Speltips: Tips till GS75 Årjäng 6/10

Gs75-Omgången.

GS75 går på Årjäng, det är väl Björn Goop, Carl-Johan Jepson och till viss del Niclas Benzon och Magnus Jakobsson på banan. Även lite norska gäster ska passas då dom åker till banor närmare gränsen när dom har ordning på hästarna. Banan är helt okej och det är ganska långt upplopp, med sina 205 meter. Det ska är klart väder och ingen nederbörd och runt 3 plusgrader.

Bästa spiken!

I avslutningen ska det vara riktigt hög segerchans för 4 Victory Road 38% som tillhörde favoriterna, sista han startade på V75, nu är det åter V75-försök och han möter ett par av dom han var ute mot sist igen. Det blev galopp då, men innan det var det tre raka segrar sedan han flyttades till Stenströmmer, och formen är på topp. Han är startsnabb och har fått bästa spåret, är upplagt för spets och slut. Galoppen sist var av ren iver och hade inte slut i tanken då, med vinsten på gaffeln när galoppen kom , så ska han stå riktigt bra inne denna gången.

Gå kort!

I femte avdelningen blir 3 Mack Dragan72% oerhört stor favorit och visst är det bra segerchans, men streckprocenten är för hög för att spika, då jag spelar med betrodda i både avdelning sex och sju.

2 Fly With Me 14% ligger Björn lågt med och det aviseras ett lopp för att se henne gå felfri och hålla sig lugn, men hon är riktigt bra och har tjänat flera miljoner som unghäst. Litet fält och borde hamna bra till från sitt andraspår, och spurten borde bita bra över ett ganska långt upplopp. Hon har mött kull-toppen i Frankrike och ska ha hårdheten redan att hävda sig mot dom inte riktigt etablerat sig i gulddivisionen här hemma. Är väl främst en häst för stoeliten framöver men har favoriten en sämre dag så är hon garanterat bättre häst än övriga i fältet.

Avdelning 1.

Kortlopp och Goops favorit 5 Mister Lee 35% har vikit ner sig gång efter annan, var dessutom ute så sent som i onsdags då han blev trött tidigt på en jobbig Solvallabana. Ska det verkligen vara full återhämtning till nu? Kanske tänder till på täta starter? Frågetecken är många och givet att gardera.

2 Tättman 29% är startsnabb liksom favoriten, men är inte beroende av ledningen och hamnar bra till här. Tränaren har bara denna starthästen och har gjort ett bra jobb.

9 Lady L.S. 2% aviseras första barfota runt om och kan välja ryggen på startsnabbe Tättman och därmed komma igenom bra. Benzon upp bakom och då brukar det innebära bike också, men håll utkik i värmningen. Riktigt bra läge på 4 Knightgi 11% har bästa tänkbara spår och har visat bättre form på slutet så räknas.

Ranking: A 2.5. B 9.4. C 7.1.6. D 3.10.8.

Avdelning 2.

Lite oro från kretsen kring favoriten 1 Rappnor33% om läget i volten, då dom tror att han kan bli över från start, men litet fält och han lär ju hitta ut. Återgår till skor runt om nu, ska räknas, men absolut inget att gå på rätt ut, när dom ligger lite lågt i snacket.

7 Bilbo B.S. 23% får Jepson upp, som vunnit med honom tidigare på hans rekord. Nu blir fortsatt barfota bak, som är optimal balans och med bara två hästar på den tillägsvolten så ska han komma iväg. Bra.

8 Torpa Nicklas 4% vinner inte så ofta, men har samtidigt mött tuffare motstånd för det mesta och körspö är nog ett plus denna gången och procenten är för låg här.

Nyligen ny regi för både 4 Grunde Svarten 4% och 5 Björkeviking 11%, det är så klart intressant och dom står båda bra till här och räknas med chans.

Ranking: A 7. B 1.8.5. C 4.3.2. D 9.6.

Avdelning 3.

Här later det mycket neråt i snacket på storfavoriten 7 Global Unesco 67%, då det inte alls är nära toppform och dom ligger mycket lågt. Jakobsson rankar den absolut inte som sin bästa chans för dagen och det är givet att gå mot. Den är så pass bra att det är svårt att plocka bort helt, men på liten lapp kan det vara läge att stå över en så stor favorit som det låter så negativt på. Dock ska dom på grunddistansen få mycket svårt att hålla undan för hästar på tilläggen här och vi letar lite motbud i mellanvolterna, då den som startar från treje tillägget står riktigt illa till.

