Speltips: V4-systemet Lindesberg 28 maj

V4-1: Lindesbergs lunchomgång inleds med ett sprinterlopp där 1 Ginotonic verkar segla upp som spelarnas favorit. Sett till formen och kapaciteten är det inga fel på det, men däremot är vi lite tveksamma till utgångsläget. Han lär inte kunna hålla någon ledning från innerspåret bakom bilen och därmed är han sårbar. Vi vill varna tidigt för 4 Vinder som svarade för en förbättrad prestation senast som tvåa. Från rygg på ledaren kom luckan inte förrän 50 m innan mål och då sköt hästen till på ett bra sätt. Distansen tror vi inte han har något emot och från spår fyra bakom bilen lär han kunna hitta en vettig position. Solvallas Timo Nurmos har tvåa hästar med i loppet och båda ska räknas. 2 Tango Lavec var inte särskilt märkvärdig i comebacken senast, men man ska komma ihåg att det var första starten sedan januari 2017. Med den genomköraren i kroppen lär han vara förbättrad till den här starten. 8 Roheryn gör första starten för Nurmos. Hästen har inte tävlat sedan i höstas och läget är svårt, men man gör nog bäst i att bevaka henne tidigt ändå.

V4-2: Ett långlopp där många säkert kommer att spika 8 Gogo Di Quattro. Det behöver inte vara så dumt med tanke på att hästen har två lopp i kroppen nu efter vila och att att han senast höll starkt efter att rätt tidigt i loppet ha avancerat fram utvändigt om ledaren. Det finns ändå ett par intressanta motbud som kan bli lite borttappade på strecken. 6 Zolo Sensation kommer även han från en andraplats. Den togs visserligen efter ett snällare lopp i rygg på ledaren, men intrycket var fint och hästen har visat gott kunnande i samtliga årets starter. Vi betalar även för 7 Banzai Merci. Han tävlade i rätt tuffa gäng i vintras, fick sedan en paus och har nu ett välbehövligt lopp i kroppen. Då, senast på Romme, hade han spår tolv och man gav honom mest en genomkörare. Vi räknar med en bättre prestation den här gången och tränare Pöllänen har fin snurr på hästarna för dagen. Har man råd med ytterligare ett par hästar rekommenderas streck för duon 15 Pikachu Face och 14 Quantum Blues från dubbla tillägg.

V4-3: Ett öppet stolopp – om inte favoriten 8 Galante Olandese löser kruxet med spår åtta bakom bil och bara visar sig bäst. Det var hon senast på Gävle då hon trots en tuff inledning via tredjespår fram till ”dödens” kunde avgöra till säker seger. Helt klart en plusprestation, men det finns risk för en liknande löpning igen och det går inte att kräva två sådana prestationer efter varandra. Hon kan som sagt lösa det, men vi tar fram den stora garderingspennan och hoppas på skräll. Bland de som kan bli bortglömda nämner vi tidigt 2 Restless som i grunden är en bättre häst än vad raden visar för dagen. Läget går inte att klaga på och tar hon fram sin grundkapacitet kan det absolut räcka långt här. 5 Carla d´Eronville är mera stark än snabb och har från och till lite bekymmer med sin aktion. Lindesbergs bankropp är inte helt enkel för den typen av hästar, men skulle hon få det att fungera har hon absolut kunnande att vara i tätstriden här. 4 La Marke får åter Carl Johan Jepson i sulkyn och från spår fyra bakom bilen kan det bära av mot ledningen i tidigt skede.

V4-4: Vi avslutar omgången med spik på Jörgen Westholms 3 Flash Hammering. Hästen tävlade i tuff konkurrens under fjolåret och det här tycker vi känns som en lämplig uppgift. Han gjorde årsdebut senast och var fullt godkänd då efter ett lopp i invändigt läge nere i kön. Vi hade runt 1.11/800 m till slut på honom i skymundan och den genomköraren borde ha gjort honom gott. Nu är läget bättre och även om det finns en del namnkunniga konkurrenter tror vi han grejar segern – särskilt med tanke på att den etta han har i raden försvinner också. Vill man gardera loppet ska 7 Westline med. Han gör sällan ett dåligt lopp, men fick ett läge lite väl långt ut på startbilsvingen den här gången. Även 1 Top Yllit och 4 Alfas Dimitri är tänkbara streck om man tar fler hästar på kupongen.

Stora systemet:
V4-1: 1-2-3-4-8 (10,11)
V4-2: 6-7-8 (15,14)
V4-3: 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10-11-12 (8,2)
V4-4: 3 Flash Hammering (7,1)
180 rader = 360 kronor

Lilla systemet:
V4-1: 1-2-3-4-8 (10,11)
V4-2: 8 Gogo Di Quattro (6,7)
V4-3: 1-2-4-5-8-10 (3,9)
V4-4: 3 Flash Hammering (7,1)
30 rader = 60 kronor


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1000 kr
8.6
18+ | Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se