Speltips: SUPERSEN ANALYS TILL V75 29/6

V75-Omgången.

Veckans omgång har fina lopp i form av V75-finaler och långa E3, som går över 2140 meter och har en miljon till vinnaren i såväl stoklassen som i den för hingstar och valacker. Nytt för i år är att även här kan hästar starta med premiechansen, vilket gör att dom avstått från 25k SEK vid premielopp som tvååring för att låta pengarna hamna i prispoolen på några av dom största tre- och fyraåringsloppen. Detta medför att i några av loppen delas dubbel prissumma, den enda som inte är med i premiechansen är favoriten i sto-klassen.

I övrigt är det Sundbyholmstravet utanför Eskilstuna som står värd för veckans tävlingar och det är som vanligt spelstopp 16:20 för V75. Där är upploppet något kortare än medel, med sina 182 meter, men kurvorna har en något kraftigare dosering jämfört med dom flesta andra banorna. Ett kortare upplopp ger något fler spetsvinnare än snittet, men i övrigt inga konstigheter.

Bästaspiken!

I avdelning två har favoriten 4 Global Winner 31% inte alls lika hårt spelad som han var sist på V75, då han var spelad på över 67% från spår 7. Då gjorde han bort sig med tidig galopp. Nu är det bättre läge och plus variant i kustväg med Örjan Kihlström upp för första gången. Även om förstemannen Claes-Göran Björkroth tidigare i veckan svarade att han inte kände till några ändringar i nuläget, så verkar det som det blir en hel del. Julia Rönnkvist som är hästens skötare sa att han eventuellt nu ska gå barfota runt om och med bike, båda första gången, och på fredagen bekräftade Timo det i TV-intervju. Jag går på det och detta ska vara en riktigt stark spik i lägsta klassen då han har kapacitet för mycket högre klasser.

Gåkort!

Femte avdelningen har omgångens största favorit i 9 Zalie Gar 59% fortsätter att rada upp vinster, men bakspår nu och några av Gocciadoros hästar börjar den mesta styrkan gå ur på kanske, då han har något sämre vinststatistik senare veckorna. Detta är också ett sto och även om det är i låg klass så vinner oerhört sällan ston i finaler på V75.

10 Fleet Admiral 19% ser ut att vara en riktigt rejäl häst och ska nu testats med urryckare som dom tror ska ha bra effekt.

3 Randemar R.D. 9% Var rejält förbättrad som många i PU:s stall för dagen, och nu blir det bike för första gången, och sist behövdes inte norsken, så effekten från det huvudlaget kan vi få se denna start. Dessutom nedstruken till ett perfekt spår två och med betydligt bättre utgångsläge än dom två värsta konkurrenterna kompletterar han trehästarslåset som spelad under 9%.

Avdelning 1.

3 Eelis 58% stor favorit, med rätta. Vann näst sist ´Harpers´och gången efter fick han gå med bakom eliten i Kymi Grand Prix, så det är inte tu talt om att han går ner kraftigt i klass denna gången. Innan dom två loppen gick han ett brons-försök där han var fyra från omöjliga spår 12, nu blev det betydligt bättre läge och han räknas med toppchans. Men som jättefavorit är det kul att försöka fälla, då han har lite galopper i karriären och inte jämnheten själv direkt.

10 Coogan 14% är den givna utmanaren, blev lite passivt sist och hade dåliga ryggar hela tiden men gick bra till tredjeplatsen, när han väl fick full anfallsorder. Litet fält nu och kan hamna hyggligt på det, färre hästar att runda oavsett. 8 Martin De Bos 5% förlorade på målfoto sist mot 5 Vienvia Font 4%, den senare har åter igen bättre läge, men väljer ändå att ranka MDB före, då han ändå gjorde det bra sist från bakspår och det kostade en del att gå fram. Även om det kan kosta en del att hitta position så är det ju färre hästar nu.

