Speltips: V4-systemet Romme 14 juni

V4-1: Ett sprinterlopp för kallblod inleder Rommetravets lunchomgång. Just 1640 m passar 6 S.T.C.C.Faksen bra och han spetsade näst senast från spår fyra bakom bilen. Då – över medeldistans – valde man att släppa och när luckan kom in på upploppet så avgjorde han till säker seger. När det nu är kortlopp tror vi att man kör i ledning om man hittar dit. 3 Nordby Hugin har absolut farter som räcker till seger, men han är ännu aningen ojämn av sig och sprint tycker vi inte känns som någon fördel. Från bra läge bakom bilen måste han dock streckas tidigt. De här två kommer troligen att bli mycket mer spelade på V4 än övriga hästar och därmed finns utrymme för bra ”rens” om man hittar något outsiderbud där bakom. Vi gillar 10 Gärdsjö Maks när han fungerar och löper upp till sin fulla kapacitet. Bakspår är såklart lurigt, men med jämn fart i täten kan han fälla många över upploppet till låg procent. 2 Frisli Loke känns som en rolig luring när Claes Sjöström förstärker i sulkyn. 1 Elvis Tabac har ett bra spår för en smygresa och nu är det ettan och alla startpoäng längst upp i raden som försvinner.

V4-2: Bara ston i den andra avdelningen och här är känslan att spelarna kommer att sprida strecken en del. Då gör vi tvärtom och spikar. Det handlar om Jenni H Åsberg/Tomas Petterssons 7 R.K.Rapida som vi tycker har en passande uppgift framför sig. Visserligen ”bara” femma i den senaste starten, men hon travade nytt rekord och satt fast med sparade krafter i mål. Vi tror att hon utnyttjar springspåret på bra sätt och tar sig mot ledningen. Väl i den positionen bör karriärens andra seger kunna komma. För dem som vill gardera finns flera intressanta på startvolten. 2 Go Go River får Ulf Ohlsson chansen bakom igen. Duon vann den tunga vägen utvändigt om ledaren näst senast och står sig bra även i det här sällskapet. 3 Serenity Face galopperade redan innan bilen släppte fältet senast. Gav ett klart fint intryck vid segern i slutet av april och har hon återfunnit den formen blir hon att räkna med här. 6 B.B.S.Westgirl kan vara den som ”stökar till det” för vår spikidé i spetskörningen. Hästen är inte så tokig, men återkommer efter en månads paus och kanske behöver lopp i kroppen?

V4-3: Jättefavorit i den tredje avdelningen blir 4 Highspirit som sedan en tid är tillbaka igen i Troels Andersens regi. Distans, läge och form – det mesta talar för spets och slut, precis som vid det senaste framträdandet. Ändå känns det lite kittlande att gardera i jakt på de lite större lunchpengarna. Tvåa i loppet som Highspirit vann senast var 1 New Steel. Han hakade på fint då och det var hästens första start sedan maj 2017. Rimligen har han tagit ett eller ett par kliv framåt med det loppet i kroppen och läget här är intressant. Då det lär komma att skilja en hel del i streckprocent mellan de båda, väljer vi att ta med Claes Sjöströms häst. 3 Baron d´Inverne närmar sig allt mer första årssegern. Han har haft krafter kvar i sina tre senaste starter och ser klart formstark ut. Den dag det klaffar fullt ut för honom har han kapacitet att överraska i den här typen av lopp. Han lär inte bli särskilt hårt spelad på V4 och vi betalar även för honom. 5 Önas Igor är en bra sprintertyp som letar efter formen som gav framgångar inom V75 och drygt 300 000 kronor intjänat i fjol. Han skulle ha startat för ett par veckor sedan, men ströks för transporthinder så formen är fortsatt dunkel då han inte har tävlat sedan i februari. Luring från spår åtta om allt klaffar är 8 Tiger Williams som höll starkt utvändigt om ledaren senast.

V4-4: Smålurig avslutning – om inte 1 Free Fall Web leder loppet från start till mål. Hästen har fyra segrar i karriären och samtliga är tagna efter tidig spets. Han fick dock ge sig från den positionen i sin senaste start och kanske skulle han ha sträckt på sig och vunnit för att kvittera ut överbetyg. 11 Total Recall gjorde en stark insats som tvåa under elitloppshelgen. Har bytt tränare efter det och numera är det Diederik Meilink som managerar femåringen. Kapacitetmässigt duger han gott, men spår åtta på tilläggsvolten är aldrig någon enkel uppgift och det behövs lite klaff på vägen. 4 Västerbo Tristan hade varit borta ett par månader inför förra starten och bör vara vassare med den genomköraren. Får proffskusk i vagnen den här gången och bör bevakas tidigt. 5 Perfect King gör andra starten i ny regi och kliver han bara iväg från spår två i volten kan det vara dags för vinst den här gången. 13 Sansiro Gel visade lite smygform senast som tvåa och ska inte glömmas om man garderar loppet rejält.

Stora systemet:
V4-1: 1-2-3-6-10 (11,12)
V4-2: 7 R.K.Rapida (2,3)
V4-3: 1-3-4-5 (8,2)
V4-4: 1-3-4-5-6-8-9-10-11-13 (12,15)
200 rader = 400 kronor

Lilla systemet:
V4-1: 3-6 (10,1)
V4-2: 7 R.K.Rapida (2,3)
V4-3: 1-4 (3,5)
V4-4: 1-4-5-8-11-13 (6,10)
24 rader = 48 kronor


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1000 kr
8.6
18+ | Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se