Speltips: Skrivet material till V75 på Kalmar 14/1

Häst 2

V75-Tips till Kalmar 14/1

V75-Omgången.

Den här veckan är Kalmartravet värd för V75-omgången. Kalmar har långt upplopp men i övrigt ganska medel på alla sätt och vis vad gäller spårstatistik och liknande är det inga konstigheter här. 207 Meter långt är upploppet och banbredden är väl tilltagen så gott om plats vid voltstart, i övrigt inga konstigheter och banunderlaget brukar vara bra oavsett årstid.

Video-tips & Andelar.

Vi har inspelade tips på YouTube som du hittar via länk på trav.se och i gruppen Sverige Spelar på FaceBook, eller sök efter kanalen Trav.se på YouTube. Den här veckan är vi alla tre, så kolla gärna för att se Jens Lönnaeus tankar och idéer om omgången. Mycket av mina skrivna tips är vad vi kommit fram till gemensamt. Andelsspelet öppnas till lördagen och heter TRAVPUNKTSE200 på ATG-tillsammans. Stänger det andelsspelet redan 15:00 och bygger klart systemet efter efter hur många vi blir men landar alltid på 8-12 andelar och baseras på rankingen här i tipsen där stora spelförslaget är grunden till det systemet. Gillar ni det så hugg en andel där och jag försöker rensa bland medlemmar där så ställ er på kö om det skulle vara fullt.

Bästa Spiken!

Brukar ju försöka fälla favoriten i Klass 2 gång efter annan och oftast där det är mest framgångsrikt att spela så och 7 Laban Lagö fällde vi sist då han var väldigt stor favorit på tidiga kupongerna. Nu spikar vi den här gången då det är betydligt mer rimlig procent den här gången än då han mötte tuffare motstånd på Åby sist. Bra med springspår för honom här då han kan trava in sig ute i banan och få upp farten och borde kunna överta ledningen från dom flesta här om han inte skulle spetsa av egen kraft. Värsta motbudet enligt procenten har spår 12 så läge att ta ställning och spika Laban här som inte alls var dålig sist utan mötte en för bra helt enkelt och nu är lite härdad och står perfekt inne lägsta klassen.

Gå Kort!

Vi går kort i tredje avdelningen där det är gulddivisionen och det ser ut som att ett par hästar drar mest streck men vi låser med en tredje för att få bra potential i lappen.

Avdelning 1.

Ranking: A 6. B 9-3. C 2-7-5-12. D 4-11-10-8.

3 Lucky Guy Boko kommer från bra insatser i Klass 1 så lite tuffare mot nu så klart i överkant på procenten och kanske till och med fel favorit. Bra spår och full form och har en vass spurt att tillgå som kan passa bra på det långa upploppet här men det ska vara jämnt på strecken mellan honom och en annan.

6 Gerben är den vi går på som ensam A-häst här till högt spelvärde. Mött mycket tuffare motstånd i Bronsdivisionen gång efter annan och gjort det bra. Nu är det Crebas gamla hemmabana och han gillar att vässa lite extra med förberedelserna just hit är känslan. Nu är siktet inställt mot spets och han släpper inte till någon så hoppas han står mot favoritens snabba spurt här. Ser inte riktigt att någon pressar på och stor chans att den här leder loppet runt om. Man växlar tillbaka till det huvudlag som Crebas tror passar honom bäst så norskt åker på nu och det är en tänkbar spik.

9 Lucifer Sam ar det bra hela tiden och står bra inne i klassen. Tål offensiva upplägg så hamnar man för långt bak kan han gå fram i dödens kanske. Full form och tidig här.

1 Piccadilly STRUKEN så det gör att 2 Fighter Simoni får bästa spåret här som startsnabb och riktigt bra chans att spetsa initialt för att se vem av 3 och 6 som kommer först fram för att överta. Borde släppa till vem som av dom två och givet att tro att Gerben är den som är snabbast av dom betrodda så Fighter Simoni kan få bra rygg där om nu favoriten sedan körs offensivt mot Gerben.

