Speltips: Skrivet material till V75 på Örebro 4/3

Escobar FI

V75-Tips till Örebro 4/3

V75-Omgången.

Den här veckan är Örebro värd för V75-omgången där det är kort upplopp historiskt lite svårt med innerspåret i starten men på den delen har det blivit bättre sedan man ändrat distanserna en del, så inte alls lika dåligt längre.

Video-tips & Andelar.

Vi har inspelade tips på YouTube som du hittar via länk på trav.se och i gruppen Sverige Spelar på FaceBook, eller sök efter kanalen Trav.se på YouTube. Andelsspelet öppnas till lördagen och heter TRAVPUNKTSE200 på ATG-tillsammans. Stänger det andelsspelet redan 15:00 och bygger klart systemet efter efter hur många vi blir men landar alltid på 8-12 andelar och baseras på rankingen här i tipsen där stora spelförslaget är grunden till det systemet. Gillar ni det så hugg en andel där och jag försöker rensa bland medlemmar där så ställ er på kö om det skulle vara fullt.

Bästa Spiken!

I fjärde avdelningen startar 1 Castor the Star som gick jag på som förstahäst sist i öppet lopp men det var comeback så det fattades lite men visade ändå klart bra form direkt. Bättre nu så när det blir maxat med barfota runt om och amerikansk vagn på kort distans med spetsläge måste det vara toppchans. Mats E säger att det är hans bästa chans för dagen och kommer ladda vad som går för att leda loppet runt om, vilket är troligt att han lyckas med.

Gå Kort!

Redan i första avdelningen är det ett starkt lås med troliga ledaren tillsammans med bästa hästen och övriga måste få väldigt svårt att blanda sig i segerstriden.

Avdelning 1.

Ranking: A 6. B 5. C 2-9-8-4-7. D 1-3.

Se ”Gå Kort!”

Omgångens största favorit i 6 Borups Victory ska städa av Silver lika enkelt som han gjorde det i Brons är kollektivet inne på men jag är inte lika säker. Visst är han bästa hästen och kanske kan vinna loppet från dödens trots att man inte maxar på något vis utan kör med samma balans och utrustning som på slutet. Så när andra maxar och kanske får till en riktigt bra prestation i en start kanske han får svårt att plocka ner 5 King of Everything från utvändigt. Kingen ska gå med bike för första gången och barfota kan nog ge bra effekt med nu med två lopp i kroppen. Fram till sist var han bara tränarkörd och nu förstärker Magnus A igen som vid segern sist så fortsatt stort plus där. Magnus är inne på att köra i ledningen här då det är enda sättet att slå favoriten, för släpper han lär han inte få luckan och det kan bli svårt att ta en längd på favoriten på ett kort upplopp även om luckan skulle komma.

9 Axel Ruda drar som vanligt streck i överkant och är begränsad när man möter dom bästa i klassen. Kanske borde vara runt 5% då den bara inte ska kunna ta ett par längder på dom två bästa här. Tunnt lopp bakom så förstår att en del landar i streck för honom vid gardering men jag streckar inet honom på något system

2 Cash Cowboy är väldigt startsnabb och tar ledningen initialt men King Of Everything kan öppna bra med så från bra spår är han nog framme tidigt för att överta. Cash Cowboy gör årsdebut och är nöjd med lopp i rygg på ledaren och för er som letar skrällar om man hoppas på att det är något fel på dom två betrodda är väl den här intressant.

Avdelning 2.

Ranking: A 2. B 1-8. C 2-7-12. D 5-11.

Klass 2 och lägsta klassen på V75 då är det läge att gardera och så även den här gången.

2 Catch Me är nog rätt favorit från stall som inlett året i bra stil och plus när Magnus kör istället för tränarkört. Kan öppna hyggligt med öppet spår men gått en del med bakspår på slutet, nu är det dock voltstart och spår två kan var lurigt för en del orutinerade hästar så kanske kan det bli stressigt över kort distans.

1 Itso Sisu ska vara framåt med tätare starter nu och ska svara bra på barfotabalansen här så från bästa spåret med Ulf O kanske man kan svara upp innerpåret och leda loppet runt om. Oavsett bar position att vänta.

