Speltips: Tips till långfredagens extra V75 på Färjestad.

Häst 2

V75-Tips till Färjestad 7/4.

V75-Omgången & banan.

Den här fredagen är det Färjestad som traditionenligt är värd för en extra V75-omgång. Banan har ett av Sveriges kortaste upplopp med sina 177 meter och det återspeglas i att man vinner fler lopp från ledningen här än på genomsnittet av banor. Utpräglad spetsbana och det brukar gå fort här med korta raksträckor och långa kurvor som man kan hålla hög fart genom. Man kan nämna att innerspåret inte är speciellt enkelt att hålla upp i starten vid bilstart här. Håll koll på att starttiden för omgången är redan 15:00.

Video-tips & Andelar.

Vi kommer att spela in tips och lägga ut på YouTube inför påskdagen då det är stor jackpot så håll utkik redan under fredag kväll, för det kan vara ute redan då men senast lördag förmiddag.

Andelsspelet öppnas till idag och heter TRAVPUNKTSE200 på ATG-tillsammans. Stänger det andelsspelet redan 14:30 och bygger klart systemet efter efter hur många vi blir men landar alltid på 8-12 andelar och baseras på rankingen här i tipsen där stora spelförslaget är grunden till det systemet. Gillar ni det så hugg en andel där och jag försöker rensa bland medlemmar där så ställ er på kö om det skulle vara fullt.

Bästa Spiken!

I sjätte avdelningen startar hästen som har högst segerchans i omgången i 4 Iznogoud Am som ser ut att ha det upplagt för spets och slut. Visst är det några bra med i loppet men han har slagit ett par av dem förr och ännu viktigare, han har slagit bättre än dem också.

Gå Kort!

Sista avdelningen där det är lång distans försöker jag komma undan på få streck och det finns ett spikbud där om man vill gå på tre spikar eller ogillar någon av mina andra singelstreck i omgången.

Avdelning 1.

Ranking: A 9. B 6. C 3-4-5-2-7. D 1-8.

9 Clarissa kommer från stark insats på Vincennes i senaste starten där hon var bra som trea i ett lopp med bara miljonärer i princip, och dessutom i lopp mot mest hingstar och valacker så klart plus att bara möta enklare ston nu. Måste vara toppchans i litet fält för Kontio som kör (fel i programmet) att runda alla. Det finns så klart galopprisk då hon körde galopp på Solvalla under förra årets Elitloppshelg ute i spåren. Hon har tillhört absoluta kulltoppen i Italien och då hon gästade Sverige förra året var hon favorit mot hästar som Imhatra AM och Shirley Goodness.

6 Faeza Zet har inte alls räckt mot kulltoppar men ändå vunnit försök och final i Diamantstoet på V75 så givet att hon är bra men i årsdebut för henne med så väger jag över på favoriten och läge att ta ställning mot Faeza här. Visst kanske hon kan köras offensivt och få ta över spets men det är inte alls givet så tycker hon är lite överstreckad.

3 Red Lady Express är ofta lite underskattad av spelarkåren och hon tjänar bra pengar på sin startsnabbhet så Goop upp på Färjestad är bra då det är barfota runt om första gången på länge. Hon har startat en del i vinter men var sjuk sist vilket så klart inte är bra men hon har tränat starkt och gått provlopp inför det här så är väl förberedd med ett lopp i kroppen då. Hon ska gå med googles och tränaren vill se henne i spets och hon skulle kunna skrälla från ledningen eller rygg på ledaren här.

4 Thai Brooklyn är en norsk kulltopp som vunnit bland annat norska Oaks och hade tidigt i karriären 9 raka segrar så hon vet vart mållinjen ligger. Borde kunna få bra lopp från bra läge.

2 Seventh Heaven har gått klart okej i vinter och höjt sig en del och det intressanta här är ju att det ruggigt kuskplus och barfota runt första gången på länge, en balans hon gått väldigt bra på. Att hon hade hovböld sist är så klart minus men det gick över fort och man missar inte mycket träning av det så bättre än strykning för infektioner och liknande.

5 Donna Summer har bästa spåret, gjorde bra upphämtning efter galopp i årsdebuten så kommer men lopp i kroppen vilket är plus jämfört med många andra. Jepsson på ganska startsnabb häst på Färjestad från toppspår gör att det skulle kunna vara en tokskräll om man kanske kan hitta ner i rygg på ledaren här.

Avdelning 2.

Ranking: A 14-8. B 12-11-13-3. C 15-4-7-5-9-1-6. D 2-10.

Spårtrappa för B-tränade hästar med amatör-körsvenner så mycket i propositionen och vid spårtrappa så kollar man efter dom sämre lägena för att hitta dom som är tuffast, så även nu då det skiljer en hel del på tjänade pengar och hårdhet i det här loppet.

