Speltips: V75 Hagmyren 10/9 med start av VM i V75.

Häst 17

V75-Tips till Hagmyren 10/9

V75-Omgången.

Hagmyren är värd för veckans omgång och vi kör inspelat material men skriver lite till omgången med. Ska själv tävla i SM i utrustad styrkelyft under lördagen men det är mellan 10-13 så har ett par timmar att se sista info och värmningar efter det för färdigställa andelsspelen. VM i V75 startar med den här omgången och det går över sex veckor där man får räkna bort sitt sämsta resultat så fem omgångar räknas. Flest rätt vinner. 192 rader ska lämnas in och lämnar man in fler än ett för samma pris blir det det inlämnat närmast spelstopp som deltar i tävlingen. Så gör man något stort reducerat där ett av systemen kan hamna på 192 rader så lämna in det före man gör sitt VM-system.

Vad gäller banana så är det kort upplopp och innerspåret bakom bilen är kanske sämst i landet här, både vad kuskar och aktiva säger men även vad statistiken visar. Ingen open stretch och ingen vinklad startbilsvinge men ändå är spår långt ut bakom bilen klart bra på den här banan.

Video-tips & Andelar.

Vi har börjat göra tidiga inspelade tips på FaceBook och YouTube som du hittar på trav.se och gruppen Sverige Spelar på FB. Andelsspelet är öppna som vanligt och heter TRAVPUNKTSE200 på ATG-tillsammans.

Bästa Spiken!

I kalllblodsloppet som ligger som fjärde avdelningen är det en riktigt bra proposition för dom på grunddistansen och ett par hästar höjer sig där. Jag tror att 5 Kong C.K. bara är bäst och då det kan bli körning mellan två andra startsnabba kan det gynna honom ytterligare. Jag spikar på allt.

Gå Kort!

I inledande avdelningen sprids strecken av många så läge att gå kort och jag stänger på dom två mest betrodda men det funkar bra när procenten ligger som den gör. Man spelar då ändå utan ett par hästar mellan 16-17 procent och dom jag streckar är spelade på 20 och 25 procent, så det blir bra.

Avdelning 1.

Ranking: A 12. B 3. C 5-6-4-2-1. D 11-8-7-9.

Se "Gå Kort!"

12 Born to Run är bästa hästen och stod för en vass prestation trots tredjespår nästan hela loppet sist. Nu är det dock första gången med svensk voltstart för honom och dessutom växlas han ner till vanlig vagn så finns ett par frågetecken som gör att han kanske ska garderas. 3 Dream Creation tror och hoppas jag tar spets så låser med honom, så har man bästa hästen tillsammans med troliga ledaren. Dream Creation har fått ett välbehövligt lopp i kroppen efter uppehåll och ska gå framåt med det. 6 Versace Face utmanar i spetsstriden men tror inte han kommer förbi mitt spetsbud så viss vingelrisk i så fall. 10 Titan Yoda tror jag lite mindre på även om han visade bra kapacitet som unghäst men haft svårare mot äldre som femåring och från chansartat läge får han kanske svårt. 5 Gerben körs offensivt och är i full form men galoppen före start sist oroar så klart. 4 Alert Kronos är ett startsnabbt skrällbud som får chansen om man hittar ner på innerpåret, kan öppna vasst även om spåret är chansartat. 2 Madame af Djupmyra är också speedig så får hon loppet är också hon en tänkbar skräll.

Avdelning 2.

Ranking: A 5. B 1-2. C 7-11-13-6-9-12-14-10. D 8-4-15-3.

Diamantstoförsök över medeldistans med få på startfållan där ett par ser chanslösa ut men annars bra hästar där framme som får bra lopp. Loppet är öppet och jag streckar många.

