Speltips: JACKPOT på V75 Bergsåker 21/3

V75-Omgången.

Det skulle ha varit tävlingar i Norge på lördag men dom lägger ner all sport, inklusive trav, under virus-tider. I Sverige nöjer vi oss med att tävla på travet inför tomma läktare och tomma ban-restauranger, än så länge. Veckans omgång är egentligen en kvällstrav-dag på Bergsåker, som skulle gått efter V75, nu med boostade priser i loppen. Dessutom kryddas omgången med jackpot då femmor förs inne förra veckan, då fyra favoriter vann och två andrahandsfavoriter i jämnt spelade lopp också vann.

Jackpoten gör att en ensam vinnare kan få 46 miljoner för sju rätt, kanske ännu mer då omsättningen kan bli högre än väntat då det är mindre konkurrerande sport-spel igång i helgen. Det är en lurig omgång med bara en riktigt trolig vinnare och det skulle kunna ge en ensam vinnare även om den infriar sitt favoritskap. Denna dagen är det fyra voltstartslopp och jag kommer att lägga en del vikt vid statistik i denna veckans tips och spika från fördelaktiga lägen.

I övrigt är banan känd som en skrällbana, och det är upploppet som är lite över medellångt som gör att fler får chansen till slut. 200 meter är det och med långa rakor släpper bilen lite senare och spår ett i autostart är något bättre än många andra banor. Banbredden är runt medel och ingen vinklad vinge eller open-stretch att ta hänsyn till.

Bästa Spiken!

Den mest troliga vinnaren på lördagen jag skrev om nyss är 1 Coogan 72% som jag spikade på V86 i hans årsdebut, då han slog en hårt spelad Payet D.E. lätt. Nu möter han motstånd av högre klass än sist men har å andra sidan mycket bättre utgångsläge. Värsta motbudet står dessutom 20 meter sämre till.

Spår ett i voltstart är bästa tänkbara men ändå ligger det lilla orosmomentet i inledningen då båda från springspåren är startsnabba. Dock brukar det gå att ta sig ut enklare från innerspåret i voltstart än bakom bilen och Örjan brukar lösa sådana uppgifter. Hästen ska ha överlägsen kapacitet och tar han sig ut borde dom andra spetsbuden vara mycket nöjda med hans rygg. Det finns också viss chans att om Örjan vänder bort övriga kan ekipaget ta spets av egen kraft och dom andra försöker krypa ner bakom.

Gå Kort!

I tredje avdelningen kommer en jättefavorit ut som är alldeles för hårt streckad även vinstchansen så klart är ganska hög för 2 Love No Pain 68%. Hon vann sist på Romme från ledningen, där dom två värsta motbuden galopperade och det var svalt motstånd, hon blev släppt till ledningen och det såg kanske lite bättre ut än vad det var. Erfarenheten säger att det är chans att en sådan stor favorit släpps till ledningen tidigt men ändå ska inte ett sto i öppen klass med bara 150 tkr tjänat vara spelad till över 68% på någon spelform. Given att gardera denna gången då det dessutom blev en struken häst invändigt och ett par startsnabba utanför så kan den hamna i säcken. Den har också tre galopper på åtta starter vilket är oroväckande.

7 Digital Dominance 7% ska Bergh ha varit glad över att fått köpa in till stallet i somras och hästen vann direkt i regidebuten i höstas. Då från dödens på Wolf Of Wallstreet och med en viss Four Guys Dream i ryggen och i övrigt har han mött betydligt hårdare motstånd under sin treåringssäsong än han stöter på idag. Trolig vinnare trots spåret och årsdebut, tänkbar spik då favoriten är totalt felstreckad här och det ska inte skilja speciellt mycket på dom i strecken.

Ett tredje streck i lopp kan 9 Qrystal Rock 8% som heller inte ska vara så mycket spelad än favoriten, det är så klart bakspåret som sätter ned förväntningarna här. Starta bakom hästar kanske kan vara positivt till och med då hon har en tendens att ligga på lite i loppen. Körs det lite i loppet så lär spurten bita bra och både tränare och kusk vinner oerhört mycket lopp för dagen och har båda inlett året strålande. Hästen har ett ar vinster på Bergsåker redan i år och verkar trivas på banan.

