Speltips: Tips till GS75 på Axevalla 19/3

Häst 15

GS75-tips till Axevalla

GS75-Omgången 19/3.

GS75 går den här veckan på Axevalla där man har landets längsta upplopp på en tusenmetersbana med sina 227 meter och det är min hemmabana. En omgång där det ser ut att ha hamnat lite fel på strecken i några av loppen så det är absolut läge för bra utdelning den här veckan.

Kul krydda på spelformen är att man får 10 miljoner om man är ensam med sju rätt på GS. En annan kul variant är om det är väldigt favoritbetonat och man spelar så, då kan man välja att endast spela i sjurätts-potten och då avsäga utdelningar för femmor och sexor. Man kryssar då i GS7 vid inlämning och får då 2,5 ggr utdelningen om man får alla rätt. I övrigt är det spelstopp 15:00 under söndag eftermiddag som oftast.

Bästa Spiken!

I fjärde avdelningen är det fel favorit och dessutom streckad väldigt hårt så det finns riktigt bra värde att gå mot i det loppet och jag spikar 7 Razer af Knukebo där. Mött betydligt tuffare och gick i mål med sparade krafter som tvåa i Solvalla-serien sist och inget sådant motstånd nu så är nog bara bäst här då han tåll offensivt upplägg.

Gå Kort!

I montéloppet som går som avdelning tre tycker jag man kan spara på strecken och jag stänger loppet på tre markeringar. Loppets favorit 8 Italy Mearas är bra och rids av Carre. 9 Country Sound har väldigt hög segerprocent i monté men galopprisken är alltid hög. 3 Firebird Scoop öppnar snabbt så glömmer man bort den här i spets kan han rinna undan.

Avdelning 1.

Ranking: A 10. B 7-11-6. C 3-1-4-5-12. D 8-2-9.

10 Ici Moi är bra för det här loppet och då det är spårtrappa är läget givet men han är som bäst när han får chansen att vara med där framme direkt. Given förstahäst på att han är bäst men kanske ändå läge att gardera då läget är chansartat.

7 Peach har tre lopp i ny regi och rekordsänkte rejält sist så har höjt sig och är bra form så aktuell då han också kan öppna ganska bra så tänkbart att man laddar trots spår en bit ut.

11 As Always Marke fick en kortare paus direkt efter sist men sedan tränat på bra igen ett par veckor och ska nog vara väl förberedd. Trivs på Axevallas långa upplopp och spurtar ner många här igen.

6 Con Padre går bra på kort distans och var ute i ett lite tuffare lopp sist så tillbaka i rätt klass nu och duger. Regidebut här efter att ha bytt tränare precis efter förra starten och inte hunnit vara länge hos nytá tränaren men kan ju tända till på miljöombyte.

3 Reckless Tile är nog bra för klassen men inte startat på länge och ströks inför tilltänkt årsdebut så frågetecken för formen och borde behöva loppet. 1 Tjurkhults Stella ser jag som överstreckad på 13% även om hon kan öppna och kanske kan hålla spets. Hon möter några för bra och har nog bäst chans om till exempel Peach skulle komma tidigt och få ta över så den här får gå ett lopp i rygg på ledaren.

Avdelning 2.

Ranking: A 6. B 2-13. C 5-10-7-8-4-12-9-3. D 14-1-11.

Låg klass på hästarna i lopp som tillhör Ungdomsserien och orutinerade körsvenner så jag är inne på att man behöver gardera en del här.

6 Vision of Gideon gillar man så klart läget för och tränaren är inne på att det ska vara en bra prestation direkt här. Visst ska det vara bra chans men på tok för stor favorit till över 60% och garderingen är på sin plats.

Två hästar från Anders Svanstedts stall i 2 Zelma de Castella och 5 Västerbo Olympus ska man rycka skorna på nu så klart intressant ändring då det är första gången för båda. Hästarna har ofta varit tränarkörda så inget stort minus med andra körsvenner nu.

