Speltips: Skrivet material till Extra V75 söndag 13/11

Häst 2

V75-Tips till Breeders’ Crown-finalerna på Sundbyholmstravet 13/11

V75-Omgången.

Extra V75 på Eskilstunas travbana, Sundbyholmstravet där Breeders’ Crown ska avgöras med spelstopp 15:00. Sista storloppen för unghästarna på säsongen i Sverige där det är finaler för både tre- och fyraåringar med 800 tkr till vinnaren i alla fyra loppen som alla ligger inom V75-kupongen.

Fortsatt är vi kvar på samma bana som under lördagen och det är kort upplopp och utpräglad spetsbana. Innerspåret är svårt att hålla upp bakom bilen, fick vi åter erfara under lördagen då Brother Bill fick rubbet sparat efter att ha varit punktmarkerad av ett par utvändiga ekipage som höll inne honom. Han avslutade väl fortast av alla under dagen sista 100 meterna av upploppet efter sen lucka.

Video-tips & Andelar.

Vi har inspelade tips på YouTube som du hittar på trav.se och gruppen Sverige Spelar på FaceBook, eller sök efter Trav.se på YT, som kanalen där heter. Andelsspelet öppnas till söndagen med och heter TRAVPUNKTSE200 på ATG-tillsammans.

Bästa Spiken!

Inget att tveka om vi spikar 4 Francesco Zet i finalen för fyraåriga hingstar och valacker i avdelning fyra. Inte så vasst tips men den bara vinner. Vår kompletterande spik blir i femte avdelningen där vi tar ställning där kollektivet sprider strecken på tre ekipage. 6 Feel The Benifit går vi på där då han är startsnabb och borde kunna köras till ledningen från ett klart bra spår på aktuell bana.

Gå Kort!

I första avdelningen försöker vi komma undan med tre streck, men vi nämner ytterligare ett par motbud i inspelade materialet. Se vilka tre hästar vi går på vid avdelning ett.

Avdelning 1.

Fyraåringslopp där 1 Estrella Diamante blir favorit och kanske kan han hålla upp innerspåret och leda loppet runt om men innerspåret är chansartat på Eskilstuna bakom bilen så vi väljer att gardera loppet. Vi har till och med en annan först i rankingen i 9 Grant Hall som slog V75-vinnare i sin förra start som andrahandare där vi gick på den här. Han spetsade då lätt och ledde loppet runt om som vi förutspådde och det var en fin spik på GS75. Absolut toppform och står bra inne i loppet så vi rankar honom först trots bakspåret. Bra form har också 12 Wingait Leif som gick i vanlig vagn sist och nu åter i bike blir det maxat hit. Bra som tvåa sist från tillägg i ganska bra lopp för klassen då, både hästen och stallet håller bra form och André hade en vinnare före V75 under lördagen. Tänkbar skräll och vi stänger loppet på tre hästar.

Avdelning 2.

Breeders' Crown-final för fyraåriga ston där 3 Lara Boko är kullens drottning men några av dom bästa har slagit varandra om vartannat. Hon är okej ut men det finns ännu snabbare från start här.

2 Great Skills vann ju Stochampionatet och är en väldigt fin häst som ska räknas tidigt från fint läge. 1 Glamorous Rain har tillhört dom bästa hela tiden och slagit favoriten förr. Får bra smygläge här men kan inte svara upp innerspåret så lite chansartat är det men kapacitet för seger finns. 4 Senorita Tokio kan öppna väldigt snabbt och kan sitta i ledningen. Hon är stallkamrat med favoriten så kanske bråkar dom inte allt för mycket om det skulle ledningen och dödens. Tänkbart att den här kan rinna undan i spets. 5 Felicia Zet är med startsnabb från toppspår så det kan bli vass öppning på flera händer och det skulle kunna öppna upp loppet lite.

10 Imhatra Am är loppets drag som inte alls är sämre än kullkamraterna här och har startsnabba ryggar och kan välja ryggen på favoriten hela vägen och kanske sänker alla till slut sedan. Hör mer om våra motiveringar i det inspelade materialet.

Avdelning 3.

Försök i diamantstoet där jag tycker det är öppet och jag förordar bred gardering här. 11 Waka Waka är favorit men från yttersta springspåret på tilläggsfålla kan det absolut finnas vingelrisk och givet att gardera.

4 Marabou Brodda gillar jag bäst på startfållan och utan hästar utanför kan man ta lite extra plats från spår fyra och den här drogs bakåt och fick sparat i tuffare Diamantsto-lopp sist som betrodd.

5 The Rocket har också hon hävdat sig i öppna klasser så från bra läge är hon jättetidig mot bara ston. 12 Unfair har spår åtta i volten och kan då följa rygen på The Rock som vi tror på. Det kan ge Unfair bra resa så hemmahäst till under en procent som har en snabb spurt att tillgå är intressant från formstall (som skrällde i Diamantsto-loppet under lördagen.)