Avdelning 1.

Vidöppet lopp över 2140 meter, med femton hästar fördelade på två startfållor, som kräver en hel del streck för att vara någorlunda säker att överleva avdelningen.

1 Hadrianos 17% är knappa favoriten i kraft av bästa tänkbara utgångsläget. Vann sitt första lopp sist och det var väl kanske biken som gjorde det extra som behövdes. Nu är det hybridvagn på då det är voltstart och alls säkert att det ger lika bra effekt. Kanske har ändå polletten trillat ner och han vill vinna igen efter tre raka andraplatser innan förra starten.

13 My First Offspring 11% har bara kusk och återgår till skor då det blev galopp på barfotan sist. Vann två lopp innan det, efter vinteruppehåll och kan återuppta segerraden från springspår här för en riktigt duktig tränare som hade ett kanonår i fjol och inlett bra i år med. Vid galoppen sist var hästen spelad till 10 ggr pengarna och över 7% från omöjligt bakspår mot King Of Everything på V75 sist och tillbaka i ordinarie klass nu. Mycket hög vinstchans nu.

12 Angel Ovea 15% går, som i princip alla hästar i Wäjerstens stall, väldigt bra och höll starkt efter tufft upplägg i V86-lopp sist. Nu är spåret lurigt men hon är rejäl och i form nu när det dags för skoryck och det kan så klart ge bra effekt då.

8 Hugo Gustaviar Boko 2% fick oerhört passivt upplägg i årsdebuten då värmningen inte var på topp. I samma lopp som Angel Ovea var ute i sist. Han drogs bakåt av stannande hästar i sista svängen och fick aldrig riktigt upp farten igen då Robert inte begärde något av honom. Nu är det dags för skoryck och med loppet i kroppen så ska han väl ha gått framåt. Är klasshäst i grunden och ska ha riktigt bra chans att vinna ett sådant här lopp. HUGO GUSTIVAR BOKO STRUKEN!

15 Iron Creek 9% har bakspår på tillägg men är vinst-van och står bra inne i loppet på pengarna. Får nu dessutom Örjan upp för första gången och då är det så klart intressant oavsett läge.

2 Lets Go Again 7% har utvecklats på slutet och kommer med två raka vinster hit och får Jansson upp från ett bra utgångsläge, det kan mycket bli tredje i rad för honom.

6 Payet 16% vann direkt efter vinteruppehåll och med Berghs stall-form kan det duga igen även om han kanske går upp lite i klass till denna starten och måste nog rekordsänka lite för att hålla undan för tilläggshästarna. Men det gäller för alla där framme då flera av tilläggshästarna kan åtminstone låga 15-tider.

14 Let´s Go Ernie 14% har springspår och vann debuten i ny regi sist så borde väl räknas igen men lite överstreckad här och rankas ner på Nicklas Westerholms i övrigt usla inledningen på året. Bara två vinster på 46 starter som kusk, men denna är en av vinnarna så det kanske är ett är ett plus.

Ranking: A 13. B 1.12. C 6.2.14.15.3. D 4.5.10.9.7.11.

Avdelning 2.

Åter igen ett öppet lopp men här ska jag försöka lösa andra avdelningen på betydligt färre streck då jag vill få bra effekt om någon av mina två intressanta hästar vinner loppet.

8 Make Someone Happy 9% kom till Happakangas träning i mitten av november och har gått bra sedan dess. Hästen är startsnabb för klassen och bör hamna bra till även från svåra bricka åtta. Nu är det dags för lättning då det varit starter på vinterbana i flera starter och sist var det tung bana och skor. Barfota fram och kanske blir han ännu mera startsnabb av det, sist gick han i bike och så blir det igen kan få effekt på det på en finare bana nu. Han har testats med lite olika huvudlag och nu blir det blinkers vilket så klart är intressant, verkar vara optimal racer-utrustning denna gången och det borgar för offensivt upplägg och då kan han vinna loppet.

