Speltips: Skrivet material till V75, Halmstad 28/1

Halmastadtravet

Tips till V75-Jackpotten i Halmstad 28/1

V75-Omgången.

44 Miljoner jackpot på Halmstads V75-omgång den här lördagen med spelstopp 16:20 som vanligt. Halmstadtravet är känt för att ha bra underlag oavsett väder och årstid så populärt att anmäla hit från hela södra Sverige och det blir ofta bra klass på loppen här. Flera riktigt bra hästar i omgången men många av loppen ser ganska jämna ut så absolut chans för bra utdelning även om omgångens största favorit i inledningen förmodligen bara vinner.

Video-tips & Andelar.

Vi har inspelade tips på YouTube som du hittar via länk på trav.se och i gruppen Sverige Spelar på FaceBook, eller sök efter kanalen Trav.se på YouTube. Alla tre, jag, Per och Jens är med den här veckan så vill ni höra deras ideer också så kolla gärna inspelningen. Extra intressant den här veckan med Lönnaeus syn på loppen då det är hans hemmabana och han har bra koll på ekipagen där nere.

Andelsspelet öppnas till lördagen och heter TRAVPUNKTSE200 på ATG-tillsammans. Stänger det andelsspelet redan 15:00 och bygger klart systemet efter efter hur många vi blir men landar alltid på 8-12 andelar och baseras på rankingen här i tipsen där stora spelförslaget är grunden till det systemet. Gillar ni det så hugg en andel där och jag försöker rensa bland medlemmar där så ställ er på kö om det skulle vara fullt. När det är JP spelar jag även ett lite större system för 500:-/andel som heter TRAVPUNKTSE JACKPOT, spelar då oftast med en spik gemensam mot 200-systemet men spelar en annan som kompletterande spik, så varierar lite men bygger utifrån samma ranking.

Bästa Spiken!

I första avdelningen startar hästen med högst segerchans i omgången och jag spikar honom då man bäst tål en riktigt stor favorit i första avdelningen på streckspelen. 2 Con Crowe är bara bäst och spikas då den sett så fin ut och man låter så oerhört uppåt på den här. Kommer att klättra snabbt genom klasserna och lär hävda sig mot betydligt bättre motstånd redan i vinter och under våren.

Gå Kort!

Har inget riktigt bra lopp att gå kort i men om man inte spikar i Guld är det väl tänkbart att försöka hålla nere på strecken där. Tänkbart att spela med dom två betrodda och bläddra vidare men om man vill bygga lite roligare så finns två tänkbara skrällar att ta med en eller två av. Men skulle inte spela med mer än fyra streck på något system och tar bort den som nu är trea på strecken på allt. Se vilka hästar jag talar om nere vid avdelning tre.

Avdelning 1.

Ranking: A 2. B 9. C 6-12-5-4-3. D 10-1-7-8.

”Bästa Spiken”

2 Con Crowe är väldigt stor favorit men väldigt trolig vinnare oavsett upplägg och spikas på allt. För er som garderar och att tänka på är att sätta ut reserv då jag inte tror så mycket på andrahandaren 4 Tearsinheaven där det inte låter så uppåt. Mer som att man vill testa mot lite tuffare för det är hemmaplan osv. 9 Wings Level är betydligt mer intressant med rygg på favoriten från start kan man sitta i den ryggen ett tag och komma igenom på bra sätt. Hästen går jättebra gång efter annan och håller sin fina form. Tränarkörd sist och stort kuskplus när Magnus är tillbaka, så givna motbudet. 6 Boli You S.M. kördes offensivt som ospelad sist och tryckte på i loppet och blev trött på kuppen. Stort kuskplus och bättre läge nu och kanske kan man ladda från start och komma hela vägen till spets härifrån. Kan släppa om favoriten kommer tidigt och få lopp i rygg på ledaren men kommer favoriten bort kan den här rinna undan från spets. 12 Capriccio d’Amore var den som var i spets då Dante körde offensivt med Boli You. Nu är det så klart kallt läge men en strykning där bak gör det något bättre och kommer favoriten bort är loppet jämnt och ovisst. Han höll bra ändå över det långa upploppets sist och tar han loppet på rätt sätt kan han vara ännu bättre med genomköraren den gången. 5 Crono Delleselve gick helt okej i skymundan efter galopp sist, voltstart då med så vanlig vagn och det är nog stort plus med amerikansk vagn på den här. Toppspår hemmaplan och kan öppna bra så får den här rygg ledaren eller liknande lopp ska man kunna skrälla.

Avdelning 2.

