Speltips: Skrivet material till V75 på Halmstadtravet 11/3

Mirci A’Lir

V75-Tips till Halmstad 11/3

V75-Omgången.

Den här veckan är Halmstad värd för V75 och det är vår i luften, på kalendern men inte i vädret riktigt ännu, då det dragit in snöstorm under veckan och det har varit kallt. Men även när det var snöstorm tidigare på dagen under onsdagen funkade det att köra barfota på Solvalla. Halmstad brukar kunna få till ännu bättre bana så man ska nog inte vara orolig, det blir bra bana och alla kommer kunna köra med valfri balans.

I övrigt är det en ganska bra gulddivision på lördag där Önas Prince satsar på att komma med i Elitloppet i år igen. Han gör årsdebut mot bland andra Very Kronos, Aetos Kronos och Four Guys Dream över 2140 meter med bilstart i avdelning tre på V75. I övrigt en ganska intressant omgång utan någon megalampa och absolut bra möjlighet till bra utdelning.

Video-tips & Andelar.

Vi har inspelade tips på YouTube som du hittar via länk på trav.se och i gruppen Sverige Spelar på FaceBook, eller sök efter kanalen Trav.se på YouTube. Andelsspelet öppnas till lördagen och heter TRAVPUNKTSE200 på ATG-tillsammans. Stänger det andelsspelet redan 15:00 och bygger klart systemet efter efter hur många vi blir men landar alltid på 8-12 andelar och baseras på rankingen här i tipsen där stora spelförslaget är grunden till det systemet. Gillar ni det så hugg en andel där och jag försöker rensa bland medlemmar där så ställ er på kö om det skulle vara fullt.

Bästa Spiken!

Redan i första avdelningen väljer jag att ställning och det är för en favorit som har potential att vara betydligt hårdare streckad i 1 Hirondelle Sibey, som ett intressant nyförvärv från Frankrike och Jean Michel Baudouin, som tjänat närmare 7 miljoner. Mött dom bästa i Frankrike i vinter och hade en Prix d’Amerique-plats på gaffeln då man blev diskad som måltvåa i Prix de Belgique. Som fyraåring testade hon skandinavisk bana i Europaderbyt på Åby mot hästar som Calgary Games och San Moteur och stod i 8 ggr pengarna när hon då var två bakom en omöjlig Calgary Games. Nu möter hon betydligt enklare hästar än hon är van att matchas mot och flera här känns betydligt enklare som möter elit för första gången här.

Gå Kort!

I sista avdelningen känns nästan ingen helt chanslös och 7 Laradja Vrijthout är en vettig favorit som trivs en bit ut bakom vingen vilket många tycks se som ett dåligt spår men tror inte det är det för honom. Galopperna på slutet har ju kommit från betydligt stressigare innerspår. Han är tungt tränad men hästen är explosiv i sig och behöver inte vässas med tempon utan är ofta bra direkt efter uppehåll och han laddas direkt.

5 Eros Zola trivs på distansen och skulle det bli tryck på loppet kan den här ramla ner i bra slagläge. Han har vunnit 20/43 starter och är gynnad att det nu blir valfri balans så räkna med att Flemming Jensen slår många till slut här då det här är en av hans hästar som tål att gå halva loppet i tredjespår på distansen.

Loppet är öppet bakom nämnda duon och det är ett vettigt lås här.

Avdelning 1.

Ranking: A 1. B 9. C 7-3-5-4-6. D 2-8-10.

Se ”Bästa Spiken”

1 Hirondelle Sibey har ju fått pusta en del sedan regibyte och är åtgärdad efter sist så säkert mindre galopprisk nu. Ston har tendens att tända till på miljöombyte eller annan körsven så tror att flytt och Goop är stort plus här. Tror inte Goop vill sitta fast i det här gänget då det inte blev den allra tuffaste Stoeliten här och hon tar dom nog på visad hårdhet oavsett upplägg. Spets och släpp till Calgary Games i Europaderbyt från innerspåret på Åby som är en bana där det är svårare att hålla spets på från innerspåret än nu så kanske större chans att spetsa nu.

