Speltips: Skrivet material till V75 på Gävle 20/5.

Häst 20

V75-tips till Gävle 20/5, 16:20.

V75-Omgången & Banan.

V75 går den här lördagen på Gävle där det är korta raksträckor och längre kurvor så upploppet blir bara 178 meter. Det är så klart svårt men inte omöjligt att vinna från kön då det går att köra ganska fort även ute i tredjespår i de långa svängarna här. Spetsvinnare ligger precis runt snittet här. Banan ligger bra geografiskt och får mycket hästar anmälda till loppen där vinnaren av Gulddivisionen, H.K.H. Prins Daniels lopp, Vägen till Elitloppet får en rosa biljett. Det har varit en del hästar som vunnit det här för att sedan gå bra i Elitloppet redan veckan efter så intressant att se vem som segrar den här gången.

Huvudloppet ligger som avdelning sex på V75 och som första avdelningen i DD och det är spelvänliga lopp på DD den här lördagen då man valt att lägga ett lopp med 15 hästar som avslutning. I övrigt blir det kanske lite tunnare försök i vanliga klasserna då man kvalar till nästa finalomgång nu och bästa hästarna som är igång i respektive klass går ut i lopp nästa vecka under Elitloppshelgen. Men en klart spelvänlig omgång där ingen favorit kommit över 50% ens och det gör att många sprider sina spik-bud så klart bra potential i omgången, spelmässigt.

Inspelade tips & Andelar.

Vi gör tidigt inspelade tips på FaceBook och YouTube som du hittar på trav.se och gruppen Sverige Spelar på FB. Andelsspelet öppnas som vanligt och heter TRAVPUNKTSE200 på ATG-tillsammans, där jag bygger ett system på runt 10 andelar beroende på intresse. Andelarna kostar 200:- och systemet baseras på rankingen i tipsen och spelförslaget i inspelat material. Det kan dock ändras en del beroende på vad som händer kring hästarna och andra saker som kan påverka systemet, så det är inte hugget i sten att alla hästar kommer med som är på tidiga spelförslag osv.

Bästa Spiken!

I andra avdelningen ligger den lägsta klassen där favoriten faller lite oftare än i högre klasser och jag brukar leta motbud eller gardering i den typen av lopp, men alla lopp är sina egna så att säga och den här gången tycker jag mig hitta omgångens bästa spik där. 7 PolePosition är jag inne på är klart bästa hästen som man haft höga tankar kring från stallet och han var väldigt hårt spelad i årets två första starter och inte alls lika stor favorit den här gången trots att han möter enklare än sist. Det var få på startfållan i förra staren och han körde långsamt i ledningen medan en mer meriterad häst från 20 meter bakom kom billigt till andra ytter och slog av PolePosition på speed sista biten efter perfekt lopp. Nu är han nog bättre med ett par lopp i kroppen och lär köras offensivt här så kommer han till spets vinner han nog och från dödens är det också toppchans så bara 42% är riktigt spelvärd procent på honom som var närmare 70% på V64 sist mot tuffare motståndare (20 meter bakom visserligen).

Gå Kort!

Kommer att låsa första avdelningen på två eller tre streck, se där vilka jag spelar med och varför. Jag är inne på att man kan försöka låsa sista avdelningen på två streck med. Om ni spelar med fler streck i dom två avdelningarna finns det kanske chans att snåla i kallblodsloppet där jag målar på med alla i spelförslaget men tänkbart att stänga det loppet på tre streck om man måste snåla någonstans.

Avdelning 1.

Ranking: A 9. B 1. C 7-11-4-2-6. D 8-12-5-3-10.

1 Huddlestone är en vettig favorit då han mest troligt kan hålla upp sitt innerspår och han kan vinna från spets då det är siktat hit så klart och man får kanske ett litet kuskplus här. Man vässar extra inför det här loppet med samma upplägg som inför segern näst sist och dessutom säger ordinarie körsven att den här gillar innersta spåren och öppnar bäst därifrån. Ändå inte helt givet att han håller spets och inte heller helt givet att han vinner även om han leder loppet så garderingen är på sin plats.

