Speltips: Tips till GS75 på Bergsåker 18/12

Bergsåker

GS75-tips till Bergsåker 18/12

GS75-Omgången.

GS75 går den här veckan på Bergsåker där det är lite över medel-långt upplopp och innerspåret bakom bilen är något bättre här i starten än genomsnittet. Kul krydda på spelformen är att man får 10 miljoner om man är ensam med sju rätt på GS. En annan kul variant är om det är väldigt favoritbetonat och man spelar så, då kan man välja att endast spela i sjurätts-potten och då avsäga utdelningar för femmor och sexor. Man kryssar då i GS7 vid inlämning och får då 2,5 ggr utdelningen om man får alla rätt. I övrigt är det spelstopp 15:00 under söndag eftermiddag som oftast. Tyvärr ganska få hästar i loppen den här veckan där det dessutom tillkommit strykningar i flera av loppen.

Bästa Spiken!

I kallblodsloppet i avdelning fem är det hög segerchans för favoriten och jag spikar den som har klart bäst segerchans i omgången den här veckan även om spelvärdet inte blir så bra om han landar på nära 70%. Inget motstånd som skrämmer och bara galopp mot så måste ha riktigt bra vinstchans.

Gå Kort!

Försöker nog klara av både avdelning ett och fem på ganska få streck så se dom loppen vilka jag fastnat för där.

Avdelning 1.

Ett par hästar sticker ut och jag gör det enkelt för mig och streckar båda, får ändå bort en från systemet som drar en del streck.

2 Marlon Boko blir stor favorit då han är härdad på V75 men det är även 6 L.L.Labero som dessutom är snabbare från start än favoriten så ska man ta ställning är det kanske läge att gå på den senare. LL Labero har nu två lopp i kroppen och gick mål med sparat på V75 sist som favorit där och inte hårdare mot den här gången så klart läge att köra i spets nu och ska kunna leda loppet runt om.

3 Secret Celebration är stallkamrat med favoriten, har hög segerstatistik men har inte varit ute mot lika hårt motstånd som favoritduon har varit så borde vara skillnad på hårdheten här.

Avdelning 2.

Här är det jämnt streckat på tre-fyra ekipage men det är väldigt låg klass med få hästar så alla lär få chansen och jag är inne på att man kanske ska streck alla här.

Är inne på att det är favorit i fara då 4 Idoanythingforlove inte är speciellt travsäker och då kan spår två i volten vara ett problem, så garderingen är på sin plats.

5 Adventure Ahead borde nog vara favorit här då det är ett bra tredjespår och dom andra två betrodda har inte bara svårare utgångslägen utan är också ston i öppen klass. Det brukar spela lite mindre roll i väldigt låg klass men är en faktor att ta hänsyn till.

6 Gabriella Godiva drar en del streck men har galopperat i första svängen två gånger i rad och dras med ett besvärligt fjärdespår den här gången. Treårigt sto mot äldre i öppen klass är klart minus med. Inte helt säker i volten säger tränaren dessutom.

7 Manicio har ett lopp i kroppen efter uppehåll och borde vara bättre nu så klart tänkbar. 1 Elvis Travian kan ju sitta i fred där framme en bit och har ett försprång så han är med tänkbar i öppet lopp.

Avdelning 3.

Är inne på att 2 Captain As drar för mycket streck här och då det är låg klass med spårtrappa så borde det vara bra läge för ett par från sämre lägen.

Både 10 Dream Sensation och 9 O.P.’s Flawless borde ha bra chans trots sina bakspår här. Den förstnämnda är väl mest het då han matchats mot hårdare hästar i flera av sina starter och ska duga bra i det här loppet.

7 StinaAlvina Zonett drar en del tidiga streck men har inte vunnit lopp i år ännu och vann bara 1/12 i fjol så är inte jättehet. Borde gå ner lite i procenten och ser ut att göra det under söndagen.

3 Gone Fishing är startsnabb och även om det var breddlopp sist så var det ändå fall framåt formmässigt. Två lopp i kroppen nu efter att ha varit åtgärdad i ryggen som han haft problem med och det låter positivt här. Han gick första gången med rycktussar näst sist och svarade bra på det men sist behövde man inte ens rycka det så sparat då. Hade bara gått någon gång i spets innan förra gången då man trott att han behöver rygglopp men nu kan man nog välja vilket som; gå i spets eller släppa till favoriten kanske och få bra lopp bakom den. För låg procent på den här och given vid gardering.