5 Heroine Darling blir väldigt hårt streckad men har tjänat snabba pengar mot lättare motstånd under vintern och nu blir det tuffare mot. Visst kan hon vinna loppet från bra läge på vass form men till runt 25% är det väldigt överstreckat här. 4 Love No Pain har också snabba pengar på kontot och går upp rejält i klass så borde få tufft.

9 Iceland Falls är roligast mot favoriten här till bara 12% då hon varit bra i Frankrike och fin som tvåa i Helen Johanssons lopp på Vincennes och den här är betydligt hårdare häst än dom hårt streckade från spår fyra och fem. Jepson kör i oerhört flyt på V75 för dagen och tar väl vara på sina chanser så räknas trots bakspåret. Kanske kan få rygg på ledande favoriten och skulle det fattas något hos den kanske den här kan vinna istället om luckan kommer.

7 EenymeenyminymoeDK har spår långt ut men här backar ju Flemming ändå och kör till slut och den här tål att gå i spåren så i litet fält kan hon inte räknas bort helt om det skulle saknas form hos favoriten så är det jämnt mellan några bakom. Flemmings hästar ska passas nu då många tränas och förbereds för att passa bra på barfota från det stallet, så till bara 3% är det intressant vid gardering.

3 Digital Class tänder också till på barfota och vann direkt när man ryckte skorna förra säsongen för att följa upp med flera bra lopp under våren så hennes årstid nu. Bra läge och har viss chans.

Avdelning 2.

Ranking: A 6. B 8-9-3. C 2-1-11-5. D 12-4-7-10.

Klass 1 med voltstart och det är chansartat för favoriten som har spr två på bakre volten så 9 Noxx Vrijthout kan få svårt att komma till på vettigt sätt här och lär få göra en del i loppet. Visst är väl hästen bra för klassen men bara två lopp i kroppen på nästan ett år så frågetecken om det verkligen är full form redan och jag ser favoriten som klart sårbar.

8 Brady D.E. är med en bra häst för klassen som vunnit sina starter i år och siktats hit på hemmaplan så säkert riktigt väl förberedd nu när man lättar med barfota bak. Har växel sparad på slutet med då man inte behövt rycka det norska huvudlaget så finns mer att ta redan här. Bra smygläge och kommer man bara ut så måste det vara toppchans. Han har rygg på 1 Fönix Vang som kan öppna hyggligt men kanske inte kan hålla spets trots bästa spåret. Chans från rygg på ledaren.

6 Drizzle blir faktiskt förstahästen här då dom andra tänkbara kanske behöver lite mer tur medan den här kan få loppet där framme i ledningen. Mycket startsnabb häst där Goop fortsatt förstärker nu och till bara 10% måste den vara väldigt spelvärd här när man rycker skorna runt om. Spets och slut?

3 Vanity Flair var riktigt bra som tvåa efter lopp i ryggar i ‘Margareta-lopp’ på Solvalla mellan riktigt bra hästar för klassen och betydligt bättre läge nu än på slutet. Barfota fram nu och svarade väldigt bra på skorycken i alla starter man lättade i fjol så måste vara betydligt högre segerchans här än vad kollektivet bedömer.

2 Extreme A.F. ska kanske gå första gången i lopp med norskt huvudlag då han blev lite het sist och är ju då något som kan ge bra effekt. Fortsatt rycktussar och har växt in i klassen med många starter på V75 där många andra i loppet matchats i enklare lopp. Tänkbar från helt okej läge.

11 Crono Delleselve kommer med full form efter att ha startat på i vinter och varit ute i några tuffa lopp innan det blev vinst i enklare gäng sist. Formkusken på V75 i Jepson fortsatt upp är riktigt bra.

Avdelning 3.

Ranking: A 6. B 9-10. C 5-1-4-11. D 8-7-3-2.