Spår 4 på Eskilstuna ska vara riktigt bra och här är det Jepson upp på Redentränat 4 Reigning Moni 10% och den kan nog ta sig förbi Eeelis och kan absolut vinna från ledningen då.

Ranking: A 3. B 10.4. C 8.5.1.9. D 6.7.2.

Avdelning 2.

Se ”Bästa spiken!”

Vidöppet bakom spikförslaget men för er som garderar är 7 Sandsjöns Enzo 55 tidig då det nu åter är barfota runt om, som kördes lite preparé sist med skor en bit ner i kön. Här blir det första med bike och några av Johans hästar har verkligen tänt till på det sista veckorna och formen i stallet verkar vara nära toppform. 12 Look Håleryd 3% går också med nämnda utrustningskombo och räknas trots läget, då det föll riktigt väl ut sist. Båda Berghs hästar räknas så klart, där är det toppform med och det är två bra hästar för klassen. Även 5 Falcon AM 13% måste räknas från bra läge och mötte stenhårda kullkamrater sist, ner i klass nu.

Ranking: A 4. B 7.6.5.12.3. C 1.2.12. D 11.9.8.10.

Avdelning 3.

E3-finalen för ston och det är öppet. Örjan valde spår ett med 1 Award Kronos 22% och då antar jag att han räknar med att kunna hålla ledning sida vid sida mot 2 Grande Diva Sisu 17%. Reden väljer att lätta rejält i balansen med barfota bak och lättare skor fram och när ledningen är grejad så är värst att stå mot 3 Mascate Match 25% och 9 Zolly 25%. Men det är oerhört jämnt spelat mellan alla fyra mest betrodda och då blir det många bakom som är bra värde i att strecka, annars måste man ta ställning för ett par av dom betrodda. Förordar därför antingen lås på 1 och 3 eller ta så många man har råd med. På det stora systemet streckar jag alla, för det är inte ovanligt att någon helt plötsligt är mycket bättre än starten innan bland just treåriga ston, och när alla vill vinna och toppa sina hästar kan en ny stjärna födas.

Garderingstrecken är 4 Global Anarchy 2% som avslutade riktigt snabbt bakom Zolly i deras försök, spåret är perfekt då hon är startsnabb och borde hitta en bra position, och stallet har mycket bra form. 7 Ies Elisabet 2% har formkusken Jepson i jollen och denna är startsnabb och borde hitta hyggligt läge trots spåret, räknas. 6 Boxer Shrimp 4% testas första med urryckare nu och hon är rejäl.

Ranking: A 1.3. B 9. C 4.2.7.6. D 10.5.11.12.8.

Avdelning 4.

Långlopp och i dom vinner oftast dom hårdaste på dubbla tillägg. Vem är hårdast av 13 och 15 då? Jag misstänker att 13 Mindyourevalue W.F. 16% är lite hårdare och har startat på i Frankrike med framgång i vinter och har tjänat rejält med pengar sista två åren. Punka näst sist och galopp sist, mot bästa tänkbara motstånd, går ner ordentligt i klass nu och klar förstahäst. 15 Reckless 22% är nog nära fjolårssommarens form och gillar distansen räknas tidigt och klar andrahäst.

För den som garderar på så är 1.2 och 4 intressantast på start. Nu blir 2 Enzo AM 2% mindre spelad efter att varit väldigt påpassad ett par gånger efter sin skrällseger på Färjestad, nu är han mindre spelad och räknas då som en rolig skräll. 1 Triomphe Ferm 8% är intressant Goop-tränad med Jepson upp nu och är väldigt tidig.

Ranking: A 13. B 15.1. C 11.2.10.9.4. D 5.14.3.7.6.8.12.

Avdelning 5.

Se ”Gå kort!”

Ranking: A 9. B 10.3. C 2.4.11.5.6.7. D 12.8.

Avdelning 6.