14 Tasherit har vi nämnt tidigare i tipsen och vunnit lopp mot hingstar och valacker så står bra inne i loppet nu när hon bara möter ston. 9 Al’s Starlicious och 8 Zelma Laday är två skrällar som körs av toppkuskar där det är bra form på båda och rejält kuskplus hos den senare. Båda har luriga spår i volten så givet att det outsiders men båda har nog också lite högre segerchanser än deras procent antyder.

Avdelning 4.

Se ”Bästa Spiken!”

Breeders' Crown-final för fåraåriga hingstar och valacker där kullens kung 4 Francesco Zet borde bara vara överlägsen. Speciellt efter att 2 Iznogoud Am blev struken som hade varit en tänkbar konkurrent i spets. Väldigt fina hästar i loppet som får extremt lite streck i hästar som 1 Karat River, 3 Devils Tongue och 6 Sourire Frö är alla tre mellan 2 och 4 procent. Medan både 10 Akilles Face och 9 Kentucky River är spelade till en bit under procenten. Skulle något hända och favoriten av någon anledning skulle komma bort är det viktigt att sätta ut egen reserv för andrahandaren blir sjukt överstreckad om alla markeringar hamnar på den. Det är 3 Devils Tongue så välj någon annan av dom jag nämnde, jag förordar 6 Sourire Frö som är nedstruken till spår fem och skulle få spår fyra om favoriten skulle strykas. Inget som tyder på att det är risk för strykning men menar generellt sett, vad som helst kan ju hända.

Avdelning 5.

Lärlingslopp där vi går på 6 Feel The Benefit som var riktigt bra på V75 förra veckan på Bjerke och försvarade sig storstilat i ledningen även om han fick ge sig till slut. Det var en Derby-deltagare som bara var för bra och nu möter den här hästar han ska rå på speciellt från ledningen.

7 John King Boko drar en del streck men har spår lite för långt ut och kan inte ta sig förbi Feel The Benefit i starten. 3 Triton slog Feel The Benefit i ungdoms-SM men kan inte öppna lika bra som han och nu när båda har framspår är det fördel idén. När dom möttes i SM hade han bricka 12.

Hos 5 Donna Summer’’ och 4 Fenix Brick** är det båda frågetecken för formen hos, men båda duger i klassen och fina utgångslägen så aktuella för er som vill gardera loppet.

Avdelning 6.

Breeders' Crown-final för treåriga hingstar och valacker där 3 Bedazzled Sox blir klar favorit som han blivit i andra finaler i år. Han bränner då oftast och läge att gardera igen. 5 Following har slagit favoriten regelrätt med tyngre resa i E3-final och är minst lika bra. Bra spår och kan öppna bra med så plusläge. Både 1 Dancer Brodde och 4 Bengan kan med öppna snabbt och då Örjan valt att köra Bengan före 9 Jikken tror jag att Bengan är är det nappa spetsbudet. Dancer Brodde frå bra lopp och kanske rygg på ledaren. Jikken har startsnabba ryggar där framme och kan komma igenom bra så intressant trots bakspår. 6 Coquaholy är stallkamrat till stora favoriten och kanske nästan lika bra men haft en lång säsong och viss vingelrisk här. 10 Monastery Boko och 2 King Kennedy är väldigt lågt streckade men duger båda som skrällar så tänkbara vid bredare gardering på fint spelvärde.

Avdelning 7.

Breeders' Crown-final för treåriga ston och här känns det öppet och det är ofta i unghästlopp för treåriga ston det kan skrälla rejält. Nurmos har tre hästar i den här finalen där lägesgynnade 2 Jennifer Sisu är lika bra som ettan och tvåan i Oaks i 8 Bonneville W.I. och 9 Aurelia Express där alla tre är intressant vid gardering. Bäst spelvärde på Bonneville som bara är streckad på sjukt låga 4%. 7 Jewilla är med totalt tappad på strecken efter att varit någon många snackade om inför oaks är hon nu helt ostreckad. Hon kan öppna bra bakom bilen och spår en bit ut är inte lika illa här som på många andra banor.

4 Queen Belina är kanske spetsbudet och mycket intressant kuskplus den här gången på henne och kanske leder hon loppet runt om här. 3 O’Mara Zon kommer från Wäjerstens toppstall och hans hästar presterar så gott som varje gång och från bra läge måste även hon vara tidig. Hon är med startsnabb så kanske ledningen eller rygg på ledaren. 6 Kayla Westwoodkan med öppna och kanske kan öppna ännu bättre när det nu blir första gången i bike. Magnus A kör och hon är väldigt tidig med.

Stora systemet.

 1. 1-9-12.
 2. 1-2-3-10.
 3. 4-5-8-9-11-12-14-15.
 4. 3 Francesco Zet
 5. 6 Feel The Benifit
 6. 1-3-4-5-9.
 7. 2-3-4-6-7-8-9.

3360 rader som kostar 1680 kronor.

Lilla systemet.

 1. 1-9.
 2. 3 Lara Boko
 3. 4-5-8-9-11-12-14.
 4. 3 Francesco Zet
 5. 6 Feel The Benifit
 6. 4-5.
 7. 2-3-4-6-7-8.

144 rader som kostar 72 kronor.


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1000 kr
8.6
18+ | Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 1500 kr
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se