Speltips: V75 Bollnäs 1/1

V75-omgången.

På lördagen är det alltså Bollnäs som är värd för V75 och det är en ganska snabb bana där många tycks trivas på underlaget. Upploppet är långt med sina 207 meter men ändå vinner ledaren oftare här än i genomsnitt. Inga konstigheter i övrigt, då varken vinklad vinge eller open stretch finns att tillgå här. Ordinarie spelstopp med 16:20 gäller idag! Jag står över andelsspelen på tillsammans idag då jag är på semester och är i skidbacken vid spelstopp.

Bästa Spiken!

I femte avdelningen tycker jag 11 Indy Lane höjer sig mot övriga och han ska ha bra chans att runda det här fältet. Visst är han ganska ny i klassen men det är väldigt många av konkurrenterna här också och för utom honom är det väldigt lågklassig Silverdivision den här veckan. Tror man kan köra lite hur som helst och vinna ändå men Forss är ju offensivt lagd så kan nog bli tidigt avancemang. Kostar det inte allt för mycket att glida fram i dödsboens så tror jag han kan styra loppet från den positionen. Skulle han kunna trycka sig till ledningen om han kommer med bra fart så är det nog bara slut.

Gå Kort!

Ett par hästar höjer sig lite mot övriga i sista avdelningen så slösar nog inte på markeringarna där. 1 Jacoby Keeper är riktigt bra men chansartat läge och comeback gör att favoriten 6 Arch Lane får rankas först. Han är i bra form och som ganska startsnabb en bit ut bakom vingen kanske han kan köras till ledningen tidigt. Eventuell tredje armering till 8 Victory Topline som har vingelläge men ska kunna skrälla på bra form. Han inledde karriären med sex raka segrar men sedan har det krånglat och han finns nu i Berghs regi där han gjort några starter och tog första segern där från dödens sist.

Avdelning 1.

Här streckar jag några stycken men hamnar på de mest spelade så inget högt utgångsvärdeatt vänta då många garderar här. Siktar man på riktigt höga utdelningar är det ett sånt här lopp man behöver ta ställning i och har man en idé är det läge att gå på den eller försöka låsa på ett par hästar kanske.
3 Alert Kronos har höjt sig i Wäjerstens regi och från bra spår är han loppets knappa spetsbud. Från ledningen är han hästen att slå men kan även vinna från andra positioner än spets så rankad först här.
6 Astrum utmanar i spetsstriden men hästen är inte van svensk volt då det är debut här och han har sina meriter från billigare gäng i Finland. Är nog ändå ganska bra för klassen och får kuskplus.
4 Ozzys Melody är loppets favorit men från spår fyra är det mer chansartat och favorit i fara. Ändå framgångar från Solvallalopp så duger säkert även om han inte når favoritpositionen i spets. Lennartsson är försiktig general så räknar inte med att den här ska vara med i spetsstriden och därmed dåligt spelvärde.
2 Lyckans Star är från formstall med bra utgångsläge och Lrjan upp så räknas tidigt. Är inte startsnabb men sitter ju i andraspår så fäller många till slut med bästa kusken.
9 No Doubt är bra för klassen så bra chans då han kommer från seger i comebacken och säkert är bättre med loppet i kroppen.

5 Uret Har tänt till på montélopp i sin nya regi. Går bra för sulky också så från topp spår räknas han är med skrällchans då Mats E kör i flytet.

10 Madame Af Djupmyra är också hemmahästarna med full form som ska kunna skrälla trots att hon är ett av två ston i öppen klass här.

Avdelning 2.

litet fält i hög klass bland kallbloden och då brukar det gå bra att ta ställning. Stark favorit i 5 Griske Odin G.L. som förmodligen bara vinner oavsett upploägg. Lite för hårt streckad och letar man stora pengar kanske man ska chansa att gardera med ett par vettiga motbud. Favoriten har visat sämre insats när han inte fått rätta fästet och vid årstiden är det varierande banor, så kan strula, även om det är troligt att banan passar nu.
6 Philip Ess är favoritens stallkamrat som är både startsnabb och speedig till slut så har favoriten en dålig dag ska den här kunna skrälla med bästa Örjan upp.
8 Don Viking är bra och i full form så kan utmana om favoriten har en sämre dag. Får ryggresa nu och trivs som bäst med det och därmed också gynnad av litet fält.
4 Faks Nils är loppets tänkbara skräll från grunddistansen och han har skrällt rejält i hårt motstånd tidigare.
9 Björs Frej får fortsatt Kontio upp och är hemmahoppet som alltid gjort bra lopp på just Bollnäsbanan.

