Speltips: Skrivet material till V75 på Mantorp 1/6.

Häst 23

V75-tips till Mantorp den första juni.

Omgången & Banan.

Lugnet efter stormen och en lite vanligare omgång efter att många bra varit ute i finaler och övriga lopp under Elitloppshelgen. Jag skrev faktiskt en sammanfattning om lite vinnare i många av loppen och min syn på några av loppen med något om det kring alltihopa med, så att säga med. Läs gärna det på hemsidan.

Den här omgången går på Mantorp som har ett av landets kortaste upplopp på en tusenmetersbana med bara 177 meter kort upplopp. Lite över snittet på spetssegrar här men inte så att det sticker ut så mycket. Som vanligt är spår 5 och 4 bäst bakom bil och innersta spåret är inte med bland fem bästa där. Det är en ganska bred banan med gott om plats i volten men ändå något lägre snitt av segrar från spår fyra och fem i voltstart här än genomsnittet med voltstart. Men det som sticker ut mest är att spår två som kan uppfattas som snävt på vissa banor är det tredje bästa spåret i voltstart här med fler procent högre andel segrare än genomsnittet. I övrigt är så klart spår ett och sex bäst som vanligt.

Video-tips & Andelar.

Vi har inspelade tips på YouTube som du hittar via länk på trav.se och i gruppen Sverige Spelar på FaceBook, eller sök efter kanalen Trav.se på YouTube. Inspelade materialet finns även som ljudfil där poddar finns.Vi spelade in redan onsdag den här veckan och det har legat ute ett tag.

Andelsspelsspel hittar ni länkar till under fliken ‘Andelar’ på hemsidan och det spelas numera en del butiksandelar från våra spelläggare hos dagensbastaspel.se

Bästa Spiken!

I sista avdelningen är det nog bästa försöket som körts i Silverdivisionen då det är fördel ston så man får tre vassa märrar hit där jag är inne på att 9 Great Skills ska hävda sig bra eliten den här säsongen. Hon var vass i många lopp i fjol och nu är det comeback, där hon misslyckats en del men då gått med skor och här får man skoryck direkt och då tror jag hon bara kliver runt allihop. jag är inne på att vi får en bra procent då många har hästar man tycker om i loppet och vi ser en del streck med hjärtat hos många som vi kan spela mot.

I andra avdelningen är det Bronsdivisionen där det också är fördel ston och jag är inne på att vi har en mycket trolig vinnare i favoriten här. 2 Dea Sprint Bar går ner i klass från bricka 8 i stoeliten näst sist och var ute i Silver senast, från spår 12 så när det nu är toppspår och spetsläge så är det kanske bara över. Hon drar en del streck men är också trolig.

Gå Kort

I Gulddivisionen vill jag försöka fälla den stora favoriten 9 Admiral As som har bakspår och gör årsdebut här så jag tycker att han blir för hårt streckad den här gången även om jag håller med om att han ska vara ganska stor favorit.

6 Brother Bill tror jag ska kunna komma till ledningen efter en bit här med enklare hästar invändigt men frågetecken för formen hos den här så klart. Men det är alltid upp och ner med honom så svårt att veta vad man får. Nu är det vettig procent och tänkbart att hoppas på spets och stänga på honom och favoriten.

Jag väljer dock att ta en tredje i 7 Demon som trivs på distansen och kan sänka alla i spurten här om favoriten skulle ha en dålig dag. Se mer nere vid avdelning sex om resonemanget kring hästarna och motbuden.

Avdelning 1.

Ranking: A 3-11. B 2-5-4-8-6. C 10-12-9. D 1-7.

