Speltips: Skrivet material till V75 på Halmstad 6/7.

Häst 1

Skrivet material till V75 på Halmstad 6/7.

Omgången & Banan.

Halmstad är värd för omgången efter att ha haft Sprintermästaren och Stosprintern men en extra V75-omgång under torsdagen. Nu är det en vanlig V75-omgång med spelstopp lördag 16:20. Banan är snabb och man vinner lite mer lopp från ledningen här än på medelbanorna, även om det är ganska långt upplopp här. I övrigt har banan oftast bra underlag, är ganska bred bana med bra utrymme i voltstart och med ett upplopp som mäter 203 meter.

Jag och kollegan Lönnaeus är på plats som alltid kring den här helgen och jag tycker att vi fick ihop bra genomgång av omgången i inspelat material. Här kommer min ranking och lite av det vi snackade om i text.

Video-tips & Andelar.

Vi har inspelade tips på YouTube som du hittar via länk på trav.se och i gruppen Sverige Spelar på FaceBook, eller sök efter kanalen Trav.se på YouTube. Inspelade materialet finns även som ljudfil där poddar finns. Den här veckan spelade vi in vid lunchtid på fredagen så byggde klart andelssystemet där.

Andelsspelsspel hittar ni länkar till under fliken ‘Andelar’ på hemsidan och det spelas numera en del butiksandelar från våra spelläggare hos dagensbastaspel.se Jag spelar stora spelförslaget i tipsen som andelar för 200:- som heter Manfreds 200.

Bästa Spiken!

I sjätte avdelningen var det fel favorit länge men vi är inne på att 8 Cathrinelle kommer väl att bli knapp favorit när loppen går och det är rätt i så fall. Oavsett är det en bra häst för det här loppet som kan lägga iväg snabbt och hon står väldigt bra inne i den här spårtrappan. Kan köras riktigt offensivt och kanske till och med kör hela vägen till ledningen. Det kan så klart vara upptaget i den positionen av en av dom hårt betrodda inändigt men då tror jag att hon slår vem som av dom från dödens. Hög segerchans och stannar kanske på strax över 20% så jag tycker det är en riktigt bra spik i ett lopp där många sprider strecken.

Gå Kort

I Gulddivisionen som är avdelning tre tycker jag att tre hästar sticker ut och spelar med lås på den trion. 3 Joviality är knapp favorit och startar med bra chans från toppspår men borde inte ta sig förbi dom två invändiga i startrusningen, även om Erik säkert gör ett försök.

2 Hustle Rain trivs på Halmstad och vann både försök och final i Sprintermästaren här i fjol så visst kan det bli repris då han kan spetsa här.

Blir det körning mellan tre hästar där framme så kommer 8 Missle Hill in i matchen och han var ju riktigt bra från kön i Sweden Cup där han slog hårt motstånd. Nu är det få hästar i fältet och då spelar spåret mindre roll, än det kunde ha gjort. Glöm senaste starten där det blev fel och ÖK sparade snörena den gången. Nu går man väl för det.

Avdelning 1.

Ranking: A 5. B 3-6. C 1-9-8-2-10-7-4. D 12-11.

Lägsta klassen och voltstart där 5 Eminent Kronos har ett femtespår i volten men han har gått iväg från det redan tidigt i karriären och gick iväg från spår fyra i volt sist så det oroar inte så mycket. Hans tre galopper har kommit i bilstartslopp. Han har duktig kusk i volten, är på hemmaplan och har stallkamrat innanför så man lär väl se till att det finns gott om plats. Han kanske bara är bäst och är inte så stor favorit så det är en klart tänkbar kompletterande spik, men jag väljer ändå att gardara lite här, med tanke på spår och att det kan vara andra som vill köra i spets.

7 Celerity Broline drar mycket streck och den här ser jag som överstreckad och kan hamna på vingel från det yttersta springspåret då jag tror att Goop öppnar betydligt bättre med 6 Victory Poseidon som kan köras i spets. Man är dock inne på att kanske köra honom i rygg den här gången så han kan väl tänkas släppa till den som är först framme av favoriten och 3 Nazli Boko, någon annan borde man ju inte släppa till.

Om 3 Nazli Boko kommer före favoriten, i kraft av ett bättre spår och en del ändringar så kan den här vara först framme för att ta över ledningen och blir svårslagen då. Det är första gången barfita runt om, kanske första gången med rycktussar och så åker norskt huvudlag på så intressanta ändringar när man dessutom får ÖK upp från bra spår.

