Speltips: Skrivet material till V75 på Färjestad med E3-finaler och STL-finaler 29/6.

Genrebild

E3-finaler och STL-finaler då V75 går på Färjestad 28/6.

Omgången & Banan.

Nu är det dags för STL-finaler och E3-finaler på Färjestad som har ett av landets kortaste upplopp på en tusenmetersbana med bara 177 meter kort upplopp. En bit över snittet på spetssegrar här och som vanligt är spår 5 och 4 bäst bakom bil och innersta två spåren är inte med bland fem bästa spåren här. Bilstart i alla sju loppen den här veckan vilket är ovanligt och ingen gulddivision på kupongen så sex lopp med 12 hästar i varje och en final i Diamantstoet som är en spårtrappa med 15 hästar bakom bilen.

Intressant omgång då det är bra hästar med i STL-finalerna och väldigt intressanta unghästar i E3-finalerna där treåringar kör om en miljon i avdelning tre och sex. Ena för hingstar och valacker och andra finalen är för ston. Treåringslopp har man ju lärt sig att det kan vara extrem utveckling på hästar från en start till en annan och inte sällan det skräller i den här typen av lopp relativt tidigt på säsongen.

Video-tips & Andelar.

Vi har inspelade tips på YouTube som du hittar via länk på trav.se och i gruppen Sverige Spelar på FaceBook, eller sök efter kanalen Trav.se på YouTube. Inspelade materialet finns även som ljudfil där poddar finns.Vi spelade in i torsdags där vi var fyra på inspelningen den här veckan så in där för att höra mer av Belmins och Jens tankar om omgången och även vad Per har att tillägga.

Andelsspelsspel hittar ni länkar till under fliken ‘Andelar’ på hemsidan och det spelas numera en del butiksandelar från våra spelläggare hos dagensbastaspel.se

Bästa Spiken!

I fjärde avdelningen tycker jag att ett fåtal hästar sticker ut i finalen av Diamantstoet och jag är helt inne på att ta ställning i det loppet där favoriten är på tok för hårt streckad. 8 Dutchess Sun ska kunna plocka ner favoriten från utvändigt och med en strykning och flera som vill ner på innerspår tror jag att det blir lättare resa fram i dödens men väljer man att komma ner i andra-tredje utvändigt så fungerar ju det med om det finns plats.

Jag tror den här är minst lika bra som favoriten och får man då runt 24% mot favoritens dryga 40% så tycker jag att det är bra läge att ta ställning. Dessutom har det varit så bra snack kring den här som tränat bra och fickk vinna med sparat sist trots tufft lopp, så jag är inne på att hon bara är bäst igen. Se mer kring loppet och motbuden vid avdelning fyra.

Gå Kort

I första avdelningen är jag inne på att några få sticker ut och det är en klart bra favorit som var väldigt stor favorit sist då hon vann sitt försök hit. Fördel ston i propositionen då och det gör att 5 Dea Sprint Bar står bra inne i klassen med dubbelt så mycket på kontot som övriga i loppet. Toppspår och chans att bli släppt till spets så givet att hon har hög segerchans och rankas först här.

1 Make It Schermer har utvecklats och kanske inte alls bli lika hetsig i ledningen som tidigare så det finns absolut chans att Jepson testar honom i ledningen och då är det intressant. Intressant även från rygg på ledaren.

8 PolePosition är riktigt bra och tål lite spår på vägen och kan absolut vinna loppet från dödens eller med en resa i ryggar om han hittar ner i banan på vettigt sätt.

Avdelning 1.

Ranking: A 5. B 1. C 8-4. D 7-11-10-6-2-9-3-12.

Se ”Gå Kort!”

Första avdelningen är en Bronsfinal där 5 Dea Sprint Bar blir stor favorit och jag håller med kollektivet att det är en bra segerchans då hon står bra inne i klassen. Hon är startsnabb från bra läge så kan absolut spetsa och leda loppet runt om här och så här säger tränaren om sin häst:

Dea Sprint Bar har tränat på normalt efter segern i Mantorp. Hon var riktigt fin den dagen och jag hoppas kunna ta hand om ledningen på nytt utifrån hennes goda startsnabbhet och hålla hela vägen för hästen är i full form. Det blir inga ändringar, säger Alessandro Gocciadoro.

