Speltips: Skrivet material till V75 på Åby 6/5

Åby Stora

V75 på Åby med Pokal-loppen och Paralympiatravets final den 6/5

V75-Omgångens bana.

V75 på Åby som har lite kortare upplopp vilket vägs upp bra av att man har dubbla extraspår invändigt på upploppet, open stretch. Vinnare från spets ligger på ungefär medel här då det enklare släpps till ledningen här än på de flesta andra banor. Det som sticker ut i statistiken på Åby är att fler lopp vinns från bricka 6 bakom bilen än på de flesta andra banor, då kuskarna oftare kör framåt från det spåret på just den här banan eftersom fler invändig ekipage förväntas vilja ner på innerspåret. Det är faktiskt tredje bästa spåret att starta med bilstart på Åby, precis efter spår 4 och 5 som är bäst här, liksom på i princip alla andra banor.

Omgången sportsligt och spelmässigt.

Tre stora finaler ska avgöras under lördagen där årets första lite större unghästlopp ska gå av stapeln i form av Konung Gustav V:s Pokal som avdelning fyra på V75 och Drottning Silvias Pokal som avdelning två. Lopp för fyraåringar där det var kval förra fredagen och tre främsta i varje kval gick till finalerna, så alla har fått se vad hästarna går för nyligen. Paralypiatravets final har både wildcards och inkvalade hästar så ett roligt storlopp med 1,5 miljoner i förstapris som avslutar omgången. Även första avdelningen i omgången är ett väldigt fint lopp i Lyon Grand Prix för femåringar med 250 tkr i förstapris som samlat ett riktigt fint startfält.

Vi väljer att gardera en av de största favoriterna medan jag har svårt att gå mot en av dem så bygger systemet med en stor favorit som spik och då vill man hitta en lite mindre spelad som kompletterande spik och det har vi gjort.

Video-tips & Andelar.

Vi gör tidigt inspelade tips på FaceBook och YouTube som du hittar på trav.se och gruppen Sverige Spelar på FB oftast redan från torsdag kväll. Jag och kollegan Jens Lönnaeus kommer att vara på plats på Åby under helgen och lägga ut lite extramaterial i främst FB-gruppen inför och under travet och allt runt omkring.

Andelsspelet för 200:-/andel öppnas som vanligt och heter TRAVPUNKTSE200 på ATG-tillsammans. Nära stora pengar under onsdagen men ena spiken galopperade i starten och en sjua med ett gäng sexor gav ca 25.000:- per system och 2.500:- per andel tillbaka på satsade 200:-/andel.

Bästa Spiken!

Spik på hästen med störst segerchans i omgången den här lördagen och vi letar värde i andra avdelningar den här veckan. Vi såg miljonutdelning på V86 så sent som i onsdags trots att en ännu större favorit än den här vann.

I sista avdelningen är jag inte alls orolig för strykningen för ett par veckor sedan på 6 San Moteur där han hade lite feber en dag men sedan var bra igen och har tränat på bra inför det här. Han är en av världens bästa hästar och medeldistans är bra för honom så från ett spår som sticker ut lite extra på banan är det upplagt för offensivt upplägg och han ska bara vinna loppet även om det blir utvändigt ledaren. Det är ju som bekant lättare att komma till ledningen här med så inte alls otänkbart att konkurrenterna vinkar fram honom till ledningen efter en bit till och med. Hamnar Goop andra utvändigt eller liknande så är han nog nöjd med det också och hästen kan vinna på många olika sätt och spikas.

Gå Kort!

I femte avdelningen har vi ett kul lås där många sprider strecken rejält väljer vi att spela med bara ett par hästar och favoriten är inte en av dem. Se avdelning fem för vilka hästar vi talar om.

Avdelning 1.

Ranking: A 9. B 4-6. C 1-10-5-7-2-3-11. D 8-12.

Lyon Grand Prix för femåringar med 250 tkr i förstapris som samlat ett riktigt bra startfält där 4 Kentucky River blir favorit men nu möter han betydligt tuffare motstånd än när det var vanligt klass-lopp på V75 sist. Visst är det bra chans om han kommer till spets men inte ens givet att han tar sig till ledningen om man nu inte ska ladda för fullt och då kan det bli tufft. Jag tror ändå att han laddas huyggligt och därmed har bra chans att spetsa så till inte alltför hög procent på troligt spetshäst som är bra så måste han vara riktigt tidig nu.