9 Poker Lane gick bra i klassen på en fin tid sist som tvåa bakom en riktigt bra vinnare och nu är denna runt tio procent och det är vettig procent från ett chansartat läge. Han duger bra och har fått upp farten bra i benen på slutet.

1 Spirit of Love har bästa spåret och är tänkbar som spets-kandidat så hamnar den här i ledningen och körs där kan man rinna undan, men segerchans även från vinnarhålet så klart, då han ska gå första gången barfota runt om.

8 Nunchacu kan hitta rygg på ledaren om ettan håller upp ledningen och körs där, men den här kan ju komma igenom på vettigt sätt oavsett och det stora pluset här är att det är Mats E upp.

2 Autumn Shine L.A. är stallkamrat med favoriten och bråkar väl inte med den, men kan skrälla och aktuell om man tar många. Fördelaktigt för favoriten att ha två stallkamrater med framspår och sviker troliga spetsbuden från spår ett och sex så kanske den spetsar initialt och släpper då bara till stallakmraten.

Avdelning 2.

Ranking: A 5-3. B 4-2. C 1-8-6-9-11-7. D 10-12.

2 Great Time Trot är stor favorit och det är för hårt då det inte alls är säkert att han tar ledningen här och då är det chansartat att vara så hårt betrodd. Bra spår och visst kan han vinna loppet men helt enkelt dåligt spelvärde i detta strecket och han rankas ner lite på det.

3 Tuppen är väldigt startsnabb och borde ta sig förbi båda invändiga här för att komma ner till plankan. Är då inne på att han kan tänka sig att släppa till 5 Spartakus som verkligen kan leda loppet runt om.

Det finns bra chans att Tuppen kan vinna från från rygg ledaren, bra chans i förhållande till en väldigt låg procent. Det finns också bra chans att Spartakus rinner undan från ledningen så jag rankar upp Tuppen på högt spelvärde och rankar Spartakus först på att det är hög segerchans på honom.

4 Denco’s Galliano är lågt spelad och är bättre än procenten antyder så på hemmaplan från toppspår kan den här hamna riktigt bra på det och kanske kan komma ner i andra utvändigt med rygg på den stora favoriten i dödens.

1 Swish The Cash duger bra i klassen men riskerar att bli över en del från start trots att han kan öppna hyggligt. Tredje invändigt är troligt och då blir det svårt så klart, men kan gå om luckorna kommer.

Avdelning 3.

Ranking: A 8. B 2-3. C 1-7-5. D 4-6.

Se ”Gå Kort!”

Guldsprintern över 1609 meter med 300 tkr till vinnaren och här kan det gå undan från start då 3 Joviality kommer ut och kan öppna bra från toppspår för Adielsson. Får nog inget gratis här och har större uppgift längre fram i sommar, samtidigt som hon varit igång länge så den här säsongen ger inte topprestationer varje start. Favorit i fara, men samtidigt är hon riktigt bra.

Brorsan MAD vann sprintermästaren för ett år sedan med 2 Hustle Rain och nu är det Mats tur att få köra den här startraketen i kortlopp på Halmstad i år. Mats E kommer med fin körform och självförtroende efter att ha vunnit Stosprintern under torsdagen.

1 Get A Wish kan öppna väldigt snabbt med och kanske kan hålla upp ledningen sida vid sida mot värsta motbudet i spetstriden och det kanske man vill så klart. Men har väl inte hävdat sig absoluta eliten och har sina pengar från unghästsäsongerna i Danmark där man vann Danska travderbyt, i ledningen runt om. Nu är det ny regi och ett lopp i kroppen där man var bra i skymundan men jag tror det blir tufft att vara med i körning mot 2 för att sedan kanske få favoriten över sig i andravågen och sedan kommer andra snabbt till slut. Borde bli svårt. Bäst chans tror jag man har om man släpper ledningen och kör i rygg på ledaren.

8 Missle Hill vann försök och final i Sweden Cup och var en av få Redén-tränade hästar som prickade absolut toppform under Elitloppshelgen och jag tror han är fortsatt bra. Förra resultatet är bara att glömma då man hamnade fel på det och ÖK körde inte för fullt till slut den gången. Litet fält är gynsamt och procenten är på tok för låg den här gången.

7 Phoenix Photo är startsnabb och hittar väl vettig position trots spåret men ska inte ta sig förbi dom tre innersta hästarna i loppet. Goop går han bra för och skulle man hitta ner i rygg på ledaren eller liknande lopp så kanske man kan skrälla.