9 Blumen Indal blir förstahästen i loppet på betydligt bättre spelvärde och den här låter riktigt bra kring så jag är inte alls orolig över att han är ny i klassen på pengarna. Han lär komma iväg på bra sätt och här söker sig nog Gocciadoro till dödens så fort tempot bedarrat efter spetsrusningen. Jag tror absolut han kan vinna från utvändigt men skulle favoriten ha blivit över från start så kan den här kanske köras hela vägen till ledningen. Så här säger Gocciador till Sulkysport, som delar med sig av hans uttalanden kring hästarna:

Blumen Indal är en bra häst som alltid presterar på en hög nivå i loppen. Jag tycker det finns potential i den här hästen och bedömer honom som en bra häst för Silverdivisionen även om han precis passerat gränsen och tagit steget upp i denna klass. Hästen är allround och kan prestera med flera olika löpningsupplägg. Han är inte rädd för att göra jobbet på utsidan och jag tycker det här är ett bra startspår för hans del. Hästen tävlar med öppet huvudlag och jänkarvagn som vanligt och så tar jag beslut under tävlingsdagen om vi ska köra barfota fram eller barfota runt om, säger Alessandro Gocciadoro.

Två hästar höjer sig och bakom dom är det ett skikt till med ganska få hästar för att sedan vara ett ordentligt gäng som inte ska räcka. DEn jag är inne på att strecka bakom favoritduon är underspelade 7 Condior som brukar vara mer betrodd och är härdad genom klasserna på V75. Han kan lägga iväg bra bakom bilen så räknar med att han hittar ner i vettigt slagläge och kör favoriterna mot varandra kan han vara den som gynnas och bara behöver ta någon längd till slut.

Flera längder kan ju 11 Borups Tornado tvingas ta för att blanda sig i segerstriden och visst kan han göra det då han är vrålstark och går hela vägen in i mål när han har bra form. Nu är det Goop upp och dom har vunnit tillsammans förr och kanske börjar den här komma i sommarformen. Jag står dock över den här gången då det är så chansartat läge, dock tänkbar vid fler streck för den som tycker sig ha råd med någon till här.

4 Global Bookmaker kan öppna snabbt och maxas direkt i comebacken men vinner inte lopp så ofta så även om man måste gilla läge, maxning och Magnus A upp så borde det väl bli svårt. Bäst chans skulle han nog ha från rygg på ledaren dit han kan komma som startsnabb från bästa spåret men startsnabb är också 2 The Bald Eagle. Den senare kanske är först ner i rygg på favoriten här och då är det kanske han som kan skrälla från vinnarhålet.

Avdelning 2.

Ranking: A 7. B 12-4-8-2-1. C 3-6-10. D 5-11-9.

Se ”Bästa Spiken!”

7 PolePosition är en stark favorit som borde köras offensivt från sitt spår och troligt att han får överta ledningen från de flesta med spår invändigt. 1 Andy Gel tror jag får svårt att svara upp sitt innerspår och borde bli över från start även om han kan öppna klart bra, men innerspåret är inte det bästa på den här banan i starten. 4 Önas Rose är väldigt startsnabb och från absolut toppspår är det givna spetsfavoriten initialt. Men är då inne på att man borde släppa till favoriten med henne och då kan hon skrälla från rygg på ledaren då favoriten trots allt åkte dit på speed sista biten sist, så kommer luckan är Önas Rose inte alls ofarlig.

8 Mateo di Quattro är en bättre häst än kanske alla utom favoriten och en till här men från så här dåligt läge är det svårt att se hur han ska vinna loppet. Han får ändå rankas tidigt på sin kapacitet men det är litet kuskminus och stort minus för läget.

12 My Honky Tonk Man är tredje hästen som höjer sig lite men också han har hopplöst läge och här är det ett lopp i kroppen för Magnus A i sulkyn och åter han upp. Läget är vad det är men vid större pengar som på V75 är det inte omöjligt att det ändras lite i utrustningen från det stallet även om man säger att inget är planerat. Magnus A har vunnit Klass 2 från bricka 12 tidigare i år och kan hitta vägar och upplägg som många andra missar så den här är mycket tidig vid gardering.