Ranking: A 1. B 5-9-10. C 7-11-2-4-3-6. D 8-12.

Tidig favorit i loppet är 10 Frankie Godiva men det är väldigt jämnt och kanske går 1 Barabobbitt på strecken till slut. Väldigt jämnt runt 30% och Frankie Godiva är en väldigt fin häst och står perfekt inne i lägsta klassen men här finns det anledning att ranka ner honom. Bakspår på kort distans på bana där det går fort där framme och med fint underlag kommer inte mjölksyran på samma sätt som på många andra banor. Det gör att man vill ha med några där framme. Barabobbitt försökte vi spela lås med på Färjestad för ett par starter sedan då han gick bra fram till galoppen kom. Nu är det helt andra förutsättningar med spetsläge på kort distans, han kan leda loppet runt om för Magnus.

Vi spelar också med ett par som borde få bra positioner där framme i 9 Hard Center och 5 Maestro Michel där den förstnämnda ska kunna få rygg på frontrunnern Barabobbitt och det är intressant med biken. Mer om den i inspelat då det är Lönnaeus spaning till under 1% i omgången. Den senare får också bike och har bara gjort två starter i den amerikanska vagnen, varav bara en gång från framspår då han vann. Hemmaplan och första rycktussar nu, han kan öppna och får bra slagläge här.

Flera kan öppna snabbt i loppet men spår långt ut för 7 Steady Roger så vingelläge för den här hårt betrodda. 2 S.G.Mistral kan med öppna hyggligt och vill väl ner i rygg på ledaren och går det så finns chansen. 6 Joli’s Hilding är väldigt snabb ut och kommer den här förbi alla invändiga kan den rusa på i spets men borde inte räcka mot det här motståndet.

Avdelning 3.

Ranking: A 6. B 1. C 4-10-9. D 3-2-5.

7 Four Guys Dream är STRUKEN! Var inne redan i inspelat material på att jag får för mig att det inte är full form, då han underpresterade sist och hade halsinfektion man inte upptäckt innan. Sjuk efter den starten i slutet på december och stått över en del så att man skulle få honom i full form hit trodde jag var osannolikt på så kort tid. Nu är han struken för hälta så kanske skadat sig nu då.

6 Chapuy blir väl klar favorit men det är jämnt spelat med 1 Aetos Kronos som ännu inte hittat tillbaka till form som räcker för guld. Men nu är det billig Gulddivision som Aetos ska kunna vinna utan full form, då många är relativt nya i högsta klassen. Han går med i alla tempon och nu är det dags för bike på så då kan nog förstå att det är dags att tävla på allvar igen. Risk att Aetos blir över från start eller får hitta ut och ta dödens åter igen men det kan gå här. Chapuy är min klara förstahäst i loppet och tänkbar spik då loppet är ihåligt i övrigt och han har runnit undan från ledningen mot tufft motstånd tidigare.

9 Pacific Face är överspelad då han inte alls passar på distansen och borde väl vunnit sist för att få bra betyg. En klassisk platshäst som följer med i alla tempon men ogärna sätter nosen först. Här kommer han få massa extrastreck dessutom efter strykningen. 10 Hennessy Am tillhörde skiktet precis bakom kulltoppen som unghäst med seger i korta E3 och finalplats i Sprintermästaren så trivs på distans och bana. Tänkbar strórskräll på bra bra speed i väldigt litet fält. 3 Kung Edward är väldigt startsnabb och tar sig nog till spets för att släppa till Chapuy, som kommer väldigt snabbt efter en bit. Rygg ledaren för Kung Edward men räcker ändå inte. 4 Dats So Cool bör få bra lopp en bit fram från toppspår och den här kan avsluta om det blir tryck på loppet med Pacific Face eller Aetos Kronos som kan byta av varandra i dödens kanske. Dats So Cool ska kunna skrälla då han har vass spurt att tillgå om loppet blir kört för honom.

Avdelning 4.

Ranking: A 12. B 8-11. C 2-3-10-13. D 1-7-9-6-4-5.

Här nämner vi något om väldigt många hästar i inspelat material och jag kan sammanfatta lite av vad vi kom fram till. Lönnaeus tycker det är tänkbar spik i 12 Wish Me Magic och jag håller med om att det är den här som ska vara favorit. Vi var lite fundersamma till att procenten låg högt på tidiga kuponger när han var över 40% men nu ser det ut att landa runt 35% så helt okej spik i annars väldigt öppet lopp. 3 Amazing Hazel är startsnabb och kanske lite bättre än sin rad och vad han har pengar till så att säga. Ska köras i ledningen om man kommer dit så kan absolut rinna undan om dom på 40-fållan sitter kvar för länge i kön. 8 Frodo Cash är minst lika bra som favoriten i grunden och ska streckas tidigt på sin höga kapacitet. Kuskplus, spår tre i volten och det kan bli bra för den här. 11 Stepping Moneyboy var inte långt bakom favoriten då dom möttes sist och har det bättre springspåret av dom två nu så kan vara långt före på kör. Måste räknas tidigt på bra spelvärde då det skiljer lite för mycket på strecken där i mina ögon.