1 Make It Schermer får bike på för första gången på länge här, är väldigt startsnabb och man ryckte aldrig det norska huvudlaget sist så en del extra växlar den här starten och han kan absolut leda loppet runt om. Finns chans att vinna även från rygg på ledaren om man väljer det upplägget, så bra spelvärde som singelprocentare och fyra på strecken.

8 Poleposition kan öppna bra så kan absolut hitta bra position en bit fram trots spår längst ut och han tål även dödens om det skulle vara enda lediga positionen. Här finns spelvärde då han inte är trea på strecken bakom stallkamraten 4 Imperator F.I. Den senare kanöppna en del men tror inte man tar sig förbi den från bricka ett och inte heller givet att man kan svara favoriten. Han är bra med och tänkbar som fjärde häst på kupongen för den som streckar fler.

11 Jimbaran Zon är fin häst för klassen som är totalt tappad nu på under en halv procent och för den som gardar på här så är det en riktigt intressant skräll. Inget kuskminus att tränaren inte kör själv när det är V75 och man får barfota runt om här.

7 Pingis är stark och rejäl så blir det bra tryck på loppet kommer han in i matchen.

10 Blue Boy Face kommer från stall som visar form på slutet och han slog Pingis sist men fick då bättre lopp och båda hade nog föredragit lite längre distans. En annan som distansen kanske blir för kort för då det saknas speeden för att avgöra en final är

9 Matiere som ändå får Erik A upp och första gången i bike nu. Givet att det kan ge en del och blir det rejält överpace kommer alla tre nämnda in i matchen men det ska väldigt mycket till att alla fyra bra där framme kommer bort.

Avdelning 2.

Ranking: A 6. B 4-11. C 8-5-1-3-12-9. D 7-10-2.

Klass 2-finalen och lägsta klassen där vi har hittat ett spikbud i en riktigt fin 6 Competivo som gått bra på barfota runt om i senaste starterna. Det är en rejäl häst och även om han kanske inte har den där explosiva speeden så är han så bra för lägsta klassen att han bara kan vara bäst här. Han kommer kunna hålla sig före favoriten och vara först fram i dödens men väljer man lopp i ryggar hoopas man verkligen att man kör i tid för det måste vara absolut toppchans här.

8 Heavenly Zet springer och bryter rejält och det blir inget innerspår för honom den här gången då han startar längst ut i banan och galopprisken är hög här då man dessutom lättar honom rejält i balansen med första barfota runt om nu med. Även om det blir felfritt så kan det bli för stökig resa för honom den här gången och han rankas ner på dåligt spelvärde även om det är häst med skyhög kapacitet för klassen.

Stallkamrat till våran spik är 4 Cherokee Face som slog favoriten Heavenly Zet sist och då var denna borttappad på strecken med första bike och första rycktussar då. Vi hade honom tidigt i snacket den gången och givet att han är tidig igen då läget är bra och nu blir det dessutom första gången barfota runt om. Borde dock inte vara ett par procent mer streckad än stallkamraten så vi tar ställning för den bättre hästen med högre spelvärde här, men denna är första utmanare.

5 Ready West gick i bike för första gången sist och var klart godkänd men också klart slagen av Competivo den gången. Visst kan det gå bättre nu på en spetsbana och något kortare distans men det troliga är att han blir knäckt av antingen 6, 4 eller 8 till slut. Inte alls givet att han kommer till spets heller eller att det kan kosta en del att komma dit.

1 Stens Rebell fick chansen sist med fin lucka men kunde inte nå 3 J.H.Million som var bra. Stens Rebell öppnade mycket snabbt och nu när det blir barfota runt om första gången så kanske man vill testa i ledningen den här gången. Men J.H Million kan med öppna bra så kan bli kördning mellan 1, 3 och 5 här och inte alls givet vem som sitter i ledningen.

Goop tränar J.H.Million och kvalade in två hästar i den här finalen och väljer själv att köra den bättre hästen i 11 Facetime Love som får bike på för första gången här. Han ska vara framåt med senaste loppet i kroppen efter att ha varit nedsatt i starten före.

