Speltips: Skrivet material till GS75-Jackpotten på Bergsåker 6/11

Häst 13

4,8 Miljoner i GS75-Jackpott på Bergsåker 6/11

GS75-Omgången.

Jackpot på 4,8 Miljoner den här söndagen på GS då det blev extrem favoritparad för två veckor sedan då både sexor och femmor frös inne, så ganska bra JP nu. Det var ingen Grand Slam 75 förra veckan då det var extra V75 på söndagen så därav JP kommer nu. Nästa vecka är det med extra V75 så ingen GS nästa vecka. GS75 går den här veckan på Bergsåker där det är en medelbana på många sätt men innerspåret bakom bilen ska vara något bättre än på många andra banor.

Kul krydda på spelformen är att man får 10 miljoner om man är ensam med sju rätt på GS, en extra bonus som faktiskt gått ut flera gånger i år. En annan kul variant är om det är väldigt favoritbetonat och man spelar så, då kan man välja att endast spela i sjurätts-potten och då avsäga utdelningar för femmor och sexor. Man kryssar då i GS7 vid inlämning och får då 2,5 ggr utdelningen om man får alla rätt. Inte läge att spela för bara GS7 när det är JP då JP-pengar på den här spelformen fördelas i alla utdelningspooler. I övrigt är det spelstopp 15:00 under söndag eftermiddag som oftast.

Video-tips & Andelar.

Vi har gjort inspelat material till omgången som ligger ute på YouTube som du hittar länk till på trav.se och gruppen Sverige Spelar på FB. Andelsspelet öppnas till onsdagen som vanligt och heter TRAVPUNKTSE200 på ATG-tillsammans.

Bästa Spiken!

Landade vi i det inspelade materialet att det måste vara 2 Grant Hall som är startsnabb och i toppform så från spets måste han vara riktigt svårslagen. Spelvärdet är bra då han fortfarande är långt efter favoriten på strecken. Borde väl närma sig något till men 30% mot favoritens 44% är bra. Nedstruken till innerspåret nu men ser inte det som problem då han är väldigt startsnabb här och har hög chans till spets och därmed också hög chans till vinna loppet då han är minst lika bra häst som favoriten.

Gå Kort!

I första avdelningen är det heltäckt på två streck och väljer att inte ta ställning där då man får bra betalt på favoritfall där men inte alls läge att gå mot en bra bra favorit i form så låset känns givet.

Avdelning 1.

6 Gooner behöver ingen närmare presentation då han traskat genom klasserna på V75 och nu är uppe i guld, men det blev ingen riktig guldklass på loppet och kanske är han bara bäst här. Han blir omgångens största favorit så man får bra betalt om han skulle ha en dålig dag och det finns ett vasst motbud.

En som är härdad i tuffare lopp och många starter i guld, som dessutom vunnit lopp nere på Vincennes är 1 Pinto Bob. Han visade uppåt form näst sist och var också bra sist då han kördes offensivt men rullade över i galopp i sista svängen. Nu är det kuskplus och håller Magnus A den här till trav hela vägen ska den absolut kunna vinna loppet. Innerspår är ok på Bergsåker och han kan öppna bra och skulle kunna vara före favoriten till spets till och med. Rygg på ledaren med lucka i tid skulle med funka så klart. Starkt lås då det är tunt bakom.

Avdelning 2.

Treåringslopp där dom får ha lite pengar på kontot så svårbedömt och jag streckar på ordentligt här. Landar i dom som också dragit mest streck som tidga men får med någon skräll i bland andra 11 Melbourne Boko som nog inte är sämre än många andra här men får lite streck på grund av läget. Nu är det dock en strykning och bara 11 hästar till start från början så nere på bara nio motståndare att runda och mycket kan hända i unghästlopp för orutinerade. En som inte fått plats på systemet ännu men kan vara tänkbar är 1 Prince Heriter som Magnus A kör och här är det bra smygläge och det brukar ju bli luckor i lopptypen så inte borta. Wäjersten har tre hästar till start efter att ha strukit sin fjärde häst här. Han har favoriten och den rankar jag först från bra läge men strecka alla hans hästar här då det nog inte skiljer så mycket på dom.

Avdelning 3.

Låg klass men skiktat och försöker komma undan med fyra streck här där jag rankar mina streck i ordningen 2-10-11-6. Och fortsatt ser 8 Myrsjös Timeout som överstreckad även om segerchansen finns där och steg lite då man blev nedstruken. Men var slagen av 11 RajadihRaja när dom möttes 29/9 och Raja är körd av Mats E mot mer orutinerad körsven från vingelläge på mer betrodda Myrsjö. Rankar Berghs från bra läge först på att den just har ett bättre läge än den stora favoriten och är nog inte så mycket sämre häst då han mött lite tuffare kanske han är mer härdad. Favoriten är övertsreckad på fin resultatrad och kanske vinner men på uteblivet spelvärde så flyttade jag ner honom ett snäpp.

