Speltips: Skrivet material till Midnattstravet på Boden 20:30 med V75-Jackpot, 15/6.

V4 Solvalla

Skrivet material till V75-jackpotten på Boden 15/6.

Omgången & Banan.

Jackpot, har det varit en del redan i år och det förs inne femmor förra lördagen, trots att omgångens största fick märklig styrning mot sig och torskade, men favoritparad i övrigt så låg utdelning förra veckan. Nu har det ju stämt en del för oss då vi ofta satt sjuan vid jackpot och fått ta del av pengarna även om vi inte hittat någon jättevinst i år så har det ändå gett över 40.000 kronor ett par gånger på våra andelsspel i år. Den här gången är det 17 miljoner extra i sjurättspotten som beräknas vara 43 miljoner den här veckan. Det ger så klart omgången högt spelvärde och jag försöker fälla omgångens största favorit den här veckan.

V75 som körs på Boden har ett spelstopp 20:30 då det är det så kallade midnattstravet den här veckan. Man har ett upplopp på strax över medel med sina 200 meter och i övrigt ganska genomsnittlig banan vad gäller det mesta.

Video-tips & Andelar.

Vi har inspelade tips på YouTube som du hittar via länk på trav.se och i gruppen Sverige Spelar på FaceBook, eller sök efter kanalen Trav.se på YouTube. Inspelade materialet finns även som ljudfil där poddar finns.

Andelsspelsspel hittar ni länkar till under fliken ‘Andelar’ på hemsidan och det spelas numera en del butiksandelar från våra spelläggare hos dagensbastaspel.se Jag spelar stora spelförslaget i tipsen som andelar för 200:- som heter Manfreds 200 och sedan spelar jag ett extra stort system som tillsammans-sytem för 500:-/andel.

Bästa Spiken!

I sjätte avdelningen sprider många strecken rejält och visst går det att hitta hästar som rensar i kuponghögen där ändå men jag är inne på att favoriten bara är för bra. 10 Kingen Mearas var man jättenöjda med i finalen där han gick i mål med krafter kvar på en riktigt vass tid för den klassen. Upp i Klass 1 nu men springer genom den klassen med och här är jag inne på att han bara är bäst då Wäjersten lär ge honom chansen. Skulle han inte köras offensivt tidigt så finns chans att han tar dom med en långspurt över ett ganska långt upplopp till slut, oavsett position.

Gå Kort

I andra avdelningen är det kanske en överlägsen favorit i 8 Relevant Stride men fullt fält, spår två i volten på tillägget och lång resa är orosmoment som gör att närmare 70% kan bli för mycket. Och då det är klent motstånd i övrigt så är det tänkt spetshäst som blir mest intressant mot, om favoriten kommer bort.

2 M.T.Special Girl kan öppna bra och körs av offensiv kusk där framme så goda chanser att köra sig till ledningen och får man dämpa lite på andra 500 meterna av loppet så kan den här nog en ganska snabb slutrunda i ledningen då man tänt till på barfota runt om i sista starterna på slutet. Starkt lås.

Avdelning 1.

Ranking: A 4. B 9-3. C 5-6-2-8-10. D 7-1.

4 Heartbeat Thunder tror jag en del på här med tanke på tänkbart löpningsförlopp då man vill till spets med den här och har ett par stallkamrater omkring sig där man sagt att man vill se 3 H.C.´s Crazy Horse i ryggar och att han då ska kunna avsluta snabbt så troligt att man vill till vinnarhålet med den senare för att bara släppa till stallkamraten. Jag tror på bra chans för HT att leda loppet runt om då. Men den senare ska gå med rycktussar för första gången och får han då en lucka kan det vara vinnaren om han får bra effekt när det snöret rycks. Det finns också på kartan att han kan gå i spets och har så klart toppchans i så fall.

9 Working Class Hero är kanske bästa hästen i fältet och är gynnad av att kunna gå i bike första gången i år. Det är dock bakspår och han har nästan sex kilometer i hårt tävlingstempo då det blev avblåst i Harpers sist och man körde om loppet någon timme senare. Galoppen kom då till slut och han var trött. Tar han det på rätt sätt kanske han bara är bäst här men det finns ju risk att man kör passivt med så tuffa lopp i kroppen.

5 Night Art är Wäjersten tredje häst och man vill bara ner i banan och ska nog inte ladda max den här gången. Bra spår, bra kusk, visad form och duger bra i Silver så given vid gardering.

6 King Of Djazz kan öppna snabbt och skulle Wäjerstens två mest betrodda inte lägga iväg som väntat bakom bilen så kan den här spetsa. Han har fått två lopp i klassen och växer in här så hade man kunnat komma till spets kan han skrälla men han kan ju också hitta ner långt fram och få ett bra lopp.