I guld siktar kretsen kring favoriten 6 Önas Prince på en Elitloppsbiljett men årsdebut nu och inte alls givet att man tar sig förbi 5 Very Kronos om man inte maxar huvudlag och allt hit. Visst kanske Önas Prince kan vinna loppet med lugnt lopp i dödens då hästen trivs hyggligt i den positionen och hästen är faktiskt obesegrad på Halmstad efter fyra starter där. Very Kronos kör man skolöst direkt i årsdebuten med och den här kan nog gå bra direkt här och är viktigt att han är fräsch. Han gör lite som han vill och Erik vill ogärna ta i honom för mycket då det finns galopprisk så även om man ligger lågt så låter man ofta den här bestämma upplägget själv så kan absolut bli ledningen runt om.

10 Four Guys Dream är i absolut toppform och då dom där framme båda gör årsdebut kan skillnaden att man visat form vara avgörande. Hemmaplan och körs nog ganska offensivt i tid.

Hemma häst som man väntat mycket på barfotan för är 9 Aetos Kronos så kanske är helt annan häst nu än vi fått se i vinter och tränare liksom körsvenner har ju antytt att det finns mycket i honom som inte visat i loppen. Med maxad balans som han svarat bra på tidigare så är det kanske läge för absolut toppinsats här. Under 5% är lågt och då många skriker om favoriten här så är det läge att gardera loppet.

1 Ferrari Sisu är riktigt bra och har höjt sig i vinter och blåst runt ett par fält i december där han bland annat vann vinterns största lopp i Sverige i Sylvesterloppet. Fortsatt formintryck i senaste starten med då han var bortkörd och skulle han hitta ut i vettigt slagläge måste han räknas med chans.Blir nog över en del från start och det är chansartat.

Övriga borde få svårt att räcka så rekommendationen är att spela med tre-fyra eller max fem hästar beroende på vad plånboken tillåter.

Avdelning 4.

Ranking: A 13. B 15-11. C 2-1-14-8-9-12-10-6-5. D 4-3-7.

Delat favoritskap mellan 8 Timeless och 13 Olga Utca där det är lite annat läge för den förstnämnda här än då hon var bra sist så favorit i fara på henne då hon står tufft till. Den senare kan göra loppen ute i spåren och varit bra i öppna klasser med tuffa upplägg så mot bara ston är det så klart toppchans.

I den här typen av lopp när det är försök med väldigt lite pengar på hästarna längst fram så är det fördel dom som står dubbla tillägg och båda dom andra där balk streckas väldigt tidigt här.

14 Sanibel är humörshäst som kanske behöver lite draghjälop men är hon då på humör så kan hon avsluta väldigt snabbt. 15 Princess Kloster rankas väldigt lågt på vissa ställen men det är fel då hon varit bra i öppna klasser mot betydligt tuffare motstånd. Testas med ny körsven som blir en viss lättning i vikt så skulle kunna bita lite extra bra i avslutningen här.

9 Italy Mearas håller bra klass för loppet och har ett fint utgångsläge på mellanfållan så ska kunna komma bra på det.

11 Magical Mile kommer med form och visst är spår fyra på volten chansartat men felfri är hon inte sämre än någon annan här och 4% är lågt då det kanske är dags för skoryck runt om här. Fortsatt norskt huvudlag som hon fungerat bra med i senaste två starterna.

1 Angel of Mercy och 2 Jelly Bean Mearas är dom två mest aktuella på grunddistansen från bra lägen där framme. Den förstnämnda har rutinerad körsven för loppet och hästen ska väl vara framåt med årsdebuten avklarad. Den senare är hemmahäst som kanske lättas till barfota runt om nu och hon har gått helt okej lopp hela tiden.

10 TheBankonBroadway behöver ryggar hela vägen och få sitt lopp i så här stort fält men kör man på chans och har lite tur kan hon absolut vinna loppet som totalt ostreckad. 12 Pam Trot är med totalt ospelad här och utan häst utanför sig är spår fem i volten inte lika illa som annars. Lite kuskplus här med är bra.

