Speltips: Tips till GS75 27/2

GS75-Omgången.

Inleder med att säga att vi bygger på systemet och har grundligare genomgång av av loppen i sändning på Twitch, 13:00. Sök efter kanalen 1x2se på Twitch i appen eller på webben för att hitta till travfeber.
Omgången har blivit flyttad från Bollnäs till Romme men Bankod 12 gäller för er som fyller i vinnarspel och liknande på kuponger i butik.

Banan har lite längre upplopp än medel med sina 205 meter och bredden ligger precis på genomsnittet. Startbilen har vinklad vinge som ger spåren längre ur lite mer möjligheter att ta sig förbi innerspåren än på banor utan, vilket ger kuskarna lite mer valmöjligheter. Detta återspeglas i vinststatistiken på banan där varken bricka ett och två inte ens återfinns bland dom fem mest vinstrika spåren. 5 är som på dom flesta banorna en bit före övriga där sedan 4 är tätt följt av 7,3 och 6, så ge spåren precis bakom bilen betydligt bättre chans än dom innersta spåren i analyserna. I voltstart är spår ett klart bäst tätt följt av spår sex, dom två ligger en bit före övriga spår.

Statistik och Spelteori.

På GS75 går att spela endast i sjurätts-poolen genom att klicka i GS7 och man avsäger sig då utdelningen på sexor och femmor men får i stället 2,5 ggr utdelningen på sju rätt när man får alla rätt. Detta är bra om man tycker det ser favoritbetonat ut och man spelar med ett par hårt streckade hästar som spikar. I övrigt får man hela 10 miljoner om man är ensam med alla rätt på GS75 så lämna helst inte in exakt samma kupong två gånger på den spelformen, för att chansen att bli ensamt vinnande system ska leva, om man spelar utan några rader att bli ensam på spelar det mindre roll och satsa då för att gå för bara GS7 i stället.

Bästa Spiken!

Koras i Twitch-sändningen 13:00 i kanalen 1x2se. Lutar åt 5 Laggaprinsen i fjärde avdelningen eller 4 Cersei Karma i femte avdelningen.

Gå Kort!

I avslutande avdelningen tror jag inte det går utanför 5 Whothehillareyou, 6 Amperage Hanover och 7 Ozzys Melody. Tänkbart att stänga på tre streck där om man inte tar ställning för en av de tre.

Avdelning 1.

Litet fält med namnkunniga ekipage och jag streckar några stycken då det finns intressanta spikalternativ längre fram.
2 Give Me Ten är startsnabb och ska köras i ledningen. Är inte lika bra som de tre bästa hör men från ledningen har sämre hästar runnit undan. Kul skrällbud då alla motbuden garanterat siktas mot större uppgifter än det här och kanske glömmer bort ledaren.

6 S.G.Charpentier var finare än någonsin sist enligt tränaren och Magnus A var mycket nöjd. Ska gå framåt med loppet i kroppen och hör blir det nog offensivt upplägg så med spår invändigt om värsta motbuden kan han vara före dom två tidigt.

7 Indy Lane och 8 The Bald Eagle är två bra hästar för klassen och de lite sämre lägena kanske gör jättemycket i lite mindre fält som här.

Avdelning 2.

Omgångens största favorit kommer ut i väldigt lågklassigt kallblodslopp och jag vill gardera den här. Spårtrappa men det skiljer inte jättemycket på pengarna här så spelar mindre roll här. Spår en bit för 6 Sturfajtn är bara bra och segerchansen är hög så klart men inte över 80% som de tidiga spelarna tyckt tro. 7 Arverud Bonus står med bra till en bit och är speedig, mitt första motbud då han kanske kan vara före favoriten i starten. Jag garderar nog med ett par till men återkommer till det i twitchen och det kan vara tänkbart att låsa på de två nämnda.

Avdelning 3.

4 Show Must Go On är en fin höst men ser ut att bli för stor favorit och är betydligt mindre rutinerad än flera av motbuden här. Kommer nog att gardera loppet med främst 3 Backwoods Brandon och 5 Loveyouecus. Favoriten har inte startat sedan september så frågetecken för formen på så hårt streckad gör att det är favorit i fara. Den senare av mina streck är härdad på bland annat V75. Den förstnämnda ser Salmela som stallets bästa chans för dagen och den här har också mött lite tuffare motstånd som treåring.

Avdelning 4.

Lågklassigt kallblodslopp och två hästar är jämnt streckade. De två sticker ut för mig med i segerchans och jag tycker att det kan vara läge att ta ställning för den med bäst läge i 5 Laggaprinsen som kan köras till ledningen tidigt och blir hästen att slå. Blir det många strykningar kanske chansen för 11 Vessle Moen från bakspår ökar och ska se över andra skrällchanser med.

Avdelning 5.

Tänkbar spik trots lågklassigt lopp men tycker att de som står tillägg inte är bättre än ett par av de 20 meter före. Tänker att de där framme ska ha bra chans att hålla undan. Tänkbart att ta ställning för den jag bedömer har högst segerchans av de på grunddistansen i 4 Carsei Karma.

Avdelning 6.

Kallblodslopp i lite högre klass med tillägg där en tänkbar spik för mig ströks under förmiddagen så det blir garderingslopp. Då jag hade tänkt spika får jag analysera om loppet och garderingsstrecken jag spelar med tar jag upp i Twitch-sändningen.

Avdelning 7.

5 Whothehillareyou, 6 Amperage Hanover och 7 Ozzys Melody Sticker ut här. Då den sistnämnda blir för stor favorit är det läge att strecka alla tre eller ta ställning mot med eventuell spik för den förstnämnda. Han har mött tuffare motstånd och varit före kulltoppar i lopp som treåring.

Grund till system.

Avd.1: 2-6-7-8.

Avd.2: 6-7.

Avd.3: 3-4-5.

Avd.4: 5.

Avd.5: 4.

Avd.6: 10.

Avd.7: 5.


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1250 kr
8.0
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.0
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1250 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se