4 Frazze är betrodd men från snävt spår på kort distans där alla vill komma iväg fort kan det bli väldigt trångt och stressigt. Inte lika snävt spår har 3 Nordic Star Tooma som man vill till ledningen med. Men när Ulf O har spår ett och Jepson med 6 Solkattens Lucas från springspår så borde inte tränarkörda hästen från spår tre spetsa. Kan ju bli offensivt tidigt och tryck på loppet då kanske. Jepssons styrning startar med bättre chans från så bra läge och här kan man kanske spetsa eller välja rygg på ledaren.

8 S.G.Mistral kan profitera på om det blir lite körning och tryck på loppet här. Lättning i balansen men inte givet att det blir barfota runt om som lyser rött. Varit bra i Solvalla-konkurrens och kan komma igenom bra här så tidig.

7 Hard Center är en tuffing som fäller många till slut här och tränaren tycker han är lite gynnad av voltstart även om han blir av med sin bike. Han ska ändra lite i huvudlaget och det blir ett halvstängt den här gången.

12 Spitfire P.C. är gynnad av två strykningar där bak och jag tänkte först att bakspårshästar med sämre lägen borde få svårt att komma in i matchen här men nu har chanserna ökat rejält för den här.

Avdelning 3.

Ranking: A 1. B 5. C 7-9-10-4-2 D 3-8.

Gulddivisionen och omgångens näst största favorit i 5 Chapuy som bara vunnit två gånger på över trettio försök på medelditsans och det är för dåligt om man ska vara jättefavorit på V75. Visst är det givet spetsbud men han brukar krokna till slut på distanser längre än 1640 meter och det är verkligen favorit i fara här. Kan få fuska bort mycket av loppet och rinna undan så vågar inte plocka bort honom helt.

1 Spickleback Face hade kunnat vara rolig att gå på rakt ut om det inte var för läget. Stor risk att bli över från start men kommer han ut är han bra för det här loppet med ett par lopp i kroppen och barfota runt om här.

7 Pinto Bob kan öppna snabbt och Berghs hästar överlag passas nu när tränarna själva får avgöra vilken balans som är bäst för deras hästar. Borde få bra position en bit fram trots sitt spår.

9 Chestnut Hill har vunnit Guld i vinter med ryggresa och får han rätta ryggarna kan han slå till igen. 10 Super Nice har det varit snack om men då med framspår på slutet då han är startsnabb. Nu är det litet fält och han kan spara speeden till slut och får han rätt resa är han inte borta. 2 Vagabond Bi har trots att det är en rutinerad häst inte gått så värst många lopp i kombinationen bike och barfota runt om så intressant maxning från bra läge och borde få ett bra lopp. Jepson är vass och har bra form på styrningarna på V75 på slutet. 4 Island Life har toppspår och är bättre än raden skvallarar om. Min kollega Jens Lönnaeus spaning som rejäl kantboll i loppet så lyssna gärna på tipsen om vad han har att säga om den här.

Avdelning 4.

Ranking: A 1. B 3-6. C 9-2-5-4-12. D 7-8-11-10.

Se ”Bästa Spiken”

1 Castor the Star spikas här på sitt fina spetsläge sida vid sida mot annan startsnabb lär det kunna bli lite solfjädereffekt här och den här har bra chans att spets och leda loppet runt om.

2 So Far Away Ås har han lyckats svara ut tidigare dom möts och Castor haft innerspår bakom bilen så inne på att han har väldigt bra chans att lösa det igen. Den här kan med starta snabbt och det kan hjälpa favoriten att ta emot hästar utifrån. Den här står ganska hårt inne i klassen och möter några som är bättre så borde få tufft men läget är bra och kommer favoriten bort kanske den här spetsar. Och kan ju krypa ner i rygg på ledaren med.

3 Indigo, 4 Ara, 5 Fighter Simoni och framför allt 6 Comes with Age är alla startsnabba utanför och nån eller ett par av dom lär laddas. Kanske ger man upp tidigt om man ser att det inte går och tränaren bakom den som kanske hade kunnat vara värst mot i Comes With Age är inne på att man kanske ska försöka hitta ner bara. Fighter Simoni säger man har siktats hit men varit struken för korsförlamning så kan väl inte vara bästa tänkbara förberedelserna och kanske behöver den något lopp i kroppen för att vara som bäst efter att ha varit ifrån. Ara är stallkamrat med favoriten så laddas nog inte mot den av den anledningen.