Klass 2, lägsta klassen över 2640 meter med voltstart och en favorit i 2 Money Matters har slagit minst någon bra motståndare för klassen man tävlat i vid sina segrar och kommer med årsdebuten avklarad hit. Tränaren har bara tre hästar på listan och har ut två betrodda inom V75 så givet attdet finns förhoppningar. Man vill dock spara på att dra växlar såsom huvudlag och lättningar i balans och tränaren menar på att skulle man förlora för det så gör det inte så mycket. Det kan så klart bli tufft när många andra toppar och vad som går för att vinna på V75 om man själv inte gör något.

3 Vanquish har fått ett par lopp i klassen och står perfekt inne i loppet så som ett givet spetsbud om ettan kan hålla upp och släppa till den här så kan man nog gå undan i ledningen. Vunnit 3/3 i ledningen och Jepson är vass i volten och bra på att köra i rätt tempo så med kort upplopp är jag inne på att ranka den här först. Är lägst streckad av de tre jag tror mest på så klart bra spelvärde med kuskbytet och spetschansen och statistiken han har i ledningen.

11 Ready Star är riktigt bra för klassen och då han är ganska många procent efter favoriten på strecken så ligger spelvärdet hos den här. Spår 11 kan vara bättre med voltstart än bakom bil då det är en mur av hästar framför medans i voltstart kan det spricka upp på ett helt annat sätt. Givet att det behövs lite tur men jag kommer att gardera på loppet lite mer men det här är väldigt tidig här.

5 Keyword trodde man ju skulle stå för hårt inne i starten han gjorde på V75 senast men han vann lätt med en bra resa i rygg på ledaren. Kan öppna och hamna bra på det här så ska kanske kunna skrälla igen. 2/2 i nya regin och går säkert framåt med loppet.

4 Röde Orm har varit bra och ska duga i lägsta klassen även om spår fyra är dåligt så klart men vettig procent på honom så ganska tidig.

8 Oberon Warframe har gått bra i alla fem starterna i nya regin och har ett intressant smygläge här och visst kanske det bara bli tredje invändigt men det kan spricka upp och till låg procent gillar man den här typen av lägen.

6 De Chambeau har en startsnabb kusk men är inte startsnabb själv men från springspår kan man ju få upp farten innan kör och prickar man kan han komma till spets, men inte alls favorit till det och är lite överstreckad då det kan bli vingel här. Han har dock vunnit den gången han kom till ledningen och han har visat form på slutet med två bra tider i ganska bra lopp för klassen så han åker med som en av många här, men inget spelvärde alls på honom som trea på strecken tidigt på lördagen.

12 Kendrick K.W. har haft en del otur i loppen på slutet och har otur igen, men redan innan loppet med tanke på lottningen. Under en procent gör det lockande att strecka på ganska bra kapacitet.

9 Victory Poseidon har vunnit sina lopp från spets men kanske kan hitta vettig smygresa från en bit ner i banan från start här. Han har dock höjt sig i bike på slutet så minus med vanlig vagn den här gången.

Avdelning 2.

Ranking: A 2. B 6-4. C 11-7-9-1-3. D 5-8-12.

2 Dea Sprint Bar tror jag kan komma till ledningen men om hon inte skulle lyckas hålla ut alla så kan hon vinna loppet från dödens. Hon har mött namnkunniga hästar i högre klasser både i Sverige, Italien och i Frankrike så borde ha en helt annan hårdhet än många här, med tanke på att det är fördel ston i den här propositionen. Hon står perfekt inne i loppet och jag tror på hög segerchans.

4 Marabou Brodda kan öppna snabbt från perfekt spår bakom bilen och kan komma till ledningen här så skulle favoriten komma bort kan hon leda loppet runt om. Man skulle kunna släppa till favoriten och få ett bra lopp i vinnarhålet.

6 Utah Southwind har ju utveckalts rejält i Stenströmmers regi och visst är det häxläge men han öppnar ändå inte så vasst så man letar väl sig ner banan helt enkelt och MAD brukar ju hitta position. Bra upphämtning efter galoppen och nu blir det tätare starter och kuskplus med bike på mot sost så givet att den här kan vinna loppet om det strular för favoriten.