12 Cobbys Yourah 0,8% gick första gången i det dom valt att kalla hybridvagn sist och det gav bra effekt då han gick i mål med sparade krafter efter ett lopp i rygg på ledaren. Nu blir det första gången barfota runt om och till under en procent får man köpa att det inte är toppkusk och läget är sämsta tänkbara, han ska med tidigt på kupongerna ändå som totalt bortglömd av spelarkollektivet.

2 Unleash The Steel 24% är anmäld med barfota runt om och bike, men tydligen ska det ändras till skor och eventuellt bike har Philström sagt i någon intervju. Dock blir det utrustningsplus med rycktussar för första gången på henne och kanske kan hon ta sig förbi invändig häst från start och då är det så klart bra chans, men som favorit lite tråkig som ett av få ston i öppen klass här.

1 Youhadmeathello 22% kan nog hålla ut den utvändiga sida vid sida om han vill men om Magnus laddar ordentligt långt utifrån är det oklart om dom kan svara den även om innerspåret är lite bättre här, bakom bilen. Ska vara bättre nu än sist och var okej som tvåa från spets mot ganska bra hästar för klassen på Solvalla gången innan. Tre starter sedan vann han för tränaren från ledningen, så det känns väl givet att Örjan gör ett allvarligt försök att svara samtliga här men ska också ha okej chans från rygg ledaren.

Försöker överleva loppet på fyra streck men för er som garderar vidare så ska 9 Hidden Assets 11% passas med bra kusk och som hunnit med att ta två vinster i år redan. 7 Börge Kosing 15% testas barfota runt om och drar en hel del streck men kan bli rejält hängande från spåret och ska ha en del tur för att vinna. Lägesgynnade 4 Hagaz T.N.T. 5% får kuskplus i Ohlsson här och kan störa i spetsstriden från bra utgångsläge men borde inte räcka i loppet, kan dock vara förbättrad med kombinationen hybridvagn och barfota runt om. 3 Miss Red 8% är också startsnabb och kan störa i inledningen men borde inte heller räcka mot dom bästa i loppet.

Ranking: A 8. B 1.12.2. C 4.9.7.3. D 5.6.11.10.

Avdelning 3.

Se”Gå Kort!”

Det som kan ställa till det lite för favoriten är att kanske 3 Perfect Time 7% är snabbare första biten bakom bilen och vann från spets i sin förra start så kanske vill Lindegren köra sin häst där. Liten chans att det kan hålla hela vägen, speciellt om favoriten kommer bort, som trots allt avslutade förra året med två galopper och inledde även detta året med galopp i årsdebuten.

6 Betting Ace 5% kördes tidigt till spets från bricka tre i voltstart sist och vann, nu blir det lite ändring i balansen och kanske kan Erik som kör för första gången tima bra bakom bilen och få iväg henne ännu snabbare denna gången. Det är dessutom stallkamrat till idén i loppet och kanske kan ekipaget hjälpa andrahästen från stallet genom att ge favoriten en tryckare? Ägarna ska tydligen ha sagt till både tränare och körsven att dom vill se sin i spets denna gången och nu är han nedstruken till bästa spåret bakom bilen.

Övriga ska inte räcka i loppet, spelförslaget är att antingen spela med två eller tre hästar om man inte väljer att chansspika mot den stora favoriten, med förmodligen bästa hästen.

Ranking: A 7. B 2. C 9.6.3. D 1.10.11.12.5.4.8.

Avdelning 4.

Var enda lopp är svårt denna tävlingsdagen och kallblodsloppet är inget undantag, då det är lite sämre klass än man är van vid på V75. Fullt femtonhästars-fält fördelat på två startfållor där dom där framme måste var gynnade av en fin proposition. Dock spelar det oftast mindre roll bland kallbloden då dom bara maler på och vissa av dom verkar inte bry sig om det är tredjespår några svängar på vägen, dom går sina tider ändå.

6 Ängspilen 25% är favorit, kanske mest i brist på annat, visst har Joakim Elfving kanonform på stallet och denna har gåt klart godkänt sedan den kom till hans regi i somras och sist blev det vinst.