Avdelning 4.

Kallblodslopp där vi inte var helt eniga, jag tror samtliga från startfållan får väldigt svårt att räcka här men Lönnaeus hade spaning på att 2 Mykle Odin gick bra bakom 15 Pyrotek när dom möttes på Hagmyren sist. Nu är det ruggigt försprång med läge för bra lopp där framme för Mykle medan Pyrotek startar från bakspår på tillägget. Båda är garderingstreck men jag väljer att ta ställning för 9 Sol Storm som är obesegrad felfri i nya regin och jag tror att det bara är galopp mot. Voltstart går långsammare än bilstart och han har gått felfritt från spår fyra i volten och vunnit för tre starter sedan så från spår tre måste det vara god chans att det går bra. Magnus A upp är så klart stort plus och bara runt 30% är fint så jag tar ställning och spikar.

Avdelning 5.

Helt rätt favorit och tänkbar spik sa vi om 6 Secret Celebration i inspelat material men han går upp över 60% och då är det kallt. Mer intressant nu med 9 Conrads Diderot som haft svårt att riktigt räcka hela vägen till seger i tuffa V75-lopp under sommaren men gjort det bra i princip varje gång. På hösten lär hans hårhet och förmåga att hålla farten bita bra. Jag vet att Lönnaeus viktat över sedan inspelade materialet och har den här som klar förstahäst i loppet och tänkbar spik på bra spelvärde.

3 Albert Zonett är intressant med Magnus A och har hög kapacitet så från fint läge måste han vara given vid gardering. 10 Rudisha och 2 Amour Amour duger med i klassen och är båda tappade på strecken. Det kan bli bike på Amour men ännu inte ändrat i programmet.

Avdelning 6.

Se ”Bästa Spiken!”

2 Grant Hall är nedstruken till innerspåret men på Bergsåker är det som bekant helt okej att ha innerspår bakom bilen och hans spets och segerchans är högre än procenten han är spelad till. Bra spelvärde på den här troliga spetsvinnaren som det låter bra på från stallhåll.

6 Knutte Sting är klar favorit på sin fina resultatrad och då han kommer från V75-seger. Men det var ett klent V75-försök på Solänget med galopp på favoriten. Nu är han så klart gynnad av en strykning annars räknade jag med viss vingelrisk där ute men det kan fortfarande bli tredjespår in i första sväng och favorit i fara då värsta motbudet och vårt spikförslag förmodligen sitter i ledningen. Skulle dock vår i ide komma bort och någon annan spetsar är det väl troligt att många kan tänkas släppa till favoriten i kraft av att han blivit så hårt spelad, då har han så klart chans att vinna loppet. Tror dock att han borde siktas mot finalen om några veckor och kanske inte är tränad för att som allra bäst hit.

Mer intressant motbud vid gardering är i så fall 3 Bowling De Luxe som får bike på denhär gången och i den har han gått bra de två gånger han gick i den före förra starten. Det blev dock galopp näst sist men ändå tvåa i mål så formen är på topp. Wäjersten tränar och kör från bra spår till singelprocent är det klart intressant på bra häst för klassen.

Avdelning 7.

Här streckar vi många då det är andra förutsättningar för favoriten den här gången och garderingen är på sin plats. Här kan jag komma att lägga till minst någon häst mot systemet vi tog fram i inspelade materialet. 15 Hust More Fun var det risk att det skulle bli lågt spelvärde på då hon var streckad på närmare 20% på tidiga kuponger men omsättningen var låg då och det har justerats. Nu är hon 13% och då är hon klart streckvärd även om det inte är något jättevärde i henne utan bike och från bakspår på tillägget. Men hon kommer nog med på systemet.

Tänkbar skräll där framme är 3 Many Behind som gått klart ok dom gånger Mats E kört henne och hon har bra läge och står bra inne på pengarna på grunddistansen så tänkbart att strecke henne där framme. Har också Berghs duo från spår 4 och 5 på grunddistansen där 4 Sandra Mariah nog är snabbast så tänkbart att hon kommer till spets.

9 West Wind är förstahästen trots spår fyra på tillägget så borde hon ha bra chans i det här gänget på sin fina kapacitet. 8 Queen Tresher duger med bra och har bättre spår så som startsnabb med Ulf O upp kanske hon är snabbast från tilläggsfållan och kan få bra lopp.

Andelssystemet.

  1. 1-6.
  2. 3-4-7-8-10-11.
  3. 1-6-10-11.
  4. 9 Sol Storm
  5. 2-3-5-9-10.
  6. 2 Grant Hall
  7. 4-5-6-8-9-14-15.

    1.680 rader och kronor.


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
8.6
18+ | Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt

100% upp till 500 kr

+ 100 freespins

18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se