11 Gatling gillar jag och han duger bra i klassen och hade kunnat vara längre fram utan galoppen sist så inte riktigt full syn på barfota bak efter att ha tävlat på länge med skor runt om innan sist. Gynnad av en strykning där bak.

7 Hashtag Simoni är bra och kommer med form men ganska ny i klassen och häxläge så kanske blir det för svårt och mycket stämma för att det ska gå men han är bra nog att vinna så för er som garderar loppet räcker det nog med fem streck för att i princip helgardera loppet.

Avdelning 3.

Ranking: A 3. B 6-4-5-11. C 7-9-10-8-2. D 1.

Ina Scotts Ära med 300 tkr till etttan har lockat ett bra startfält i år där fine 3 Herakles Zet som kunde haft segerchans i Kungapokalen utan galopp enligt körande Goop den gången och det med full linor galoppen kom så minst en andraplats som rök då. Då var han inte så hårt spelad och nu blir stor favorit och han spurtar bra med ryggar men nu kanske Örjan tvingas köra offensivt och lägga den speeden tidigare då han är så stor favorit och borde väl inte tas upp i starten då. Svår att se taktiken men 4 Boscha Diablo är ju blixtrande ut bakom bilen från den här typen av spår och även om han var oväntat svag som hårt spelad i årsdbuten så går han nog framåt mycket med det loppet i kroppen.

4 Boscha Diablo har tagit sig förbi Fame and Glory sida vid sida, i deras semifinal till Breeders´och sedan släppte han inte till honom, trots att den var spelad till 1,08 till att vinna loppet så höll Boscha undan mot honom i ledningen. Bosch har också hållit undan för Fiftyfour till slut i uttagningslopp till Kriteriet så den här kan nog absolut tänkas köras i ledningen här trots att det bara står 6% i programet och trots att han blev överflyglad till slut sist. Höll ändå bra bakom 7 Bicc’s Tobee då den kom farandes i bra fart och den är i bra form och får en del ryckta växlar hit. Men tycker nog trots allt att det är risk att den senare kan hamna på vingel här så som klar tvåa på strecken är jag inne på att han är lite överstreckad den här gången.

Untersteiners har fler är Boscha Diablo i loppet i fina 5 Stens Rubin och Erik Adielsson upp är bra då dom två vann Breeders´Crown-finalen tillsammans. Toppspår nu och kan hamna bra på det. Givet att detta måste vara en bra chans med två lopp i kroppen efter vinterträningen. Båda Untersteiners hästar har väl varit lite sega i sina första starter i år men ska gå framåt med loppen och har kollats upp inför det här så jag räknar med att det är mycket bättre form nu.

6 Kuiper kan öppna snabbt om man laddar men då är det risk att han blir het och man kör nog för stängda huvudlag på honom här som när han rusat iväg i loppet någon gång. Man testade barfota runt om första gången sist och han gick bra till slut, som fyra i Kungapokalen då. HIttar man ner vettigt så är chansen bra.

11 Everything Bi är en av Gicciadoros absolut bästa fyraåringar så utan galopp kan den här vinna trots ett av dom sämsta spåret här och så här säger han om sin häst:

Everything Bi var trea i Breeders Course-finalen på Jägersro ifjol, men jag tycker att han är ännu bättre i år. Han vann ett storlopp från ledningen i Turin och galopperade utvändigt ledaren i slutkurvan senast i Neapel när det gick riktigt fort i slutkurvan. Hästen fick därför kvala om i Eskilstuna för att få starta i Sverige på nytt och det var som en promenad i parken för honom den dagen. När den här hästen tävlar på sin högsta nivå är han tveklöst en av mina bästa fyraåringar i stallet, men spår elva var en besvikelse och gör uppgiften klart svårare. Nu när han tävlar i Sverige ska han gå barfota runt om igen, men i övrigt ändrar jag inget, säger Alessandro Gocciadoro.