Nämnde något om sju ekipage här och garderar jag på reducerat streckar jag nog alla dom då jag ser ett par andra som bortlottade och ytterligare ett par med väldigt låg segerchans i loppet. PÅ matematiskt system går jag på spik på fine Competivo.

Avdelning 3.

Ranking: A 1. B 2. C 5-9-4-3-11-6-12-10. D 7-8.

E3-final för hingstar och valacker där 2 Magic In blir stor favorit och i mitt tycke för hårt streckad då han kan stressa upp sig och det finns absolut viss galopprisk här. Inte heller givet att han tar sig förbi värsta motbudet i spetstsriden i invändig häst här och jag är inne på att den här ska rankas tvåa i loppet bakom troliga ledaren.

1 Free Time Jepson tappade en sko i försöket hit och trots orutin redde han ut det problemet och vann enkelt. Man säger att man ska köra med skor men fortfarande fredag kväll är det anmält barfota runt om, men troligt att det ändras. Ska ha bra chans att hålla en längd sida vid sida mot favoriten och försvarar man innerspåret är mycket vunnet och så här säger tränare och kärsven om sin häst här:

Free Time Jepson har tränat på normalt efter försöksvinsten. Jag skojade efter det loppet att jag skulle ta av ytterligare en sko till finalen eftersom han tappade en sko i försöksloppet och det fungerade så bra, men så blir det inte utan jag fortsätter med skor runt om. Hästen är så pass bra som han är med skor och jag vill inte chansa från ett innerspår bakom bilen och riskera att få en galopp i första kurvan på ny balans. Målsättningen är att ta ledningen och hålla hela vägen. Inga ändringar, säger Alessandro Gocciadoro.

4 Dream Mine kan också öppna bra och får position i främre träffen från toppspår och den här vann sitt försök hit med en del sparat och tränaren säger att han inte gått sig riktigt trött ännu så man vet inte alls hur bra han är från stallhåll.

5 Like Magic Sisu kan nog öppna ännu bättre än Dream Mine och toppspår här med så jag är inne på att det är högre spelvärde i det här garderingsstrecket. Kördes inte för fullt från start sist men spetsade enkelt då det var första gången i bike och första gången utan skor. Kan nog vara ännu bättre nu och är väldigt lågt streckad. Kan man hitta ner i rygg på ledaren här så är det väldigt intressant, då det dessutom blir rycktussar för första gången här.

3 Phantom Express hamnar bra på det men är lite väl hårt streckad på tidiga kupongerna och tycker det finns roligare streck om man garderar vidare.

9 J.Kagan Brick såg väldigt bra ut i sitt försök hit där han gick först i tredjespår länge och bara kördes lugnt där ute för en finalplats. Såg ut att finnas en del i honom och tar han loppet på bra sätt kan han absolut vara bra här. Rygg på startsnabb favoritduo och väljer man innerspåret kanske det blir vinnarhålet. 1% är lågt och kom ihåg att Bergh skrällde på V75 i unghästloppet Ina Scotts ära för bara några veckor sedan. Nu är hästen skriven på Christoffer Eriksson men samma stall och samma träning och det stallet har visat bra form på slutet.

11 Greetings är anmäld med bike och barfota runt om och det hade ju varit intressant om det inte är för att den tränaren ofta bluffar med sina anmälningar och ändrar till slut, så sällan något att gå på där.

6 Artic Emerald och 12 Romulus Toma är en duo som har några lopp fler i benen än många av övriga här så kanske lite mer hårdhet i loppen än flera här och det kan bita bra även om båda har chansartade lägen.

Avdelning 4.

Ranking: A 8. B 7-15. C 14-5-4-2-9-13-12-1-3. D 10-11.

Se ”Bästa Spiken”

Diamantstoets final där det är en spårtrappa som på slutet och gång efter annan vinns loppen av hästar en bit ut bakom vingen där det är svårt att plocka något från tredje startledet och det är svårt för hästar från innersta spåren att räcka. Jag är inne på att det står mellan hästarna längst ut bakom vingen här och då väldigt många går på en ganska stor favorit i 7 Esperia Font är jag inne på att gå på den andra till bättre spelvärde.

