Speltips: Jackpot V75 Romme Påskdagen 4/4

V75-Omgången.

Söndagen och påskdagens omgång är finalen på Spring Race på V75 dit jackpots skulle samlats, men det blev inte så mycket extra då våren varit lurig på V75. Dessutom har det varit precis på gränsen till Jackpot ett par gånger med, men gett småpengar på femmorna. Romme är värd för lördagens V75-omgång och banan är en del av Dalatravet som är ett samarbete mellan Romme och Rättviks travbanor.

Jörgen Westholm är största hemmatränaren men bland övriga 16 proffstränare på banan märks ett par yngre tränare, som stadigt ökar sina siffror och syns allt mer, ibland andra Joakim Elfving och Oskar J Andersson.

Statistik och Spelteori.

Banan har lite längre upplopp än medel med sina 205 meter och bredden ligger precis på genomsnittet. Startbilen har vinklad vinge som ger spåren längre ur lite mer möjligheter att ta sig förbi innerspåren än på banor utan, vilket ger kuskarna lite mer valmöjligheter. Detta återspeglas i vinststatistiken på banan där varken bricka ett och två inte ens återfinns bland dom fem mest vinstrika spåren. 5 är som på dom flesta banorna en bit före övriga där sedan 4 är tätt följt av 7,3 och 6, så ge spåren precis bakom bilen betydligt bättre chans än dom innersta spåren i analyserna. I voltstart är spår ett klart bäst tätt följt av spår sex, dom två ligger en bit före övriga spår.

Bästa Spiken!

Gillar effekten man får på systemen då man sätter en spik i första avdelningen, där många garderar på ren rutin, då ”man vill vara kvar”. Jag trodde mycket på 6 Astronascente Zac sist den var ute på V75, då det var första barfota bak på länge och jag trodde på spets och slut. Goop nöjde sig dock med rygg ledaren då han inte körde för fullt och sedan blev det en lugnare resa invändigt. Nu är det enklare mot, kvar i Klass 1, som han vunnit i december, då han var långt före bland andra Sweetman (som sedan vunnit både försök och final i Bronsdivisionen efter det). Nu finns det väl ingen att släppa till och från bästa springspåret med inte så startsnabb från bricka ett och häst som han ska kunna hålla ut från andra springspåret så måste det vara nästan garantispets, en riktigt bra vinstchans helt enkelt.

Gå Kort!

I kallblodsloppet, avdelning fyra så startar omgångens största favorit och den är riktigt hårt spelad, så det vore ju bra att kunna fälla den med ett motbud. Vinstchansen är så klart väldigt hög men jag får för mig att det finns ett motbud som ska höja sig rejält på sin optimala balans första gången på länge.

12 Roli Eld 12% går barfota runt om nu och Redén har varnat för att det är inte riktigt samma häst på skorna, vid starterna i vinter, så mycket spännande nu när skorna ryker första gången på länge. Han springer 22-23-tider på vintern med skor och kunde ner mot 20-tider över medeldistans i tidigare regi, redan för två år sedan och är nog bättre nu. Är klar andrahandare på strecken men jag tror han har något högre segerchans än strecken antyder och det är ett roligt kompletterande streck då favoriten blir för stor.

8 Månlycke A.M. 72% går framåt hela tiden och det måste han göra även nu, då han förmodligen måste rekordsänka för att hålla undan för mer rutinerade konkurrenter. Har vunnit 5/9 i nuvarande regi men har också fått nöja sig med andraplatsen som väldigt stor favorit, felfri och dessutom ett par galopper utöver det, så visst kan han förlora. Gunnar Melander brukar lita på att hästarna gör jobbet och det är väl det bästa han kan göra, då hästarna räddat honom efter galna taktiska upplägg fler än en gång, så inte givet att den här får speciellt snygg styrning och det finns chans att fälla honom den här gången.

Avdelning 1.

Se ”Bästa Spiken!”

4 Marre´s Dreamboy är värsta motbudet men har ett besvärligt fjärdespår och kan vara lite stressig så det kan vara dåligt för honom. Visst har han mött kulltoppar som treåring och är härdad nog men nu är det inte aviserat barfota, som han gått bäst på så den här kan bli överstreckad här. Kanske behöver ett lopp till i kroppen för att vinna på V75 då det var betydligt enklare mot i årsdebuten och han står faktiskt ganska hårt inne på pengarna i Klass 1.