Avdelning 3.

klass 2 så då finns klar skrällchans när det är lägsta klassen och favoriten blir lite för stor favorit.
2 Global Classified har lite rutin jämfört med många av konkurrenterna här och blir lite för stor favorit. Given förstahäst men tycker att han bör garderas här. Tyvärr blev en av få startsnabba med framspår struken så segerchansen för favoriten stiger då han kanske kommer till ledningen tidigt, då ingen där framme är speciellt startsnabb.
9 Jani Di Quattro har rygg på favoriten så kan komma igenom på bra sätt Då min andra tänkta garderingshäst blev struken är det ett tänkbart lås på den här tillsammans med favoriten.
De andra vettiga motbuden fick bricka 11 och 12 så det är väldigt chansartat.
5 Mr Birkenstock får kuskplus, har bra spår och är i form så är min tänkbara tredjehäst och skrällbud.

Avdelning 4.

Öppet kallblodslopp där favoriten 13 Buska Blyg får många att runda och det finns viss galopprisk med. Jag streckar alla på någon kupong men låser med 6 Rönningsgutten på något då han kommer med form och kan hamna bra på det här.
11 Sundbo Komet är också tidig vid gardering med Örjan upp på häst som gärna vinner lopp.
8 Sjö Stjerna ser jag som överstreckad då hon inte får gå i bike nu, som hon höjt sig i. Möter flera bra hingstar och valacker nu så rankas ner lite.

Avdelning 5.

Se "Bästa Spiken!"

Klen Silverdivision och 11 Indy Lane måste ha en bra uppgift trots häxläge spikar jag på det mesta.
4 Zlatan Knick kan vara giftig där framme om man kommer förbi 1 Vaqueras i starten. Zlatan kan leda loppet hela vägen om favoriten har en sämre dag.
2 Fortuna Mearas Har ett lopp i kroppen i sin nya regi och kapacitet för att göra ett bra lopp nu. Står bra inne i klssen och har bra utgångsläge så räknas tidigt vid gardering.
9 Criterion var bra sist men i billigare lopp och nu är det klart upp i klass så borde bli svårt.
10 Dark Roadster Är missgynnad av bakspåret då han är väldigt startsnabb. Kommer med full form så kan vinna trots läget. Blir lika gärna tvåa i loppen så frågetecken för skallen finns för att vinna silver bakifrån. Ska nog ha spetsläge över helst kort distans för att räknas fullt ut, så kanske överstreckad här.

Avdelning 6.

Diamantsto-försök där ett par på tillägget är vana betydligt hårdare motstånd och borde ha riktigt bra chans trots många att runda.
14 Green Mamba är loppets klara favorit som får lite mer utrymme i volten efter en strykning. Bra chans trots spår fem.
15 Bowling El Mar är nog ungefär lika bra som favoriten och bara hälften så mycket streckad. Dessutom ensam frön springspår och Wäjersten som kör lär ge den här chansen att vinna.

Var inne på att Jamaica Boko hade fin chans att komma iväg bra från spår ett på tillägget men då den ströks blev läget bättre för 11 Musett Af Djupmyra. Hon kommer med form efter att ha kommit igång efter mycket skadebekymmer. Vunnit många lopp på vintern och går alltid med skor.
9 Eruption kan skrälla av de på startfållan medan 4 Dandruff kanske är lite överstreckad från chabsartat spår.

Avdelning 7.

Bronsdivisionen över medeldistans bakom bilen och rätt favorit men kanske lite för hårt streckad. 6 Arch Lane kan kanske köras hela vägen till ledningen tidigt från hyggligt startspår. Det är en bit ut bakom vingen så kanske kostar det lite spår in svängen och det kan ju sätta sig i benen till slut.
1 Jacoby Keeper är riktigt bra för klsssen då han matchat de bästa i kullen och vann fyra lopp, en andraplats och en tredjeplats under sina sex lopp -21. Bland annat trea i kungapokaken så går ner i klass nu men har inte startat på väldigt länge så frågetecken för formen.

8 Victory Topline är bra och har hittat formen efter några starter för Bergh så räknas trots spåret.
9 Axl Brown står lite hårt inne men kommer med form och Örjan upp så ska kunna överraska på hemmaplan.

Systeförslaget.

Avd.1: 2-3-4-5-6-9-10.

Avd.2: 5.

Avd.3: 2-9.

Avd.4: Alla femton hästar!

Avd.5: 11.

Avd.6: 11-14-15.

Avd.7: 1-6-8-9.

2520 Rader som kostar 1260 kronor.


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Veckans bästa travbonusar

Insatsen tillbaka (500kr)
9.8
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100 kr gratisspel
9.7
18+ | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se / Spelpaus | Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Fullständiga regler och villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1250 kr
8.0
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.0
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Logga in
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Registrera dig
Jag har läst och accepterar vår
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Glömt lösenord
Stäng

Nya travbonusar

Mr Green

Insatsen tillbaka (500kr)

på valfritt LIVE-bet

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
LeoVegas

100 kr gratisspel

utan omsättningskrav

Hämta bonus
18+ | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se / Spelpaus | Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Fullständiga regler och villkor gäller.
NordicBet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se