9 Mellby Jinx har ändå varit före övriga i dagens lopp i kullen redan som yngre även om fyraårings-säsongen inte blev den bästa och han bytte regi efter sommaren då. Har nog tagit kliv och utvecklats till den här säsongen där han redan fått tre lopp i kroppen och slagit flera av dagens motståndare vid segern sist. I näst förra starten var han nära att kvala in till Paralympiatravets final där han var nära Milliondollarrhyme på målfoto, som fått gå i ledningen medan den här fick göra jobb ute i spåren. Var då klart före bland andra Mister Hercules i det loppet och möter lite enklare nu så ska vara väldigt tidig trots bakspår. Lite tveksamma ryggar i starten och kanske kan hamna för långt bak så inte att gå på rakt ut men vettig förstahäst då han inte är favorit.

6 Power Doc kan absolut vara den som spetsar om man nu inte laddar för fullt med favoriten här och när man fick allt sparat i Örebro Int´l sist så är det nog läge för bra prestation nu. Tätare starter och full form gör honom tidig om han skulle spetsa.

10 Invictus Madiba är en intressant häst som inte riktigt fungerat på Vincennes stora bana på slutet men gjorde det bra på mindre bana sist och var riktigt bra i Fyraåringseliten på Solvalla under Elitloppshelgen i fjol. Den gången startade han i amerikansk vagn vilket man inte får ha Frankrike och skulle det bli en sådan på den här gången tillsammans med Goop upp första gången måste han ha högre segerchans än under 3% som kollektivet bedömer här.

5 Usain Lobell fick en del spel sist han mötte ett par av dagens motståndare och duger bra i klassen. Bara ett kvallopp i kroppen inför förra starten och borde väl gå framåt med loppet så från bästa spåret ska han kunna hamna bra på det och absolut vettig segerchans om det stämmer.

1 Edibearär fin och gör sitt mest varje gång men nu är det chansartat läge som körsvennen ligger lågt från och det var verkligen ett av de sista spåren man ville ha här. Nu kanske han kan öppna hyggligt då han visat medelstartsnabbhet och skulle han vara på tårna för dagen och kunna hålla rygg ledaren till exempel så har han absolut chans att slå dom här.

7 Global Concept var bra i loppet där ett par kom bort sist och var inte på topp då enligt tränaren och ska inte vara det nu heller utan ska gå framåt med loppen. Han är bra men läget sätter ned chanserna när det är många bra med loppet och bara en av väldigt många vid bredare gardering.

Avdelning 2.

Ranking: A 2-4. B 3-1-9-7. C 6-5-10-8. D 11-12.

Drottning Silvias Pokal med toppstoet från USA 4 Joviality i givna favorit-rollen här och så klart hon ska vara klar favorit med sin fina meritlista och då hon visade att hon klarade full distans sist. Hon verkar komplicerad men man pratar om att hon kan bli het i stallet osv och det var väl inte så mycket prov på om verkligen 2140 meter funkar bra för henne och det är fortfarande ett frågetecken kan jag tycka. Nu får jag för mig att man andra vill testa i loppet och inte alls givet att hon får allt gratis så upp till bevis och till över 66% är jag klart sugen på att försöka fälla henne.

1 Riverdale Z. är mångas givna motbud och hon tar mycket streck som spelad till nära 20% vilket är hårt då hon bara gjort sex starter totalt och det kan saknas hårdhet här. Visst ska hon vara startsnabb men bara ett lopp med framspår bakom bilen och någon snabb provstart inför tävlingar gör att många tycker det är givet att hon håller upp innerspåret här och jag är inte lika övertygad.

2 O’Mara Zon kan lägga iväg bra och har visat det i hårdare sammanhang än den invändiga hästen har sett så inte osannolikt att den här tar sig förbi och ser Wäjersten att det inte går eller skulle kosta för mycket kastar han väl ner henne i rygg på Riverdale Z. Oavsett är det läge för topp-prestation då man testade barfota runt om sist och det fungerade bra och dessutom uttalar man sig från stallet att det kanske kan ge extra effekt vid andra starten barfota runt om då man pratar om den här. Det låter alltså som att hon kanske kände sig för lite första barfota och det skulle kunna ge ännu bättre effekt i andra starten då hon vet vad det handlar om lite mer. Intressant teori och den här har tillhört kulltoppen redan så med höjning kanske hon bara är bäst över medeldistans och vi har sett Wäjersten hitta formtopp till rätt lopp tidigare. Under 7 procent är väldigt lågt.