2 Yavapai Point är kanske inte riktigt lika bra som dom tre bästa men bara precis bakom och då läget är så mycket bättre kan han rankas i b-gruppen med när han är i fin form.

3 Mister Jigolo gör comeback och det är nog viktigare för honom att vara fräsch än att komma med lopp i kroppen så räknar med bra insats direkt. Från bra spår med Goop upp räknas han med vid gardering till väldigt låg procent.

Avdelning 3.

Ranking: A 6. B 5-12-9. C 1-4-11-10. D 8-3-2-7.

Bronsdivisionen men med fördel ston i propositionen så märrarna får ha tjänat upp till 1,7 miljoner och därmed tycker jag att 6 Felicia Zet ska vara favorit då hon står så bra inne i loppet men till en bit över 30% är det inget jag går på från spår något snäpp för långt ut.

Jag garderar loppet ganska brett då spetsbudet 5 Joe Dalton också blir ganska hårt streckad så bakom dom två favoriterna blir det tilltalande procent på många ekipage. Joe Dalton vill jag heller inte vikta mina insatser på då han galopperar nästan i varannan start han gör. På V75 vill man eller behöver man ofta köra ännu mer på gränsen än i vanliga lopp och då är ofta galopp-risken högre än i billigare lopp. Nu är det dock bästa spåret man kan ha med osäker häst då vingen inte ‘fladdarar’ som det kan göra längst in och det är oftast enklare att få bra start från det här spåret så givet att han är spetsbudet felfri.

1 King of Greenwood kan med öppna snabbt men här är man nog nöjd med rygg på ledaren och en felfri Joe Dalton släpper man nog gärna till och från rygg på ledaren kan Jepson vara den bästa körsvennen att ha när det gäller att hitta luckor. Lika bra körsven som kär i vanliga fall så inte plus så men ändringar är alltid intressanta.

4 Carry Cash och 12 Jet Set Bond är två ston till som är väldigt bra inne på pengarna och båda måste räknas tidigt i öppet lopp. Den förstnämnda körs av Magnus A, har ett lopp i kroppen efter strykning och startar från toppspår. Norskt, skor och vanlig vagn sist, nu blir det något stängt huvudlag, skoryck och bike så maxningar hit för henne. Den senare är en skjutare från Gocciadoros stall och det låter väldigt uppåt på den här och läs gärna själva vad han säger till Sulkysport om sin häst:

Jet Set Bond är ny i mitt stall och hon har tränat väldigt, väldigt bra sedan hon kom till stallet i Italien. Därför beslöt jag mig för att hon skulle få åka till Sverige och tävla för jag får en riktigt bra känsla när jag sitter bakom den här hästen. Från spår tolv över 1.640 meter blir det inte enkelt, men jag tror hon kommer prestera på en mycket hög nivå för hon tränar lika bra som mina topphästar. Tanken är att hon ska tävla med jänkarvagn nu vilket blir nytt eftersom det inte är tillåtet i Frankrike, men jag kommer ta beslut rörande balans och huvudlag efter värmningen, säger Alessandro Gocciadoro.

9 Illfindmywayhome har tillhört favoriterna gång efter annan och trivs på distansen så märkligt lågt streckad den här gången och måste räknas tidigt. Fick rubbet sparat med sen lucka sist efter invändigt lopp och nu blir det kuskändring, inget plus men en förändring iaf.

11 Atomic Face är en hemmahäst som visar form och har startat i stenhårda gäng mest hela tiden så bara måste ha betydligt bättre chans än kollektivet tycks tro.

10 Mizai är en vass avslutare så med rätt ryggar på vägen, ett lopp i kroppen och form i stigande så kan det vara en tänkbar skräll i loppet. Träningsbalans och allt sparat sist nu blir det barfota runt om, bike och urryckare.

Avdelning 4.

Ranking: A 12. B 1-8. C 6-3-2-7-10-4-11-13. D 5-9.

Kallblodslopp där jag var lite inne på att det är en eller alla men har pratat mer om loppet med Lönnaeus efter och funderat mer på det så har jag tänkt att man kanske kan gå ganska kort trots allt utan att ta ställning helt. Två-tre streck är klart intressant lösning på loppet där många sprider strecken brett.