7 Oskar Run gillar årstiden men kladdiga banor och har gått bra på slutet på något tunga banor och kan dessutom öppna snabbt så förutsättningarna är bra och här skulle han komma ner i banan på bra sätt så duger han absolut i klassen. 2% är för lågt så streckas på form och passande förutsättningar till högt spelvärde.

5 Olga Utca fick äntligen vinna sist men det var mot ston och lite hårdare mot den här gången men hon är tuff själv och tål offensiva upplägg men här behöver hon nog få lite serverat för att räcka. Formen på topp och skulle hon få ett bra lopp är hon en tänkbar skräll.

12 Rossi Garline har bara ett lopp i kroppen efter lite tävlingsfrånvaro och är bortlottad nu så ska nog få ett lopp i kroppen till för att man ska ta honom på rejält allvar. Bra häst annars som fäller många till slut men borde få svårt att räcka till vinst. Bara vid väldigt många streck, kommer med om jag skulle spela med 7 streck och som sista C-häst på reducerade system.

11 Jello W. fick ett bra lopp sist och är bättre i bike så blir övertsreckad den här gången från chansartat läge och rankas ner.

Avdelning 2.

Ranking: A 7. B 2-12. C 4-1-6-8. D 11-3-10-9-5.

Se ”Bästa Spiken”

7 Laban Lagö spikar vi då han har god chans att komma bra på det från springspåret och måste nog inte ledningen för att vinna loppet även om det så klart skulle vara stor fördel om han kommer dit.

12 Rapid Pal drar mest streck av övriga och har varit fin på slutet men det har varit i treåringslopp i låg klass så man kanske inte ska dra alltför stora växlar på det. Given vid gardering men bara en av flera i så fall, nu när läget är så chansartat. Speciellt dåligt spelvärde på den här då procenten trendat väldigt hårt uppåt under fredagen och framåt och blir delad favorit trots sämsta läget och lägre segerchans än Laban Lagö.

1 Hulk Marke drar med en del streck då det är toppläge men är den här så bra? Har ju stått i 27 ggr i sina starter mot ungefär samma motstånd på slutet och varit helt okej som trea och femma. Visst är det bra att ha fått ett par lopp i klassen och spåret är det bästa men borde väl släppa till Laban Lagö och kan så klart vinna med lucka då men tror inte den håller undan från ledningen mot alla om den skulle få press av favoriten på vägen.

8 Marabou Brodda kan ju få bra position från perfekt spår men är överstreckad och inte alls säker på att hon räcker mot dom bästa här. Ensamt sto i öppen klass och visst vinner några sådan, speciellt på vintern men inte vanligt. Rankas ner på dåligt spelvärde.

2 Dira Necessitas gillar jag och då det är bred bana borde man väl kunna gå iväg från spår två men inte alls givet. Hög galopprisk och kuskminus sätter ner chanserna men procenten är låg och skulle man komma iväg felfritt så öppnar den bra.

4 Segway är i princip ospelad nu men har gått helt okej båda loppen på slutet utan att ha tagit i för fullt till slut. Tog inte bettet på rätt sätt näst sist och förra starten satt man väl kvar lite för länge i ryggen i bra position och fick inte upp farten och vinglade till lite men höll farten bra. Var på linje Hulk Marke som hade fått gå på innerspår så nu skiljer procenten på tok för mycket på dom två.

6 Kookaburra Cheri är väl kanske en något enklare häst än dom två bästa här men visade sist att han fungerar bra på skor och blev väl fast med en del sparat. Nu är det bästa springspåret och Stefan som kör är duktig från springspår så kan nog få bra start och kommer man till spets för att släppa till favoriten så finns skrällchansen.

Avdelning 3.

Ranking: A 1. B 7-3. C 11-12-10-5. D 9-2-6-4-8.