3 Kayla Westwood blir också totalt bortglömd efter att ha tillhört kulltoppen i fjol som fyra i en E3-final från bakspår, trea i Oaks och även med i Breeder´s Crown-final där hon tog pengar trots spår en bit ut i banan. Hon vann ‘Margareta-lopp’ i fjol och har totalt kört in 2 miljoner så med tre lopp i kroppen för Mattias formstall och vassa Magnus A upp från toppspår så måste hon streckas tidigt till en så här rolig procent.

9 Jiggi har rygg på två startasnabba försöksvinnare och borde absolut ha chans att komma igenom på bra sätt från det här spåret. Håller ettan spets så kan det rent av kunna bli rygg på ledaren men även tredje ibvändigt är intressant på den här som totalt ostreckad.

7 Lawina kan lägga iväg ordentligt från start och är helt bortglömd i loppet men skulle hon komma till plankan där framme och kanske släppa till O’Mara Zon i ett tidigt läge ska hon kunna vara den som får fint lopp i vinnarhålet. Varit snäppet under kulltoppen men ändå kvalat in till två av de större finalen och nu är det lite intressant att man provar med ny körsven efter att ha varit tränar-körd i alla sina starter och vi är inne på att kuskbyte är förändring som yngre ston kanske kan tända till på lite mer än många andra typer av hästar. ‘

Avdelning 3.

Ranking: A 9. B 10-5-6. C 3-12-1-4-7-2. D 11-8.

Lägsta klassen på V75 med Klass 2 och det är här favoriten oftast faller men det känns ändå inte som man kan leta vettiga skrällar här men givet att det är favorit i fara och vi har en annan häst rankad som ensam A-häst här.

5 Winner Brodde är favoriten som är i fara då det är ganska hög galopprisk och dessutom möter han lite tuffare än i loppen han vunnit. Barfota runt om ska så klart vara ett plus men samtidigt har han flera galopper på den balansen så det finns viss oro även om man från stallet inte tycker att galopperna berott på för lätt balans och det ska absolut fungera bra. Men man vill väl se honom stabil på det innan man går på honom som favorit.

9 Hardcore D.K. är roligare mot där det är intressanta ändringar i första barfota bak, första Peter U upp och kanske första gången med rycktussar hit. Bara 11% är ett fynd och given förstahäst i öppet lopp.

10 Peter Pan är helbror med Conrads Lödluva, från samma uppfödare och jag gillar hästar med utveckling som har Juliano Star som morfar. Bara 5 starter innanför västen är det tufft att vinna V75 med men han rekord-sänkte i fin stil sist på Solvalla och ska nu gå barfota runt om för första gången så mycket tidig här.

3 NY Make Some Noise är ett tänkbart spetsbud som opererats i ett knä och gör nu debut i ny regi och här finns nog en del att hämta. Visst är det tufft att gå ut direkt på V75 men tränarens hästar brukar inte behöva lopp i kroppen och kanske fördel för den här att vara fräsch då det varit si och så med det tidigare. Står perfekt inne i klassen och ska kunna leda loppet runt om här på hemmaplan och skulle det bli rygg på ledaren funkar ju det med, just här.

6 Demone d’Asti gick fort en bit sist och kusken körde väl på tok för tidigt men nu var det nära att hålla ändå på V75 under långfredagen. Hästen som slog honom, Email hade fått lopp på innerspår och perfekt lucka till slut och vann sedan V75 i starten efter med så det var en stark insats att det inte skiljde så mycket mot den, då det var långt ner till tredje hästen där. Nu r det stort kuskplus och bättre läge än sist så absolut tänkbar med tanke på fartresurserna han visade upp sist.

12 Jonathan Star står bra inne i lägsta klassen och kommer med full form men att norsk kusk vinner på svenska V75 från bricka 12 bakom bil på Åby händer långt ifrån varje år, så klart chansartat.

1 Hyannis Port är nog rätt bra för lägsta klassen men ska inte kunna öppna bra nog för att kunna få rygg på ledaren här och är då utelämnad men i lägsta klassen kan det ju spricka upp och då kan nog den här hålla bra fart ända in i mål.

Avdelning 4.

Ranking: A 4. B 1-2-11-3. C 9-8-7-6-10. D 12-5.