2 Leave Youre Sox On är en hemmahäst som sitter bra i sitt andraspår här, är härdad i klassen, får bike på första gången på väldigt länge och går barfota runt om, som han bara gjort ett fåtal gånger. Givet att det är ett tänkbart skrällbud i ett litet fält.

8 Maybach W.F. tar sina segrar i spets där han har väldigt bra statistisk men nu är det spår åtta bakom bilen med åtminstone tre som är startsnabba invändigt och då är det nästan omöjligt att spetsa. Skulle strykning på annan startsnabb invändig tillkomma stiger chanserna väldigt mycket och oväntade saker kan hända i loppen med men grund-scenariot är att det borde bli för tufft att komma till härifrån.

Avdelning 2.

Ranking: A 8. B 2. C 3-14-4-15-7-10-5-9-1-6. D 12-11.

Se ”Gå Kort!”

8 Relevant Stride är väldigt stor favorit och skulle både hon och senare Francesco Zet vinna som storfavoriter så blir det stor risk att åter femmor fryser inne. Jag tror ändå att man kan spika henne på ett mindre system upp till närmare 70% då hon möter så vekt motstånd den här gången. Men visst långresa och många i loppet gör att oväntade saker kan hända och troliga spetsbudet i 2 M.T.Special Girl är den som kan komma till ledningen och gå undan om det strular för mycket för favoriten här.

15 Soccerbox har en bra avslutning och visade form sist men var runt 10% på tidiga kupongerna och fortfarande två på strecken och då är det kallt. Två strykningar gynnar så klart och förmodligen blir hon bara trea på strecken till slut (spetsbudet på grunddistansen kommer väl bli två på strecken).

14 Grit Brodda är hemmahäst som också gynnas av strykningarna och dessutom går hon barfota runt om nu som hon vunnit 4/8 på. Bra fart i benen och en bra spurt att tillgå så tänkbar vid många här.

3 Notice’em är en annan som fått bra effekt på skorycken och får nu gå barfota runt om första gången på väldigt läge, från ett bra spår dessutom. Tidig vid bredare gardering på hög kapacitet och skorycket.

4 Tactical Lady U.S. har med hunnit visa kapacitet för klassen på få starter och vann ett Breeders’ Crown-lopp som treåring. Comebacken avklarad nu och hemmahäst som står bäst inne på pengarna på startfållan gör det absolut tänkbart om man tar många.

Avdelning 3.

Ranking: A 8-12. B 11-1-9-7-3. C 4-2-5. D 10-6.

9 Kurtz har mött enklare och varit bra då han dessutom kom till ledningen efter en bit från bakspår sist. Jag tycker han är favorit i fara då spår 9 bakom bil ofta överskattas och även om han är i bra form så tror jag han kan få svårt här. Jag streckar så många jag har råd med helt enkelt och inte fel att ta alla.

8 Zigzag Zagazoo var riktigt bra sist i ledningen från spår fem i volten och det var några bra hästar på tillägg han höll undan från enkelt den starten och är säkert framåt ytterligare. Bra form och den Wäjersten kör själv, så det blir nog offensivt med startsnabb häst så han kan nog vinna från dödens här om det kostar allt för mycket att komma dit. Stallkamraten 11 I.D.Gasoline är det intressant med första amerikansk vagn på, två lopp i kroppen och tilltalande procent.

12 Coin Boy L.A. verkar Hanna hålla högt och ser som en vettig segerchans trots läget här. Obesegrad felfri och galopper som ganska betrodd i två ‘Margaretalopp’ där det fanns vissa förklaringar till galopperna som man kan köpa och det är nog absolut toppchans trots spåret. Bra procent här.

3 S.G.Dangerous var mer spelad än 4 Summit by Proxy sist man möttes och är nog en bättre häst och här har det blivit fel på strecken där båda räknas, men helt klart bättre spelvärde hos den förstnämnda.

1 Goodwin Zet har bra kapacitet för lägsta klassen och här kan det bli första gången barfota runt om som så klart är intressant ändring. Startsnabb men innerspåret är kallt på den här banan, men så snabb att man kan ta soig ut i alla fall och skulle det bli spets stiger så klart chanseran.

Jag streckar som sagt många här

Avdelning 4.

Ranking: A 6. B 4-13. C 15-7-2-1-3-9-11-5-14-8. D 12-10.

