Speltips: V4-systemet Mantorp 5 november

V4-1: 1 Argbiggan är ett treårigt sto med stor potential. Hon har visserligen bara vunnit ett lopp hittills på sina nio starter men det har varit fem placeringar på pallen och utvecklingen har också varit väldigt god under säsongen. Senast i Oaks-kvalet öppnade hon rejält bakom bilen men galopperade i slutsvängen med en bra placering på gaffeln. Som jag läser loppet nu finns ingen som kan utmana henne om ledningen i loppet och trots att motståndet är av äldre hästar är det mycket enklare sällskap än vad hon är van vid. Toppchans och en bra spik att inleda lunchen med.

V4-2: Kapable 9 Ridgehead Kato är tillbaka på tävlingsbanan igen efter långt skadeuppehåll. Han har vunnit i tre av fem starter och det är en rejäl sort som spåddes en lysande framtid. Att han har kapacitet som räcker och blir över för sammanhanget är det inget snack om men trots allt tävlingsfrånvaro sedan april 2016 och det ger frågetecken. 10 Big Marke vill vi lyfta upp som ett motbud. Drog upp spurten senast och var en positiv överraskning mot tuffa hästar. Claes Svensson förstärker och klaffar det från bakspåret är han mycket intressant. 7 Staro Mojito har inte fått utdelning på sitt kunnande ännu. Har tävlat i tuffa treåringslopp och senast på Rättvik hade han en bra placering på gaffeln när det blev galopp i slutsvängen. Pass upp! 4 Spike Gwin är ett spetsbud som vid segern näst senast och lägesgynnade 1 Cri Kee har tänt till på slutet.

V4-3: Timo Nurmos/Jorma Kontio åter i huvudrollen och innerspårets 1 S.G.Charpentier är högintressant. Hittills har det blivit fem vinster på tio starter och kapacitetsmässigt är det en häst för större uppgifter än lunchtrav. Han inledde karriären på bästa sätt men på slutet har det strulat och det finns trots allt frågetecken för formen. 8 Al’s Sugarstar hade fått tuffare träning inför senaste loppet och var verkligen laddad. Det blev kanske lite för mycket av det goda och hon rusade undan i ledningen i högt tempo. Det såg ut att räcka till vinst men sista biten fick hon sträcka vapen som tapper tvåa. Kan hon hushålla med krafterna denna gång kan det räcka hela vägen. Hon är spetsbudet trots spår längst ute på vingen. Betala även för 12 Isla de Pinos som ser väldigt förbättrad ut efter omlagd träning och kastrering. Tog sin första vinst senast efter en fin långspurt. Barfota även den här gången och den korta distansen är ytterligare ett plus.

V4-4: Svårt och det luktar skräll lång väg. 9 Pelas Ethos är den som visar bäst kapacitet i de senaste loppen och när han upp till sitt bästa är det god segerchans. Nu finns det också saker som talar emot och det är att han är behandlad efter senast och har fått en träningspaus. Han kan inte heller tävla i jänkarvagnen som han haft på slutet och tränaren vill se ett snällt upplägg. 4 Teetotal vann från ledningen näst senast och kan vara spetsbudet även här. Han visade fortsatt form senast men fick inte behålla sin placering efter en trång situation. 1 My Victoria kan öppna snabbt och är garanterad en fin resa som hon även fick vid segern tidigare i höstas. 2 Garland Frazer har visat gryende takter på slutet och näst senast hade han varit nära vinnare med lite klaff sista halvvarvet. Det skiljer inte så mycket mellan de bättre och sämre i loppet och vi provar med en helgardering och spelar för skräll.

Stora systemet:

V4-1: 1 (3-9)

V4-2: 1,4,7,9,10 (11-6)

V4-3: 1,8,12 (6-9)

V4-4: Alla hästar (9-1)

225 rader = 450 kr

Lilla systemet:

V4-1: 1 (3-9)

V4-2: 1,4,7,9,10 (11-6)

V4-3: 1,8,12 (6-9)

V4-4: 1,2,4,9 (7-5)

60 rader = 120 kr


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1000 kr
8.6
18+ | Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se