Avdelning 4.

Ranking: A 14. B 9-7. C 4-1-11-6-10-3-8-5. D 13-12-2.

7 Hardcore D.K rankade vi tidigt när han vann sin förra start, men då var det bra procent och nu är han favorit så inte riktigt lika het nu. Han är dock bra för klassen och går kanske framåt ytterligare med förra loppet så givet att han ändå är tidig på hemmaplan.

Stallkamraten 9 Windmill Jam startar från bakspår och om ettan väljer att köra i spets så kan den här köras i rygg på ledaren och få ett bra lopp. Hästen är väldigt bra för klassen och hemmaplan är bra.

Jag tycker ändå att 14 Grumbazz Kini borde vara bästa hästen här där man inte sett botten i hästen på länge med raka segrar. Visst är det stökigt med bakersta ledet men hästen har också väldigt mycket mer tjänat än många andra här, som närmare miljonen på kontot. Ett lopp i kroppen i sin nya regi och den här är bra och får vasse Malte upp den här gången som kan banan.

4 Humanity Pellini har bra körsven, ett par lopp i kroppen i nya regin och får bike på från toppspår så är intressant till väldigt låg procent.

1 Gustav Simoni kan öppna snabbt bakom bilen och kan välja upplägg och kanske är det bäst om man släpper då han kan bli het och dessutom står hårt inne i loppet då det är en spårtrappa. Streckad lite i överkant men givet att man kan vinna både från vinnarhålet eller ledningen här.

I övrigt nämner vi en del om ett gäng till i loppet i det inspelade materialet och roligast av dom ostreckade hästarna tycker jag att 11 Mister Vredbest är som ändå varit betrodd vid ett par av sina tidigare V75-starter. Stallet visar uppåtform med en vinnare på rikstoton under torsdagen så jag hoppas att det är stigande formkurva även på den här. Han gör trots allt bra lopp nästan varje gång han är felfri. 6 Rajon står bra inne i loppet och var ute i en hård final sist och matchats en del på V75 så ska duga bra i loppet från vettigt läge med bra körsven för ett lärlingslopp.

Avdelning 5.

Ranking: A 5. B 4-8-1. C 2-7-9-10-12-3. D 11-6.

Här, i Klass 1, kommer en häst ut som ska ha mycket hög segerchans i 5 Janks Morton som startar från perfekt spår och det låter riktigt bra från stallhåll. Man ställde av honom för en träningsperiod och det har inte varit några problem med honom. Lång distans ser man som plus då han är väldigt stark och här kan han kanske bli släppt till ledningen men jag är inne på att han vinner loppet även från dödens, då han ska vara huvudet högre än sina motståndare här. Bra kompletterande spik.

Det enda som kan vara illa för favoriten är avsaknad av lopp, både faktorn att han inte startat på flera månader och att han faktiskt bara startat sju gånger totalt. Men han ser så rejäl ut och man tycks inte vara oroliga från stallhåll så han är nog bara bäst. Men det finns inget värde i den här spiken då han trendat uppåt ytterligare och borde väl ligga kring 60%.

Untersteiners duo 1 Luca Barosso och 8 Cheops är tidiga vid gardering där den förstnämnda kommer med visad form och testas första gången barfota runt om. Den senare har också visat form då han vann när det var första gången i amerikansk vagn i förra loppet. Nu är det dessutom barfota runt om så intressant som väldigt lågt streckad.

2 Star Cash kommer med ett lopp i kroppen efter strykning och dessutom får man första barfota bak på honom från ett bra spår och det är så klart intressant.

Avdelning 6.

Ranking: A 8. B 5-2-3. C 9-1-10-12-4-11-7. D 6.

Se ”Bästa Spiken!”

Här är det ett stolopp med spårtrappa där det var fel favoriter på tidigt inlämnade kuponger och vi är inne på att 8 Cathrinelle borde vara mest streckad i loppet. Det kan nog bli så då allt fler får upp ögonen för henne men på fredag kväll med över 6 miljoner omsatt är det fortfarande bara 15% men hon borde bli en bra bit över 20% när det är färdigspelat.

Det ska vara fortsatt bra värde då fasta oddsen startade kring 4 ggr och gick ner till 3 ggr hos vissa, så allt under 25% är så klart väldigt bra. Kan öppna snabbt och spår en bit ut behöver inte vara fel då det är spårtrappa och hon står riktigt bra inne på pengarna här. Bättre proposition är svårt att hitta åt henne och det blir mest troligt en del starter i Stoeliten för henne framöver.