Avdelning 4.

Litet fält för treåringar där flera testat mot tuffare kullkamrater och loppet känns öppet då det inte är givet att favoriten 1 Hickoexplosive kan hålla upp innerspåret här även om det klart tänkbart just på den här banan. 3 Because the Night kan med öppna bra och det kan bli körning mellan dom två mest betrodda. Med väldigt litet fält och då det finns viss risk för körning mellan dom två mest betrodda så öppnas kanske loppet upp sig en del här och tänkbart att spela med alla även här.

6 Arras Beluga Wine kommer med två lopp i kroppen hit, efter uppehåll och har matchats i en del tuffa lopp så står bra inne här. Testas med ny kösven som kan vara intressant.

Avdelning 5.

Kallblodslopp där favoriten sticker ut rejält men procenten blir för hög på 4 Farmpilot som trots allt är snabbare än många av dom som står 20 meter bakom här. Han måste ha riktigt hög segerchans här även om han galopperat en del men han har också gått iväg från spår fem i volten flera gånger så god chans att han är felfri trots tufft läge. Vunnit 7/22 och kan kanske vinna loppet även om det skulle bli svårt i starten här. Dåligt spelvärde och man bör nog chansa med gardering här.

Men från tilläggsfållan startar 13 Järvsömalla med Mats E upp och den här har varit ute i tuffare lopp och är hårdare än favoriten så borde ha betydligt högre segerchans än den blygsamma procent han är spelad till. Haft griffelbensfraktur och varit sjuk i omgångar så givet att det frågetecken för formen men kommer med ett lopp i kroppen nu och borde vara på gång så givet streck här.

2 Reine W. kan öppna bra och spår två är inte så kallt i volten som många tycks tro så skulle favoriten komma bort samtidigt som favoriten kan komma bort så kan den här absolut leda loppet runt om. Kanske kan skrälla från rygg på favoriten med.

Avdelning 6.

10 Young Mistress står bra inne i loppet och vann direkt i bra stil i sin comeback sist i ny regi och är nog en lite bättre häst nu än tidigare så står bra inne i loppet och jag tar ställning och spikar henne i annars öppet lopp. Visst var det lättare mot sist men hon ska också vara bättre med det loppet innanför västen så väldigt bra chans att hon vinner loppet.

6 Hermione blir favorit då hon har bättre läge än värsta konkurrenterna och visst har hon bra chans om hon kommer till ledningen tidigt här. Det är dock inte givet med spår en bit så viss vingelrisk och dessutom står hon väldigt hårt inne på pengarna här. 9 Stens Surprise står bättre inne i loppet men ska få lite vila efter det här och inte alls givet att så tätat starter är ett plus för henne. Hon gör dock bra insatser mest varje gång på slutet och ska nog rankas före favoriten här.’

Avdelning 7.

1 Impala Am drar en del streck och kan kanske öppna något bättre med amerikansk vagn så tänkbar i litet fält men hög risk att hon blir över från start och inte alls någon att gå på. Kort distans gör väl att det är tänkbart att gå i spets om man kan hålla upp innerspåret men ett par snabba utvändigt gör det chansartat där kanske ingen av dom absolut snabbaste från start ska köras i ledningen här.

7 Huddlestone är ganska knapp favorit i loppet, men är också rätt favorit och här kanske man kan köra sig till ledningen tidigt om flera av initiala spetsbuden säkert kan tänka sig att släppa och då blir det här hästen att slå. Kan dock bli lite spår fram och kanske blir dödens och i den positionen var han lite seg från sist, men det var också i tuffare gäng och det här kan han vinna även från utvändigt ledaren. Given förstahäst här.

6 Reddington har frågetecken för formen men är van att tävla i tuffare konkurrens och har faktiskt vunnit på kor distans på Åby på 1.11,5 så fungerar på distansen.

4 Empire Garbo skrällvann sist men det var i monte och den här har inte vunnit för sulky sedan sommaren 2020 så inte alls het trots fint läge.

Systemförslaget.

  1. 2-6.
  2. 1-2-3-4-5-6-7-8.
  3. 2-3-9-10.
  4. 1-2-3-5-6-7.
  5. 2-4-13.
  6. 10 Young Mistress
  7. 7 Huddlestone

1152 rader som kostar 1152 kronor.


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1500 kr
8.0
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se