13 Luca Vialli Boko har bästa springspåret på tilläggsfållan och kan hamna bra på det. Vann 5/12 i fjol och 7/23 totalt så med bra resultat och fina tider borde han duga bra i loppet även om det handlar om årsdebut.

10 Uberty Face har startat på en del i vinter och är ojämn men blixtrar till ibland och Malte är duktig körsven i sammanhanget. När några gör årsdebut och vissa växlas ner i körsvenner så kanske den här kan hävda sig från ett fint tredjespår då man dessutom ska lätta med första barfota bak på väldigt länge.

7 Cove Snapper har springspåret längst ut och borde väl kunna komma iväg felfritt från det läget. Mycket galopper men ganska bra insatser för klassen några gånger vid felfria lopp och kommer med ett kvallopp i kroppen hit.

Avdelning 3.

Ranking: A 9. B 8-3. C 10-4-6. D 7-11-1-2-5-12.

Monté och du brukar det vara att leta upp vad Jonathan Carre valt att rida för häst och den brukar vinna men inte lika givet nu även om 8 Italy Mearas är klar favorit och så klart har bra chans.

9 Country Sound har gått väldigt bra under sadel i dom starter han inte galopperat har han vunnit nästan alla. Måste ha hög segerchans här då han är bra för klassen i diciplinen.

3 Firebird Scoop har gått väldigt bra i dom få starter han gjort i monte och ska nu lättas i balansen så intressant med läge lite längre in bakom vingen än värsta motståndarna. Startsnabb så kanske sprínger på framme i ledningen och kan absolut spåra hela vägen om det skulle strula det minsta för dom två mer betrodda.

Avdelning 4.

Ranking: A 7. B 2-15-6-3. C 13-4-14-11-12. D 9-10-8-5.

2 Madonna F. är väldigt stor favorit men kretsen kring hästen låter väldigt förvånad över hur bra hon har varit. Hon har svarat bra på rycktussar men det har varit i två enklare stolopp och nu är det tuffare mot och öppen klass så favorit i fara här.

7 Razer af Knukebo är en mycket bättre häst som kommer från andraplats i 80 tkr-lopp på Solvalla och det är helt annat än nu. Startsnabb och fint spår tre så när han 20% mot favoritens 60% så är detta en given spik och omgångens bästa singelstreck. Visst kommer det nog att justeras lite under dagen och det kommer kanske vara lite jämnare på strecken då fler som inser det jag skrivit men inte givet att den här kommer ikapp på strecken så hoppas på bra spelvärde i en sund spik här.

Avdelning 5.

Ranking: A 6. B 8. C 1-3-9-11-4. D 5-10-7-12.

6 Milles Tobin kan nog öppna snabbt från perfekta spår fem som han är nedstruken till och kan absolut leda loppet runt om även om det är årsdebut. Men den här är nog bättre nu med en vinterträning i kroppen och bara bra att man är fräsch, för honom kanske.

8 Donnafugata Font kan med öppna snabbt och gick snabb tid för klassen, nere på Wolvega sist. Trivs hon med resan hit är hon nog bra för klassen men spår en bit gör det chansartat som favorit.

3 Vikens Takecool kan öppna snabbt och har vunnit från ledningen så skulle kunna rinna undan om favoriterna kommer bort. Fungerar väl i rygg på ledaren med men den positionen vill väl även 1 Loke Lovebite ha och kanske kommer dit. Jepson upp på den senare och dom vann tillsammans sist, vilket var hästens första vinst. Här tror man poletten trillat ner och hoppas på bra prestation igen. Man lättar rejält i balansen med aluminiumskor nu mot tunga järnskor med brodd i sist.

9 Luan Amor V.S. är tränaren väldigt missnöjd med läget för då han hade velat se honom i spets. Han har i alla fall ryggar jag tror kan öppna hyggligt så kanske kan han komma igenom på bra sätt. Man kör barfota runt om här vilket är stort plus och han räknas trots bakspåret även om tränaren ligger lågt.