Konung Gustav V:s Pokal har en stark och jämn upplaga i år och jag ser ingen som helt chanslös här så kanske tänkbart att strecka i princip alla i loppet vid gardering, då många spelar med tre-fyra streck här. En annan linje att gå är att ta ställning och det verkar vissa göra för troliga spetshästen i 1 Dancer Broddesom därmed trendat uppåt sista dagarna och ser ut att bli ganska klar favorit till slut och ska så kanske vara. Jag är dock inne på att det kostar en del att svara upp innerspåret på just den här banan så även om jag tror att han grejar just den biten så kan det sitta i benen till slut.

3 Bedazzled Sox var delad favorit tidigt i veckan och blir ofta överstreckad i finalerna där han oftast svikit som klar favorit men nu är han kanske något mer streckvärd än normalt då han sjunker hela tiden på strecken här.

Den vi tar ställning för istället 4 Tetrick Wania som var grym som tvååring och såldes för fantasisummor då och fick ett sämre år i fjol. Nu verkar han vara kraftigt uppåt igen och kapaciteten har väl aldrig någon tvivlat på så efter ett par bra lopp från omöjliga bakspår på slutet är det dags för toppläge och han är kanske bara bäst. Som trea på strecken är det absolut läge att ta ställning för honom och spiken är rolig och trolig då han kan vinna loppet på flera sätt. Han tål att gå sista svängen i tredjespår om det behövs men han kan också avanceras tidigt till dödens och sitter då starten i benen på favoriten kan han absolut plocka ned honom över upploppet.

2 Following är ständigt underskattad och visat ett par gånger att han inte är en sämre häst än till exempel Bedazzled Sox som han slagit regelrätt ett par gånger. Här blir det Jepson upp som känner Åbys bana som sin egen ficka och han kan nog sätta ner den här i rygg på favoriten direkt och spara krafter för att spela ut spurten till slut och han ska kunna vinna loppet med ett sådant lopp.

11 Jikken är Örjans val bland minst ett par hästar här och han brukar välja rätt hästar i finalerna så det här kan vara en överraskning för många andra. Hästen är bättre vad han fått ut i sina lopp hittills och stämmer det något så är han med på fotot trots spåret så ska inte allas nonchaleras här. 5% är lågt.

8 Hustle Rain får gå första gången barfota runt om här och det är klart intressant så klart men svårt läge att komma till från så bara en av väldigt många vid bred gardering.

7 Ante La Roque tjänar mycket pengar på sin startsnabbhet och kan han bombas från start här för att kanske hitta ner i rygg på ledaren kan det bli bra pengar igen och kanske till och med skräll.

9 H.C.’s Crazy Horse utvecklas mycket med starterna då han inte varit igång lika mycket i unghäst-cirkusen som flera andra här. han har dock visat bättring på lättning i balansen på slutet och måste kunna komma igenom på bra sätt här så inte alls ofarlig om han kanske lyckas hålla rygg på favoriten här.

10 Friend of Elves gillar man ju på barfota runt om och i bike på slutet och Mats E är inte så stort minus mot Magnus A och faktiskt lite kul med ny körsven här. Visst är läget visset men hästen är i full form och ska kunna skrälla om ett par av de bästa kommer bort här.

Avdelning 5.

Ranking: A 5. B 10. C 11-3-2-8-7-1. D 9-4-6.

Se ”Gå Kort!”

3 Dallas är klar favorit och kanske ett spetsbud men jag är inne på att 2140 meter inte är hans bästa distans nu när det är ett tufft lopp på V75 den här gången och givet att det här är en favorit i fara.

5 Indigo kan absolut komma förbi med kuskpluset Goop upp från absolut bästa spåret bakom bilen här. Skulle dock Dallas lägga iväg rejält och se vass ut för dagen så gillar väl Goop den ryggen och då stretchen finns att tillgå lär han väl kunna testa det upplägget om det finns läge för det. Skulle han dock komma till spets så har han väldigt bra statistik med 6/7 i ledningen på svenska banor.

10 Inspiration är Lönnaeus drag i loppet och vi har ju sett honom spurta sylvasst många gånger och till och med från sämre lägen än det här. Kanske är kort distans hans allra bästa men då det inte är en jättetuff Bronsdivision den här gången så måste det bita bra även på medeldistans nu med två lopp i kroppen och bra form på stallet i övrigt.

