Speltips: V4-systemet Östersund 5 december

V4-1: 2 Mellby Don Juan har en straffspark på papperet och med fina förutsättningar finns det inte mycket som talar emot. Han hamnade lite illa till senast men visade fortsatt fin form och att det handlar om lång distans är ingen nackdel. Han hade två raka segrar från ledningen innan senast och med läge för spetsen igen stiger vinstchansen avsevärt. Ulf Ohlsson missar sällan givna vinstchanser och vi tvekar inte med singelstrecket.

V4-2: 12 Norrlands Scott har tillsammans med John Östman gått från klarhet till klarhet och det har blivit tre raka segrar på slutet. Senast ändrade man lite i utrustningen och det gav extra bra effekt och hästen sprang mer rakt och övertygade vid lätt vinst. Det är gynnsam lång distans och trots sämsta utgångsläget hästen att slå. 9 Bonaldo är dock ett minst lika givet streck. Det är den mest kapable hästen i loppet men tyvärr så är också galopprisken stor. Han gav ett bra formbesked senast och det skall bli spännande att se om Ulf Ohlsson kan bära runt honom felfritt denna gång. Att det går långsammare i loppen vintertid ser vi som ett klart plus. 5 Vic Jo är en humörhäst som kan öppna snabbt och tillsammans med proffskusk igen är han tidig som motbud.

V4-3: Sprinterlopp och loppets första streck med bakspår. 10 Staro Jackson inledde direkt med seger i nya regin senast och intrycket var väldigt bra. Han forcerades till ledningen och var sedan aldrig hotad på riktigt allvar. Med lopp i kroppen efter längre uppehåll är formen framsatt och det är positiva tongångar från tränaren. 6 Loke Survive har inte fått till det på länge men bilstart den här gången är ett klart plus och han visade gryende takter näst senast på Bergsåker. 1 Jack Zon är en treåring som inledde karriären fint med ett par vinster men har sedan stagnerat. Tillbaka nu efter ett uppehåll och kan utnyttja utgångsläget till en tätplacering. Han har stått kvar i klassen länge och borde duga i sammanhanget. 9 Uposatha är snabb och gynnas av den korta distansen. Hon var ursäktad av tuff öppning på ett krävande underlag senast.

V4-4: 5 Brenne Brakar har stabiliserats på slutet och tagit tre raka segrar. Han har övertygat och senast i Norge avgjorde han knappt men säkert från andrapar utvändigt. Att han nu spelas till stor favorit gör oss lite fundersamma. Han möter tufft motstånd och vi litar inte på att han sköter korten lika fint igen. Loppets idé är 10 Hallsta Vinnex som trivs med årstiden. Han gick en strålande upphämtning efter galopp senast och visade åter sitt rätta igen efter en sämre period där han dragits med infektion. Han är ständigt underskattad av spelarna. 4 Guli Tor är en runner up som inte visat sitt bästa ännu. Han har speeden som sitt bästa vapen och bjuder han bara till för fullt går ingen säker. Första långresan med övernattning nu kan vara ett litet frågetecken. 13 Spydo Ö.K. har varit mycket spelad men svikit på slutet. Den här gången får han slår ur underläge och det kan passa honom bättre. Pass upp!

System:
V4-1: 2 (5-6)
V4-2: 5,9,11,12 (10-7)
V4-3: 1,3,4,5,6,9,10,11 (7-8)
V4-4: 4,5,6,10,11,13,14 (2-9)
224 rader = 448 kr

Lunchdubbel:
1,4,6,9,10-10x50 kr. Totalt 250 kr.


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
8.6
18+ | Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt

100% upp till 500 kr

+ 100 freespins

18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se