2 Choco Garline är startsnabb så kommer nog iväg bra från spår två och då ettan inte är så rask ut så kan han komma ner på innerspåret tidigt och kanske, kanske svarar den här spets om favoriten har en dålig dag. Kommer min spik bort kan den här leda runt om men får även ett bra lopp i rygg på ledaren om favoriten kliver förbi första biten. Får bra lopp oavsett och ska passas först vid gardering på startsnabbhet, läge och hyggligt spelvärde.

7 Mio Flash 3% startar bara på hemmaplan då han inte trivs med resa så siktar så klart extra mycket på loppet här, då det är V75. Vann Klass 2 i V75 här på Romme i augusti förra året och med första gången Adielsson upp från springspår så ska han kunna få en bra start, så kan komma ner i rygg på favoriten och det är högt spelvärde på honom vid gardering.

9 Iceland Radio 13% är ett av två ston i loppet och hon duger väl i klassen nu när det är aviserat barfota runt om, dock är det ju oklart hur det blir med det då Melander inte alltid aviserar vad han tänkt. Vinner för sällan och ska väl vara strax under 10% för att vara riktigt intressant då hon står lite tufft inne, både på pengar och spår.

10 Power Blaster 15% har fått lite mer fart i kroppen nu då han tvingades till snabb körning i ledningen sist och är ursäktad att mjölksyran kom sista biten. Det kan föra fram honom och han duger bra i klassen och räknas tidigt vid gardering då han får ryggresa den här gången och sparar speeden till det ganska långa upploppet.

12 Prince Night 3% är Westholms andra häst I fältet och det är alltid intressant med proffskuskar upp på stallets hästar. Visst är läget bedrövligt men den här har startat på och närmar sig formen efter tre lopp i kroppen och spår 12 är bättre i volt än bakom bil.

Ranking: A 6. B 2.4.7.10. C 12.9.5.1.11. D 3.8.

Avdelning 2.

Ungdomslopp för födda -91 till -03, som Diamantstoet, Försök, md spårtrappa i ganska låg klass och det är så klart ovisst, så jag förordar bred gardering. Går man kort så leta efter kuskar som normalt tävlar i ordinarie lopp, då de brukar lägga beslag på segrar i den här lopptypen, speciellt då det är på V75.

2 Harvard Student 20% är loppets delade favorit och har aldrig förlorat i ledningen så med biken på för första gången så kan hon bli ännu mer startsnabb än tidigare. Det är hög spetschans och därmed också bra segerchans men jag ogillar att gå på hästar med lite pengar i spårtrapporna. Hästar från sämre lägen med mer rutin och hårdhet brukar vinna den här lopptypen så jag gardera vidare.

13 Love No Pain 21% delar favoritskapet och även om jag gillar läget i spårtrappor så kanske det blir för tufft då man vill köra i ryggar och spara speeden. Visst kan det vara rätt upplägg men då många toppar sina hästar går den här i som tidigare med fast bomull, skor och vanlig vagn så kanske får för långt fram. Topptränare och bra kusk men han kör inte lika mycket lopp som många av konkurrenterna här och även om han bra statistik så varken kör eller vinner han lopp av den här klassen speciellt ofta, så favorit i fara här.

8 Qeen Roc 15% körs av betydligt mer rutinerade Magnus A och hästen var ute mot hårda kullkamrater ett par år så inte mycket att säga om att hon bara vunnit tre på 27. Ska vara hårdare än många här då hon mött tuffare motstånd väldigt ofta och när hon var ute i enklare gäng i sin årsdebut vann hon enkelt. Kommer med form och en av de bästa kuskarna i fältet så passas trots spåret. Vinklad vinge är så klart ett plus om man vill köra framåt direkt.

11 Beuty Wind 18% blev fast med sparat som trea mot hingstar och valacker i Klass 1 i sin årsdebut och enklare mot nu så räknas trots bakspåret. Mats E är toppkusk och Goops stall har börjat leverera allt mer sista veckorna, så den här tror jag klart mest på i loppet. Tio bland de tre främsta på 13 starter varav fem vinster är starka papper och hon måste ha hög vinstchans igen.