8 Dutchess Sun har visat att hon trivs dödens och i den amerikanska vagnen så perfekt för henne med spårtrappa så hon får gå maxat och hon har 3/3 i bike. Båda här ute är nedstrukna ett spår och om favoriten bombar mot ledningen så kan den här kanske köra lite lugnare fram i dödens och inte lägga lika mycket kraft för att ta sig fram som värsta motbudet. Jag är då inne på att det kompenserar för att det blir några meter längre att gå utvändigt och jag har gillat hennes skalle på slutet. I lägen där dödenshästen går en eller ett par längder bakom ledaren brukar de inte kriga lika bra till slut men på Solvalla var det mäktigt intryck från den här och hon ser bara ut att gå framåt med loppen. Jag vill se botten i henne innan jag slutar ranka henne först i den här typen av lopp. En tuff spik till för låga 24% där hon är minst lika bra som favoriten.

Gocciadoro har två hästar till start i loppet och givet att han vill till spets med sin favorit 7 Esperia Font men då många vill åt rygg på ledaren här invändigt så kan det ändå kosta lite att ta sig till spets. Jag är heller inte säker på att det skulle vara så mycket bättre häst än min spik men så här säger tränaren om henne:

Esperia Font blir bara bättre och bättre för varje lopp. Jag gillade vad jag kände i henne senast och tror att hon kommer vara ännu vassare denna gång för jag upplevde henne lite lat senast mitt i loppet vilket kan berott på att hon inte hade startat på ett tag. Det blir inga ändringar, säger Alessandro Gocciadoro.

Han tränar också en riktigt bra 15 Celiaz som vi varnade för i tipsen kring Elitloppshelgen då hon var borttappad på spelen men det var också i Bronsfinal med fördel ston och nu möter hon ett par jämnbra hästar som står så mycket bättre till och hon måste få svårt trots MAD upp. Jag tycker övriga håller en klass lägre än trion så jag rankar ändå den här trea trots läget och så här säger tränaren:

Celiaz gör alltid bra insatser och kämpar hela vägen in till mål. Jag tror att hon är fältets bästa häst, men nu har hon spår 15 och det är alltid svårt även om det är en spårtrappa. Från tredje ledet är det svårt att komma till i loppen, men prestationsmässigt tror jag hon kommer vara lika bra som tidigare. Inga ändringar, säger Alessandro Gocciadoro. Bakom startar några med lite lägre segerchans där det är tufft läge för 14 Mahala som annars kan komma in i matchen om dom två betrodda kör för hårt mot varandra där framme.

5 Denali Doc är startsnabb och kan vara den från perfekt spår som kan spetsa och släppa till favoriten men fler där framme kan också öppna bra så inte alls givet. 2 Honey Dun Girl kan öppna snabbt med och kanske är det hon som hamnar i vinnarhålet. Hon har höjt sig på barfota runt om men hårt mot nu och det krävs tur om hon ska kunna vinna men det kan hon ha från rygg på ledaren eller tredje invändigt. 4 Dino Cream trodde många på sist , efter bra intryck näst senast, men nu är hon rejält tappad och från bra läge borde hon kunna få bättre resa än senast och kommer favoritduon bort är hon aktuell till klart spelvärd procent.

Avdelning 5.

Ranking: A 4-11. B 3-6-2-7-10. C 1-5-9-8. D 12.

Klass 1-final där 2 Call Me Gleipner blivit favorit då han stod för snabbaste avslutningen för dagen sist då det var rejält överpace på loppet och han fick ett lopp i klungan och kom ut i perfekt läge för att nå fram till seger. Hade ledaren inte galopperat så hade han inte inte nått fram och utan galoppen kanske han hade suttit fast istället så kort galopp och med invändigt på bra sätt den gången. Man kanske borde vara mer orolig över tre galopper på senaste fyra loppen än att hylla prestationen efter kort startgalopp sist. Blir för hårt streckad och bara en av många här.

4 Erik The Phantom var jämnt spelad med favoriten sist och denna hade då bakspår och fick gå fram i dödens flera längder efter en het ledare och det är sällan enkelt att vinna den typen av lopp och när galoppen på ledaren kom såg den här ut att gå mot seger. Han hade haft hovböld inför det och stått över flera jobb så ska nog gå framåt rejält med det loppet i kroppen och från toppspår som ickefavorit rankar jag honom först den här gången.