2 Edima varnar tränaren för galopprisk från snävt spår för henne. Tror nog att hon kan klara det men när tränaren varnar får man lyssna och det är favorit i fara. 1 Special Topsecret vill man köra i spets med men kanske inte kan svara om Goop får iväg 5 Nan’s Cash på bra sätt. Ingen utanför där och då är det enklare att få upp farten och stallformen är vass hos Goop. Den här har startat två gånger för honom och vann lätt i regidebuten men sist var det norsk kulltopp mot i uttagning till norska stoderbyt. 7 Cash and Carry ska få bots på för att bli stabilare i travet och är bra för klassen men spår två och tränarkört gör henne sårbar. 9 Queen Ratzeputz är häst som varit som bäst i amerikansk vagn så frågetecken för vanlig vagn och dessutom spår fyra i volten. Bra häst men kan bli strul. 11 Ies Juvel har springspår och gör det bra mest hela tiden och det är ett passande lopp för henne den här gången då hon ofta möter några som är lite för bra. Ser inte att det är så den här gången och när det inte är springspår på startfållan blir det här läget bättre, för att inte invändiga hinner få upp farten på samma sätt som annars.
13 Joy Alissa har bakspår på tillägg men spår åtta just gör att man kan chansa på innerspår ett par svängar och leta luckor senare i loppet. Procenten ska vara låg då det blir smyglopp som kräver tur men vinstchans finns.
6 Lyckans Loes har bra smygläge och här var det tränarkört med sparade bakhovar sist så kolla hellre på andraplatsen före det för att bedöma formen. Tränaren hade V75-vinnare sist det var V75 norröver och stallet går bra för dagen. 2% på Örjan med fin häst från smygläge är klart intressant.

Avdelning 3.

Ranking: A 8. B 11-6. C 5-4-2-7-1-10. D 3-9.

Lägsta klassen på V75 med Klass 2 och jag har ett spikförslag trots spår en bit ut men från spår åtta vinns faktiskt fler lopp än från spår ett bakom bilen här. 8 Timo Jutila visade vass form sist och tål dödens men är startsnabb och kommer inte favoriten till spets finns chansen att han blir släppt till ledningen av övriga. Jag ger inte upp om han inte kommer hela vägen till spets då jag tror han kan vinna från utvändigt ledaren med. 11 Hankypanky Pinkman tror jag är värst mot men bakspåret gör det så klart svårt. Goop upp och första gången barfota runt om är intressant här. 6 Fat Rabbit är klar favorit men inte alls givet att han är snabbare ut från start än min ide. Inte säkert han vinner även om han kommer till spets heller men så klart en given utmanare vid gardering.

Avdelning 4.

Ranking: A 5. B 6. C 15-2-12-1-14. D 11-4-7-13-3-10-8.

Se ”Bästa Spiken!”

Kallblodslopp där två på startfållan har ruggigt fina resultatrader och jag tror klart mest på 5 Kong C.K. som jag spikar. Torbjörn upp är inget minus och spår fem tror jag han klarar och han vinner nog loppet från dödens om det behövs. 6 Alm Randers är värst mot så klart men han kan få mothugg i spetsstriden då 2 Per Viking är startsnabb och körs av Kontio, så borde svara mot den här om han kan. Alm Randers har dessutom gått som bäst över kort distans och dessutom i bike så klart missgynnad av vanlig vagn här. 15 Järvsöodin ser jag som värst mot favoritduon då det är kuskplus här men 40 meter tillägg är 20 meter för mycket och det borde bli för svårt.

Avdelning 5.

Ranking: A 3. B 1-4-11-5. C 7-8-9-6-2. D 12-10.

1 Kapten Brodde är väldigt bra för klassen och här testas han i bike för första gången så klart intressant men som klar favorit blir det chansartat då det är besvärliga innerspåret här. Borde bli över och favorit i fara.
3 Viva la Vida Face gillar jag och han kämpar på och gör vad han kan i loppen. Goop tränar och kör så med bra form på stall och styrningar är det riktigt intressant. Den här tål att gå i dödens med men skulle faktiskt kunna bli släppt till spets av flera här. 5 Mitzai är speedig hemmahäst från bra spår som ofta är tränarkörd men hästen går bäst på kort distans så kanske släpper man lendingen om man kommer dit. 4 Behind Lord är med startsnabb men klar för final och kanske sparas bakhovarna den här starten så kommer den till spets släpper väl den med. 8 Special Topmodel kanske är snabbast av alla från start men chansartat spår men kan vara en faktor i spetsstriden och kan göra att favoriten hamnar tredje invändigt eller ännu längre ner.

Avdelning 6.

Ranking: A 4. B 8-1. C 12-10-2-7-6. D 3-9-11.