Jag står fast vid att mon klara första häst i loppet är 12 Guli Fantom som går från att vara jättefavorit för två starter sedan mot en eller ett par betydligt bättre hästar än han möter idag, så blir han inte ens favorit nu. Givet att han är en tänkbar chansspik till oerhört bra värde och bättre chans till felfritt lopp nu än den starten kanske. Med tanke på att det var givet att det skulle bli mer tempoväxlingar i det lopp än det kanske behöver bli nu mot långsammare hästar. Nu kan han trava in sig med bara tre hästar bakre fållan och gå ett jämnare tempo i antingen en lång spurt sista 700-1000 meterna eller om det är stiltje och många i andraspår så kan man ju styra på direkt när det tas upp på sedvanligt manér efter tre-fyra hundra meters start-rusning.

Stallkamraten 1 Klack Molle är den som är det givna spetsbudet där det dessutom är kuskplus och om jag talade lite illa om innerspåret med bilstart så är det så klart helt annat i volt och med en så duktig kusk som Goop så är det inget annat än det absolut bästa spår man kan ha. Det var här vi snackade om att han skulle absolut kunna leda loppet runt om och det är tänkbart lås med givna spetsbudet tillsammans med bästa hästen där bak. Han lär ju inte släppa till någon anna betrodd där framme och ge fördelar när det är stallkamraten som är bäst på tillägget.

Roliga tredje hästen i loppet är Lönnaeus tidiga idé i loppet i 8 Zargo som kan få loppet i rygg på ledaren och man gillar ju att skräll från spår åtta i volten då dom kan få bra lopp på innerspåret. I öppna kallblodslopp är det just från rygg på ledaren eller tredje invändigt som skrällar kan komma ifrån då vissa i loppen kan galoppera lite när som helst och inte alls osannolikt att luckan kommer för den här. Man har provat barfota i jobb och man tror barfota bak ska fungera bra så första stora lättning i balansen hit där han dessutom är behandlad inför starten och väl förberedd. Intressant med litet kuskplus dessutom så kul drag till 2%.

3 Stormyrans Erkki ser jag som övertsreckad då det borde bli lopp i andra och tredjespår så favorit i fara där den här stiger på procenten på slutet så iskall att gå på här och jag rankar ner lite på dåligt spelvärde.

Vi nämnde något om i princip alla hästarna i loppet i inspelade genomgången så om ni vill ha våran syn på övriga ekipage så lyssna gärna på det.

Avdelning 5.

Ranking: A 8. B 7-10-3. C 12-5-4-1-9. D 2-11-6.

Här ser jag 3 Frazze som klart övertsreckad och är inne på att han inte alls är så mycket bättre än några av konkurrenterna som tidiga spelarna tycks tro. Visst har han fallit tillbaka någon procent på slutet och borde väl gå tillbaka något till under lördagen men över 40% är mycket och givet att garderar på det dåliga spelvärdet hos honom. Jag är dessutom inne på att det är lite kuskminus så gillar inte den ändringen alls men visst körs han offensivt och får ta över spets kan han så klart rinna undan så svårt att plocka bort honom.

8 Doctor Gio är min givna förstahäst där man inte räds dödens men inte heller han är någon man vill gå på rakt ut här då hästen inte är startsnabb och det kan bli dryga spår in i första svängen som kan sitta i benen till slut även om grundtanken är att kan vinna loppet från dödens. Så här säger Gocciadoro om chanserna:

Doctor Gio är en väldigt kraftfull häst som inte är rädd för långa lopp eller att gå i andraspår. Han mötte tuffa hästar senast i Milano och gick inte dåligt, men det var inte heller hans bästa insats i livet. Spår åtta är inte det bästa, men han är inte snabbstartade oavsett vilket så det är inte så betydelsefullt för hans del. Jag vill söka mig fram utvändigt ledaren så fort som möjligt. I de senaste starterna har han inte haft hov nog för att tävla barfota runt om, men det har han nu och det är ett plus. Han avslutade 1.11 sista varvet senast han tävlade på den balansen bakom hästar som normalt sett startar i GP-lopp. Det blir öppet huvudlag och jänkarvagn, säger Alessandro Gocciadoro.