1 Guli Major 14% är Ulf Ohlssons val och Jan-Olov Perssons stall har börjat komma igång rejält med mer vinster på slutet. Denna mötte kulltoppar under fjolåret och har ändå inte så mycket pengar på kontot och vi har sett allt fler nyblivna femåringar hävda sig mot äldre bland kallbloden på sistone då aveln har gått kraftigt framåt på den fronten senaste åren. Bästa spåret, kommer jag nämna i alla voltstartsloppen och det gör att jag rankar den först.

9 Backegubben 12% är kanske bästa hästen i loppet men står lite hårt inne på sitt tillägg, dock spår ett i volten där bak och ett par lite sämre hästar precis utvändigt gör att han ska kunna ta sig ut direkt. Han räknas tidigt i öppet lopp. Stallet har toppform och även om denna varit struken och missat något jobb så räknar jag med att det ordning så att det räcker här.

15 Bonaldo 6% var lika spelad med 13 Fylking 10% och var före i mål, då från bättre läge. Bättre läge igen med springspår mot spår fem på tillägget, fortsatt bättre kusk och strecken är nog bara baserade på röda skor på den senare. Båda räknas med chans men Bonaldo är så klart mer intressant till nästan hälften av strecken, då han redan hunnit köra in över 100 tkr i år redan och kommer med bäst form av dom där bak.

14 Norrlands Scott 6% är alltid med bland dom fyra fem första i loppen oavsett motstånd och har 36 platser på 83 starter. Han är en av dom bästa i loppet och körde in nästan 300 tkr under förra året och inlett detta året klart bra utan att fått vinna.

3 Gnistas Filur 10% och 5 Höstbo Elis 8% har båda sin lite jobbigare femårssäsong avklarad och båda har gjort det okej. Den förstnämnda tjänade bra pengar under fjolåret på olika sorters barfotabalanser och nu är det åter dags att rycka skorna vilket ska ge en extra växel. Den senare kommer från vinst i enklare lopp och tävlar fortsatt på barfota bak som funkade bra sist.

12 Spik Loke 1% står stenhårt inne i loppet med 300 sek över tilläggsgränsen, dom måste ha tänkt fel på valutaomräkningen där när dom anmälde. Hästen vet väl inte om vad den har på kontot och under en period i fjol vann han sju vinster, två andraplatser och en tredjeplats på tio starter i rad, från årsdebuten då. Har nog lite mer kapacitet än pengarna på kontot antyder då man vinner så mycket lopp 8/20 i fjol och 11/25 sedan han kom i Tjomslands regi.

2 Optandsfröken 2% kan nog kanske ta sig förbi invändiga hästen och sitta tidigt i ledningen, från spets eller rygg ledaren skulle det kunna vara en rejäl överraskning trots att det är ett sto mot hingstar och valacker.

8 Norrbo Odin 3% har ett bar smygläge och gör bra insatser mellan galopperna. Kusken vinner inte så mycket lopp men kan överraska med invändig löpning och luckor till slut.

Ranking: A 1. B 15.9.6.14.13. C 5.3.12.8.2.7. D 4.11.10.

Avdelning 5.

Kort distans och lite sämre lägen på några av dom betrodda, här lyser det knallrött på många ekipagemen på favoriten kommer det tydligen bli skor på trots att det är aviserat barfota runt om sedan anmälningarna.

9 Merritt 43% stiger ändå på strecken och blir lite överspelad från bakspår på kort distans. Hästen kommer från formstall och denna har gått bra under vintern men sist blev det galopp som slagen till slut och det är aldrig bra att komma från sådant. Rankas ned på dåligt spelvärde.

Min idé i loppet var 5 Kimbee Crown som det var tänkt flera intressanta toppningar i utrustningen till denna starten. Nu blev den struken men då får 6 Karissa Bo 11% ett bättre utgångsläge i statistiskt bästa spår fem bakom bilen. Det är ett sto i öppen klass men lättning i balansen och kuskplus med Örjan upp gör den mycket intressant denna gången.

