Speltips: V4-systemet Romme 26 september

V4-1: Ett riktigt fint treåringslopp inleder V4-omgången på Romme. Visserligen bara åtta hästar till start, men flera av dem känns lovande och intressanta. 4 My Dream Art var senast ut i ett försök till Kriteriet och blev där generad till galopp på sista bortre långsidan. Visade sedan finfina fartresurser och kom tillbaka till fjärdeplatsen. Står han bara på benen den här gången finns bra chans till revansch, men vi väljer ändå att gardera loppet. 5 Velasquez Gar kommer med två raka segrar och har även han gjort ett rejält intryck. Klev tidigt fram utvändigt om ledaren senast och avgjorde på bra sätt utan att se tom ut över mål. 1 Hungarian Hotvax är minst rutinerad med sina tre starter, men det hörs på tränare Lönn att det här är en häst han är nöjd med. Inte sämre än trea så här långt och senast hakade han på bra i rygg på ledaren utan att ha fritt den sista biten. 7 Ontrack He´s Black blev hårt betrodd senast, men fick nöja sig med andraplatsen. Det var dock inga fel på avslutningen där klockorna visade runt 12,5/800 m till slut så hästen kan röra på sig. Vi väljer att betala för dessa fyra.

V4-2: Hemmatränare Nicklas Westerholm har en bra chans även i den andra avdelningen. Det handlar om 1 Flight Danseur som verkligen hittat stilen i sin nya regi. Efter tre raka segrar provade han senast lyckan på V75. Den dagen ändade dock med en galopp 850 m från mål. Hästen såg dock fortsatt formstark ut i värmningen, så vi tror inte det är någon fara på taket. Hästen har en gång tidigare – i den tidigare regin – haft innerspår bakom bilen och hade då ingen chans att försvara ledningen. God chans om det löser sig, men vi har respekt för en sådan som 8 Chenin Blanc även om läget med spår åtta är tråkigt. Hon har för lite pengar på sig i förhållande till sin kapacitet och när hon nu återkommer efter en månads paus tycker vi hon är värd att bevaka. En del streck lär det också bli på 11 Such A Night trots en trist rad. Kombinationen Svante Båth/Ulf Ohlsson är alltid påpassad, men bakspår för den här hästen är inte optimalt då han trivs bäst med tidig tätkänning. Ett outsiderbud är 9 Theo d´Estino som har ett passande läge och får proffskusk i vagnen den här gången.

V4-3: Den tredje avdelningen körs över lång distans och känns öppen. 7 Coffie U.N.G. svarade för en fullgod prestation senast och provade gången innan att kvala in till Derbyt. 2640 m känns därför inte som några problem och eventuellt ska man testa hästen barfota runt om den här gången. Lite bortglömd kan 9 Sundsholms Fatima bli. Hon vinner inte på beställning (3 segrar på 55 försök), men intrycket senast som tvåa var bra och läget med spår nio bakom bilen behöver inte vara helt fel. En häst som är betydligt bättre än raden är 1 Scarlets Mirakel. Han galopperade direkt i starten senast och är inte helt att lita på. Går han iväg bör han duga gott i ett lunchlopp och Kaj Widell får chansen i sulkyn bakom Peter G Normans häst. Peter själv kör för övrigt 12 Enge Lincoln som inte har visat någon gnistrande form på slutet, men skulle kunna vara aktuell som ett skrällbud bland flera om loppet körs i ett lite för hårt tempo. 3 Kemas Barolo är Nicklas Westerholms bidrag i loppet och även här måste hemmatränaren tas på allvar. Läget är finfint och den långa distansen har han tidigare visat sig hantera på bra sätt.

V4-4: I avslutningen har Torbjörn Jansson hittat en bra uppgift åt sin 2 Victor A.U. Hästen var senast stark fyra i V75 på Solänget efter att ha fått göra det mesta av grovjobbet utvändigt om ledaren. Här känns motståndet mer överkomligt och läget kunde inte ha blivit bättre. Oavsett om det blir spets eller om han tvingas till en jobbigare resa igen, är vi helt inne på att tredje årssegern kommer och spikar. Vill man ändå gardera loppet nämner vi några outsiderbud. 7 Ajlexes Cubano var inte som bäst på V75 i början av augusti och har efter det varit struken. Normalt sett van att möta tuffa konkurrenter och matcher i ljusa stunder vår spik. Dock är formen mer dunkel. 8 Sugarmakesmecrazy har inte heller visat den allra bästa formen på slutet även om kunnande finns i grund och botten. Nu har man sedan en tid lagt om träningen på hästen, men läget här försämrar möjligheten. 6 K.A.Online är en hemmahäst som inte vinner så ofta, men så gott som alltid gör ett starkt dagsverke. Kan absolut dyka upp bland de tre här med en passande resa.

V4-systemet:
V4-1: 1-4-5-7 (3,8)
V4-2: 1-8-9-11 (2,4)
V4-3: Alla 12 hästar (7,3)
V4-4: 2 Victor A.U. (7,8)
192 rader = 384 kronor

Lunch dubbel-systemet:
LD-1: 7-9
LD-2: 2 Victor A.U.
2 kombinationer


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1250 kr
8.0
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.0
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1250 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se