9 Macahan säger tränaren är lika bra som Biccs Tobee och vilket lopp dom får avgör vem som är först i mål. Jepson kör den här så givet att den här lika intressant som stallkamraten då han stött på lite mer kulltoppar än den andra har och kanske är lite hårdare som dessutom har bra smygläge och vassare kusk.

8 I.D.Got a Colt har minst pengar i fältet och ett av de sämsta spåren så givet att det blir svårt men samtidigt ska han inte bedömas på gamla meriter och Bergh åkte en bit för ett billigt lopp i debuten för honom och den här går säkert framåt mycket med det loppet. Mycket svårt att veta hur bra den här är då det var en vinst med mycket sparat sist, men han behöver så klart mycket tur men det kan gå.

Avdelning 4.

Ranking: A 15. B 2-9-12. C 10-8-13-14-5-4-7-1-6-3. D 11.

9 Can Can Broline och 15 Friendofthephantom delar på favoritskapet i den här lite konstiga propositionen i ett Diamantstoförsök. Jag köper att båda ska ha vettig chans att vinna då det är väldigt klena hästar på främre fållan.

9 Can Can Broline kommer med två lopp i kroppen efter en träningsperiod och har avslutat sista 700 i 10-tempo i båda loppen och det är bra för den här klassen. Viss galopprisk och riskerar att fastna då det inte bara är att dra i högertömmen direkt på henne så risk för strul men annars duger hon bra.

15 Friendofthephantom tror jag lite mer på då hon redan varit betrodd mot vassa kullkamrater i uttagningslopp till Drottningpokalen där hon fick mycket tufft lopp fram i dödens och var bara lite efter så bra häst som Karaboudjan i mål. Så mött hårt motstånd trots sin ringa rutin.

Sist var det inte mycket att säga om då hon underpresterade efter att hon kvävde sig i loppet. Det kommer nog bli lite ändringar i utrustningen och fungerar det så är det toppchans trots lurigt läge. Men spår en bit ut kan vara bra för Conny att ta sig iväg på bra sätt med henne och man kan ju då vara före många av värsta konkurrenterna tidigt om man bara kör framåt ute i spåren här. Orutinerad och hade hon haft ett par starter till innanför västen hade jag kanske spikat med tanke på att det kan bli många längder för dom andra ta på henne om hon körs offensivt här men kusken briljerar inte med taktiska finesser i loppen och är svår att ta spika oavsett häst.

2 S.G’s Alecta måste vara den med absolut bäst chans på främre fållan där det är en del mindre bra hästar för att vara med på V75 helt enkelt. Men det är en märklig proposition och vilken häst som än kan gå vidare från grunddsitansen här ska ju få det oerhört svårt att hävda sig i en Diamantstofinal sedan. Den här har goda möjligheter att köra sig till spets då det är enklare hästar runt omkring.

12 Dirty Sweet har varit ute och matchats mot riktigt bra kullkamrater både som treåring och i år. Jepson var tydligen inne på att banan inte passade henne sist i någon intervju han gett och hästen har gått klart godkänt båda gångerna han har kört så det här är nog en häst med bättre chans än procenten antyder. Spår fyra i volten och att hon aldrig vunnit lopp gör att hon heller inte ska vara så hårt streckad här.

10 Tropic Thunder har okej spår och får kuskplus hit så givet att det är bra då hon vann på Solvalla tillsammans med MAD efter perfekt styrning näst sist. Fick då snabba pengar för klassen med 70 tkr in och står ändå långt ifrån perfekt inne här så kanske lite tufft nu men procenten är klart vettig och hon är nästa häst på kupongen om jag skulle få plats med fler.

13 Quinan Tooma byter regi från Ivanov och det är ofta intressant när hans hästar köps och sätts i träning hos andra. Det bör finnas utveckling här och det kan vara bra direkt i regidebut så passas vid många.