4 Imagine Boko 22% aviserar Bergh offensivt upplägg bakom och från ett bra utgångsläge ska den ha bra chans. Dock har den behövt ett par starter innan den varit riktigt på topp tidigare säsonger. Nu är det sko-ryck direkt och det låter påställt. Med lite kortare uppehåll inför denna säsongen än inför förra, då det var skadebekymmer så finns väl chansen till en bra insats direkt.

10 Captain My Captain 6% har ett riktigt svårt utgångsläge men rejält plus med barfota bak vilket han har etta, tvåa och galopp som klar på tre försök. Varit liten besvikelse och fått starta på och med favorit-balans så kan den överraska nu. Erik har nog valt denna före stallkamraten 2 Gordon Mearas13 som är dubbelt så hårt streckad, på läget så klart, men det ska inte skilja så mycket i strecken här. Båda från Båth kan vara tänkbara och hade Nicklas Westerholm haft bättre form på sina styrningar och träning så hade 12 Hulk Boko 0,8% varit intressant trots läget. Kan komma med på någon kupong om det blir någon strykning invändigt om den, då han har kunnande för att vinna loppet. Ganska hårt spelad många gånger och var bland annat två i ett ”riktigt” V75-lopp förra våren.

Ranking: A 4. B 9.6. C 10.2.12. D 7.1.11.8.3.

Avdelning 6.

Se“Bästa Spiken!”

Jag vet att 6 Rocky Tilly 6% är startsnabb och har härdats i klassen under vintern samtidigt som jag ofta rankat honom högt. Nu möter han dock övermakten och kanske tappat lite form på sistone med. Därav borde han vara väldigt nöjd med rygg på Coogan och krypa ner där om luckan finns, alternativt släppa när Örjan kör till, vilket han borde göra här.

Bäst meriter I fältet har så klart 8 Queer Fish 10% som vann Sweeden Cup under Elitloppshelgen i fjol med en rykande spurt och landade på 1.09,7 över 1640 m men har inte vunnit lopp sedan dess och blev 11 år nu. Många hästar krigar som bäst över kortare distans på äldre dagar och kanske är tillägg mot hästar som tjänat upp till miljonen inte helt rätt proposition för honom. Visst han har en bra spurt att tillgå och fältet är inte så stort men om Coogan sitter tidigt i spets har jag svårt att se någon från tillägg ta flera längder på den till slut. Ändå är detta värsta utmanaren och för er som fastnat för storfavoriten i tredje avdelningen så behöver ni kanske gardera Coogan för att få bra potential i kupongen.

10 Magnifik Brodde 4% hade ett staket med fem raka vinster i höstas men det var i 25-30 tkr-lopp på Umåker, Skelefteå och Boden, nu är det hårdare lopp och snabbare tempon som gäller och då ska han inte duga även om det blir barfota runt om nu. 9 Mr Golden Quick 4% tjänade nästan en miljon under fjolåret och är tänkbar utmanare vid gardering. Han vann bland annat i Silverdivisionen tidigt under året och vann stayerlopp på V75 samt har härdats i hårda guldlopp vid flertalet tillfällen med en och annan bra placering.

Berghs duo är intresanta och 7 Corroded 0,9% som vann årsdebuten i Belgien och galopperade bort sig på Cagnes-Sur-Mere i sin andra start kan ställa till det för favoriten genom att vara i vägen i spetsrusningen, men släpper nog direkt om han skulle nå spets. 2 Frenchnorwegian ID 3% överraskade rejält då han vann ett försök till Sprintermästaren men hängde inte med i finalen och inför tilltänkta starten efter blev han struken för hälta och haft skadebekymmer. Inte startat sedan dess och bör han vara väl förberedd men står stenhårt inne i loppet i sin första start sedan den tidiga fyraårssäsongen och borde inte räcka.

Ranking: A 1. B 8.6.9. C 10.7.2. D 5.3.4.

Avdelning 7.

Öppet stolopp och jämnt streckat mellan tre hästar och en hel del streck på fjärdehästen med, så upplägget är att antingen spika sig ur loppet eller ta många för att spela med dom tre-fyra mest betrodda är inget bra upplägg.