Se ”Gå Kort”

1 Heart of Steel har bra chans att leda runt om men kändes inte som toppform sist enligt Peter då han körde passivt och körde bara till slut. Men tror att han biter ifrån sig bättre i ledningen och med loppet i kroppen sist där han fick gå imål med sparat måste det vara riktigt bra chans att leda loppet runt om här. Man ligger som sagt lite lågt om formen från stallhåll så då vill man ju inte spika om det är 85-90% form som PU säger.

Full form har ju heller inte 7 Aetos Kronos visat på länge efter skada och lång frånvaro har han nu några starter innanför västen där han verkligen behövt loppen. Dom som kör tycker det finns något där, att han vill tävla och dom kör offensivt så måste kännas bra. Nu har han två riktiga lopp i kroppen får man väl säga då första starten var ett test och han var inte alls förberedd för att tävla på topp då medan andra starten gav en tidig galopp så två rejälare genomkörare efter det är nog bra för honom. Första gången Örjan kör på länge nu och det kan vara kul återseende kanske. Kan vinna från dödens nu om favoriten inte har full form.

3 Ingo är härdad i Frankrike med vinster på många mindre banor där men också segrar på både lilla och stora banan på Vincennes i meritlistan. Borde slå många på den hårdhet han fått där nere och vi ser gång efter annan hästar komma tillbaka som betydligt bättre hästar och gillar när det är lite enklare mot. Långt upplopp är nog bra grej här och fäller nog kanske alla till slut här men tål också att vinna från dödens.

12 Ultion Face är bortlottad då det i princip aldrig vinner någon i Gulddivisioner från bricka 12. Det ska bara inte gå, så bra är inte han. Bortlottade är väl också 10 Sevilla och 11 Pacific Face men lite bättre chanser för dom är för Ultion Face då den lilla skillnaden i spåren gör en hel del. Båda är starka och skulle banan bli kladdig och kanske lite tung så kommer båda in i matchen. Visst har även Ultion viss chans men till 15% är det minst dubbelt så hårt streckat som det borde så han rankas ner på uselt spelvärde. Jag streckar nog ingen av dom men spelvärdet på Pacific Face är neutralt då han vinner för sällan och ska vara runt 5% kanske. Sevilla trivs på Kalmar och kanske är lite understerckad då Lövgren har bra form på stallet i övrigt och kanske ska ligga närmare 5% med. Lönnaeus idé i loppet som ni kan höra i inspelade materialet.

5 Fossa unghäststjärna i Danmark och borde få svårt i debuten på Svenska V75 rakt ut i Guld då han bara tjänade 200 tkr som femåring.

Avdelning 4.

Ranking: A 7-9. B 5-14. C 15-13-4-3-8. D 1-6-12-2-11.

Diamantstoförsök med voltstart och tillägg där det är för stor favorit i 5 Narita och visst är fem lite bättre på så här bred banan men det är inte alls givet att den här spetsar efter bit som många tycks tro. Favorit i fara.

7 Backdraft är nog lika bra som favoriten och kan man pricka från springspår ska den här kunna vara före favoriten för att överta ledningen tidigt här. Då bör man väl svara och god chans att den här leder loppet runt om. Men får man tryck av favoriten bjuds fler in och kanske någon på tillägg kan vinna loppet men även lågt streckade där framme som får gå på innerspår ska kunna skrälla.

9 Tasherit har varit bra mest varje gång gång och verkligen härdad i tuffare lopp än det här så måste passas riktigt tidigt den här gången. Ofta hårt inne i propositionerna på slutet men nu står hon perfekt inne i loppet och jag gillar spår två på tilläggsfålla, speciellt med okomplicerad häst på extra bred bana. Lönnaeus förordar chansspik då spelvärdet på den här så oerhört högt den här gången, jag nöjer med att ranka tidigt då jag garderar loppet.

14 Icecream In har tillhört favoriterna i likanande lopp och i tuffare vid final sist men totalt bortglömd nu. Visst står hon 20 meter sämre till mot några nu men från springspåret kan man kanske ha tur och hamna bra på det då hon är ganska startsnabb. Borde ha högre segerchans än kollektivet bedömer till under 4% så kul skräll då hon inte varit dålig alls.