3 She Follow Me 4% reds galopp med i montéstarten sist, då det var norskt huvudlag och nu stängs hon in med blinkers igen, som vid segern före. Första på väldigt länge med barfota runt om, vilket hon bara gått på vid tre tillfällen och vann direkt man provade den balansen i fjol, på sitt rekord över medeldistans, autostart, på 1.13,4. En ”årstidare” som vann påskhelgen i fjol och gick bra ett tag efter det, så ska räknas tidigt från formstall och bra startspår.

4 La Mauresque 5% är startsnabb och har ett bättre spår än favoriten om man ska ladda från start så det kan vara avgörande att komma en bit ut i spetsstriden. Det kan bli utdragen körning då den här ska gå barfota runt om och ska kunna öppna ytterligare lite snabbare än förra gången. Det kan ställa till det för favoriten och kommer den här till ledningen utan att det kostar för mycket så kan den rinna undan även om hon inte vinner så ofta, historiskt, men det är en bättre häst i sin nya regi (sedan i novemeber).

5 Daughterofdarkness 0,7% har kanske inte så hög segerchans men är en snabbstartare som vill ner på innerspåret så kan tvinga favoriten till lite snabbare öppning än tänkt. Får man rygg ledaren eller tredje invändigt med den här så har hon även en vass avslutning at tillgå om luckan kommer.

10 Isa 4% är startsnabb så missgynnas av bakspåret men rygg på startsnabb om han vill försöka chansa och komma igenom så kan hon överraska. Får den här en bra position är hon snabb till slut och åtta vinster på 27 starter är bra även om det upp lite i klass nu så kan det gå.

6 Hundredprocent Up 2% kommer med två raka vinster från enklare gäng men nu är hon anmäld första gången med bike även om tränaren sagt i tidiga intervjuer att det inte var några ändringar planerade. Ganska startsnabb och laddas nog med biken på så den kan ställa till det i spetsstriden med, även om man kanske bara vill ner på innerspår för ryggresa. Ger biken effekt och hon får rätt resa är hon intressant som ostreckad.

Ranking: A 11. B 2.8. C 3.4.13.10.6. D 5.1.14.9.12.

Avdelning 3.

Lägsta klassen på V75 med Klass 2 över medeldistans, auto, och här är det som vanligt störst chans för favoritfall och jag garderar loppet.

3 Epimetheus 28% vann sin första vinst sist och blir favorit här då han gör bra lopp och är med där framme till slut mest hela tiden. Ganska startsnabb så ska väl försöka ta ledningen så i kraft av sitt favoritskap finns det väl chans att han kommer till spets. Inte helt givet att Örjan släpper med den invändiga som kördes halva loppet i ledningen sist. Kan ju kosta en del att ta sig till ledningen oavsett och den här verkar väl vara mer stark än speedig så kanske åker man dit på speed till slut över det långa upploppet.

4 Global Attention 17% har bra spår och Erik vann med honom efter att ha kört till ledningen efter bit sist och här ska han väl ha bättre chans att hitta bra position direkt. Alltid extra intressant när proffsen kör åt Westholm och här blir det dessutom barfota runt om första gångensedan i oktober. Hemmaplan nu och då har man nog siktat hit då han är uppfräschad till den här starten, så bra chans oavsett position.

6 Art Brown 13% har höjt sig på slutet och har haft dåliga lägen en hel del och det här väl inte så bra heller då han inte är så startsnabb. Den vinklade vingen hjälper ofta spår sex lite också, om man vill köra framåt för position, så läge att köra en bit för att försöka komma ner i bra slagläge. Blir man inte hängande allt för länge så ska han ha bra chans i den form han är då han är stark och rejäl.

11 Håna Am slog favoriten här för två starter sedan då han körde genom fältet och trycket på mot ledaren. Fick nöja sig med rygg på ledaren efter att de två dragit ifrån en bit, men han hade inga problem med att kliva förbi den som ledde och samtidigt hålla undan för Epimetheus så ska väl vara mer spelad än så här. Sist blev det fel och han hamnade i trötta ryggar så säkert samma form fortfarande och han räknas med skrällchans trots spåret.

10 Digital Eye 19% kommer från vinst på Solvalla i årsdebuten och med loppet i kroppen så är han nog bättre nu. Goop kör fortsatt själv och han börjar få bra form på stallet efter en knackig inledning av året.