Tänkbara skrällar är 2 Håna Am som det snackas en del på men spelarna har inte nappat och procent på ner mot 5% är väldigt spelvärt då det är rejält kuskplus. Var bra som tvåa sist bakom Wings Level och i slagna fältet var bland andra Global Above All så bra proposition för den här nu. 10 Princess Kloster kommer med ett lopp i kroppen nu efter strykning och kan vara förbättrad. Var väldigt fin i några av starterna i höstas och början av vintern och visade sist att hon går bra med skor också. 13 La Paradeta får ett fint smygläge med spår åtta i volten här och kan kanske komma igenom på bra sätt på innerspåret här. Speedig så får hon spårsnål resa och luckor kommer kan det vara en jätterysare.

Avdelning 5.

Ranking: A 7. B 1-3. C 4-10-12-2-8-6-9-5. D 11.

Loppet där ingen känns helt chanslös men här garderar många brett så kanske läge att ta ställning och gå kort. 1 Gerben har jag ju jagat lite i tipsen här och han är bra mest varje gång. Nu är det risk att man blir över från start men slipper kanske göra loppet då och med lite tur kan han vinna nu.

7 Indigo kan öppna och är obesgerad i ledningen så kommer han hela vägen dit vinner han väl loppet men det spår långt ut och kan bli vingel eller kosta en del att komma hela vägen till ledningen. Ändå förstahäst här och ska vara loppets favorit.

4 Woodbury Wine är startsnabb men man är inne på att det är tuffare mot nu så troligt att man släpper spets då och får bra lopp i rygg på favoriten kanske. 2 Beethoven hoppades man på en del när han kom till Goop men var lite besvikelse och att han fick vinna ett betydligt enklare lopp på landsortsbana säger inget. Vill väl helst ha Goop i vagnen på den här och ser honom som övertsreckad och rankar några skrällar före.

3 Conte Prad har bra läge får tillbaka såväl amerikansk vagn som Jepson upp mot sist så stora plus och den här kan öppna bar så får bra lopp där framme. 10 Fighter Simoni får med amerikansk vagn på nu till skillnad mot sist och har tre lopp i kroppen nu och är härdad i klassen. 12 Exclusive Fire var tvåa bakom Emoji sist så mötte guld- och silvermotstånd i den starten så ner i rätt klass nu. Mötte en del med mer pengar även på hemmaplan och åker Gentz till Sverige vet han vad som krävs. Alla tre nämnda är väldigt streckvärda till låga procent.

Stallkamraterna 8 Elephant och 6 Peakadilly startar så klart båda med chans men spår en bit ut och vingelrisk. Elephant spelades tidigt som favorit mot Gaylord Am sist men det justerades till slut och det var kuskplus på den här då. Nu är han bortglömd så även om tränarkört nu är klart minus och läget är som det är så är det nog stallets bättre chans. Peakadilly börjar bli till åren och körde inte in mycket pengar i fjol, trots tre segrar.

Avdelning 6.

Ranking: A 6. B 12. C 13-8-1-3-14-5-15. D 7-4-11-10-9.

Svårt lopp för många och läge att ta ställning där tidiga favoriten 5 In Style absolut kan galoppera från spår fem i svensk volt och är klart övertsreckad på tidiga system. Trendar dock neråt ordentligt men rankas ner. Favorit blir istället 13 Olga Utca som gör det bra gång efter annan men har varit rolig som outsider men kall som klar favorit då hon vinner väldigt sällan. Visst är det generell höjning på slutet men hon har varit bra även då hon inte vunnit loppen.

Roligare att gå på nu är 6 Feline Burgerheide som har bästa springspåret och kan nog köras till spets tidigt här men får oavsett bra position där framme och var bra sist då vi spikade i tipsen. Lite bortkörd då han drog hårt genom svängen och gav rygg ledaren chansen. Här är det bättre spetsbana än på Axevalla där inte många rann undan den dagen i ledningen. Spets och jag tor det är slut men kan vinna på andra sätt med så kul chansspik där många målar på.

