Speltips: V4 systemet Rättvik 18 september

V4-1: Få hästar i den inledande V4-avdelningen och några av dem känns mer eller mindre chanslösa. Många kommer att ”låsa” loppet på två hästar, men vi kostar på ett streck på en tredje. 2 Highspirit är snabb från start och kommer med tre raka segrar. Nu är det en och en halv månad sedan han vann V75-lopp just på Rättvik, så samma toppform som den gången lär han inte ha. Från ett bra läge bakom bilen är han ändå ett givet segerbud. 5 Aileron gjorde comeback senast efter tre månaders tävlingsuppehåll. Han fick ta över ledningen efter 650 m, men kunde inte freda sig runt sista sväng och visade egentligen inget extra. Nu tror vi att den genomköraren har gjort honom gott och normalt sett har han kapacitet som duger för att utmana om segern här. Vi väljer också att betala för hemmahästen 3 Olympic Torch. Han har visserligen inte vunnit ännu i år, men Kontio bakom den här hästen är intressant. Jorma har kört honom två gånger tidigare med en andra- och en tredjeplats som resultat.

V4-2: Kallblod i den andra avdelningen och ”fördel ston”. Många kommer att sprida strecken rejält, men vi gör tvärtom och spikar oss ur problemen. Det handlar om den norska gästen 8 Vangli Lykke som svarat för flera starka prestationer på slutet. Senast blev hon över i tredjespår från start, kördes fram utvändigt om ledaren efter ett knappt halvvarv men var ändå med och krigade om segern hela vägen mot mål. Lite lurigt läge nu såklart med spår åtta, men det brukar kunna bli luckor i den här typen av lopp och vi litar på att Björn Steinseth hittar fritt i tid. Då tror vi att fjärde årssegern kommer. Börjar man gardera är det många om budet där bakom. Vi nämner tidigt 3 Väskinge Ruter som var trea bakom vår spik senast de möttes, då med en galopp på vägen. Från tilläggsvolten har 13 Helga Viking bra fart i benen bara hon sköter sig hela vägen.

V4-3: Lång distans och här har vi känslan av att det kan bli en skräll. Flera av de mest kapabla hästarna har tråkiga lägen eller dunkel form. Till exempel lär 7 Åhlunda Muscleman bli hårt betrodd. Han kan vinna, men för oss är han en i mängden och vi noterar att han inte tävlat sedan slutet av januari och har spår sju bakom bilen. Som hårt betrodd är han intressant att spela emot på Lunch Dubbeln. 9 Stigge Steel är en annan som spelarna kommer att strecka hårt. Två raka segrar den här tiden i fjol, men efter det har han inte visat något som imponerat på oss och nu är det första starten på drygt tre månader. 8 Tina Gel är det mest formstarka kortet i loppet, men då fick hon istället spår åtta bakom bilen vilket försvårar det hela. Dock står hon perfekt inne på pengarna och hon har också visat sig hantera lång distans på bra sätt. Hon blir efter mycket funderande vårt första streck. 3 Gorgeous Lime kuskförstärks med Ulf Ohlsson den här gången och har ett bra läge – se upp. Glöm inte heller 2 Spader Pearl som glimtar till emellanåt.

V4-4: Från ett perfekt läge bakom startbilen har 2 Elita Memphis en fin segerchans i den avslutande avdelningen. Senast satt hon fast länge i loppet, men när luckan väl kom på upploppet så sköt hon till vasst och var inte tom i mål trots att klockorna visade i underkant av 1.11/800 m till slut. Tränare Thomas Lönn kör inte lopp så ofta numera, men när han väl svingar sig upp i sulkyn har han fin statistik. I år har han kört 25 lopp, vunnit fyra av dem och varit bland de tre främsta tolv gånger. Säkert blir hästen en spik för många, men vi vill inte lämna 12 Nikki Celeber trots ett dåligt läge i form av spår tolv. Det fyraåriga stoet har mött tuffa årgångskonkurrenter flera gånger om och provade bland annat att kvala in till Stochampionatet. Senast travade hon i ledningen i ett försök till Breeders Crown och höll starkt som tvåa. Dessa två kan räcka långt, men vi tar med ett par outsiders också. En av dem är 10 Västerbo Exclusive. Han har körts snällt de senaste månaderna och gått i mål med en del krafter kvar flera gånger om. Snart är det dags att få lite bättre utdelning och troligen blir han rejält bortglömd av spelarna. Det andra garderingsstrecket blir 3 Kemas Barolo från ett fint läge.

V4-systemet:

V4-1: 2-3-5 (1,7)

V4-2: 8 Vangli Lykke (11,3)

V4-3: Alla 12 hästar (8,3)

V4-4: 2-3-10-12 (4,1)

144 rader = 288 kronor

Lunch Dubbel-systemet:

LD-1: 3-8

LD-2: 2-12

4 kombinationer


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1250 kr
8.0
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.0
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1250 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se