Här är det en bra favorit i 6 Prinsen Af Sola som vann sist så kommer med form och har bästa springspåret här. Han är ingen blixt från start men med bra kusk och ett springspår så kan man få upp farten bra och bara köra offensivt för att få ta över från de flesta här. Skulle han komma till spets kan han tempon som gör det oerhört svårt för övriga att slå honom. Visst finns galopprisk och viss risk att han stöter på svar då han kanske inte kan ta spets av egen kraft men till runt 24% tycker jag att man kan chansa och spika honom då han inte ens är favorit.

13 Pyrotek har en vass avslutning att tillgå men det kan så klart strula från tillägget här. Mats E spikar sig själv i tidiga tips och man är stallkamrat med Prinsen Af Sola så skulle den sitta i spets trycker man väl inte upp tempot om man skulle söka sig fram till dödens. Försvinner PAS så kanske den här körs mer offensivt.

4 Modig Ripa har lurigt spår då han är osäker men å andra sidan vasse MAD upp och den här såg riktigt fin ut sist, när galoppen kom. Måste ha bra chans trots spåret.

7 Järvsömalla får skoryck bak och ÖK upp så kan man hitta ner i banan en bit fram så är det så klart intressanta grejer på honom, men han vinner inte ofta alls.

15 Mellem Frost vinner desto oftare och bra fart i benen så här vill man bara köra felfritt och ge honom chansen. Sämre kusk än på många andra ekipage och bakspår på tillägg men med lite tur så har den fart att slå alla här.

Hästarna från spår 1 Ravn Kiro, 2 Tåga Ryker och 3 Tekno Lina har alla chans att få bra resor där framme och ses alla tre med vettiga skrällchanser där jag tycker att Tekno Lina drar lite för mycket streck runt 10% medan dom andra två har klart mer rimliga procent.

Avdelning 5.

Ranking: A 10. B 4-6-1. C 9-3-8-2-5-7. D 11-12.

1 Imperator F.I. känns som för stor favorit här, på tok för stor på tidiga systemen men sjunker völ en del då innerspåret bakom bilen är svårt här och risk att man bli fast. Hittar han ut har han bra fart för klassen men chansartat läge gör att spelvärdet som klar favorit är dåligt och han ska rankas ner.

Många går på maxade 6 Last Dying Breath som kanske kan köras till spets men inte givet att man tar sig förbi 4 Icon Mearas som kan öppna snabbt från spår mitt i banan och fått ett bättre spår än på slutet. Rimligt spelat på den senare medan det har stigit flera procent på LDB sista två dagarna.

För utom LDB som Hanna kör skjälv så har hon ju två hästar till i fältet där hon inte riktigt vet vart formen är på 3 The Oak L.A. men den har läge och var riktigt bra den här tävlingsdagen i fjol, då han vann V75 från bricka 12. Hon är tydlig med att 10 Henessi Walk är hennes bästa häst i loppet och den här har matchats mot kulltoppar som unghäst. Här får man MAD upp på Henessi och det var bra fart på honom sist då han var någon tiondel från banrekordet och han går säkert framåt med starterna.

9 Inge B.Svärlig vann V75 förra vintern men blev sedan skadad och kommer nu med tre lopp i kroppen efter lång frånvaro. Varit bra och det mest intressanta här är väl att det blir första gången barfota i start 59.

Vet att många gillar 8 Beacon Kronos och streckar man fler är han aktuell på kapacitet men inte givet att han blir bättre hos Oscar än han varit hos Redén. två lopp i kroppen i ny regi nu som har god tilltro till sina hästar men desto mindre resultat på rikstoton, ingen seger i lopp med mer än 60 tkr till vinnaren i år, ännu, så att man selar ut en vinnare från bricka 8 med bilstart på V75 ser jag som ganska osannolikt, men det återspeglas ju också i en väldigt låg procent här men borde stiga något under lördagen.

Avdelning 6.

Ranking: A 10. B 7-11-5-8. C 2-6-12-3-9-4. D 1.

Se ”Bästa Spiken!” 10 Kingen Mearas är väldigt bra för det här loppet och han fick nog lite sparat då han gick som snabbast till slut i finalen sist till en tredjeplats. Upp en klass men med ruggig stallform där han inte är undantag så lär han stå riktigt bra inne i Klass 1 med. Han öppnar inte så snabbt så bakspåret är inte lika missgynnande för honom som det hade varit för många andra.

5 Sultan Sea gjorde comeback sist och går säkert framåt rejält med loppet då han hade långt uppehåll inför det. MAD upp från toppspår och spetsläge gör det så klart intressant men som tvåa på strecken är jag inne på att det inte är så bra chans som kollektivet bedömer. Inte alls givet att han sitter i spets heller då 8 Nikylon är väldigt startsnabb. Där är det bike på och då borde det väl laddas och han har gjort bra lopp med amerikansk vagn där han vunnit två av tre i den vagnen. Det kan kosta för mycket att ladda från bricka 8 så det kan sitta i benen till slut här. Båda platsar i B-gruppen bakom min ensamma A och spik här.