7 Denarius är det roliga spetsbudet som är väldigt startsnabb men kanske släpper man och får bra lopp i vinnarhålet på favoriten eller Gocciadoros häst om den kan överraska med att hänga på den här ute i spåren en bit.

Från baksår startar ett par intressanta hästar som kan profitera på om det blir rejäl fart på loppet här och 10 Brasco Brodde som är riktigt bra för Klass 1 har ett lopp i kroppen efter nästan helt års skadefrånvaro nu. Gick starkt i tuffa lopp förra våren och maxas nu efter att gått försiktigare i årsdebuten blir det nu bike och barfota runt om.

12 The Eagle har varit hårt betrodd på V75 tidigare men drar få streck nu då det är sämsta läget men det kan som sagt bli riktigt bra tryck på loppet så han ska inte räknas bort. Man lättar i frambalansen och fortsatt barfota bak och det blir ett klart kuskplus med Goop upp nu mot sist.

4 Angel of Trix och 5 Zätas Forever Star kan öppna bra med från fina spår men här släpper man nog och skulle det bli rygg på ledaren för någon av dem så finns skrällchansen och jag tror mest på den senare av dom två i så fall. 2 Magic Nightrider kan med öppna snabbt men blandar och ger och jag tror inte alls att han räcker här och mest troligt en position i tredje inner som absolut bäst och då krävs mycket tur. 1 Untouchable In matchas i tuffa gäng och kan väl öppna hyggligt men blir över här med många startsnabba i loppet och det ska inte gå här.

Avdelning 6.

Ranking: A 5. B 3. C 10-7-6-2-9. D 8-1-4.

Är inne på att 5 Usain Töll är en vettig kompletterande spik då han bara är streckad runt 35% och det verkar som att en del speltjänster hamnar i att ranka 3 Imhatra Am före så den lär trenda uppåt under lördagen medan Usain Töll kanske sjunker något här. Jag såg med intrycket på Imhatra Am sist men hon mötte bara en häst som inte var som bäst för dagen och då säger det inte lika mycket om hur bra insats det är. Ingen tvekan om att hon har form och skulle kunna svara för en vass insats i ledningen här och hon var faktiskt bra som två bakom PDA-favoriten Idao de Tillard i Critérium Continental på Vincennes i vintras så nog finns visad hårdhet i öppen klass med.

Usain Töll har mött och varit bra mot sådant motstånd gång efter annan och här blir det läge för kombinationen barfota runt om och bike så många plus då det dessutom är första gången Magnus A upp. Spelvärd spik men skenar inte Imhatra Am i procenten under lördagen så är det ett lika spelvärt garderingsbud. På reducerat system garderar jag loppet och viktar insatser på favoriten men lägger en del med Imhatra och sedan tar med ett gäng c-hästar bakom dessutom.

10 Mister F.Daag kan profitera på om det blir körning i loppet och fördelaktigt för bakspårshästarna att man valt att stänga loppet vid 10 hästar istället för 12. Den här vann sitt heat i Elitloppet i fjol och var trea i finalen så intressant med kuskplus här i Goop upp.

7 Mister Hercules var mångas drag mot San Moteur i Paralypiatravets final sist men då galopperade han i sista svängen med andraplatsen på gaffeln. Han måste åter ha toppchans men spår långt ut mot många bra så svårt att se hur han ska komma till i loppet.

2 Milliondollarrhyme är startsnabb och blir det barfota runt om är det klart intressant i spets eller rygg på ledaren. Borde kunna svara Imhatra Am sida vid sida men kanske väljer man att släppa och inte osannolikt att den här körs i rygg på ledaren på antingen Imhatra eller favoriten. Kommer en eller båda av dom värsta bort eller har en dålig dag kan den här så klart leda loppet runt om.