12 Crank 10% har varit bra i sina två starter för Bergh och sist var det barfota och han vann trots lopp i sjunde par utvändigt och sämre än så kan det inte bli här. Hårdare mot men han går säkert framåt med loppen i kroppen med och ska räknas trots spåret.

2 Mojo Express 5% är startsnabb och får kanske bike på nu som han provade en gång i fjol och Örjan upp så det är positivt. Men han står hårt inne på pengarna och har inte vunnit lopp ännu så då ska bli svårt att gå ut och vinna på V75. Kanske körs han i ledningen om han kan svara utvändiga och höjer han sig i biken så kan han så klart vinna loppet, men även från rygg på favoriten. Walmann säger att det är 50/50 om det blir bike och han säger också att han är ”positiv till om han skulle vilja testa i spets”.

5 Greta Journey 3% är startsnabb och har bästa spåret så kommer hon ner till plankan och får rygg på ledaren så kan hon skrälla med lucka till slut. Hon kommer från vinst så har form.

Ranking: A 4. B 6.3. C 11.10.12.2.5. D 9.8.1.7.

Avdelning 4.

Se “Gå Kort!”

13 B.W.Rune 4% har slagit mitt motbud i vinter men kanske är den här lite på retur i form då han tappade ett par längder på favoriten här när han startade på lika start. Visst fick han tredjespår en bit till utvändigt och är väl ursäktad att han stumnade lite men starten innan det kom det en galopp in på upploppet. Är han bra igen så räcker han väl här med rätt lopp då han lättas till sommarskor nu, men inte snabb i voltstart så kan hamna lite för illa på det.

3 Orvar Mollyn 5% blev rullig på barfota fram då det blev galopp och får skor på den gången och har gjort det bra i sina starter för sin nya tränare sedan i höstas. Nu är det rejält kuskplus och han ska komma iväg bra från fint spår så sitter han i spets tidigt kan han leda länge och kommer favoriten bort så kan den här rinna undan om han rekorsänker en bit nu, vilket han nog ska kunna göra.

5 Grislefaksen G.L. 2% har fått karriären bromsad av skador men har kapacitet för att duga här speciellt 20 meter före favoriten och 40 meter före övriga tuffa motbud, så ska kunna skrälla om favoriten kommer bort. Lättas med barfota fram och är ganska startsnabb så utan hästar utanför så ska han chans till bra position där framme.

Ranking: A 8. B 12. C 3.5.13.9.6.1.7. D 4.14.10.2.11.

Avdelning 5.

Här kan det bli bra tryck på loppet där det inte alls är givet att den stora favoriten får ledningen här, då det finns en invändig som ska köras i spets. Det finns vassa motbud från bakspåren som kan komma in i matchen och även ett par tänkbara skrällbud som får chansen om det körs så.

6 Vikens High Yield 43% blir väldigt stor favorit direkt i årsdebuten då han går barfota direkt men här är han favorit i fara och läge att gå mot. Visst ska han med vid bredare gardering då han kan vinna loppet från utvändigt för det är väl låg chans att komma till ledningen nu. Det är ett startsnabbt motbud från toppspår invändigt som har aviserat svar men Bergh lär väl testa ändå. Det kan bli tryck på loppet om Bergh testar för länge eller blir hängande en bit först men glider han fram och tar han en lugn dödens så kan han vinna loppet, men inte givet i årsdebuten.

4 Final Dream 11% har ett perfekt startspår för en startsnabb häst och här vill man köra i spets då han vunnit nio gånger på elva försök i ledningen. Visst kan han gå undan i ledningen men jag tror ju att Bergh kör för att se om han kan ta över ledningen i kraft av stor favorit och det kan gå för fort. Upploppet kan bli långt och då Final Dream vann Silver på Romme i november var det över kort distans och det är inte säkert att han räcker den här gången.

10 Cab Lane 25% får chansen om det blir tryck på loppet så klart, då han gått runt ett helt fält på V75 tidigare. Spelad till 1,47 i årsdebuten mot Final Dream på över 15 ggr och vann det loppet med mycket sparat från ledningen. Missgynnad av bakspåret då han inte kan utnyttja sin startsnabbhet men kan det bli fart på loppet kan han lösa det ändå. Normus låter uppåt och då borde man väl inte ligga kvar för länge där bak om det tas upp där framme och han måste räknas tidigt oavsett upplägg.

