Speltips: V4-systemet Boden 27 september

V4-1: Ett öppet lopp med fullt fält och massor av finska gäster som ännu är rätt oprövade mot svenskt motstånd. Ett ekipage som sticker ut är svenske 6 Man Afraid. Den här hästen inledde mer än tossigt och galopperade bort sig i sina sju första starter. Efter upprepade kvallopp har han nu börjat fungera och faktum är att fyra felfria i rad på slutet visar att han inte är något hopplöst fall. Kapaciteten såg vi tidigt i hästen men kusken är orutinerad trots sina 49 år och segern i augusti var första segern på en travbana. Det har blivit två skrällvinster på kort tid men nu som mera betrodd är inte ekipaget lika intressant att spela. Kan vinna men bara en bland flera. 10 Cool on Photos har tävlat ojämnt och det är en häst som dras med problem med aktionen. Två starter i höst har varit mycket positiva och hade han fått chansen i tid senast kunde det varit ny vinst trots en kort startgalopp. Kuskbytet måste verkligen poängteras. 3 B.W.L.Ruthless hade ingen tur senast och drogs bak av en trött konkurrent och fick aldrig chansen. Bra spurt gången före och Ulf Ohlsson upp från ett bra läge borgar för en tätplats. 2 Furman Web spetsade i en 1.10-öppning senast och höll undan trots att underlaget var kladdigt och besvärligt.

V4-2: 9 Nuestro Amor vann tre lopp på kort tid under hösten och vid segern på Bergsåker visade hon även att hon matchade tuffare motstånd. Fick prova på i V75 senast men räckte då inte till och var tidigt slagen. Ner i klass igen men vi är ändå skeptiska till henne i detta amatörlopp. Dels ny kusk i ägaren och sedan är bakspåret ett handicap och vapnet i startsnabbheten är borta. Hon har tjänat snabba pengar och kommit tuffare till och vi säger syn denna gång. 11 Sulamain O.K. är vår vinnare i stället. Det är en häst som vann fem lopp i fjol och som fortsatt lyft fram sina positioner denna säsong. Han är trögstark och gynnas nu av årstiden och av att det inte går lika fort i loppen numera. Han kan även göra jobbet själv och kusken Jens Nilsson är meriterad för sammanhanget. Spik!

V4-3: Finske 9 Fleetwood Web vann efter en sommarpaus i Torneå för tre starter sedan och visade riktigt rejäla takter efter tidig attack till ledningen och sedan vinst mot tufft motstånd. Hamnade på vingel gången efter men spurtade snyggt och följde sedan upp med att vinna från utvändigt ledaren. Det är en häst som inte räds grovjobbet och bakspåret skrämmer inte. 3 Lennox Laday kan i stället dra nytta av det fina utgångsläget. Han är startsnabb och missar knappast ledningen. Hushåller han med krafterna blir han inte lätt att besegra. 4 Chintana Bananas har matchats tufft på slutet och inte alls gjort bort sig trots att de bättre resultaten uteblivit. Hon är bra ut bakom bilen och sitter tidigt med tätkänning. 1 Kentucky blev kvar invändigt med sparade krafter i comebacken senast. Lopp i kroppen borde ha gjort susen och nu vet också kusken Hanna Olofsson vad hon har att köra med. 2 Wasa Windy kräver det serverat för att bjuda till för fullt. Han har lyckats bra tillsammans med John Östman och läget är perfekt.

V4-4: Snabbloppet och 1 Marciano har läge för att leda loppet från start till mål. Han tog ledningen senast men fick tuff press och att krafterna tröt och att han galopperade in på upploppet var ursäktat. Håller han ihop travet och försvarar spetsen är uppgiften tilltalande. 9 Wasa Warrior är också en häst med väldigt höga toppar när han får aktionen att klaffa. Har provat på V75 på slutet och det är helt annat motstånd denna gång. Senast i Boden blev det också en mycket fin seger och den här hästen är gynnad av det fina underlaget som Boden alltid bjuder på. 8 Hesiod får mycket spel på sig och han är rejäl i varje start. Bra spurt senast och nu med Ulf Ohlsson igen som firat fina framgångar med hästen tidigare. Det kommer att krävas tuffa tag men de egenskaperna har hästen. 7 Andover Streamline är en outsider med tanke på den startsnabbhet som kan utnyttjas. Pass upp!

Stora systemet:
V4-1: 2,3,6,10,12 (9-14)
V4-2: 11 (9-8)
V4-3: 1,2,3,4,9,12 (10-11)
V4-4: 1,3,5,7,8,9,12 (2-6)
210 rader = 420 kr

Lilla systemet:
V4-1: 2,3,6,10,12 (9-14)
V4-2: 11 (9-8)
V4-3: 1,2,3,4,9,12 (10-11)
V4-4: 1,9 (8-7)
60 rader = 120 kr


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1000 kr
8.6
18+ | Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt

100% upp till 500 kr

+ 100 freespins

18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se