Speltips: Står över extra V75 på söndag och måndag!

Väljer att stå över V75 på Charlottenlund på söndagen och även Bjerke på måndagen för att lägga full fokus på den stora jackpot-omgången på Axevalla på nyårsafton. Ska se till att få ihop något riktigt bra tips och system! Vi kommer så klart att öppna TRAVPUNKTSE JACKPOT med andelar för 500:- men även ordinarie lagen för 200:- kommer vara öppna!
Nämner ett par hästar här ändå, inför dagens omgång på 'Lunden' där det är lite kortare bana med ett varv på 950 meter. Upploppet är 200 meter men kurvorna är snäva så svårt att ta mycket ute i tredje-fjärdespår genom sista svängen. Den stora skillnaden nu på vintern är att det är fritt fram med valfri balans här, medan vi har skotvång på alla banor i Sverige.

I första avdelningen blir favoriten 6 Prince S.W. 70% väldigt hårt spelad, men med all rätta. Nedstruken till perfekt femtepar bakom bilen och tar nog ledningen tidigt här och det är oerhört hög vinstchans. Den kan nog spikas, bara stallkamraten 7 Ofelia O.E. 7%, men den har spår utanför och lär väl inte köras hårt, då dom som sagor från samma stall. 3Frances Yoda 19% är väl helt okej, men till nästan 20% blir hon överstreckad, i förhållande till det så är 70% på favoriten rimligt.

I avslutningen är det nog fel favorit, 1Magic Happens 33% är så klart en bra häst, men här är spåret en fälla och han blir över invändigt. Håller 9 Barolo 27% ryggen på 2 Trophy Spring 6% så kan Flemming vara flera längder före favoriten tidigt i loppet. Barolo är därmed en vettig spik i avslutningen, till för låg procent, även intressant på DD så klart.

Omgångens största favorit borde väl vunnit sist, när dom kom ner i rygg på ledarengenom sista sväng. 10 Slide So Easy 69% möter väl ännu enklare nu, men skulle nog vunnit sist om man skulle vara helt nöjd med formen. Bra vinstchans, men garderar nog ändå. 12 Balfour 13% har dåligt läge, men med comebacken avklarad och ett lopp i kroppen, nu när han får gå barfota så ska det vara bra chans trots spåret. 12-9 på DD borde ge hyggligt, men spelar även 10-9, på Flemming, det ger nog lågt odds men man får spela två olika insatser på dom två kombinationerna.

I övriga lopp ska man nog leta vinnarna bland lägesgynnade ekipage. Spelstopp för V75 är 15:00!


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
8.6
18+ | Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se