12 Dital Summit 12% kommer med in i matchen om det blir körningen som jag misstänker så garderar man loppet ska han med på systemen. Har gått barfota fram en gång tidigare i karriären och då var han tvåa bakom Hail Mary, före bra fyraåringar i ett ”Margaretalopp”. Då gick han barfota fram och nu är det aviserat den balansen igen. Skadedrabbad och inte startat så mycket men har nu två lopp i kroppen och sist var han omgångens största favorit i Silverdivisionen på Mantorp. Blev för het redan före starten då och var lite för vass i loppet så Melander är nöjd att det blir ryggresa från bakspår nu. För låg procent och duger bra trots spåret så klart spelvärd.

1 Electrical Storm 3% har gjort många starter i klassen och står bra inne i Silver med mest pengar på kontot och ett bra smygläge. Första barfota på ett tag sist så klart bra med fortsatt den balansen och lite långt mellan starterna då, så klart plus med tätare starter nu. Bike ihop med barfotan och så har han inte gått ofta, det var i september sist så intressant. Kan få rygg på ledaren då han är ganska startsnabb så kommer luckan kan han skrälla rejält efter lopp på innerspåret.

9 Kaptah 2% är en bra häst som lär växa in i klassen och kanske är det för tufft nu. Jag brukar vilja få med honom vid gardering då jag gillar stilen och han var uppåt lite extra i formen sist. Tvåa då bakom en bra Madronjo sist, då han startade 20 meter bakom den och han var före Born Unicorn på lika start. Gått bra på barfotabalnsen så klart plus utan skor och nu kan det bli bike, vilket han inte går i så ofta.

2 Casanova Sisu 1% får kuskplus nu och har gått bra för Ulf då han kört. Går sällan barfota och får nu den balansen tillsammans med bike på, som han bara gått i ett par gånger, så första gången med den kombinationen. Vinner sällan med till under 1% får man ju ta det.

Ranking: A 10. B 12.4.6. C 1.9.2.11. D 7.3.5.8.

Avdelning 6.

Bronsdivisionen med ett par starka betrodd som mest troligt gör upp om segern, så läge att ta ställning och spika en av dem, alternativt strecka en eller ett par utöver den betrodda duon.

2 Pleasure For Cash 37% vann årsdebuten trots att han hade haft hovböld inför det och fått stå över i träning och gick med avlastningssko i loppet. Nu ska han kunna gå barfota även fram. Han blev lite het och ville dra iväg mitt i loppet så körsvennen säger att det får han inte göra igen och Magnus A säger vidare ingen ska kunna ta en längd på honom i starten. Bra vinstchans men får han en snabb på utsidan kan han ju bli het och lägga bort lite kraft, då kan upploppet bli långt.

4 Rally Hans 27% kommer från försök och final i Silverdivisionen med en vinst på Solvalla mellan det så han har kommit in i det bra för sin nya tränare, där han gjort två sista starterna. Gick i mål i Silverfinalen med mycket krafter sparat och tränaren säger att det var nära vilopuls efter målgång så inga problem med vecka-vecka då. Jag gillar skarpt när hästar varit ute i tuffare lopp och går ner i ordinarie klass, speciellt om man också hävdat sig bra i den högre klassen så klart. Lång distans ska vara ett plus och från bra spår ska han väl få ett fint lopp med första Goop upp så det är mycket intressant. Får favoriten tryck av en stark utvändigt så kan den här få loppet bakom dem och är min kompletterande spik.

1 Accolade 2% har höjt sig rejält i nya regin och nu blir det första barfota fram för sin nya tränare. Han står hårt inne i klassen och riskerar att hamna en bit ner invändigt men han skulle kunna få ett bra lopp i ryggen bakom favoriten. Blir det lite tryck på loppet och med lucka till slut från rygg ledaren eller tredje invändigt ska han kunna skrälla rejält här på hemmaplan, då man nog siktat lite extra på loppet och är stark till slut.

6 Dwayne Zet 17% har riktigt bra statistik och går bra i ledningen men här ska det väl vara omöjligt att komma till ledningen och risk för att bli hängande lite och få gå i dödens. Var stor favorit i ett billigare Brons-försök från spår fyra i volten, då blev det startgalopp och fördel med bilstart nu. Duger bra i klassen men står lite sämre inne än favoriterna som har mer pengar på sina konton, men kan få lite hjälp i starten av den vinklade vingen då det brukar hjälpa även bricka 6. Har favoriten en sämre dag med aktionen eller agerande så kan man vinna från utvändigt med den här och tidig vid gardering så klart.