11 Emerald Island är en häst man siktar mot Jubileumspokalen och det säger en del om vilken tro man har på den här, med all rätta. Det är så klart uselt läge men det hade han sist med och gick med skor för en andraplats så han kvalade in hit. Han var ruggigt bra på Solvalla och inte ofta en final i lägsta klassen vinns på 1.10,7. Den här kan nog kliva runt hela fältet här och måste streckas riktigt tidigt här.

Wäjerstens duo 3 Zaxton och 1 Kilgore där den senare kanske kan försvara innerspåret men det är inte enkelt på den här banan så inte alls givet och blir han över det nog streck i överkant på honom. Den förstnämnda är mer intressant där det var bra intryck som tvåa bakom stallkamraten sist med jobbigare lopp. Höjt sig barfota runt om och höjt sig i amerikansk vagn så från ett bra spår är han väldigt tidig till så här låg procent. Lite ändring i huvudlaget och kanske kan han öppna Snabbare nu.

Snabbast av alla borde 7 Ajlexis Hans öppna från en bit ut och han är det givna spetsbudet då det är kuskplus med Mats E upp och bike på som han bara gått i fem starter med tre segrar och en andraplats som resultat i den vagnen. Kan leda loppet runt om eller släppa och få bra lopp i rygg på ledaren men mest troligt att man kör i spets här.

6 Peter Pan kommer med absolut toppform på slutet och från okej läge på hemmaplan måste det vara riktigt siktat hitåt för honom. Han ska ha bra chans.

10 Caughtredhanded var den som drog på i spets mot favoritduon i detta loppet sist och utan galopp till slut så hade han vunnit det loppet men var riktigt trött då. Missgynnad av bakspår men kan ju å andra sidan hålla sig lugnare. Kuskbyte med och kanske lite ändring i huvudlaget så kan hans speed bita bra till slut i stället.

Avdelning 6.

Ranking: A 9. B 2. C 11-4-5-8-3-1-10-12. D 6-7.

E3-final för ston och det är en lopptyp där det brukar kunna skrälla, när det är treåriga ston som möts. Den klara favoriten 2 Oriana Boko har varit bra i ett par raka segrar men tycker inte att hon ska vara så stor favorit som hon är. Det bra kusk upp på Solvalla i treåringseliten och man fick rygg på 9 O’Hara Boko som gick först i tredjespår. Nu är det mer orutinerad körsven på en så här stor favorit och det kan bli omvända roller då den senare kan hålla favoritens rygg redan från start här.

Det skiljer för mycket på strecken och jag är inne på att den senare är minst lika bra så jag rankar den ensam A här. Jag litar dock inte på den här duon som kanske är lite bättre men det är unga ston och garderr vidare här.

4 Unique Princess kan öppna och gick bra första gången barfota bak sist, hon hade dessutom oryckta tussar i öronen i den starten och det är en växel som kan ge lite extra nu. 6 Captiva är nog ännu snabbare från start men där vill man nog släppa och högst troligt att Mats E kan köra till och fåta över tidigt från toppspår med Unique Princess.

5 S.G.Empress kan bli släppt till spets om man kör offensivt då man kommer med obesegrad häst men hon har heller inte synats rejält och inte alls givet att hon vinkas fram här. Örjan ser väl till att hitta ner i andraspår helt enkelt och visst kan hon vinna igen men för hårt streckad den här gången.

8 Unforgettable A.Y. körde dött lopp mot S.G.Empress i ett ‘Margaretalopp’ då hon höjde sig på skoryck och sist var det första bike för att kvala in hit. Nu är det första gången för MAD och totalt bortglömd till under procenten och det återspeglar nog inte alls segerchanserna trots läget, då mycket kan hända i den här typen av lopp.

11 Scarfo Pellini är ett hemmahopp som nog blir en riktigt bra häst med den fina stamtavlan och hon lättas nu i balansen så kan absolut vinna trots bakspår här. Tränar bra och stallet har form.

3 Screen Time Limit får också hon lättning i balansen hit så från bra läge är hon inte chanslös då hon gjort det bra och vunnit sina felfria lopp.

