Speltips: V4-systemet Rättvik 23 oktober

V4-1: Tolv hästar i låg klass gör upp i den första avdelningen. Intrycket på 5 Poppi Happen efter att man hade gjort en del ändringar i utrustningen inför den senaste starten var fint. Han drog då till ledningen direkt och vann enkelt via 14,5/800 m till slut. Gör han om den prestationen kan han vara ett spikförslag, men ”en gång är ingen gång” och vi streckar några till. 3 Regina C.D. kommer lite mer för varje start och så brukar det vara med Hans R Strömbergs hästar. Nu blir det lite ändringar i utrustningen på henne också och då läget är fint tycker vi att hon känns intressant. 4 Rossi One var fin när han vann två raka segrar i juli, men sedan har han haft galoppskorna på. Skulle han fungera igen har han absolut visat farter som gör honom aktuell att dyka upp i segerstriden här. 7 Zakaria behövde loppet senast efter att ha varit struken två gånger om innan dess. Lite lurigt läge, men skulle han hitta ner i ett vettigt slagläge kan karriärens andra seger komma.

V4-2: Kallblod över kort distans i den andra avdelningen. 8 Björs Viking lär bli favorit, men jag tycker inte att han har glänst av form på slutet. Visserligen tvåa senast, men i samtliga tre starter på slutet har han vikit ned sig från ledningen över upploppet och det är inget gott tecken. Ska med på kupongen, men någon spik är han inte. 10 Arragon är en typ som jag gillar. Distansen är kanske ingen fördel, men hästen håller sin fart hela vägen och med jämnt tempo är jag inne på att han fäller många till slut igen. 3 Pyriod är elva år gammal, men det verkar fortsatt finnas lite utveckling kvar i honom. Jag tycker att han löpt bra hela året och verkligen är värd en seger snart. Senast satt han fast med sparat mellan hästar och nu är läget perfekt för att Claes Eskilsson ska kunna gasa hela vägen. På tal om fint läge så varnar vi också lite för outsiderbudet 1 Spik Vilja som dessutom trivs fint över kort distans. Gynnad av 1640 m är även 6 Morgen Stjerna som kan bli helt bortglömd.

V4-3: En ”spårtrappa” för låg klass i den tredje avdelningen och loppet känns öppet. Såvida inte 2 Moonshadow E.E. gör om prestationen från senast och bara visar sig bäst. Hästen återkom då från flera månaders vila, men var segermogen direkt efter att ha tagit hand om ledningen. Han är dock orutinerad och gör till exempel nu sin första start bakom bilen. Ett möjligt spikförslag för den lilla kupongen, men vi plockar med flera. Ett par hästar med många galopper i raden på slutet är 10 Tom Frontline och 12 Lyckans Deluxe. Båda har kapacitet att dyka upp i segerstriden om de den här gången skulle stå på benen hela vägen. 7 Azarayah Ridge har spår långt ut, men formintrycket senast var bra när han kom tillbaka på bra sätt efter galopp. Proffskusk upp i vagnen den här gången. 4 Woodland´s Larry skrällvann senast från ledningen. Lär inte ge några 58 gånger pengarna den här gången, utan han känns som ett tidigt streck från bra läge.

V4-4: Bara åtta hästar till start i avslutningen och det känns som att Bollnäsamatören Magnus Träff har hittat en passande uppgift åt sin 5 Sugar Daddy. Kanske var han inte som allra bäst senast, då han blev lite entömd efter vägen men tränaren rapporterar allt väl i jobben och då motståndet nu är lite enklare än det han brukar ställas emot väljer jag att spika. Har man råd att dubbla systemet gör man det med 6 Mr Perfect. Han satt fast med sparade krafter näst senast och svarade för en stark avslutning senast som tvåa. Med de båda loppen i kroppen bör den rätta formen närma sig rejält. Sedan är det ett hopp ner till övriga hästar, där vi nämner 1 On Track Piraya och 7 Olympic Torch som garderingsstreck för de som letar skrällar.

V4-systemet:

V4-1: 3-4-5-7-10

V4-2: 1-3-6-7-8-10

V4-3: 2-3-4-7-8-10-12

V4-4: 5 Sugar Daddy (6,7)

210 rader = 420 kronor

Lunch Dubbel-systemet:

LD-1: 2-4-7

LD-2: 5 Sugar Daddy

3 kombinationer


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
8.6
18+ | Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt

100% upp till 500 kr

+ 100 freespins

18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se