Speltips: V4-systemet Visby 21 september

V4-1: Kalmartränaren Thomas Jonsson trivs på Visby och hans hästar brukar så gott som alltid svara för bra prestationer där. I dagens inledande V4-avdelning har han ett vettig segerchans i 7 Sheriffen som kommer med bra form. Han övertygade när han vann på en 1.12-tid över kort distans på Gotland i somras och att det är halvvarvet längre den här gången är knappast några problem. En tänkbar spik, men det finns en del intressanta motbud. 2 Mega Star provade lyckan på V75 i början av juli. Galopperade då, men han såg fin ut vid två raka segrar innan dess. Nu återkommer han efter lite paus, men känns väl värd att strecka direkt. 1 Pallex Leejs står bra inne på pengarna och har ett intressant läge. Skulle han lyckas försvara innerspåret och ta hand om ledningen kan det hålla hela vägen till en relativt låg spelprocent. Claes Sjöström är som vanligt på plats på Visby och vinner så gott som alltid ett eller annat lopp varje tävlingsdag. Han var först över linjen med 3 Butterfly Center senast han körde hästen på Visby och kan mycket väl upprepa den triumfen här.

V4-2: Även här har Thomas Jonsson en hårt betrodd V4-häst. Nu i form av 15 Falcon Scott som vann i fin stil senast. Då handlade det om ett lopp i täten över kort distans. Den här gången är förutsättningarna annorlunda med spår i tredje ledet bakom startbilen över medel. Han kan absolut vinna om det löser sig, men garderingen känns given från det här svåra spåret. 1 Tintin R.L. hade varit borta en månad innan starten senast och galopperade då direkt. Aningen dunkel form med andra ord, men normalt sett står sig Erik Lindegrens häst bra i det här loppet från ett fint spår. Ett tidigt streck är också 6 Youngblood. Han har löpt jämnt och säkert hela sommaren hemma på Visby utan att få vinna. Lärlingen Oskar Kylin-Blom upp i sulkyn i dag känns intressant. Där bakom finns även några bortglömda rysarbud. Vi nämner tidigt 11 Assumetoberich som hamnade i en trött rygg runt sista sväng senast och gick i mål med en del krafter sparade.

V4-3: Treåringar utspridda över tre startvolter i den tredje avdelningen. Claes Sjöströms vapen här är Henrik Hoffman-tränade 12 Lady Youline som har inlett karriären med fyra segrar och en andraplats på sex starter. Näst senast, i comebacken efter någon månads frånvaro, var hon mest bara seg hela vägen bakifrån. Nu senast använde sig Sjöström av ett mer offensivt upplägg och helt klart verkar det som att hästen än så länge tävlar bäst när hon tidigt är med där framme. Mest troligt alltså en offensiv körning igen från Claes sida och hästen håller bra kapacitet för den låga klass hon fortfarande befinner sig i. Ännu en möjlig spik i omgången, men även här tar vi fram garderingspennan. 2 Garmin B.J. gör en intressant comeback efter några månaders frånvaro. När han senast tävlade – i början av juni – var han fyra i ett lopp som vanns av Coin Perdu. Denne i sin tur vann ju i söndags ett uttagningslopp till Kriteriet. Bland outsiderbuden nämner vi också 5 Hercules Boko. Startspåret är inte idealiskt, men efter en strykning har det åtminstone blivit lite bättre plats. Mellan galopperna i karriären så här långt har hästen visat rätt fina fartresurser i skymundan.

V4-4: Vi väntar in i det sista med omgångens spik. Efter insatserna på slutet känns det svårt att gå emot 2 Irina K. när hon dessutom har ett perfekt läge bakom startbilen. Barfotabalansen som hästen tävlat på i de två senaste starterna verkar ha givit bra effekt. Näst senast vann hon säkert från andra par utvändigt och senast svarade hon för en mycket stark upphämtning efter tidig galopp. Står hon bara på benen hela vägen den här gången räknar vi kallt med att karriärens tredje seger kommer. Vill man leta outsiderbud nämner vi två tidiga streck där bakom. 4 G.K.A Magic Millie är ensam treåring i loppet, men vi har ändå känslan att hon hävdar sig bra. Galopperade direkt från start senast, men kunde ändå komma tillbaka och vinna loppet. 7 Miss Wood blev över från start senast och fick lov att backas ner i kön. Risk för liknande scenario igen från spår långt ut på vingen, men har körande Eva Lundahl lite mer tur den här gången och hittar ner i ett vettigt läge är ekipaget ett outsiderbud.

V4-systemet:
V4-1: 1-2-3-6-7-11 (9,5)
V4-2: 1-3-6-10-11-15 (7,5)
V4-3: 1-2-5-12-14 (3-6)
V4-4: 2 Irina K. (4,7)
180 rader = 360 kronor

Lunch Dubbel-systemet:
LD-1: 12 Lady Youline
LD-2: 2 Irina K.
1 kombination


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1000 kr
8.6
18+ | Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 1500 kr
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se