1 Kilimanjaro Face kan öppna snabbt och ska kunna hamna bra på det härifrån så får säkert med sig fina pengar och skulle det spricka upp kan hon skrälla.

10 Lilium Sisu växlas upp en del och gick ju bra barfota fram sist så med skoryck runt om och bike på första gången nu så ska hon ju med kunna komma in i matchen om det ger bra effekt.

Avdelning 7.

Ranking: A 7-9. B 10-12-8-1. C 5-4-11-6-3. D 2.

Final i Silverdivisionen där 1 Triton ser ut att bli klar favorit till slut då många är inne på att han ska kunna svara upp sitt innerspår och leda loppet runt om. Det är kuskplus och han har visat startsnabbhet från en bit ut i banan men det är långt ifrån givet att han kan svara här och favorit i fara den här gången. Han kan så klart komma ut och få ta över i kraft av sitt favoritskap men hårt mot nu.

Triton fick ett bra lopp på Mantorp då 9 Don’t Say Gar klev runt fältet och slog honom, efter tuffare upplägg. Den senare håller jag högre och kan vinna med många olika upplägg här som sto där det varit fördel ston i försöken hit. Så här säger tränaren om henne:

Don’t Say Gar är i toppform och tycker allra bäst om att inleda från ett sådant här utgångsläge och attackera i slutet. Hon gjorde en toppinsats senast i Mantorp och verkar lika fin efteråt. Jag tror på en stark insats på nytt och tror att båda mina hästar kan segerstrida. Inga ändringar, säger Alessandro Gocciadoro.

Han har ytterligare en häst i loppet i 10 Dany Capar som får Goop upp och den skulle kunna komma igenom på vettigt sätt då man har startsnabbaste ryggen i fältet i 3 Special Major som är oerhört snabb ut. Han tar sig nog förbi favoriten där framme men släpper säkert spets här. Så här säger Gocciadoro om sin Dany Capar:

Dany Capar tror jag kan göra en bra insats även här från andra ledet. När man inte kör med honom från början så kan han avsluta riktigt bra och jag tycker att hela hästen tagit stora steg i sin utveckling. Inga ändringar, säger Alessandro Gocciadoro.

Det är trots allt en bana där det är viktigt att vara med där framme och därför rankar jag 7 Working Class Hero först då han nog körs offensivt till dödens här och sitter rätt häst i spets så finns till och med chansen att bli släppt till ledningen efter bit. Oavsett så är han hård nog att vinna från utvändigt i det här loppet där kanske de bästa har bakspår. Härdad i Frankrike och gick mot framskjuten placering i Harpers, då det blev avblåst och ursäktad att han blev trött och galopperade till slut i andra försöket, med sex kilomer i benen. Visade att han tog det bra sist och är riktigt bra för dagen.

12 Riet Hazelaar var sämre i finalerna men studsade tillbaka i loppet efter och slog Zuedi AMG sist, men det var efter väldigt märkligt lopp för värsta motbuden och Riet vann mest pliktskyldigt. Går säkert framåt med loppet då hon var sämre gången innan och hon måste ha högre segerchans här än kollektivet bedömer. Under 5% är bara märkligt trots läget.

8 Mitzai är den som kan öppna snabbast förutom 3 Special Major och kan var före favoriten för att ta överta ledningen när initiala ledaren tas upp. Då kan favoriten bli fast och den här kan köras i spets. Låg procent på bra spetshäst och kul skrällbud.

Stora systemet.

 1. 1-5-8.
 2. 6 Competivo
 3. 1-2-5-9.
 4. 8 Dutchess Sun
 5. 1-2-3-4-5-6-7-10-11.
 6. 2-4-5-8-9-11.
 7. 7-8-9-10-12.

3.240 rader som kostar 1.620 kronor.

Lilla systemet.

 1. 1-5
 2. 6 Competivo
 3. 1 Free Time Jepson
 4. 8 Dutchess Sun
 5. 1-2-3-4-6-7-10-11.
 6. 2-9-11.
 7. 7-9-10-12.

192 rader som kostar 96 kronor.


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
8.6
18+ | Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt

100% upp till 500 kr

+ 100 freespins

18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se