon går ner rejält i klass från att ha varit ute i Sto-EM sist. Bara två i volten så fördelaktigt att kunna gå i bike då många andra inte gör det. Kommer hon bara till i loppet så slår hon nog dom flesta här till slut men då upploppet är kort måste hon göra lite jobb på vägen och det kan bli för jobbigt.

5 Anna Mauds Lassie 5% är startsnabb och kan stressa favoriten här i startögonblicket och utan springspårshästar kan hon ta lite extra plats och få en bra strat trots spår fem. Hamnar bra på det och med kort upplopp är det fördel att starta i främre fållan här vilket gör henne till tänkbar skräll i loppet.

7 Ies Elisabeth 10% står stenhårt inne på pengarna här och växlar ner i vagn till denna starten så är lite småkall denna gången även om hon matchats mot bra kullkamrater i år.

2 Tatiana I.S. 3% är startsnabb och fick klart kuskplus sist med Emilia upp och så blir det igen. Hittar denna rygg på ledaren kan hon skrälla ordentligt med rätta luckan till slut.

Ranking: A 1.4. B 14.10. C 5.2.7.8.11.13. D 3.12.9.15.6.

Avdelning 3.

7 One Kind Of Art 42%är stor favorit i loppet och har gjort det riktigt bra för Nurmos på slutet. Fortsatt dåligt läge och med bara 150 tkr på kontot har han så klart vunnit i enklare sällskap än detta. Klart överstreckad från ett läge något snäpp för långt ut bakom vingen och då favoriter ska hög chans att bränna i lägsta klassen, rent statistiskt är han bara en bland flera streck här. Rankar ner lite på väldigt dåligt spelvärde.

4 Brunello Hall 21% kommer från Berghs stall där hästarna presterar väldigt olika, men dom som är i form och gör det bra gör det riktigt bra för dagen. Hail Mary var väl en av dom bättre derbyvinnarna någonsin i söndags och Bergh har ju lite omlagda upplägg på många av hästarna som fallit väl ut. Mest startpoäng i fältet och står perfekt inne i loppet på sina tjänade pengar. Här är det nog upplagt för bra prestation direkt efter lite längre mellan starterna och kanonläge bakom bilen gör att han bör komma ner i bra slagläge och jag tror klart mest på honom.

3 Bridge Jumper 16%har startsnabb kusk bakom bilen som gillar försöka få bra fart på djuren från start. Den går i Redéns träning men Daniel Olsson som kör tränar också och har född upp denna som han gillar skarpt. 5/6 från spets och måste räknas tidigt som givna spetsbudet på bana med väldigt kort upplopp.

1 Ingesson8% har ett lurigt innerspår för honom då han inte är startsnabb och spåret kan bli en fälla om han allt för långt ner invändigt. Skulle han fixa tredje invändigt är det helt okej och trots ett kort upplopp så kan det spricka i upp i låga klasser och har dom kört för fort där framme så kan han plocka ner dom till slut då han är ganska stark för klassen.

5 Mellby Helios 4% tränas av Båth som ständigt har bra form på sina fina djur och från ett riktigt bra startspår, till skillnad mot på slutet, så ska även denna räknas. Bör ha högre segerchans än kollektivet bedömer så helt klart spelvärd i detta loppet.

10 La Dama Futura 2% kommer med två raka vinster och nu är det rejält kuskplus och det kan gå trots att det är sto i öppen klass.

Ranking: A 4. B 3.7. C 5.1.10. D 6.2.9.11.12.8.

Avdelning 4.

Kallblodslopp med fullt fält med hästarna fördelade på tre startfållor där dom på grunddistansen ska mycket svårt att hålla undan för tilläggshästarna, samtidigt som dom två längst bak borde ha svårt att nå fram.

4 Spikfaks 75% var en bit under 70% i mitten av veckan och nu hamnar allt för många spikar på denna vilket gör det givet att försöka fälla även om vinstchansen är hög här. Ett par på samma fålla kan liknande tider och bland kallbloden går hästarna sina gång efter annan eller när det behövs. Han står väldigt bra inne i loppet men kanske är läget en fälla om man inte snabbstartar och tar sig ut direkt. Brukar ändå vara lite rörigt och ojämnt startsnabba fält i kallblodsloppen och det brukar finnas luckor att ta sig ut tidigt så ska inte behöva strula allt för mycket men orosmomentet finns ändå där.

6 Nordby Elde 6% duger i klassen och gjort det väldigt bra i år med över 300 tkr tjänat och en bra resultatrad med betydligt fler vinster än andraplatser, med 7/34 totalt. Spår tre i volten är klart bra och han kan vara en bit före favoriten tidigt i loppet och då kanske han stannar före den hela vägen då han gick sitt rekord på 1.24,7 i senaste starten och ner mot 24,5 så måste favoriten göra en riktigt bra insats för att slå honom om han hamnat efter från start.

10 Valle Hugo 3% tränas av Tjomsland och han har form på sina kallblod i sommar så denna ska räknas med bra kusk från formstall. Springspår och även denna kan vara före favoriten tidigt och har gått 1.23,5 tidigare i somras över medeldistans. Kan han pricka springspåret bra och köra sig hela vägen till spets och sedan gå en 23-tid så blir det väldigt svårt för övriga nå denna.

11 Månremus 4% har bakspår på mellanfållan och får svårt att komma till i loppet

15 Bol Brage 2% stod lika start med favoriten sist och var helt under isen så stort frågetecken på formen där och från 20 meter efter ska det bli svårt.

Ranking: A 4. B 10.6. C 11.15.2.12. D 3.5.8.13.7.1.9.14.