8 Odette Valery kan kanske ta sig ut i andraspår och rygga bästa hästen där framme då man inte har häst utanför sig som ensam på bakspår förstafållan. Hon är stark så distansen ska passa bra och Crebas har bra effekt när han rycker skorna då han brukar ha fin koll på när det är läge för den växeln, så intressant vid flera.

Avdelning 5.

Ranking: A 5-11. B 1-9-2. C 8-6-7-12. D 10-3-4.

Här blir 2 Cameron klar favorit och var det förra gången med men räckte inte då och inte alls säkert att han räcker nu heller då det är tufft lopp för klassen igen. Jag rankar ner honom på dåligt spelvärde då det inte alls är givet att det blir spets här ens.

5 Decathlon kommer med ett lopp i kroppen och givet att det är en bra häst för Klass 1 och här låter Nurmos väldigt uppåt kring chanserna och det blir nog offensivt upplägg. Bra chans och kanske ska vara favorit i loppet på kapacitet, spår, maxningar, kusk och snacket från Nurmos. Kan nog slå Cameron från dödens men som sagt är det inte givet att Cameron spetsar och kanske kan den här krypa ner bakom de två som kör en bit om spets här.

1 Jameson K.W. gillar ledningen och har bra statistik där så givet att han kan hålla en längd, sida vid sida mot favoriten och försvara sitt innerspår här och då är det toppchans men man valde att trycka rejält på 8 Kipketer Mearas med Cameron sist så kanske sänker man både sig och Jameson här också. Bra chans i både spets eller i rygg på ledaren för den på innerspåret så tidig så klart.

8 Kipketer Mearas var nästan jämnt spelad med favoriten här sist man möttes och svarade ut den i snabb öppning för att sedan hålla bra som tvåa och en bit före favoriten då. Kan ju öppna snabbt så kanske laddar man för position där framme och hittar man ner på bra sätt räknas han med på visad form.

Kolgjinis duo 11 Savastano och 9 Star Cash kommer ju in i matchen om det blir tänkt körning i loppet och båda fungerar nog bra på distansen. Den senare har ju rygg på dom två spetsbuden här och kan man rent av hitta rygg på ledaren om ettan håller upp så är ju procenten löjligt låg på den här. Står perfekt inne i klassen och var fyra i Sylvesterloppet bakom High on Pepper, Demon och Reven Dejavu, som spelad till 7,5 ggr pengarna och inget sådant motstånd idag. Comeback sist och säkert framåt med loppet i kroppen.

Savastano kanske är ännu bättre men sämre läge då istället men den här har matchats mot kulltoppar förra året och hunnit vara trea bakom Ester Degli Dei i år, där han var före Stens Rubin (som vann Breeders’ Crown i fjol och idag startar med chans i Ina Scots ära). Ner i klass här således och man såg klart bra form redan sist så går han framåt ytterligare kanske han bara är bäst här. Tänkbart lås med 5-11 men jag streckar några till för kommer man överens i spetsstriden snabbt här så kanske ledaren rinner undan, oavsett om det blir 1 eller 2.

Avdelning 6.

Ranking: A 9-6. B 7-10-4-2. C 1-5-3. D 8-11.

Se ”Gå Kort!”

Gulddivision där 9 Admiral As blir väldigt stor favorit och det ska han vara då han blivit så mycket stabilare sedan hon kom i Redéns regi och han är väldigt bra för det här loppet. Med det sagt så blir han för stor favorit då det är ett bakspår som ofta blir överstreckat, så han har några procent för mycket helt klart. Det ska också tilläggas att i princip alla Redéns hästar behövde ett eller två lopp i kroppen för att vinna då han hade över 30 starter från stallet i rad utan seger i början av året, så det kan absolut behövas lopp i kroppen, även om den här kan vinna loppet utan att ha full form.