Untersteiners duo i 15 Primadonna Tile och 13 Precious Lane räknas vid bredare gardering då båda gått en del lopp i tuffa sällskap. Chansartat läge för den förstnämnda men kuskplus och Johans val medan det är bättre läge för den senare där springspårs-specialisten PU kör så kan komma bra på det.

Stallkamraterna 4 Attention Please och 3 Monique Day är två väldigt lågt spelade hemmahästar som gynnas av invändig strykning. Den senare kan spetsa och få rygg på ledaren och till under halv procent från tänkbart bra position måste man kunna skrälla här för bra körsven. Den förstnämnda är ett år äldre och lite bättre och hårdare här så med tänkbar vid bred gardering på visad form på vintern.

8 Kroatia Boko ska så klart kunna få ett bra lopp men är lite för hårt streckad för att rankas riktigt högt och bara en av väldigt många vid bred gardering. Har inte riktigt räckt när det varit så här hårt motstånd.

Avdelning 5.

Ranking: A 2-3. B 8-10-6. C 1-9-5-7. D 12-4-11.

Öppet Klass1-försök där jag garderar brett och tycker att det är favorit i fara i 6 Redbull Pellini som inte är så startsnabb, vilket gör att det kan bli vingel från det här spåret. Inte mycket bättre än flera andra här och bara en av många. Rankas ner lite på dåligt spelvärde, men får plats i B-gruppen och på större systemen.

3 Extreme A.F. är bra och har höjt sig ytterligare på slutet efter lättning till aluminumskor och hade dåliga lägen flera gånger i rad innan det var framspår sist och visade då lite mer startsnabbhet på sin nya balans. Härdad i klassen och måste duga riktigt bra här.

2 Global Believer är startsnabb och spetsfavorit här som kan rinna undan därifrån eller släppa och ha bra chans från rygg på ledaren. Förmodligen kör man i ledningen så det är ändå hästen att slå och han har bra segerchans.

Tufft läge för 8 Friend of Elves och det har stämt en del i loppen men har man tur tidigare kan man ha det igen och bäst att ha Örjan i sulkyn om man ska ha tur, vilket så klart behövs från spår åtta.

10 Marion Mark är med bra för klassen och vunnit mycket lopp på slutet men även varit bra innan det så håller en bra nivå för det loppet och måste räknas tidigt trots bakspåret.

9 Andover Heaven har startsnabb rygg så kan komma igenom bra i starten här och stallet har form så absolut tänkbar skräll i öppet lopp.

1 Capriccio d’Amore har hög kapacitet och man ska väl göra lite andra förberedelser för att ha så bra chans till felfri avgång som möjligt. I trav så är han inte sämre än någon annan här men chansartat spår och hög galopprisk så kanske några procent i överkant på honom.

7 Zinfandel vinner en del lopp och kommer med form men borde få svårt att räcka från så här svårt läge, ändå tänkbar skräll vid riktigt många på fin form och bra skalle, men hårt mot nu. 5 Bottnas Idol har bra form och mötte för tufft sist och fick gå i mål med kanske lite sparat då han satt fast. Bästa spåret här och kan öppna hyggligt så borde få bar position och kanske kan skrälla. 12 Boli You S.M. duger med i klassen men är bortlottad och Dante vinner för sällan.

Avdelning 6.

Ranking: A 2. B 10-8-6. C 5-9-1-7-3-11. D 4.

Omgångens största favorit som “alla” tidiga andelsspel landat i som spik i annars lite svår omgång att hitta starka favoriter att spika i omgången. Blir ofta så att någon sticker iväg i överkant på procenten i den typen av omgångar och givet att försöka fälla en sådan. Det är oftast enklare att få upp värdet och potentialen i sin kupong genom att fälla en stor favorit med vettiga motbud än att hitta en skräll i öppet lopp.

2 Digital Summit är nära 70% och det är på tok för högt även om segerchansen är hög och man kan så klart ranka den här först trots den höga procenten, även om spelvärdet är uselt och jag tycker att garderingen är given.