8 Bara Joe 2% får Benzon upp nu, och dom trivs ihop, då dom har 3/5 vinster tillsammans så känns det riktigt spännande till låg procent.

14 Chip Line 14% är det kraftigt kuskplus på och springspår på sitt tillägg ska vara bra även om han inte visat någon vidare startsnabbhet tidigare så kan säkert BG få bättre fart på honom.

Kuskplus även på 9 Tindra Star 4% och fortsatt Jepson upp på 4 Thebigbangtheory3%, gör båda dom intressanta till låga procent, då båda har bra innerspår på respektive fålla.

Ranking: A 8. B 9.14.7.4. C 12.5.6. D 10.13.11.3.1.2.

Avdelning 4.

2 Egge Piril 42% blir för stor favorithär, då jag tycker det är bra mycket jämnare kvalitet på hästarna än vad streckfördelningen skvallrar om. Favoriten står väldigt hårt inne på pengarna men har kapacitet som duger och ska så klart med på alla kuponger.

8 Hellestvedt Trym 20% får Goop upp för första gången och läget behöver inte spela så jättestor roll, då det är ett litet startfält och först körspö är ett annat plus på denna norska gäst som gjort det klart godkänt på slutet mot bra motstånd.

9 Barkborren19% går med optimal balans, i form av barfota bak och får nu första gången Jepson upp bakom och den ska räknas mycket tidigt här även om den inte vinner så ofta så kan det vara dags nu.

3 Sydomann Ö.K. 10% gjorde debut i ny regi sist, är hopplöst osäker men har dom fått någon ordning på denna så finns kapacitet i massor och då han galopperat mycket så står han riktigt bra inne här, som en av dom med mest pengar på kontot här.

Ranking: A 8. B 9.2.3. C 5.6.4. D 7.1.

Avdelning 5.

Se”Gå kort!”

Övriga ser mycket formlösa ut och spik på Mack Dragan eller lås med BG:s nyförvärv är dom klara rekommendationerna.

Ranking: A 3. B 2. C 4.8.7.6.1. D 5.

Avdelning 6.

Här kommer en spik i form av 10 Ivana Boko 22% som inte ens blir favorit, hon var betrodd inför stoderby-uttagningarna och då det blev galopp från hopplöst läge då. Detta gör att hon står fortsatt bra inne i denna klassen och Lugauers åker upp med en häst och vinstchansen ska var mycket hög trots svårt läge. Marc kommer att köra offensivt och kör som att han har bästa hästen och det är bra att spika hästar som får chansen.

13 Fossens Walley 19% har också startspår en bit bak, men detta aviserar Jakobsson som sin bästa chans för dagen och den ska räknas mycket tidigt vid gardering så klart.

8 Frequency AM 325 är så klart mycket tidig med här då dom är nedstrukna ett spår och har BG upp, men från stallet ser dom sin häst i nästa avdelning som en bättre chans och ett sånt uttalande är ju inte positivt för denna favoriten, som kanske är lite överspelad nu.

7 Tahiti Laday 3% är startsnabb och nedstruken ett spår, intressant skräll vid gardering.

Ranking: A 10.B 13.8.7.14. C 11.12.5.4.15.1. D 2.3.9.6.

Avdelning 7.

Se“Bästa Spiken!”

Motstånd saknas inte och8 Le Crack Sox 18% aviserar stallet är dagens bästa chans och offensivt upplägg är aviserat så den får räknas som första motbud om favoriten galopperar bort sig. 11 Love Håleryd 7% skickas upp från Untersteiners stall och ska räknas med chans trots spåret.

Ranking: A 4. B 8.11.5. C 2.3.9.7.6.1. D 10.12.

Stora systemet

Avd.1: 2.4.5.9.

Avd.2: 1.4.5.7.8.

Avd.3: 4.7.8.9.12.14.

Avd.4: 2.3.8.9.

Avd.5: 2.3.

Avd.6: 10Ivana Boko

Avd.7: 4Victory Road

960 Rader som kostar 960 kronor.

Lilla systemet

Avd.1: 2.4.5.9.

Avd.2: 1.7.8.

Avd.3: 4.7.8.9.14.

Avd.4: 2.3.8.9.

Avd.5: 3Mack Dragan

Avd.6: 10 Ivana Boko

Avd.7: 4 Victory Road

240 Rader som kostar 240 kronor.


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se