11 Jamie Sisu vill jag med ranka högt då det är segervan hemmahäst som kommer med två starter i vår efter vinterträningen. En annan hemmahäst som också är tidig är 7 Galant Ima som vann V75-lopp här i fjol den här tävlingsdagen. Man ställer väl ordning igen, med ett lopp i kroppen inför detta och får offensiva Gocciadoro upp den här gången.

2 Beast är tänkbara skrällen i loppet för er som garderar då det låter bra på honom och här får man maxningar med bike, barfota, rycktussar och norskt huvudlag. Hittar man rygg på ledaren härifrån som ganska startsnabb så kan det hända grejer om luckan kommer och man drar i hans snören här.

Avdelning 7.

Ranking: A 7. B 3-9. C 5-8-2-6-4. D 1.

7 Francesco Zet ska ha gått framåt med två tuffa heat i Elitloppet men det är inte alls givet och kan även satt sig på psyket, så det är inte alls säkert att han studsar tillbaka redan nu. Med det sagt så har så hög kapacitet att han borde kunna vinna ändå och rankas som ensam A-häst.

3 Great Skills behövde nog loppet sist trots allt, även om man verkligen gick för det då med skoryck direkt i årsdebuten och ett kortare vinteruppehåll än året före. Blev kvar ute i tredjespår länge i hårt tempo så ursäktad att man inte vann men insatsen var bra. Man kan ju inte släppa att Florhed i stallet sa, i intervju inför sist, att den inte är sämre än deras Borups Victory (som var tvåa i Elitloppet) när han fick frågor kring hur Great Skills tränar och känns i förhållande till just Borups Victory.

9 Always Ek gick Snabbare, själv i ett Sweden Cup-het, än vad Francesco Zet landade på i fnalen av Elitloppet. Sen åkte han dit i finalen mot en som kom fort ute i banan till slut och är ursäktad för att det bara blev en andraplats i Sweden Cup. Riktigt bra häst och han anmäldes till Prix de Paris över 4000 meter så tränaren har tro på att sin häst passar på annat än kort distans och så här säger han om hästen:

Always Ek har jag alltid sagt är en topphäst. Det har varit frustrerande att han inte fungerat i sina tidigare starter på svensk mark och kändes därför extra roligt att få visa hans rätta nivå i Sweden Cup. Med facit i hand var han lite märkt av försöksloppet även om han kändes väldigt stark över mål i försöket, men det var verkligen ingen dålig insats han stod för i finalen utan han höll farten bra. Hästen har tagit de två loppen på rätt sätt och jag kommer åka ut till start med en positiv känsla och tro om att min häst kommer prestera. Inga ändringar, säger Alessandro Gocciadoro.

5 Castor The Star spetsar om körsvennen vill och tränaren är inne på att man ska ladda för fullt och vill se hästen i spets så kör övriga mot varandra så är den här bra nog att rinna undan i ledningen.

8 Staro Mac Crowe var det snack om han skulle kunna nypa en Elitloppsbiljett i Gävle eller få en inbjudan om han hade fått något bättre placering där. Nu var han bra och galopperade sedan som hårt betrodd i sitt heat i Sweden Cups så blir totalt bortglömd här. Här är han kanske en av dom som är mer gynnad av medeldistans än kort distans, då han går nästan lika fort på längre distanser än han springer på kort. Läget är vad det är men kör 2 och 5 mot varandra i starten och det växlas av i dödens sedan, så tempot hålls uppe så kommer hans tunga avslutning bita bra över ett ganska långt upplopp.

2 Phoenix Photo är startsnabb med men ska inte kunna svara Castor The Star och det kan bli vinnarhålet för den här och då har man så klart chans.

Stora systemet.

 1. 2-3-4-5-6-9.
 2. 2-8.
 3. 1-2-3-4-7-8-9-11-12.
 4. 5 Prinsen Af Sola
 5. 1-4-6-9-10.
 6. 10 Kingen Mearas
 7. 3-5-7-8-9.

3.240 rader som kostar 1.620 kronor.

Lilla systemet.

 1. 4-9.
 2. 8 Relevant Stride
 3. 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10-11-12.
 4. 5 Prinsen Af Sola
 5. 6-9-10.
 6. 10 Kingen Mearas
 7. 3-5-7-9

288 rader som kostar 144 kronor.


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
8.6
18+ | Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se