E3-finalen för hingstar och valacker och här är det uppåtform på många. 2 Bythebook 20% svarade sist ut förhandsfavoriten inför detta, Fort Knox, som nu är struken. Jag rankade då Bythebook först, nu går han nog framåt med loppet och Båth balanserar barfota runt om första gången nu och biken funkade bra sist och gav startsnabbhet. Klar förstahäst i min bok, och jag chansspikar honom i öppet lopp.

Spår ett ska var något sämre än spår fyra på Sundbyholmstravet, så jag rankar 4 Guzz Mearas 11% före 1 Belker 28% denna gång, rankade ner honom sist då det var besvärligare startspår. Nu kan det vara ledningen då lottning i balansen är aviserad, och Johan borde väl inte spara på biken heller nu när det är stora pengar att köra om? Rankar som sagt ner 1 Belker denna gång på att det finns risk att han inte håller ledningen, alternativt att det kostar för mycket i inledningen att hålla upp innersniffen. 10 Aetos Kronos 24% är bra och har en rejäl avslutning att tillgå, men är många som är med på tåget där denna gången, så han blir faktiskt lite överspelad denna gången, även om strykningen invändigt är ett jätteplus.

Ranking: A 2. B 4. C 1.3.10. D 11.12.5.6.7.8.

Avdelning 7.

Öppet lopp i avslutningen där flera hästar gör sina sista starter i silverdivisionen och det är givet att dom går all in här och satsar verkligen allt för att tjäna så bra pengar som möjligt här. 2 Stepping Spaceboy 6% är det som vanligt barfota fram, och planen är att köra i amerikansk bike, som han gick med näst sist, vid vinsten för Jepson. Det blir dessutom förändringar i huvudlaget med blinkers denna gång för att satsa allt på att ta ledningen och då körs han där. Flera startsnabba gör att betrodda 1 Nobel Amok 20% kan få svårt att svara innerspåret här, då blir det jobbigt och att ranka ner honom nu är givet.

Kanske testar Örjan framåt direkt med 5 Bucks To Burn 28% och reglerar fältet från dödens, nu med ett perfekt femtespår, men långt ifrån säkert att han plockar ner Stepping från dödens. Bucks To Burn är dessutom ganska grön i klassen med bara en start i silver och är hårt streckad här. Blir kanske avlöst i dödens tidigt av 3 M.T.Joinsville 11% som alltid körs offensivt och då kan det ju bli bra för Örjan ändå.

Men blir det hård körning på många händer här så kommer flera in i matchen och 12 Mack Dragan 13% överglänser sina tidigare prestationer gång efter annan. Sist vann han silver från spår 8, vilket är mycket ovanligt och händer kanske en gång per år i klassen, så att han skulle kunna vinna även från bricka 12 ses inte som omöjligt. 4.10 och 11 borde alla tre också ha en rejäl polett till slut att spela ut om tempot blir det minsta för hårt där framme och jag garderar med alla i c-gruppen här. Dom fyra i D-gruppen ska inte kunna vinna idag.

Ranking: A 5.2. B 12.10. C 1.11.4.3. D 6.9.7.8.

Stora systemet

Avd.1: 3.4.8.10.

Avd.2: 4 Global Winner

Avd.3: 1.2.3.4.5.6.7.8.9.10.11.12.

Avd.4: 1.13.15.

Avd.5: 3.9.10.

Avd.6: 2 Bythebook

Avd.7: 1.2.3.4.5.10.11.12.

3456 Rader som kostar 1728 kronor.

Lilla systemet

Avd.1: 3.4.8.10.

Avd.2: 4 Global Winner

Avd.3: 1.3.

Avd.4: 13 Mindyourevalue W.F.

Avd.5: 3.9.10.

Avd.6: 2 Bythebook

Avd.7: 1.2.3.4.5.10.11.12.

192 Rader som kostar 96 kronor.


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1250 kr
8.0
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.0
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1250 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se