Avdelning 6.

Ranking: A 11. B 13-14. C 8-3-2-12-5-2. D 9-4-7-1-6-10.

11 Gerben står bra till 20 meter före värsta två motbuden så kanke tänkbart att chans aoch gå på honom här då dom två bättre kanske behöver ha något lopp i kroppen och inte givet att dom körs offensivt den här gången. Crebas har form med V75-seger i bagaget från lördagen och hästen har med form då han till slut fick vinna ett enklare lopp efter att gått bra i många starter på V75 under vintern. Ibland slår form klass som det heter och kanske är han så långt före dom bästa att han blir svår att ta längder på för dom där bak. Jag spelar med honom som kompletterande spik men vid gardering skulle jag nog nöja mig med ett par streck till från bakersta fållan.

13 Beartime har matchats mot tufft motstånd i högsta klassen där han var fyra i Årjängs Stora Sprinterlopp i somras och han vann Gulddivisionen den här helgen i Momarken förra året efter en vass spurt. Men inte startat på länge så kanske behöver lopp i kroppen

14 Address Book är en topphäst i grunden med skyhög kapacitet men haft skador på slutet och kommer han tillbaka i form igen så har han överkapacitet för det här loppet.

8 Draupner står tufft inne på pengarna på sin fålla här och är överstreckad på tidiga systemen i mina ögon. I övrigt borde även dom på startfållan få svårt att hålla undan för dom hårdare där bak i det här loppet.

Avdelning 7.

Ranking: A 6. B 5-3. C 4-11-8. D 2-12-1-7-9.

Stolopp där klara favoriten 3 LaFerrari Dimanche ska gå barfota runt om från bra utgångsläge men högst oklar form då hon varit struken sedan sist och givet att gardera det här loppet.

6 Woodbury Wine borde kunna komma till ledningen från hyggligt spår och hon gick bra på barfotabalansen sist som tvåa mot bättre hästar i öppen klass. Bra med bara ston mot nu och då kan hon nog köras i spets och vinna därifrån.

5 Donna Summer har matchats en del mot hårdare konkurrens och gick väldigt bra förra våren då hon bland annat vann kval till Drottningpokalen på bra sätt. Nu är det bike på och barfota runt om direkt i årsdebuten från toppspår med Jepson så är säkert bra direkt här.

4 Isan kan öppna snabbt från kanonspår och stallet har bra form så hon ska kunna skrälla om man kan hitta rygg på ledaren här då det kanske blir barfota runt om nu. Crebas säger att han gärna kör i spets men kan inte svara Woodbury Wine även om man vill.

11 North Dakota låter det absolut inte uppgivet kring då man är inne på att hon kommer att spurta snabbt här. V75 i massor av starter på slutet och nu blir det passande långt upplopp på hemmaplan för henne så kan absolut skrälla med rätt ryggar på vägen.

8 Stella Nova Race står bra inne på pengarna och kanske blir det maxat direkt i årsdebuten men barfota och bike så kanske kan skrälla trots spåret om det stämmer lite på vägen. Hon kan öppna väldigt snabbt så kanske man laddar för att hitta ner i vettigt slagläge en bit fram, då kan det gå trots spåret.

Systemförslaget.

  1. 6-7-10-11.
  2. 2-5-6-13.
  3. 3-8-9.
  4. 7 Razer Av Knukebo
  5. 1-3-6-8.
  6. 11 Gerben
  7. 3-4-5-6-11.

960 rader som kostar 960 kronor.


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Veckans bästa travbonusar

100 kr gratisspel
9.7
18+ | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se / Spelpaus | Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Fullständiga regler och villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1250 kr
8.0
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.0
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Insatsen tillbaka (500kr)
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

LeoVegas

100 kr gratisspel

utan omsättningskrav

Hämta bonus
18+ | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se / Spelpaus | Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Fullständiga regler och villkor gäller.
Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1250 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se