10 Behind Bars har växt in i klassen på bra sätt redan och var före Four Guys Dream som tvåa i finalen på annandagen, trots spår åtta bakom bilen. Nu är det inte lika hårt mot och ungefär lika dåligt läge, men på bana med längre upplopp. Den här verkar utvecklas fortsatt och ska räknas från Untersteiners stall som har form på en hel del hästar och startar på väldigt mycket djur för dagen.

6 Arvid S.H. har varit bra i senaste två loppen där han vann i klassen sist och här har han bra chans att ta sig till ledningen då det inte är några raketer invändigt. Visst är 1 Call Me Brodda startsnabb med och kanske kan svara men borde väl släppa. Hygglig skrällchans från rygg på ledaren för märren men håller Arvid som spetsfavorit och han borde man inte släppa till någon med. Möjligen om favoriten körs offensivt men borde köras i spets över kort distans och segerchansen måste vara bra. Kostar det lite att komma till spets och om favoriten trycker på sedan bjuds fler in över det långa upploppet. Hemmaplan nu och är säkert lite extra vässat inför uppgiften.

8 Eros Zola är kanske bästa hästen i fältet över aktuell distans men missgynnas av läget och han är bättre barfota runt om. Han är den som visat mest på distansen och måste tas på allvar trots spåret då han kommer med ett lopp i kroppen och vann i fin stil då, så bra form direkt här.

5 Hurricane River hade utmanat Arvid S.H. sist utan galoppen och har formen på topp så ska väl vara lite närmare Arvid i procenten än vad kollektivet bedömer. Bättre spår och varit spelad till 4 och 6 ggr i Silver på slutet så lite tappad nu trots att han gått starkt båda starterna.

9 Tabasco C.D. får första gången bike på nu sedan sensommaren 2021 och det blir intressant. Hemmahopp som dessutom får norskt huvudlag den här gången och han har rygg på favoriten så kan man hålla den och låta Digital Summit göra jobbet i spåren så kanske man kan slå av den till slut efter att ha fått ett formhöjande lopp i kroppen.

Egentligen ser jag ingen som helt chanslös i loppet och det behöver inte vara fel att strecka alla då alla utom favoriten är understreckade här och det finns visst spelvärde hos övriga här. 7 Lorenzo Boko har varit hårt betrodd gång efter annan och gör det klart godkänt mest hela tiden men det har varit i Bronsdivisionen. Ingen stenhård Silver att debutera i och får han sitt lopp så springer ingen ifrån honom. 3 Galantis kan man ibland få hygglig fart på från start och kanske kan man komma ner på innerspår från bra läge här. Tredje invändigt kanske och kommer luckor till slut kanske han kan skrälla. 11 Pere Ubu gör debut i klassen nu och står hårt inne men är bra i grunden och tränaren har toppform på stallet i övrigt. Andra starten i nya regin nu och han var bra direkt så nu när amerikansk vagn åker på lär han kunna slå många med rätt resa. Missgynnad av bakspår så klart då han kan öppna bra men man har bra startryggar så kanske kan komma igenom på bra sätt med lite tur och om man vågar chansa på det. 4 Demolition Man F. tror man ju inte ska räcka och det trodde man inte ens när han fick perfekt lopp och lucka i början av november men han sköt till riktigt vasst mellan hästar den gången. Bra läge och skulle kanske kunna överraska på samma sätt igen, kanske lite oftare än 1/350 ggr som kollektivet värderat segerchanserna till, med sina streck.

Avdelning 7.

Ranking: A 12. B 8. C 3-9-2-4-10-11-7. D 5-1-6.