7 Laredo Boko är liksom favoriten överstreckad i loppet men på inget sätt chanslös. Bara det att det här verkar vara mångas drag i loppet men vi har svårt att se hur han ska vinna loppet från det här läget. Mest pliktskyldig seger näst sist då värsta motbudet galopperat bort sig och någon vass konkurrent inte såg ut att få fäste och den här höll farten bäst. Sist såg han ut att gå mot seger men kontrades ut och verkar inte ha den där speeden som kanske krävs för att vinna den här typen av V75-lopp.

8 Boli You S.M. var jag inne på att ha med på kupongen som en tredje häst trots spåret då man aviserade första gången barfota men nu har man dragit tillbaka på det så inte alls lika het från chansartat läge.

2 Heroine Darling är mer intressant då det är en proposition med fördel ston och hon står bra inne på pengarna här så från bra spår med amerikansk vagn för första gången är det ett tidigt bud i loppet. 11 Winnetou Diamant verkar man ha höga tankar kring från stallet och han drar mycket spel då han startar och gör det bra. Dåligt fjolår men starta sig igång nu och verkar vara bra häst för Brons så tänkbar vid gardering.

1 Calamari kan få fint smyglopp på innerspåret men inte riktigt aspirant på vinnarhålet så inte alls givet att gå på honom här. Tänkbar vid många streck med två lopp i kroppen och bra statistik med amerikansk vagn som han vunnit i två av fyra försök med och fungerade bra i aktionen med sist.

Avdelning 6.

Ranking: A 4. B 10-2-6. C 8-12-11-5-9-1-3. D 7.

Silverdivisionen och det är en öppen upplaga där kanske bästa hästen 10 King of Everything fått ett bökigt bakspår och det gör det ovisst. King Of Everything hade man aviserat att köra barfota med men då man fick bakspår så valde tränaren att dra tillbaka på det och det blir bakskor på som vid övertygande seger sist. Magnus A kör fortsatt vilket är fortsatt stort plus på den här som oftast varit tränarkörd tidigare i karriären. Många tycks gå på honom och han har trendat uppåt och blivit klar favorit så spelvärdet hamnar på givna spetsbudet här, då det är lite tuffare att vinna från bakspår på Åby än på Axevalla.

4 Hidalgo Heldia trodde jag mycket på sist trots spår 8 bakom bilen och han bombades mot ledningen och höll väldigt bra trots ett hårt tempo hela vägen och han förlorade bara mot en väldigt bra King Of Everything. Nu är det ett bättre läge för Hidalgo så givet att han ska kunna komma till ledningen igen då ingen borde vilja svara honom om den ens kan det. Revansch mot Kingen nu kanske och från spets, som inte ens favorit är han given att ranka först.

6 Karat River är en bra Silverhäst då han mycket väl kunde fått med sig ännu mer på kontot under sin unghäst-karriär och här är det bra läge att komma iväg bra från och hitta vettig position. Vosst kan det bli dödens och det tål han med så intressant med debut på kort distans även om det inte ska vara något plus för honom men på V75 kan det gå fort hela vägen och han håller farten in i mål.

2 Eros Zola är desto mer gynnad av distansen och har ett bra läge så räknas väldigt tidigt här då Flemming brukar ha bra ordning till Åby-besöken.

8 Charliebrown Effe är en riktigt bra häst som klättrat genom klasserna på V75 och nu är det så klart kass spår men väldigt sällan spelas till låg procent och med lite tur måste han ha bättre chans än 2% som han är spelad till. Han har ju visat att han tål att gå ett helt varv i tredjespår och ändå hålla bra fart in i mål på medeldistans så på kort distans kan han väl tåla halva loppet ute i spåren och vara med dem på linjen.

12 Larry Wood har visat ruggig form på slutet eller så är han bara för bra för dom han har mött och visst blir det lite hårdare mot nu men inga sopor han mött innan heller. Slog bland andra Donizetti och ett par bra kullkamrater till i fjolårets sista start och han ska stå sig bra i Silver så tänkbar skräll nu innan för många får upp ögonen för den här.

9 Balboa Lux var hårt spelad sist och stannade på över 22% mot Hidalgo Heldia och King Of Everythong då så med galopp i den starten från svåra innerspåret släpper alla honom helt nu. Visst är det tuffare med bakspår så klart men inte säkert att det är sämre än spår ett och från 22% till under 0,7% mot samma hästar är nästan bara märkligt. Klart tänkbar att ta med nu även om jag sågade honom en del sist, men det var ju i förhållande till procenten den gången.