6 Emoji har höjt sig i år och fungerar även på medeldistans mot stenhårt motstånd men kort distans är hans bästa och det här är väl Danmarks hopp om att få med en häst i Elitloppet. Trist med spårlottningen men från Solvallas sida hade man väl velat se den här eller Mister F.Daag vinna och den andra av dom vara bra som tvåa, så man hade fått in en dansk eller holländsk häst för att sedan kunna bjuda in den andra. Nu blev ju inte spårlottningen till deras fördel och visst blir det tufft att vinna loppet men hittar den här ner bakom dom två-tre mest startsnabba invändiga kan han få ett bra lopp i draget och med den form han visat kan han skrälla.

Avdelning 7.

Ranking: A 2. B 1-9-6. C 11-4-15-10-3-8-7-5. D 12-14-13.

Min första häst i loppet är favoriten 2 Cataleya Wise As som det är väldigt intressant med Mats E upp bakom från ett bra spår två och jag tror inte alls den här är så knepig i volten. Galoppen i italienska voltstartsloppet för fem starter sedan var amatör-kört och stort kuskplus nu, galoppen sist kom i första svängen och visst finns galopprisk men stort plus då med vass körsven här. Hästar Gocciador skickar upp hit som står i låga klasser brukar i princip alltid vara överkvalificerade för den typen av lopp och vinner väldigt ofta så jag tror på något högre segerchans än procenten hon är spelad till. Visst det är fullt fält och mycket kan hända men jag tror på bra segerchans och hon är en tänkbar spik men jag väljer att låsa loppet med ett lägesgynnat motbud här.

Se även här intervjun från Sulkysport, där dom lägger ut Gocciadoros uttalnden för fri publicering, vilket r väldigt bra info att bjuda på: Cataleya Wise As har det inte varit något fel på, men däremot har vi ett väldigt konstigt tävlingsprogram här i Italien där hästar som tagit ett antal segrar under ett meeting stängs ute ur loppen. Hon har helt enkelt inte haft några bra start-tillfällen, men samtidigt har siktet hela tiden varit inställt mot Sverige med henne. I Italien har hon inte haft problem med vår variant av voltstart och jag upplever henne som lugn och stabil. Det blir vanlig vagn nu, öppet huvudlag och så blir det troligtvis barfota runt om, säger Alessandro Gocciadoro.

1 M.T.Ravishing är Lönnaeus idé i loppet som är en hemmahäst i comeback nu men gått bra efter uppehåll tidigare så det ska inte oroa så mycket och hon kommer väl förberedd hit då man siktat hit så klart. Kan öppna bra och skulle kunna leda loppet runt om men får man läge att släppa till favoriten blir det också ett bra lopp för henne så klart. Jag väljer att låsa loppet med henne.

9 Jest är bra med så klart men nära favoriten på strecken tycker jag inte att hon ska vara från det här läget även om hon mötte tuffare sist som bortlottad då. Nu är det åter dåligt läge och dessutom växlar man från att ha gått i bike på slutet till vanlig vagn nu. Kan så klart vinna loppet och är jättetidig vid gardering men ville bara poängtera att jag tycker det är klart dåligt spelvärde på henne den här gången. Rankar henne ändå trea och i B-gruppen men står över streck på matematiskt system då jag vill ta ställning och plocka bort en hårt betrodd här.

Loppet vimlar av vettiga motbud för den som vill gardera och man får nog måla på ordentligt vid gardering för att känna sig helt säker här och vi nämner något om väldigt många här i inspelade tipsen så kolla gärna där hur snacket går om övriga mellan mig, Jens och Per.

Stora systemet.

 1. 1-7-9.
 2. 7 PolePosition
 3. 1-4-5-6-9-10-11-12.
 4. 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10-11-12-13.
 5. 3-7-8-10-12.
 6. 5 Usain Töll
 7. 1-2.

3120 rader som kostar 1560 kronor.

Lilla systemet.

 1. 1-9.
 2. 7 PolePosition
 3. 1-4-5-6-9-11-12.
 4. 1-8-12.
 5. 3-7-8-10-12.
 6. 5 Usain Töll
 7. 3 Cataleya Wise AS

210 rader som kostar 105 kronor.


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1250 kr
8.0
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.0
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1250 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se