Speltips: V4-systemet Bergsåker 24 oktober

V4-1: Favoriten 3 Global Touchdown tog första vinsten i nya regin senast och efter tufft tempo i ledningen uppträdde han förbättrat. Med den framgången i åtanke vill kretsen kring hästen åter prova med högt tempo i ledningen men nu över full distans och det tror vi det kommer att straffa sig. Loppets idé och fräcke spik blir 9 Get A Winner. Han har ingen vidare programrad men formen är mycket fin. Näst senast satt han fast med sparade krafter i tufft sällskap och senast kämpade han på fint från utvändigt ledaren som trea. Björn Röcklinger har visat upp hästarna i härlig form på slutet och just på Bergsåker har det varit fina framgångar. Scenariot med högt tempo passar perfekt för vår spik som är tuffast då det drar ihop sig över upploppet.

V4-2: Favoriten 11 Guli Komet har stabiliserats på slutet och då har det också blivit fina framgångar. Han drog själv upp spurten senast och var starkast över upploppet. Med smickrande programrad blir han alltför haussad denna gång och det finns anledning att vara försiktig. 14 Lome Tornado har också fina papper men vi är inte såld på honom och det har även blivit snabba pengar med segern näst senast på Bergsåker. 10 Höiby Anders är en bra spurtare som gick starkt från svårt läge senast. Klaffar det med rätta ryggar kommer spurten att bita bra denna gång. 7 Dagslill är förbättrad i nya regin och kan snart vara en vinnare igen. Näst senast var det vinsten som försvann vid upploppsgalopp.

V4-3: 12 Ghost Keeper är en glänsare som börjat visa lite av vad han lovat i träningen och två raka segrar har gett mersmak. Han har båda gångerna kunnat forcera till ledningen i loppen och det har underlättat för vinsterna. Det ser lite krångligare ut denna gång och vi litar inte på honom ännu. 7 Dollar Hornline har varit sjuk i sommar men med lopp i kroppen var han senast redo för vinst. Det var en mycket bra spurt som gav resultat och vi har respekt för honom denna gång. 13 Ginotonic är obesegrad på Bergsåker och har fem vinster på tio starter. Det såg ringrostigt ut i comebacken senast men lopp i kroppen har säkert gjort gott. 3 Hitman Hearns blir mycket spelad men han har fortsatt en hel del att bevisa. Fick ett snällt upplägg senast och humöret borde vara på topp.

V4-4: Ojämnt lopp med tre som sticker ut rejält. 7 Doctor Doxey Zenz kvalade nyligen in till Europa-Derbyt och det är en merit som borde räcka väldigt långt i ett lunchlopp på Bergsåker. Han är vass ut efter bilen och med lite rättvisa borde det bli utdelning på formen snart. Nu är det en häst som blandar och ger och han är ingen som vi litar fullt ut på. 4 Marvelous vann sina första lopp för hösten och visade både rätt inställning och att han kan göra jobbet själv. Det blev ett tredjepris senast i V75 men insatsen var fullt godkänd. Hemmaplan och fina förutsättningar för ny vinst men risken finns att han måste göra grovjobbet för att greja vinsten. 8 Västerbo Highscore är en spännande häst för klassen. Vann V75 i vintras och har nu fått en urblåsare efter långt uppehåll. Han gick bra i skymundan och intrycket var positivt. Loppets varning!

Systemet:

V4-1: 9 (3-6)

V4-2: 1,3,5,6,7,10,11,14 (2-8)

V4-3: 1,3,6,7,12,13 (4-5)

V4-4: 4,7,8 (10-1)

Insats: 288 kr

LD-systemet: 12-4,7,8x100 kr. Totalt 300 kr.


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1000 kr
8.6
18+ | Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 1500 kr
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se