11 Golden Guard inledde bra i nya regin och vi fick väl inte riktigt se vad han kan mot tuffare motstånd sist då det var kass underlag och galopp. 18% på V75 mot ungefär samma motståndare och nu bara 0,6% det är kanske här det ska kunan skrälla för att utdelningen ska kunna bli riktigt hög och procenten på flera i loppet är lite märklig här. STRUKEN!

5 Vitro Diablo får Örjan upp från bra spår med startsnabb häst så givet att den här kan få bra lopp där framme så även den här är aktuell vid väldigt många streck.

1 Akilles Face har väldigt hög kapacitet då han fungerar och lär växa in i Silver men nu är det kanske fel läge för häst med nerver och galopprisken är nog ganska stor. Felfri kan han få ett bra smyglopp och chans till slut men tror mindre på honom här som ny i Silver.

Avdelning 7.

Ranking: A 6. B 3-9. C 1-10-7-4. D 8-2-5.

Se ”Bästa Spiken!”

Paralypiatravets final har startande hästar med både wildcards och inkvalade hästar så ett roligt Grupp 1-lopp med 1,5 miljoner i förstapris som avslutar omgången. Visst blir favoriten 6 San Moteur väldigt stor favorit men man vill ju bara att den här ska vinna loppet och vara en stor favorit inför Elitloppet. Man vill se toppinsats och spelar på det med spik för honom och då vi garderar övriga favoriter ser vi till att få upp värdet inför den här avdelningen.

3 Mister Hercules har bättre spår än favoriten och har väl inte riktigt fått ut allt av sin höga kapacitet och kanske lossnar det i år. Han var bra vid seger sist och verkar gå framåt med loppen i kroppen så kanske ännu bättre nu men han har alltid varit ojämn i prestationerna så inte alls givet att det är bättre prestation att vänta om han inte blivit jämnare på äldre dagar. Enda förlusten från ledningen var mot just San Moteur i Jubileumspokalen i fjol och kanske kan han ta revansch nu.

1 Milliondollarrhyme är väl ett tänkbart spetsbud som ska kunna svara ut 2 Chapuy sida vid sida men inte ens givet då innerspåret är dåligt på Åby. 4 Cicero T.G. kan också öppna bra om man väljer att ladda och från bra spår lär man väl försöka komma ner till plankan. Det säger lite om hur bra lopp man fått till här när Chapuy rankas näst sist, som höjt sig i vinter och vår som favorit gång efter annan i Gulddivisionen. Tror väl vem som av 1 och 2 som spetsar borde släppa till Mister Hercules som ska vara före favoriten fram för att överta, men det finns på kartan att om man kör för spets kanske man bara vill släppa till favoriten och svarar alla andra. Allt sådant gör att det kanske kan gå lite fort och har svårt att se någon av dem ta en hel längd på varken Mister Hercules eller San Moteur till slut.

Med körning i loppet kommer bakspårets 9 Jimmy Ferro B.R. in i matchen och han kan ju hamna i bra position med startsnabba ryggar och spår en bit in så här räknar jag med att han kommer att vara bra i loppet. Ruggig fart i benen och trivs kanske bäst på kort distans men fungerar nog på alla distanser då han även vunnit på stora banan på Vincennes. Gocciadoro-tränat får väl börja passas allt mer och den här är inget undantag och har ju redan visat upp sig med seger i Sverige i påskhelgen.

10 Bilo Jepson är svårbedömd men ska så klart vara bra och har en stark spurt att tillgå. Spåret sätter ner chanserna men intressant med Jepson upp och den här körde in 2,4 miljoner med fem segrar och fyra andraplatser på 12 starter i fjol.

7 Hades de Vandel var oväntat bra i förra starten men nu blir det för tufft motstånd och läge den här gången så måste ha mycket tur för att komma in i matchen den här gången.

Stora systemet.

 1. 1-4-5-6-9-10.
 2. 1-2-3-4-7-9.
 3. 3-5-6-9-10.
 4. 4 Tetrick Wania
 5. 5-10.
 6. 2-4-5-6-8-10-11-12.
 7. 6 San Moteur

2880 rader som kostar 1440 kronor.

Lilla systemet.

 1. 4-6-9.
 2. 2-4.
 3. 9-10.
 4. 4 Tetrick Wania
 5. 5-10.
 6. 2-4-10.
 7. 6 San Moteur

72 rader som kostar 36 kronor.


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1000 kr
8.6
18+ | Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 1500 kr
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se