1 Usiana Face 25% blev sist av dom felfria i mål sist då det var konstigt kört av Dwight Pieters som trycket på rejält på rejält utvändigt om favoriten från bortre långsidan i kanske någon ambition till stallkörning. Det blev hur som helst för tufft upplägg den gången och hon fick gå till vila och vinterträning. Bra statistik på Berghs träning då många av hans hästar har vunnit direkt i årsdebuterna och när Bergh kör själv är segerprocenten än högre. Jag tycker att man kan anta att dom han tar ut är väl förberedda och tvekar inte tippa ett par av dom som etta till lördagens lopp. Denna kan jag dessutom ta ställning för och spika i annars öppet lopp från statistiskt bästa spåret i voltstart. Favorit från spår ett i voltstart på Bergsåker vinner 42% av tillfällena vilket är någon procent bättre än genomsnittet.

6 Lövdala Symphonie 25% är nästan lika mycket streckad som den knappa favoriten och har lopp i kroppen vilket så klart är bra, men vinsten är från enkelt gäng på Bollnäs vilket kanske bara är dåligt för hennes spelvärde nu. Då en lätt spetsvinst gör att hon får mycket extra streck än om inte hade haft den vinsten. Hon kan snuva min spik på spetsen och körs väl där då men jag räknar med att Bergh kan sitt gamla Bergsåker och får bra fart ur volten och kan hålla upp innerspåret här. Denna är första utmanare så klart då det är kort distans och det borde bli tufft för tilläggshästarna att komma in i matchen. Någon procent lägre vinstchans generellt från spår sex i volt på Bergsåker än genomsnittet, där till och med spår 7 har högre segerprocent vilket inte är vanligt.

Från tillägg är 14 Lyx Håleryd 19% inte långt efter på strecken men långt efter i starten och det kan bli vingelläge från springspåret på tillägget med många hästar invändigt om hon ska köras framåt direkt. Backar hon från start så kan det bli alldeles för långt fram så antar ändå att man chansar att kunna hitta ner någonstans och då krävs mycket tur för att det ska stämma. Härdad i hårda gäng och barfota runt om nu men uppgiften kan helt enkelt bli för jobbig. Samma gäller väl för 13 Miss Duffy 14% som nu får kuskplus i Ulf Ohlsson och körs utan bakskor men får vanlig vagn då det femtespår i volten. Vann från bakspår på tillägg efter rejäl långspurt sist i enklare gäng. Om man garderar loppet så bygger det ju på att dom två betrodda där framme ska köra mot varandra och bjuda in övriga till slut och då är båda ändå aktuella. Även 12 Denali 4% ska räknas då den gått bra sedan den bytte tillbaka till sin gamla regi i höstas. Då den vann ett par starter med olika barfotabalanser, och nu är det dags att rycka skor. Med Magnus A kan det gå trots fjärdespår i volten.

2 La Surprise Tooma 3% får rejält kuskplus med Khilström upp och även om hon inte vunnit på 18 starter så visade hon kraftig uppåtform som trea bakom två riktigt bra hästar för klassen sist på Solvalla. Då tränarkörd och även mindre rutinerad kusk vid tredjeplatsen i årsdebuten, så det är mycket intressant med proffs upp från ett bra utgångsläge. OM favoriterna kör mot varandra så kan Örjan tassa med bakom och överraska rejält.

Ranking: A 1. B 6.14. C 2.13.12.10. D 7.9.11.15.5.3.4.8.

Stora systemet

Avd.1: 1.2.6.12.13.14.15.

Avd.2: 1.2.8.12.

Avd.3: 2.7.9.

Avd.4: 1.3.5.6.9.12.13.14.15.

Avd.5: 4.6.9.10.

Avd.6: 1 Coogan

Avd.7: 1 Usaina Face

3024 Rader som kostar 1512 kronor.

Lilla systemet

Avd.1: 1.2.6.12.13.

Avd.2: 1.2.8.12.

Avd.3: 7 Digital Dominance

Avd.4: 1.6.9.15.

Avd.5: 4.6.9.

Avd.6: 1 Coogan

Avd.7: 1 Usaina Face

240 Rader som kostar 120 kronor.


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1250 kr
8.0
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.0
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1250 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se