3 Affinity Face blir favorit i en rolig spårtrappa för ston i ganska höga klasser men det är trots allt klassblandning då det är drygt 500 tkr på konton för hästarna där framme medan man får ha upp till 2 miljoner tjänat. Det är stor skillnad och sätter man in det i vanliga klass-systemet på STL-försöken så handlar det om hästar som precis gått ur Klass 1 där framme och skulle vara färska i Brons medan den längst bak skulle tvingas starta i Gulddivisionen. Affinity Face var fin sist och Lönnaeus hade henne som drag och trots att några fler vaknade på slutet där så stannade hon på blygsamma 4% den starten. Nu är det favoritspelat till över 23% och visst ska hon räknas igen då biken var ett plus sist och läget plus form gör henne tidig men oerhört överstreckad nu mot bättre motstånd än sist.

10 Readly’s Dream var ju favorit sist i det loppet som Affinty Face vann och hon var inte dålig som trea. Omgärdades av goda träningsrapporter då och totalt bortglömd nu. Det ska heller inte skilja så här mycket i procenten mellan favoriten och 9 Seventh Heaven som jag rankade tidigt i samma lopp. Hon var bra som tvåa då och har högre segerchans än under 1% som tidiga spelarna bedömer chanserna till. Det säger lite om hur skevt spelat det är i loppet och vid gardering kan man strecka nästan alla då ingen känns helt chanslös här.

Jag väljer dock att gå på spik här på bästa hästen som står ruggigt bra inne på pengarna och om det varit 15 hästar i spårtrappan som det ofta är så hade den här startat i tredje ledet så färre att runda än i ett sådant fall. 12 EenymeenyminymoeDK måste ha riktigt bra chans att gå runt det här fältet trots risigt läge och Flemming har sagt i intervjuer att det är hans bästa chans för dagen. Han visst det skulle bli bricka 12 då han anmälde och den här säger han funkar bra med skor. Räknar med att hon går förbi alla till slut över det långa upploppet och spelar med henne som kompletterande spik då hon gått bra direkt efter uppehåll tidigare.

11 Jeans’n Passion har hälften på kontot mot förordade spiken här och står nästan lika illa till på läget så känns som att den här borde få svårt att räcka till både slå alla med bättre lägen och samtidigt hålla undan för den hårdare hästen här.

8 Nina Ginto är roliga motbudet trots risigt läge men hon är tuff och går bra mest varje gång och det långa upploppet ska passa henne bra. Om man inte hamnar helt sist så måste hon ha bra chans att fälla många i spurten här då hon är van att möta tufft motstånd och det är en hel del enklare hästar mot den här gången. Roligt med kuskbyte här då känslan är att hästar generellt, men i synnerhet märrar kan tända till på sådan förändring i tävlandet.

7 Princess Kloster har gått bra i Thorssons regi och är kraftigt understreckad här så vid bred gardering är det ett kul skrällbud trots att man kanske ligger lite lågt till den här starten.

4 Heroine Darling tycker tränaren ska räknas då det blev bra läge och formen är på topp så tas väl på allvar vid bredare gardering. Drog en del spel sist mot favoriten men var då bortlottad med spår för långt ut, bättre förutsättningar nu och är inte sämre än favoriten.

1 Caramelle T.T. och 5 Ninja Zon är loppets hemmahopp här som båda är startsnabba och får bra lopp där framme borde få svårt att räcka även om den senare visade full form sist efter perfekt styrning och lucka. Behöver samma tur igen från rygg på ledaren på någon bra men så mycket tuffare mot den här gången så blir väl svårt ändå.

6 North Dakota kan tända till lite extra på kuskbyte men borde inte räcka här då det dessutom blev vingelläge.

Stora systemet.

 1. 2-3-5-6-7-9-12.
 2. 6 Laban Lagö
 3. 1-3-7.
 4. 5-7-9-14.
 5. 1-2-3-6-8-9-10.
 6. 2-5-6-8-10.
 7. 12 EenymeenyminymoeDK

2940 rader som kostar 1470 kronor.

Lilla systemet.

 1. 6 Gerben
 2. 6 Laban Lagö
 3. 1-3-7.
 4. 5-7-9.
 5. 2-3-8-10.
 6. 2-5-6-8-10.
 7. 12 EenymeenyminymoeDK

180 rader som kostar 90 kronor.


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se