Gulddivisionen över kort distans där 1 Hail Mary är omgångens största favorit. Inte alltid Örjan kör för fullt när det är vanliga gulddivisioner och sen är det all in i storloppen istället så det gör att han riskerar att bli över från besvärligt läge. Visst kan han hålla spets och då är väl loppet över men inte alls givet och graderingen är på sin plats. 4 Brother Bill har jag jagat hela tiden och lär inte släppa nu, han var nära att knäppa DFZ på foto för ett par starter sedan då han tog flera längder på honom över upploppet. Här kan det bli Bill som ska tas längder på och då han ofta är snabb till slut måste det bli svårt över Hagmyrens korta upplopp. Bra spår och laddas från start så i ledningen kanske han bara vinner. 8 Global Badman är med startsnabb och är nedstruken ett spår. Han kommer med absolut toppform då han var tvåa i Jubiliumspokalen, endast slagen av omöjliga San Moteur. Hittar han ner i vettigt slagläge eller om 6 Milliondollarrhyme skulle spetsa kanske han kan överta ledningen. Milliondollarrhyme är en faktor i spetsstriden men när det är tränarkört blir det nog inte ledningen men kanske rygg på ledaren. 12 Click Bait och 10 Milligan’s School är så klart bortlottade men den senare körs av Goop och då alla insett att han inte går bra bakom hästar längre kör väl Goop fram och tar dödens tidigt där han trivs. Click Bait kan bli gynnad om många laddas och det blir rejält tryck första biten här.

Avdelning 7.

Ranking: A 5-9. B 2-6-3-7. C 11-12-8. D 1-10-4.

Jämnt spelat mellan tre hästar och garderar man ska man väl spela med en eller två kantbollar till annars läge att chansspika eller epla med två av dom tre betrodda. 9 Zeudi Amg är loppets favorit trots bakspår och hon gick vasst med tredjespår länge i Sto-EM och gick hela vägen in mot mångmiljonärer så ner i klass nu och kan vinna trots bakspår. 5 Gooner tror jag ändå mer på då han visat allt mer farter i benen för varje start och kan växla tempo allt snabbare med. Här är det toppspår så spetschansen är bra då han gick snabbaste sista 200 meterna sedan positioneringssytemet infördes sist så bekräftar han att formen är ruggigt vass. Kan man avsluta så snabbt kan man oftast också öppna väldigt fort. Tänkbar spik. 2 Kurri Jari Boko är näst mest streckad men inte lika startsnabb som Gooner då spår en bit in är inte att föredra här. Rejält kuskplus men tror helt enkelt inte han är lika bra som dom andra två så tänkbart att spela med bara dom två om man inte streckar vidare. Vid bredare gardering ska så klart Kurri Jari Boko med då han förmodligen inte är så långt efter dom två bästa i kapacitet och läget är ändå okej, 3 Dwayne Zet var mer betrodd än Gooner sist dom möttes och var närmast sörjande i mål så inte mycket sämre han heller än dom två-tre bästa här. Topptränat, toppkusk och bra läge gör honom så klart aktuell till bara 6-7%. 6 Viking Brodde var ruggig sist då han galopperade men bara rundade ett enklare gäng, kuskplus nu och bra spår på den här banan så klart tänkbar men galopprisken är alltid hög.

VM-systemet.

 1. 3-12.
 2. 1-2-5-6-7-9-11-13.
 3. 8 Timo Jutila
 4. 5 Kong C.K.
 5. 3 Viva La Vida Face
 6. 1-4-8.
 7. 2-5-6-9.

192 rader som kostar 96 kronor.

Stora systemet.

 1. 3-12.
 2. 1-2-5-6-7-9-10-11-12-13-14.
 3. 2-4-5-6-8-11.
 4. 5 Kong C.K.
 5. 3 Viva La Vida Face
 6. 1-4-8.
 7. 2-3-5-6-9.

1980 rader som kostar 990 kronor.


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Veckans bästa travbonusar

Insatsen tillbaka (500kr)
9.8
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100 kr gratisspel
9.7
18+ | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se / Spelpaus | Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Fullständiga regler och villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1250 kr
8.0
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.0
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

LeoVegas

100 kr gratisspel

utan omsättningskrav

Hämta bonus
18+ | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se / Spelpaus | Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Fullständiga regler och villkor gäller.
Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1250 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se