6 Brother Bill står bra till i loppet med klart bra spår en bit ut med några startsnabba innaför som vill ner på innerspåret här och det är en god chans att han får ta över efter en bit. Jag är helt inne på att MAD tänker så med här och kör framåt direkt. Dessutom två lite söligare i starten från två innersta spåren gör att favoriten kan hamna en bra bit bak i starten och då kan den här ha mpnga längders försprång. Körs det hårt där framme kan MAD ta en lugn dödens, bli abslöst och spurta vasst eller vinna från utvändigt ledaren, jag tror på bra chans med tanke på läge, kusk och hästens kunnande. Struken för lite halsproblemsist men stod inte över så mycket och har tränat bra efter det. Det finns kanske på kartan att man letade lite extra efter anledning att stryka då man fick bricka 8 på Umåker och en viss Borups Victory gick ut där, från bricka 4.

7 Demon är stenhård och gynnad av distansen men har vingelläge och kan hamna illa på det. Samtidigt kan han backas och få rygg på favoriten under slutvarvet och få bra draghjälp och han har en riktigt vass spurt så jag blir inte förvånad om han tar sig förbi alla till slut här. Tål också avancemang och kan vinna det här loppet från dödens om man blir hängandes och väljer att köra framåt. Struken för ett litet sår på ett ben men inget man tappat form på och kunnat tränas på.

5 Thereisnolimit har bra spår och har höjt sig i år som äldre och givet att han är tänkbar skräll men jag är inne på att han inte tar sig förbi invändiga 3 Santos de Castella eller 4 Digital Dominance då tror jag att dom bara vill släppa till Brother Bill eller om favoriten körs framåt tidigt. Digital Dominance är den jag tycker är roligast av trion då han försvarade sig bra i spets på Tingsryd över ett långt upplopp där han såg slagen ut tidigt men vann klart då han svarade rejält på ett tussryck men gick bra på första gången i amerikansk vagn på jättelänge då. Vunnit lopp nere i Frankrike med vanlig vagn men givet att bike är ett plus och under 1% är intressant.

10 Edibear stod illa till med många att runda på knepiga svängar på ‘lunden’ sist och inte mycket att säga om att det bara blev en fjärdeplats. Han har svarat bra på växlar och ändringar tidigare så intressant att det kanske blir något mer stängt huvudlag hit och även om det kanske inte är kuskplus så är det ändå en ändring med annan körsven här.

2 Ferrari Sisu kan hamna okej på det men är långsam så får gå ute i spåren och då är det tufft men han har sylvass avslutning om han är på humör och detta är rätt distans så givet att han kan skrälla om favoriten har en dålig dag.

1 Danger Bi blir över från start men Gocciadoro hade så jäkla vass form på i princip alla djuren senaste veckan så hittar man rätt resa blir den här farlig med och så här säger han om honom:

Danger Bi är tillbaka igen efter ett uppehåll. Han har tränat bra och gick ett snabbjobb i Modena för en månad sedan ihop med flera andra topphästar efter 1.12/1.600 meter. Det gjorde han på ett bra sätt och jag tror att han är redo att tävla på en hög nivå direkt även om han givetvis kommer behöva något lopp innan han är på topp. Från spår ett blir det svårt att hålla ledningen och jag får helt enkelt se hur loppet utvecklar sig för vår del. Det blir barfota runt om, jänkarvagn och så tar jag beslut om huvudlaget under tävlingsdagen, säger Alessandro Gocciadoro.

Avdelning 7.

Ranking: A 9. B 6-1-2. C 8-3-7-4-10-12. D 5.

Se ”Bästa Spiken”

Silverdivision med fördel ston och då är vi vana vid att märrarna hävdar sig riktigt bra då man får ha hur mycket på kontot som helst som sto här. 9 Great Skills gör årsdebut och är en ruggig klasshäst i Daniel Wäjerstens regi och ingen har väl undgått att han har absolut toppform på stallet.