Avdelning 5.

Ranking: A 3. B 1-5-10. C 12-9-6-8-4. D 11-2-7.

Omgångens största favorit kommer ut i lägsta klassen i 3 Judge D. som matchats i betydligt enklare omgivning där han fått glänsa så vid tuffare mot är det procent i överkant här även om han så klart kan vinna loppet. Till över 66% är det givet att gardera och hoppas på favoritfall här.

1 Alessio kan öppna hyggligt och borde få bra lopp på innerspåret här även om det nog inte blir någon ledningen men samtidigt har hästen utvecklats med loppen på slutet efter omlagd träning, så är nog lite bättre nu. Tänkbar om luckor kommer men inte ovanligt att det spricker upp i lägsta klassen och vinns lopp där från kanske tredje invändigt.

5 Gold Eagle är startsnabb men tränaren är inne på att man vill ha ryggresa då han lägger bort lite kraft om han får löpa på. han vann från spets i december och kommer från seger i monté sist vilket hästar kan tända till på. Det är stort kuskplus här och toppspår så är inne på att den här borde kunna skrälla om man kan hitta ner i banan och få lopp i kanske rygg på ledaren.

10 Vanadium Face har gått med amerikansk vagn tidigare men det är ett tag sedan men lyser ändå inte rött då det varit starter utan vagn-info inför det här. Dessutom första gången barfota bak på svensk bana även om han varit lättad tidigare med i danmark är det ändå intressant. Mycket spännande årsdebut med kombinationen bike och barfota bak på den här Joke Face-sonen.

12 Mister Donald är Goop orolig för att han inte ska ha tillräckligt med fart i benen för att vinna från det här läget. Han har ändå startat ett par gånger i år och då ena loppet var i ett hårt Margareta-lopp så ner rejält i klass nu och duger absolut. Chansartat läge men skulle kunna gå även om man kör chans, så med lite tur kan det gå.

9 Cash Heavy har höjt sig en del sedan comebacken inför inför vintern och gått bra på Lunden i flera starter inför det här. Barfota runt om, bike och norskt huvudlag som på slutet och den här kommer nog gå snabbt på svensk bana nu.

6 Dira Necessitas har vunnit på V75 i vinter och kan öppna men inte startat på ett tag och galopperat en del men duger bra i lägsta klassen. Hade honom som tänkbar spik i loppet han vann på Axevalla på nyårsafton men sedan varit sämre och struken så frågetecken för formen men hemmaplan nu och inte alls chanslös här.

8 Marea är det aviserat första barfota runt om för där har vi ju sett Melanders hästar tända till på önskebalans och hans Nuncio-avkommor har ju gått klart bra.

Avdelning 6.

Ranking: A 5. B 1-3-2-7. C 6-8-12-10. D 4-11.

Jag är inne på att 5 E.L.Jetpack kan öppna något snabbare än sist då det är toppspår nu och här kan han kanske köras till ledningen efter en bit igen, i kraft av sitt favoritskap borde han få respekt här. Nurmos skickar en häst ner hit och den här var bra direkt i årsdebuten där han var totalt överlägsen i ett ganska bra lopp och inte mycket tuffare mot nu så åter toppchans. Eventuell blir det skoryck men skulle det bli skor då det ska vara kallt så fungerar han bra på dom med. Man ska hålla honom lite lugnare under loppet nu då distansen är längre så man hänger på norskt huvudlag istället för kåporna som var på sists. Man säger att han ska svara bra på norskt huvudlag från stallhåll så mycket hög segerchans och jag spelar med honom som kompletterande spik här.

Intressant debut i ny regi för 1 Catullo Jet som stallet har höga tankar om och redan har planer i matchningen mot lopp sent i sommar så osannolikt att det skulle vara toppad form redan nu i debuten för Riordan. Tränaren är dock med rätt orolig för innerspåret då hästen inte stuckit till spets i sina lopp tidigare så har nog inte startsnabbhet alls ännu och då blir man över här. Det är många som snackar mycket om honom här då han gått bra i Italien mot en del tuffa konkurrenter så den lär väl trenda uppåt i procenten. Favoriten kanske stannar av så tror inte på högt spelvärde i förhållande till segerchans på den här svårbedömda hästen. Jämnt bakom så rankar ändå tidigt bakom spiken.