2 Golden Rain är spetsfavorit och blev favorit i loppet på det, då hon kommer med två raka segrar men det är inte alls givet att hon kan spetsa då även 5 Caradja är väldigt startsnabb och har egentligen ett bättre spår att starta riktigt fort från. Sjunnesson som kör den förstnämnda kan ju vara lite mer passiv än körsvennen bakom den senare så kanske får man släppa trots allt. Hårda streck på båda som gillar kort distans bäst och inte alls givet att man kan stå mot våran vinnare, även om en av dom här får spets billigt och den andra sitter i rygg ledaren.

12 Nova Mahiron och 9 Carroty är båda hästar som helst ska gå i spets för att komma till sin rätta och det blir det ju inte här så båda borde få riktigt svårt och den förstnämnda är kraftigt överstreckad på tidiga systemen här. Carroty ska nog ha bättre chans då man har rygg startsnabba, tidiga favoriten och kanske kan komma igenom till riktigt bra position tidigt här.

Avdelning 7.

Ranking: A 7. B 1-4. C 5-10-12-2-3-9-8-6. D -

11 Secret Volo trodde man ju mycket på här men ströks redan under fredag eftermiddag.

4 Laredo Boko går bra mest varje gång men vinner inte så ofta loppen på slutet och visst vann han V75 för ett år sedan men efter det har det varit seger i lopp med 25 tkr till vinnaren och 30 tkr till vinnaren, på dom senaste 18 starterna. Blir för stor favorit här och ska garderas då det inte alls är givet att man kommer till ledningen, som många tycks tro.

Det är en proposition med fördel ston och det är npgra ston med mycket pengar i loppet och bland andra 7 Queen Belina står väldigt bra inne i klassen, då hon får gå ut i Silverdivisionen. Hon är en absolut kulltopp som har sin startsnabbhet som vapen och stallet har ju absolut toppform på slutet. Vi är helt inne på att hon ska kunna spetsa om BG laddar för fullt och det är inga raketer invändigt så kommer man hela vägen till spets så är det toppchans. Tränarkörd på slutet och bra kuskplus nu.

1 Mulbery kan öppna bra och laddar inte Goop med sin häst där ute så kanske den här kan vara upp sitt innerspår och blir farlig i ledningen. Jepson är vass och vinner mycket lopp medan stallet har haft lite stigande formkurva sista veckorna. Kan vinna från vinnarhålet med.

5 Kayla Westwood har bra läge och visade form i vass avslutning sist så jag tycker att procenten är väldigt låg här då hon mött hårdare motstånd på slutet och kan tända till mot mer överkomliga konkurrenter. Gynnad av propositionen fördel ston och Mats E tillbaka på henne nu.

10 Olga Utca går nästan alltid hela vägen in i mål och det kan ju bli lite körning i loppet och studsar allt som oftast tillbaka. Gynnad av fördel ston och hon har matchats en del i riktigt hårda lopp.

12 Iceland Falls är gynnad av en strykning och får något bättre läge nu med någon mindre att runda. Hon liksom andra ston i loppet har varit ute en del Stoeliten och det är lite enklare motstånd även för henne. Mycket snabb i benen och kan vinna trots spåret.

2 Draupner kan sitta bra på det då han fått bra läge nu och detta är en rejäl häst så visst kan det gå.

3 Lucifer Boko är lite överspelad då han inte vinner alls ofta och dessutom står han lite hårt inne i Silver då det är flera mångmiljonärer i märrarna den här gången. Läget ger honom ändå chans och han har bytt regi, med ett par lopp i kroppen i nya träningen så visst kan det fortfarande finnas höjning här.

Stora systemet.

 1. 1-3-5-6-8-9.
 2. 2-3-4-5.
 3. 2-3-8.
 4. 1-3-4-6-7-9-10-11-14.
 5. 5 Janks Morton
 6. 8 Cathrinelle
 7. 1-4-5-7-10.

3.240 rader som kostar 1.620 kronor.

Lilla systemet.

 1. 5 Eminent Kronos
 2. 2-3-4-5.
 3. 2-3-8.
 4. 7-9-14.
 5. 5 Janks Morton
 6. 8 Cathrinelle
 7. 1-4-5-7-10.

180 rader som kostar 90 kronor.


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
8.6
18+ | Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt

100% upp till 500 kr

+ 100 freespins

18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se