12 Love No Pain ser jag som värst mot och var den som plockade ner Olga Utca på linjen 14/12 och är nog en något bättre häst. Galopp i starten sist och tränat på nu så intressant med stort kuskplus till den höär starten och är min givna andrahäst i rankingen och tänkbart att lås loppet med mina två förstastreck här. Garderar man vidare krävs många och nästan alla kan streckas för dom med stor plånbok.

3 Wilma Töll är den som utmanar i sptestsriden och i ledningen eller i rygg på ledaren blir hon farlig men är nära favoriten på strecken och därmed överspelad så inget spelvärde alls i det strecket och bara en av många. 1 Silvertail kan få loppet och har stått på samma startfålla som ett par av hästarna 20 meter bakom i sina senaste två starter på V75. Står riktigt bra till från bästa startspåret där framme och får den här rygg på ledaren kan man absolut överraska på hemmaplan. Får hon rygg på ledaren kan 8 Gin Flame få tredjepar invändigt och här är det rejält kuskplus i Magnus A upp. Spricker fältet upp är han mästare på att hitta rätt vägar och ska absolut kunna skrälla efter lopp på innerspår, då det är en stark spurtare. Bra avslutare är också 15 Precious Lane som kommer med full form i vinter och här på hemmaplan har man säkert gjort vad man kan för att ställa i ordning. Springspår längst ut kan vara chansartat men prickar man och hittar ner bra så kan det vara väldigt bra med. Spåringspår på hemmahäst är det också för 14 Sanibel som galopperade som slagen sist. Står ganska tufft inne i propositionen och blir kanske överstreckad på sin fina rad men rankas ner lite på dåligt spelvärde den här gången.

Avdelning 7.

Ranking: A 8. B 9-4-3-5. C 12-7-1-11. D 6-2-10.

Åter ett lopp där ingen känns chanslös och där strecken ligger lite fel och det är läge att gardera loppet ordentligt.

4 Unique Creation har jag trott på i senaste starterna och den har varit fin i biken men det har varit bra lopp för honom och tuffare mot nu. Han är inte så startsnabb att han kan spetsa av egen kraft och inte alls givet att han blir framvinkad till ledningen den här gången så favorit i fara nu.

8 Digital Summit är en minst lika bra häst och Lönnaeus ide i loppet och jag är beredd att hålla med. Den här tål offensivt upplägg och kan göra loppet ute i spåren så blir det bara inte allt för mycket krångel på vägen så kanske han bara är bäst här.

3 Eros Zola drar en del streck men ska helst ha kort distans och barfotabalans men jag är inne på att om Flemming ändå anmäler till den här typen av lopp nu på vintern i Sverige så har han förhoppningar och tro om att det ska fungera. Amerikansk vagn åker på och läget är bra, kanske spets och leder länge och på den här typen av banor har vi sett sprinters rinna undan på medeldistans så tänkbar men streck i överkant gör att han inte är något att gå på direkt.

9 Behind Bars går bra mest varje gång och intressant när man testar ny körsven här så från fint smygläge kan han få ett bra lopp och räknas tidigt. 5 Gasolingick i mål som tvåa i Sylvesterloppet med kanske lite sparat mot tuffare motstånd. Kommer med absolut toppform, startar från perfekt läge och fortsatt kanske litet kuskplus mot att vara tränarkörd så ska absolut kunna överraska. Stort kuskplus får också spurtstarka 12 Galantis som har hopplöst läge men kan han serveras ryggar hela vägen kan det vara en rejäl skräll här. 7 Hooper des Chasses fick galopp i Sylvesterloppet där han drog en del spel trots tuffare mot. Bra som tvåa bakom Certainly sist och visar fin form så tänkbar vid fler streck trots lurigt läge. 1 Lorenzo Boko kanske kan svara upp innerspåret men man brukar ju köra i ryggar med honom så släpper väl och får bra lopp i rygg på ledaren kanske, tänkbar på hemmaplan med förmodad bra resa.

Stora systemet.

 1. 2 Con Crowe
 2. 1-5-9-10.
 3. 1-4-6.
 4. 2-3-8-10-11-12.
 5. 1-3-4-7-10-12.
 6. 6 Feline Burgeheide
 7. 3-4-5-8-9-12.

2592 rader som kostar 1296 kronor.

Lilla systemet.

 1. 2 Con Crowe
 2. 1-5-9-10.
 3. 6 Chapuy
 4. 8-11-12.
 5. 7 Ingo
 6. 6 Feline Burgeheide
 7. 3-4-5-8-9.

60 rader som kostar 30 kronor.


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1250 kr
8.0
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.0
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1250 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se