7 Bottnas Idol är rejäl och gillar distansen så med fin form räknas den här tidigt trots spår en bit ut. Vunnit försök och final i klassen under men innan det testade man mot riktigt tufft motstånd i Sylvesterloppet där man inte gjorde bort sig.

3 Indigo ska kunna komma till ledningen tidigt här och då det varit lite frågetecken för formen kanske man släpper om favoriten kommer tidigt. 2 Jello W. har vunnit sin debut i regin efter perfekt styrning av Jepson som körde precis perfekt tempo då han lyfte ut och hade koll på fältet. Tål distansen och har bra spår men är ju redan klar för finalen om ett par veckor så den här gången tror jag inte Jepson kör först i tredjespår så kommer nog få lite mer chansartad resa.

6 Vicar trivs på distansen och intressant med första gången Goop upp här. 8 Ture L.A. är riktigt bra hemmahäst för klassen men läget är iskallt och i årsdebuten blir det nog passivt upplägg.

Avdelning 7.

Ranking: A 7. B 5. C 11-4-10-3-6. D 1-2-12-9-8.

Se ”Gå Kort!”

Jag landar i att ett par sticker ut här där det är vidöppet bakom 7 Laradja Vrijthout och
5 Eros Zola där man nästan kan strecka alla vid gardering så jag väljer att försöka spara på strecken rejält här istället.

4 Corsaronero Font är intressant men åkt på stryk mot Catullo Jet som är ute i klassen lägre idag så inte jättehet mot tuffare nu. Bra läge och får stort kuskplus så ändå tänkbar vid bredare gardering men inget bra spelvärde då han är hårt streckad här.

11 Unique Creation är vass och har varit väldigt stor favorit på spelen på slutet så ligger på klartstreckbar procent nu på hemmaplan. Bakspår och redan klar för finalerna om två veckor så kanske blir det lite passivt upplägg och att man kör på chans.

3 Cool Kronos låg man lågt kring sist men vann i bra stil och är säkert bättre nu så absolut intressant igen från bra läge då han ska vara framåt med loppet i kroppen.

6 Kilimanjaro var det länge sedan han gick på kort distans så intressant nu till låg procent. 10 I.D.Exceptional har inte gjort många lopp så är väl orutinerad för att vinna Silver men hästen har samtidigt visat väldigt hög kapacitet och lär plocka ner många till slut vid överpace här. 1 Call Me Brodda tar ledningen trots luriga innerspåret men ingen kan ta en längd på henne men kanske kommer Lugauer fort med favoriten och då kanske man känner att det är bästa att släppa. Får bra lopp.

Stora systemet.

 1. 1 Hirondelle Sibey
 2. 2-3-6-8-9.
 3. 5-6-9-10.
 4. 1-2-8-9-10-11-12-13-14-15.
 5. 1-3-5-9-10-12.
 6. 5 E.L.Jetpak
 7. 5-7.

2400 rader som kostar 1200 kronor.

Lilla systemet.

 1. 1 Hirondelle Sibey
 2. 3-6-8-9.
 3. 6-9-10.
 4. 1-2-11-13-14-15.
 5. 1-3-5-10.
 6. 5 E.L.Jetpak
 7. 7 Laradja Vrijthout

288 rader som kostar 144 kronor.


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Veckans bästa travbonusar

100 kr gratisspel
9.7
18+ | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se / Spelpaus | Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Fullständiga regler och villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1250 kr
8.0
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.0
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Insatsen tillbaka (500kr)
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

LeoVegas

100 kr gratisspel

utan omsättningskrav

Hämta bonus
18+ | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se / Spelpaus | Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Fullständiga regler och villkor gäller.
Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1250 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se