I en intervju med Olle Wäjersten i stallet under veckan sa han att Great Skills är inte sämre än Borups Victory (som var tvåa i elitloppet på 1.08,5 i söndags). Det är stora ord men hon sprang åttor kring Felicia Zet i Sto-SM, trots bakspår i höstas, (Felicia Zet som också var en kulltopp och vann nyss som storfavorit i stoeliten under elitloppshelgen). Great Skills vann också Sto-EM i fjol för att i vintras få hårdhet i Frankrike, där hon i ett lopp var fyra som mer spelad än färska Harpersvinnaren Izardo Vedaquais och i övrigt var det Idao de Tillard som vann det loppet.

Enda brasklappen är ju att hon förmodligen inte är i full form och hon har bränt i årsdebuter tidigare, men man har sagt att hon ska vara bättre förberedd än tidigare comebacker så tränar hon jämnt eller bättre än Borups Victory så räcker det för mig. Dessutom har tidigare årsdebuter varit med skor och nu blir det barfota runt om som är ett bra plus för henne, så en klart bra spik då det är klassblandning här och för låg procent på den här favoriten.

Med allt detta sagt så är det kanske en av de bästa Silverdivisionsförsöken någonsin och motbud saknas inte. Visst är det tänkbart att startsnabba 1 Joe Dalton kan komma till ledningen och rinna undan här. Han var bra som trea bakom Demon och A Fair Day så går även han ner i klass här (förutom favoriten) och körs favoriten passivt så kan den här få fuska undan i spets. Jag är dock inne på att det inte blir gratis ledning och då är han sårbar som hårt streckad.

Westholms 2 Queen Belina är en absolut kulltopp som radat upp finaler i årgångsloppen och vunnit ett par av dem. Också hon är ner i klass från att tävlat i stoeliten sist och här har tränare och kusk sagt att han vill forcera vad som går för att komma till ledningen och då vill man köra där. Det gör att det kan bli bra fart på loppet. I spets kan hon rinna undan.

6 Don’t Say Gar är en tredje märr som har stor fördel av propositionen här men spår en bit ut och ska väl köras i ryggar så givet att det är chansartat. Är nog framåt med ett lopp i kroppen och stallet visade ju ruggig form i veckan som gått och så här säger Gocciadoro om henne:

Don’t Say Gar pullade mycket i ledningen senast i Örebro och det kan vara så enkelt att hon är bättre när hon får jaga konkurrenter än när hon springer först. Dessutom hade hon inte tävlat på tre månader före det loppet så jag förväntar mig att hon är vassare den här gången. Det här blev ett riktigt bra lopp med konkurrenter som Lozano di Quattro och Great Skills och jag vill inte låsa mig vid någon taktik i såhär tidigt skede. Känslan är i vilket fall att hon ska göra en stark insats och jag planerar inga ändringar, säger Alessandro Gocciadoro.

8 Lozano di Quattro siktade man mot Elitloppet med men tappade travet sist och nu ska man nog ta det lugnt från start då man kör i vanlig vagn och förmodligen passivare upplägg så borde få det väldigt svårt även om det så klart är en fin häst.

Stora systemet.

 1. 2-3-4-5-6-8-11.
 2. 2 Dea Sprint Bar
 3. 3-4-5-6-7-8-9-11.
 4. 2-9-12-15.
 5. 1-2-5-9-11.
 6. 6-7-9.
 7. 9 Great Skills

3.360 rader som kostar 1.680 kronor.

Lilla systemet.

 1. 2-3-4-5-6-8-11.
 2. 2 Dea Sprint Bar
 3. 3-4-5-6-11.
 4. 15 FriendofthePhantom
 5. 5-11.
 6. 6-9.
 7. 9 Great Skills

140 rader som kostar 70 kronor.


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
8.6
18+ | Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt

100% upp till 500 kr

+ 100 freespins

18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se