14 Trefilov är nog bra för det här loppet och hävdar sig bra i Klass 1 på V75 där han var fyra med stor startgalopp sist, precis bakom så bra häst för klassen som Keystone Cash. Han har höjt sig rejält sedan han började gå i amerikansk vagn och plus med fortsatt den här så klart.

8 Hipster K. verkar Goop, som kört honom tidigare hålla högt i det här loppet då han tycker att han mötte betydligt tuffare motstånd både sist och näst sist. I spårtrappa spelar åttondespåret mindre roll även om det så klart finns vingelrisk men den här är startsnabb och kanske till och med kan köras till ledningen härifrån.

13 Fritjof S.H. gick med skor vid sina vinster på svenska banor tidigare i vinter och nu kommer han med ett lopp i kroppen och ska gå barfota fram minst så klart bra på häst som gärna vill vinna loppen han startar i. Han vann 8/15 i fjol och måste räknas här med.

12 Raya Maya har gått barfota runt om en gång tidigare och då vann hon trots galopp i starten så det är plus-balans nu när han utvecklats mer. Han ska dessutom gå i bike för första gången här och det är intressant då det dessutom inte är stort kuskminus då han ofta är tränarkörd.

11 Steady Victory ska ses med bra chans då han gjort det bra i två starter i ny regi och nu blir det första skorycket för Hanna och den här kommer med kanonform hit.

3 Listas Pippi ser jag som övertsreckad i loppet och tänkbart att jag plockar bort henne på flera streck här då jag rankar ner henne kraftigt sitt dåliga spelvärde. Det är andra gången barfota runt och första gången i bike så jag kanske ska strecka henne trots allt.

15 Boots Hanson har vunnit från tillägg på Färjestad tidigare och start i tredje ledet kanske inte spelar så stor roll då han lever på sin styrka. Han vinner en del lopp så ska nog tas på allvar här då han ofta startar i Norge och det kan ge bra effekt när han får med körspö, då han är lite trög. Mest pengar i trapporna kan ofta hittar skrällar bland.

Avdelning 3.

Ranking: A 1-8. B 2-5. C 6-10-9-3-7. D 4.

1 Jackpot är en vettig favorit så han är startsnabb och har Magnus A upp så det ska absolut gå att svara upp innerspåret då det är voltstart här. Han ska lättas från skor med broddar sist till bara sommarskor nu. Kanske leder han runt om men det är låg klass så mycket kan hända med hästarna från en start till en annan så jag garderar loppet och det är tänkbart att strecka alla här, då ingen känns helt chanslös.

8 Dee Godfather kommer ju kunna hitta rygg på ledaren om favoriten spetsar och den här ska kunna vinna från vinnarhålet här.

2 Tarmac får en sula fram och barfota bak så gör största lättning i karriären hit där man även ska köra med norskt huvudlag för första gången. Jepson upp från bra spår och han är ganska startsnabb och kommer med full form hit så 1% är lågt på honom.

5 Jollywood åker Kolgjinis långt med och han ska nog fixa spåret då han aldrig galopperat i lopp tidigare. Han vann direkt i sin tävlingsdebut och starten efter med men sedan har det gått trögare. Kan lossna nu.

7 Sun Summit har springspår och kommer med lopp i kroppen och gör tätare starter så ska räknas och hon har ganska bra kapacitet för klassen så tänkbar. Men desto mer intressant från springspår är kanske 6 Jetluggage Racing som oftast gör det bra och kan öppna snabbt så med bästa springspåret kanske man kan spetsa och släppa till favoriten eller annan bra för att få ett fint lopp. Han kommer med ett lopp i kroppen som han ska gå framåt med, formmässigt.

3 East Ward har varit struken inför det här men startat på Solvalla och borde duga även om tränaren ligger lågt och tycker att loppet blir för hårt.

10 Dareios di Poggio borde få tufft att ta 20 meter som ensam där bak och många runda så tveksamt om det går här. Ändå tänkbar när det är litet fält och han har mött tuffare så det kan absolut gå.

9 Sign Me Up Yankee ska gå första gången barfota runt om så kan bli rejäl höjning här och han har varit helt okej innan med.

Avdelning 4.

Ranking: A 11. B 8-1-9. C 4-12-7-13-15-14-6-10. D 5-3.

11 Ramstad Balder är titelförsvarare i loppet och han vann från samma tillägg i fjol så står väl ännu bättre inne nu med mest pengar på kontot. Given förstahäst då han inte ens är favorit så kan det vara läge att ta ställning och spika honom men det lutar åt att jag garderar loppet trots allt, då han inte startat sedan november och har sämsta spåret i volten.

1 Alm Kevin blir loppets favorit på fint läge där framme men jag är absolut inte övertygad om att det skulle vara toppchans för den här. Båda från springspår kan öppna bra så prickar dom starten kan dom ju vara före på ‘kör’.