Indigo vek ner sig i ledningen sist men gått bra där tidigare och här är han nog helt enkelt inte snabb nog att komma dit men han är bra nog att vinna loppet från andra positioner. Han åkte på stryk mot King Of Everything sist och den är betrodd i klassen högre i dag så enkare mot för den här nu och räknas tidigt bakom favoriten.

9 Feel the Benefit och 12 Final Whistle har matchats i ganska tuffa lopp på Solvalla i vinter och gjort det bra. Båda duger bra i Brons men blev bortlottade med bakspår här över kort distans. Den förstnämnda har startsnabba ryggar och kanske kan komma igenom på bra sätt för bra lopp.

Avdelning 5.

Ranking: A 9. B 7-11. C 12-2-6-5. D 3-1-8-10

Spårtrappa där det är ganska litet fält då det ofta kan vara start i tre led i trapporna med 15 hästar bakom bilen och här är det bara 12 hästar från start och en struken nu så det gynnar bakspårshästarna.

9 Fabulous Pellini är en klart vettig favorit där det föll väl ut med första bike och hon vann i bra stil mot hingstar och valacker direkt i årsdebuten, där det dessutom var debut i Silverdivisionen. Nu är det bara ston mot i rätt klass och då ska hon bara vara bäst även om inte motstånd saknas. Nu testas hon också att lättas även om det bestäms definitivt vad det blir på tävlingsdagen så är det tänkt barfota runt om.

7 Carry Cash är gynnad av invändig strykning på ett spetsbud dessutom och nu kanske Magnus testar att köra offensivt direkt ute i spåren. Hon är ingen blixt alls från start men det är enklare hästar invändigt och flera är nog inne på att släppa av dom tänkbara initiala spetsbuden. Kommer hon hela vägen till ledningen blir hon tuff att plocka ner så efter strykning invändigt så är hon nog definitivt värst mot här.

11 Nina Ginto går bra mest varje gång och bakspåret kanske inte spelar så stor roll för henne då hon är hård nog att gå en rejäl repa i tredjespår här. Gjort många lopp i vinter så första barfota på ett tag nu är riktigt bra på henne här.

2 Hattusa kan öppna och står bra till där framme så kanske kan komma till ledningen men man ligger lite lågt så det blir väl att släppa i sin tur till någon bra och man kan få ett fint lopp i rygg på ledaren. Gått flera starter i rad i vanlig vagn så bike på i kombination med barfota runt om har hon gått bra på tidigare.

12 Breeze gjorde det riktigt bra från dubbla tillägg sist och det i vanlig vagn, nu blir det maxat med bike och barfota. Står riktigt bra inne på pengarna och har visat absolut färsk form så måste ha bra chans trots spåret då det inte verkar vara något problem att gå sista varvet i tredjespår för den här.

6 Seventh Heaven kan öppna bra och nedstruken nu till perfekta spår fem men man har släppt ledningen om man kommit dit oftast och nu är det inte givet att man tar sig förbi alla invändiga här. Borde få bra lopp där framme och lite intressant med Bergh upp här.

Avdelning 6.

Ranking: A 7. B 2-6. C 15-8-13-12-11-10-4 C 14-9-5-3.

6 Bahia favoriten är inte så mycket bättre än många andra här och loppet är öppet så vi garderar brett då det är i den lopptypen det oftast skräller i på V75. Stallakamraten har stängt spår men ett fint smygläge så 8 Cassandra Ferm borde ha chans att vinna loppet med spårsnål resa. Procenten här är lite i överkant så bara en av många.

7 Madame Norrgård galopperar väldigt ofta som provas med tränaren nu och kanske kan komma iväg då man kan ta lugn start utan någon utanför sig här. Hittar man ner i vettigt slagläge har hästen hög kapacitet för klassen och svarar alltid för bra lopp när hon väl hålller sig till trav.