12 Speedy Tilly 3% duger bra I klassen och nu blir det barfota bak men behöver kanske lopp i kroppen. Passas från bättre spår och helst barfota runt om, men blir kul att se i comebacken.

8 Mas Capacity 5% är startsnabb och med vinklad vinge kanske Kontio sänder från start och favoriten kan få ett par tryckare i inledningen.

Ranking: A 4. B 2.6. C 1.8.3.12.9. D 7.5.10.11.

Avdelning 7.

Gulddivisionen avslutar omgången och ingen given storfavorit den här gången som det allt som oftast kan bli i den här klassen.

9 Who´s Who 26% blir inte så stor favorit och det är bakspår och årsdebut men kan gå bra ändå när det inte är värsta guld, för att vara påskhelgen och topphästar börjar komma ut. Bra chans trots bakspåret och årsdebut då Pasi sagt att han vill sikta på dom största loppen och då ska han väl kunna vinna det här om inte Örjan kör för passivt.

4 Vagabond Bi 20% har ett kanonspår när andra betrodda fått sämre lägen och gjorde en riktigt bra insats i årsdebuten efter lugnt upplägg. Han kördes bara över upploppet den gången efter ryggresa och gick i mål med krafter kvar. Bra spår och får ett fint lopp där framme igen och då han ska gå framåt med loppet i kroppen och tätare starter så måste han räknas med absolut toppchans nu. Kan bli lite körning från start mellan ett par-tre hästar och kanske trycker en utvändig på ledaren så den här får loppet i andrautvändigt eller liknande, så hoppas jag och tror att det kan bli kört, så tippar den här som vinnare. Tänkbar chansspik på läget då kusken bakom favoriten har en tendens att köra för sent med topphästar i årsdebut, som siktas mot större mål.

7 Selmer I.H. 13% ska kunna starta ganska snabbt med vinklade vingen så kan vara framme och känna på 3 Elian Web 11% eller 6 Västerbo Grosbois 0,6% beroende på vem som hittat till spets initialt. Ska kunna få överta från den sistnämnda men kan få svar av den förra. Även 2 Rearkable Feet 3% är startsnabb men släpper väl ledningen direkt och ska väl behöva några lopp för att växa in i högsta klassen. Elian Web i ledningen som fått öppna lite för att gå förbi Westholms och sedan får svara en bit mot Pöllänen för att efter det ta mot Forss bakom Selmer. Det ser tufft ut och Mika la bra press på J.H.Mannerheim hela vägen sist och klev förbi så det är bra form här. Kan han övertala Kontio om att släppa kan Selmer vinna och tar han en lite lugnare dödens kan han också vinna. Kör han dock för fort utvändigt så kan han falla på eget grepp och bjuder in övriga fältet.

10 Coin Perdu 10% kommer med två raka vinster i enklare gäng där han inte behövt bruka krafterna alls för att vinna så har självförtroende med sig och ska kunna avsluta vasst över det långa upploppet. Mycket fin häst som ska hävda sig bra i högsta klassen under många år, då han bara gjort 23 starter totalt och vunnit 15 av dem så talar det för vilken klass-häst det är. Rygg på favoriten sista 700 så kan han speeda ner samtliga sista 150.

Ranking: A 4. B 9. C 7.10. D 5.12.11.3.6.2.8.1.

Stora systemet

Avd.1: 6 Astronascente Zac

Avd.2: 1.2.3.4.5.6.7.8.9.10.11.12.13.14.

Avd.3: 3.4.6.10.11.

Avd.4: 8.12.

Avd.5: 1.4.6.10.12.

Avd.6: 4 Rally Hans

Avd.7: 4.7.9.10.

2800 Rader som kostar 1400 kronor.

Lilla systemet

Avd.1: 6 Astronascente Zac

Avd.2: 2.3.4.8.10.11.13.

Avd.3: 3.4.6.10.11.

Avd.4: 8.12.

Avd.5: 10 Cab Lane

Avd.6: 4 Rally Hans

Avd.7: 4 Vagabond Bi

70 Rader som kostar 35 kronor.


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se