8 V.G.Prinsen står bra inne i loppet och Goop tycker det är klart värsta utmanaren mot Alm Kevin som han tycker är en bra favorit. Bra form och hyggligt läge att komma iväg bra från så får nog tas på allvar.

4 Crussi Dull ska gå barfota och han vann vid första skorycket i fjol så det är intressant men spår fyra i volten är lurigt. Nu har det kommit en strykning i loppet och han får bättre läge och ska räknas.

9 Ängsbrage är en vass avslutare så får han sitt lopp fäller han många till slut och det blir lite ändring med norskt huvudlag nu som han blir lugnare med i volten och han har bra läge här så tänkbar.

12 Valle Storm är ospelad och vinner inte lopp så ofta men de senaste två loppen han har vunnit i nuvarande regi så har det varit över just kort distans. Det intressanta här är att han ska testas första gången i regin med norskt huvudlag och rycktussar så som ospelad är det intressanta ändringar.

7 Sundbo Rymling har gått bra på skorycken i första starterna efter det och har ett springspår här när det ska ryckas skor direkt i årsdebuten så intressant. Vann sin årsdebut i fjol så det är nog bra för honom att vara fräsch och han är absolut en tänkbar storskräll.

Avdelning 5.

Ranking: A 4. B 2-1-11. C 8-6-5-10-9. D 12-3-7.

Åter en favorit från innerspåret i 1 Wishful Order så det är tufft att vara ganska stor favorit från innerspår på den här banan i låg klass. Jag rankar ner den här favoriten på dåligt spelvärde då det finns god risk att den här kan bli över från start. Han har dessutom inte gått lopp sedan tidigt i november så givet att det är frågetecken för formen och bara en av många. Han är trots allt startsnabb och skulle kunna svara upp innerspåret, då är väl segerchansen hög.

8 Kind of Steel har så klart chansartat utgångsläge men är bra för klassen och ska räknas tidigt trots spåret då han kan öppna bra och kanske laddas han framåt direkt här. 6 Önas Rose har lagt på sig muskler i vinter och ska gå framåt med lopp i kroppen hit och den här kan öppna bra så tänkbart spetsbud i loppet, så kan ställa till det för favoriten. Men jag har en annan spetsfavorit här i 4 Email som får gå första gången i amerikansk vagn från toppspår i den här starten. Har nu några lopp i kroppen i nya regin och ska tas på allvar här då det absolut kan bli spets med hjälp av bike och duktig körsven för sammanhanget.

2 Irjas Stjärna har bra läge och körsvennen låter väldigt uppåt angående chanserna från fint läge. Hon har vunnit 3 av 6 starter och bara missat pallen en gång i livet men å andra sidan ganska få lopp totalt sett och kanske fattas hårdhet här. Hon kan öppna bra men kanske inte räcker för spets här, hon får lopp där framme i alla fall och det är värdefullt att ha i vidöppet lopp på pappret.

5 Zelma de Castella ska gå barfota runt om och i amerikansk sulky den här gången enligt tränaren i intervjuer men anmäld med vanlig vagn. Hon har gjort bra lopp i biken så skulle den åka på så är hon streckvärd från toppspår och bara spelad till 3%. Utan bike kanske hon inte räcker här.

11 Superior Bro har inte vunnit lopp ännu men gått bra många gånger och står på tur för seger som man brukar säga, men lite så är det. Har gått flera låga 14-tider och någon 13-tid på medeldistans så har fartresurser som gör att han borde kunna slå alla här om man kolla på klockan. Läget är så klart kallt men det är inbakat i en låg procent på honom.

Avdelning 6.

Ranking: A 4. B 1-7. C 2-5. D 3-6-8.

4 Iznogoud Am såg ut att kunna svara Francesco Zet i Sprintermästaren när han hade en hel längd tillgodo i snabbt tempo i utgången av sista svängen men FZ var för tuff över upploppet. I näst sista loppet förra säsongen var han tvåa i Europaderbyt på Vincennes bakom en fin Guarato-tränad häst i Ideal du Pommeau, han möter inget sådant motstånd nu. Det här är en hårding som möter, för honom, ett enkelt motstånd i årsdebuten och jag spikar på allt.

2 Seven Nation Army var bra som trea bakom Readly Lavec och StoleTheShow i sin årsdebut i gulddivisionen på Momarken sist så kommer med visad form till skillnad mot ett par andra här. Han har ett bra läge och går säkert framåt med loppet i kroppen så tidig om favoriten skulle komma bort.

5 Jimmy Ferro B.R. mötte inga kanoner (förutom en stark favoriten som galopperade bort sig) när han vann på Vincennes, det var ett lopp han stod bra inne i med mest pengar på kontot där. Nu blir det tuffare mot och även om Gocciadoros hästar brukar kunna överprestarea i första starterna i Sverige så har jag svårt att se den här räcka om Iznogoud AM är frisk.