2 Ess Mahatma ska kunna ta ledningen och släppa, här är man nedstruken till bästa spår ett i volten och på barfota runt om måste segerchansen vara högre än 3% som kollektivet bedömer.

15 Myse d’Erpion måste vara för lågt streckad här då hon visat att hon kan gå bakifrån och här står hon väldigt bra inne i loppet. Stall som inlett året bra och ingen utanför sig i starten gör att det borde gå att komma iväg hyggligt trots annars dåligt spår.

12 Athena Face kommer från formstall och här är det aviserat första gången barfota runt om från helt okej läge. 13 Precious Lane har fint tredjespår i volten med volt-specialist i vagnen och här aviseras med barfota runt om. Untersteiners har inlett året väldigt bra så full form på stallet och den har skrällt i liknande lopp på V75 i vinter så räknas. 11 Vilja T.Y.C. är stark och rejäl som visat att hon tål rejäl repa i spåren i den här typen av lopp och det var väl lite tuffare mot på nyårsafton då hon drog fram bra hästar men häll bra på V75 den dagen. Sparat i mål näst sist men kall tidigt sist men med ny kusk kanske hon tänder till så en procent är lågt. 14 Ninjas Kiss vann loppet Vilja var ute i sist och var bra då men lite bökigare läge nu och inte lika het nu men tänkbar vid riktigt många.

10 Is This Love har vunnit fem av åtta starter och kommer med absolut toppform men snabba pengar tjänade så hårdare mot och läget är värre nu men absolut inte borta.

4 Broccoli Bell får mer plats i volten efter en strykning där framme och Jepson är vass i volten så inte alls borta trots spår fyra även om det är tuffare emot nu än hon är van vid att möta.

Avdelning 7.

Ranking: A 3. B 12-4. C 1-5-7-10-2-6. D 8-11-9.

1 Debonair Mary är loppets knappa favorit och rankas ner på dåligt spelvärde men loppet är jämnt och tänkbart att strecka honom även om man ligger lite lågt här och han riskerar absolut att bli fast på innerspåret här.

3 Global Above All har gjort det riktigt bra från omöjliga lägen på slutet på Solvalla i hård konkurrens så står bra inne i Klass 1 och från toppspår är det bara att köra framåt för bra position och fäller många till slut här.

4 Jeppas Uppercut är loppets spetsbud och tippas tidigt på det då det är ett jänt lopp är ju spets guld värt, speciellt med kort upplopp. Litet kuskplus efter samma körsven i nästan alla starter och startsnabb körsven nu är plus.

12 Bugatti Hall vann ett ‘Margaretalopp’ på Solvalla i bra stil efter starkt lopp ute i spåren och gick bra ute i spåren även loppet efter så full form här. Bike på är intressant på Sjöströms hästar då han får bra effekt på många med den ändringen och kör bra i den. Kan vinna trots läget här.

5 Golden Boy Sisu kan med öppna bra från toppspår så främsta motbudet i spetsstriden och därför också aktuell. Har testat en hel del på långa distanser utan att vinna så kanske inget plus då han har många vinster på kort och medeldistans. Är inte regibyte här som det kan se ut som men bara bytt vem som står som tränare, det är Westerholm som tränar fortsatt men då hästen ofta varit tränarkörd är det ett kuskplus här.

7 Vincent C.D. gör det bra mest hela tiden men jag har ifrågasatt hur hårt spelad han blivit på slutet. Han är bra för klassen men här är det vingelläge och bara en av väldigt många vid bred gardering.

Stora systemet.

 1. 5-6.
 2. 1-2-6-7-8.
 3. 1-2-4-5-7-9-10.
 4. 1 Castor The Star
 5. 9 Fabulous Pellini
 6. 2-6-7-8-10-11-12-13-15.
 7. 1-3-4-12.

2520 rader som kostar 1260 kronor.

Lilla systemet.

 1. 6 Borups Victory
 2. 1-2-8.
 3. 1-5-7-9-10.
 4. 1 Castor The Star
 5. 9 Fabulous Pellini
 6. 6-8-12-13-15.
 7. 3-4-12.

270 rader som kostar 135 kronor.


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1250 kr
8.0
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.0
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1250 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se