Avdelning 5.

Se “Bästa Spiken!”

4 Merritt 23% trodde jag på en del sist då han spurtade förbi min idé efter perfekt serverad resa och visst kan det bli så igen från ett bra läge. Borde dock sikta mer på finalen efter vinsten och blir väl lite överstreckad nu som favorit i loppet.

2 Valiant Dream 17% står bra inne i klassen och har ett bra läge men frågan är han verkligen räcker mot dom två tre bästa i fältet? Får han spets enkelt blir han väl hästen att slå men jag tror att min spik plockar ner honom från utvändigt.

12 Pleasure For Cash 20% har spar 12 och det måste bli mycket svårt att hitta rätt hela vägen därifrån och det är ju mer intressant från svårare lägen på outsiders än en delad favorit. Kapacitet för klassen finns så det räcker och blir över men dom tre fyra värsta motståndarna är nog inte speciellt mycket sämre än denna.

1 Kalashnikov 5% är stark och Kanske blir spåret en fälla men om det blir tryck på loppet och luckan kommer till slut lär han ta ner många på sin styrka, speciellt om han får spara lite krafter på innerspåret.

8 Zafiro Rock 3% är lottad till uselt läge men var favorit i debuten i klassen och ungefär samma motstånd nu och bara 3%. Har inet varit dålig ännu så har Jepson lite tur med loppet så kan han skrälla rejält nu även om han står fortsatt hårt inne i klassen på åengarna.

7 Global Winner 5% är härdad i bara tuffa lopp och även om det är långt mellan starterna så så kan han göra bra lopp direkt. Läget sätter så klart ner chanserna men det är inbakat i den låga procenten här.

9 Kaptah 1% hade jag med som outsideridé sist på något system och han spurtade väldigt vasst från omöjligt läge. Trea mot ungefär samma hästar då och nu är spåret lite bättre i alla fall.

Ranking: A 6. B 4.2.12. C 8.7.9.1.5.10. D 3.11.

Avdelning 6.

Se ”Gå Kort!”

2 Antonio Tabac 20% tog jag upp lite tidigare och jag tror inte han räcker mot dom två bästa här då dom har absolut toppform. Kommer dock båda favoriterna bort så leder denna loppet runt om.

4 Very Kronos 15% har ett bra spår och hög kapacitet men dom två bästa i loppet är nära världselit och ska bli för tuffa för denna då han trots allt är ganska färsk i högsta klassen, så lite överstreckad denna gången faktiskt.

Ranking: A 6. B 3.2. C 4.5.1. D 11.9.12.7.8.10.

Avdelning 7.

2640 meter för Silverdivisionen avslutar omgången och om inte favoriten bara är bäst här så krävs en del streck för att känna sig helt säker.

6 Vagabond Bi 32% ser ut att hålla sig runt 30% och det är klart spelvärt som antingen spik eller ensam A-häst. Dock spelar jag ju med två betrodda i sjätte avdelningen och då måste jag försöka fälla honom här ändå. Han står sig bra i klassen och fick pengar som kraftigt uppanmäld sist i Sunsvall Open Trot som Milligan´s School vann före Sorbet och inga sådana hästar mot idag. Spår lite långt ut på vingen för att vara en given spik här då det är många bra invändigt och jag fastnar för gardering till slut här.

5 Coogan 20% har spår invändigt favoriten och är mycket startsnabb när han är på rätt humör. Får han ta över ledningen här kan han leda loppet hela vägen.

4 Heading Refernce 12% har Wäjersten kört bra gång efter annan då han varit en följetong på V75 från totalt usla utgångslägen. När han nu begåvats med ett riktigt fint startspår bakom bilen måste man ju ha med honom till bara 12%.

3 Electrical Storm 9% blir det mycket intressant förändring på då han gått i hybridvagn på slutet och nu ska växla upp till biken från klart bra startspår. Två lopp i kroppen efter lite uppehåll och toppformen kan vara nära nu.

10 Alone 11% var runt 7-8% tidigare i veckan men har stigit senaste dagarna och kanske blir det inte så bra spelvärde på honom till slut från ett bökigt bakspår. Pasi har dock höga tankar om honom och inför Jubilieumspokalen hade han jobbat mycket bra. Kanske får han utdelning för den formen, som är bättre än raden, nu istället, då han går ner i klass.

Ranking: A 6. B 4.5. C 3.10.7. D 12.11.2.9.1.8.

Stora systemet

Avd.1: 2 Naheed

Avd.2: 1.2.4.5.10.14.

Avd.3: 1.2.3.4.5.6.7.8.9.10.11.12.

Avd.4: 4.6.10.

Avd.5: 6 Anything For You

Avd.6: 3.6.

Avd.7: 3.4.5.6.10.

2160 Rader som kostar 1080 kronor.

Lilla systemet

Avd.1: 2 Naheed

Avd.2: 1.4.

Avd.3: 3.4.5.7.

Avd.4: 4.6.10.

Avd.5: 6 Anything For You

Avd.6: 3.6.

Avd.7: 3.4.5.6.10.

240 Rader som kostar 120 kronor.


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Veckans bästa travbonusar

Insatsen tillbaka (500kr)
9.8
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100 kr gratisspel
9.7
18+ | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se / Spelpaus | Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Fullständiga regler och villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1250 kr
8.0
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.0
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Mr Green

Insatsen tillbaka (500kr)

på valfritt LIVE-bet

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
LeoVegas

100 kr gratisspel

utan omsättningskrav

Hämta bonus
18+ | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se / Spelpaus | Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Fullständiga regler och villkor gäller.
NordicBet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se