1 Aquarius Face har matchats mot absoluta kulltoppen hela sitt liv och är strax bakom dom bästa och han har faktiskt varit före favoriten här i två av fem starter de möts. Spåret är kallt men skulle han kunna öppna bra och få rygg på ledaren måste han räknas med skrällchans då stallet har bra form i övrigt.

7 Glamoruos Rain tillhör absoluta kulltoppen bland ston med fjärdeplats i Oaks och seger i Breeders' Crown som treåring för att ta tredjeplats i Drottningpokalen och vara tvåa i Breeders’ Crown som fyraåing. Nu är det mot hingstar och valacker i årsdebuten från spår långt ut och visst kan det gå då det är litet fält men borde bli svårt att vinna.

Avdelning 7.

Ranking: A 13. B 1-2. C 15-14-9-5-3-6-10. D 11-12-8-7-4.

13 Certainly spikade jag sist och då blev det galopp direkt i starten och han har galopperat bort en hel del pengar i sin karriär. Något enklare proposition i teorin mot sist men det var färre hästar i det loppet med bara två på mellanfållan och inte så tufft mot. Nu är det ett par hästar där framme som kanske har lite för lite på sina konton i förhållande till kapacitet så kanske är tufft att hämta in 40 meter då men jag tror han fixar det. Han är åter en tänkbar spik men garderar man loppet skulle jag nog ändå stänga på bara tre streck (13.1.2).

1 Round Cube trivdes inte på underlaget sist och därav galoppen så var inte ens trött efter loppet och här är det upplagt för spets så ska ha toppchans att leda loppet runt om. Han är nog bättre med lopp i kroppen och här ska det ändras lite i balansen så intressant från spets från bästa spåret i volten. Magnus A upp och den här var fin i försök och final på V75 i sina sista starter i fjol så som stark häst med ett lopp i kroppen blir det kul att se honom i debuten över 3140 meter.

2 Swish the Cash är en auktions-dyring som är bättre än raden ger sken av och när han i höstas vann från dödens någon längd efter ledaren hela vägen och svarade alla enkelt till slut från utvändigt hade han spår fyra i volten och öppnade ganska snabbt. Spår två i volt är bättre än många tror och han ska kunna hitta ner i rygg på ledaren här och luckor kommer ofta till slut när det är 3140 meter som redan testat. Han mötte då för hårt motstånd då mellanfållan hade miljonen tjänat och 40 bakom stod Gulddivisionare så enklare mot nu. Formstall och det är nog inte så farligt att det är årsdebut då han kan vara gynnad av att vara fräsch.

14 Elegant C.N. utvecklades förra säsongen som sexåring och hade sitt bästa år då så tar han en vinterträning bra och går ytterligare framåt kan han vara riktigt bra. Han ska trivas på distansen enligt tränaren Bo Westergaard tycker att detta är hans bästa chans för dagen. Hästen blir spelad efter starka rapporter från tränaren och procenten måste hamna för högt här.

9 Combat Fighter kommer med ett lopp i kroppen och ska nu gå barfota så då han kan öppna snabbt kanske han kan komma bra på det här och jag gillar spår två på tilläggsfålla. Han sår dock lite tufft till i propositionen som inte är gynnsam för dom på mellanfållan och tror alla därifrån borde ha för tuff uppgift här.

15 Astronascente Zac fungerar på distansen och har en seger och en tredjeplats från tillägg och dubbla tillägg i loppen. Men man ligger lite lågt nu i comebacken från stallet så tänkbart att det blir ganska passivt upplägg den här gången.

Stora systemet.

 1. 9 Clarissa
 2. 8-11-12-13-14.
 3. 1-2-5-6-8-10.
 4. 1-4-8-9-11-12.
 5. 1-2-4-6-8-11.
 6. 4 Iznogoud AM
 7. 1-2-13.

1920 rader som kostar 960 kronor.

Lilla systemet.

 1. 9 Clarissa
 2. 8-11-12-14. 3.1-2-3-4-5-6-7-8-9-10.
 3. 11 Ramstad Balder
 4. 1-2-4-6-8-11.
 5. 4 Iznogoud AM
 6. 13 Certainly

240 rader som kostar 120 kronor.


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Veckans bästa travbonusar

Insatsen tillbaka (500kr)
9.8
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100 kr gratisspel
9.7
18+ | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se / Spelpaus | Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Fullständiga regler och villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1250 kr
8.0
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.0
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

LeoVegas

100 kr gratisspel

utan omsättningskrav

Hämta bonus
18+ | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se / Spelpaus | Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Fullständiga regler och villkor gäller.
Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1250 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se